Zásielka z Izraela

- Majú ich vyhostiť do niektorého z afrických štátov, pravdepodobne do Ugandy alebo Rwandy, povedal môj blížny na moju predikciu, že takmer 33 000 černochov - slobodných mužov skončí po vykopnutí z Izraela v Európe.

- Vylúčené, aby ich napchali sem, do Európy. To si nikto nedovolí.

Izrael o deportácii černochov, ktorých držal v púštnom koncentračnom tábore, rozhodol vo februári tohto roka. Ako destináciu uvádzal kontinent, kam patria - Afriku. Znalejší však vedeli, že Uganda ani Rwanda desaťtisíce čiernych samcov neprijmú a židia už rokujú - ergo tlačia a vydierajú - o "prijateľnejšom riešení".

Je apríl a Izrael dnes slávnostne oznámil, že polovica čierneho mužského osadenstva izraelského koncentračného tábora bude prevezená do "západných štátov". Čiže do Nemecka. Na územie Európskej únie, ktorej členmi sme aj my. Druhá polovica má zostať v Izraeli. Moja ďalšia predikcia - do konca roka budú v Nemecku aj tí.

Israel Reaches Deal with UN to Resettle Asylum Seekers in Western States

Ajhľa, veľkonočný zázrak. Z nebezpečných afrických ilegálov, ktorých nemohol Izrael vystáť na svojom území z bezpečnostných obáv, držal ich v drastickom koncentračnom lágri ďaleko od svojich miest a ktorých tvrdo odmietli Uganda aj Rwanda, sa pri deportácii do Európy zázrakom stali úbohí "žiadatelia o azyl".

 

Správa od Reuters z februára, keď boli súčasní asylum seekers obyčajní migrants

Správa od izraelskej Population Authority, koho sú ochotní nechať si 5 rokov a koho treba poslať doprdele, čiže do EÚ. Zostávajú ženy, deti, ženatí muži, do "western states" odlifrujú vyše 16 000 černochov so zvýšeným kriminálnym potenciálom

 

Bonus: Čerstvý kus grcavej sion-proganady z dielne BBC: Izrael zrušil deportácie. Samozrejme, Izrael by predsa v skutočnosti nikoho nedeportoval. Polovicu černochov napchá do Európy - ale druhú polovicu si nechá. O tom, že ide o ženy, deti a rodiny a že dostanú maximálne päť rokov pobytu v paštáte bez hraníc ani muk, len nejaké zašmondrchané drísty. Ako obvykle. Podľa pohodového tónu BBC je jasné, že zásielka vyše 16 000 čiernych oných nesmeruje do Spojeného kráľovstva.

Verím, že sion-médiá nám vysvetlia povinnosť Európy - v ktorej buzerantskí beneluxovia žiadajú "jednotné azylové pravidlá v celej EÚ" - prijímať takéto čierne zásielky z Izraela a prinesú nám aj reportáž z letísk, kde budú títo "asylum seekers" vyskladňovaní z lietadiel európskych leteckých spoločností. Aby sme videli, aké kádre zas prichádzajú spestrovať starý kontinent.

 

 
Ema

je predsa dávno známe.

Ale že bude paštát bez hraníc Izrael popri streľbe do Palestínčanov pri plote najväčšieho koncentračného tábora v histórii ľudstva - židmi vytvoreného Pásma Gazy - počas ich poondeného sviatku spolu s krvavými orgiami a "general closure" okupovaných území baliť čierny explozívny balíček pre Európsku úniu a obyvateľom EÚ sa povie len tradičné Schnauze!, lebo od žida len dobré prichádza, všakáno - tak to mnohí naozaj nečakali.

Norman

Nedávajte sem len linky bez akéhokoľvek popisu, čo v nich je a čo lastne chcete povedať. Je to DRZOST voči čitateľom, voči ostatným prítomným.

Roland Edvardsen

Podľa dohody by hlavným prijímateľom hnedoidov mala byť Kanada. Každopádne gratulujem mužnému Justinovi a spol. k ďalšej várke inžinierov, informatikov, vedcov a budúcich zabávačov, ktorých sa Izrael tak štedro zbavuje. :-)

 

Inak tu máte ďalší zaujímavý textík: https://www.theatlantic.com/international/archive/2018/01/african-migran...

Takže kým sú tie "ľudskoprávne" organizácie, ktoré toto svinstvo organizujú, ovládané a vedené? Nuž, tu je zopár mien a názvov: Susan Silverman, HIAS, ADL, Donniel Hartman, Elliot Vaisrub Glassenberg, Torat Chayim, Rabbis for Human rights, atď, atp. Aké prekvapenie, že? :-) A potom nebuď antisemita. 

Ema

viac postieľok pre úbohých čiernych asylum seekers, pretože rev echt židovských koaličných partnerov premiéra paštátu bez hraníc Netanjahua (vlastným menom Mileikowskeho), ktorý sa v historickej Palestíne strhol medzi bastardskými chazaroidmi pri predstave, že 16 tisíc černochov ZOSTANE v Izraeli ešte ďalších pár rokov, neveští pre sionbuzeranta Trudeaua nič dobré.

Každopádne aj tak všetci černosi skončia v Nemecku. Teda okrem tých propagačných 50, možno 100 kusov, ktorými nagélovaný Justin Bieber Trudeau, výtečný najmä v pozérskom táraní - nie nadarmo je štartovacím bodom jeho politickej kariéry sentimentálne mekotanie na pohrene svojho fotra, obdobného pičizmrda ako jeho potomok - prinesie dostatočnú obeť chazaroidnej chátre vyvolenej. A lepšie sa to bude vynímať aj v médiách, než keby tam bola ako cieľová krajina vývozu čiernej skládky z Izraela uvádzaná čisto iba Germoney.

Norman

Na (pôvodnej) dohode som ocenil hlavne ten prístup:
Israel had agreed to resettle one asylum seeker in a Western country for every asylum seeker awarded temporary residency status in Israel
Jedného hnedoida na Západ za jedného, ktorý dostane dočasný status v Izraeli.

Aby nám to bolo všetkým jasné, príklad:
Do Izraela príde 100 negroidov. Izrael pošle 50 na Západ a 50 dostane dočasné povolenie. Dočasnosť ale rýchlo prejde a Izrael pošle 25 na Západ a iba 25 predlži povolenie. Po ďalšej dočasnosti pošle 13 na Západ. Po Ďalšej 7, potom 4 , 2 a aj posledných dvoch.
To je typická kšeftárska logika, židovská estetika, ono by to vážne takto prebiehalo, takéto hlúpučké fígliky s percentami a matematickými radmi je to, čomu židovský kšeftár nedokáže odolať (aj v prípadoch, keď by sa bez toho zaobišiel, tejto hre s gojimom neodolá).

Žiaľ, určitej časti populácie naozaj akoby chýbali bunky na pochopenie týchto jedov. Niektorí dokonca ani neveria, že nejaké židovstvo jestvuje, nehovoriac že by verili na sionistické plutokratické satanistické monštrum v pozadí svetového diania - takže to je jeden z prvých dôvodov, prečo tieto veci doslovne nevidia.

Roland Edvardsen

Ale hlavne, že Krajniak, Bránik a im podobní ťa budú stále presviedčať, že Izrael, jediná blízkovýchodná demokracia, je náš jediný a skutočný spojenec a hrádza pred moslimskou inváziou. Bla, bla, bla...

Popravde, v tomto smere si naozaj vážim viac všetkých tých ľavičiarov - od Blahu až po Corbyna - ktorí sú síce v mnohom pomýlení a nechápu podstate, ale aspoň v tomto preukazujú ďaleko väčšiu príčetnosť a morálny kredit ako kdejakí pravičiari, z ktorých mnohí sú schopní obhajovať i tie najväčšie zverstvá páchané Izraelom.

Naozaj, táto mainstreamová "pravica" by sa mala stať aspoň tak "anti-semitskou" ako mainstreamová, resp. demokratická "ľavica" a progresívci. Bol by to rozhodne iný pokrok. Koniec koncov, kto je viac filosemitskí než neokoni?

Norman

Paradox či nechutnosť je, že ťa o tom budú presviedčať všeliakí huráfašisti, "pravičiari" a "nacionalisti".
I keď sa mi zdá, že v poslednom čase pomenej.

Ľavica a pravica sú len prázdne slová. Samozrejme, jestvuje vrch pyramídy a spodok pyramídy, objektívne, ale tie dve slová sú už len filter, cez ktorí sa rôzni teoretici dívajú na svet a cez ktorý vyjadrujú svoje ... hm, ilúzie, klamstvá.

Podstatné je niečo iné, ako ľavica/pravica, prednica/zadnica. Podstatné je to, ako kto vidí antropologickú realitu.

Dusanbe

dohoda bola "nevýhodná" pre Izrael.

https://www.rt.com/news/423049-israel-netanyahu-cancels-migrant-deal-un/

Nakoniec západ vezme všetkých, a ešte Izraelu za to zaplatí, tipujem.
To bude konečne dobrá dohoda.

senil

Pokrytectvo Izraela. Navyše tým, že budeme prímať hordy Afričanov afrike vobec nepomožeme. Naopak. Asi 6 miliónov utečencov čaká na pobreží Afriky. Dalšie 3 milióny zadržuje Turecko, pokiaľ sa toto vpustí do Európy, tak sme ztratení
http://www.epshark.cz/clanek/263/evropska-migracni-krize-dalsi-miliony-j...

Norman

O africkom exode z dôvodov sucha, hladu a premnoženia písali prognostici už v 60,tych rokoch, ak nie skôr. To, že tieto fakty či predpovede ľudia nebrali naozaj vážne, že s nimi nerátali, ani neprekvapuje. Ľudstvo proste naozaj nemá silu, aby hľadelo pravde do očí.

Len chcem teda pripomenúť, že minimálne rovnako dlho sú známe aj jednoduché metódy, ako sa zlu brániť, ako akejkoľvek násilnej migrácii zabrániť: ostnatý drát a guľometné hniezda.

Samozrejme, že to je naozaj extrém - bohužiaľ ale v situácii, v ktorej sa ľudstvo ocitlo, to bude nevyhnutné. Upozorňujem: to nie je nejaký (môj) návrh, to je konštatovanie toho, k čomu BEZPOCHYBY dôjde.
Sú ale samozrejme aj humánnejšie a menej bolestivé metódy, ktorým sa dalo tejto situácii zabrániť, a to je sterilizácia.
Pokiaľ ale zákonná sterilizácia niekomu, kto toto číta, pripadá stále neakceptovateľná, tak mu nie je pomoci.

sandro

Urcite by to bolo ovela lacnejsie ako planovane F16tky za skoro 3 miliardy eur od amikov.

Norman

F16 od amíkov sú samozrejme len výpalne pre amerického gangstra :-( Je to dôkaz, ako si tá banda dokáže vybrať svoj lup tisícimi spôsobmi (i keď východoslovenské železiarne boli tiež riadny zločin).
Samozrejme, Slovensko také niečo nemalo nikdy podpísať, kúpiť.

Nuž, a s hnedoidmi sa budú viesť iba pozemné strety. A čo sa týka iných, podobne. (viď ako príklad Ukraina). Slovensko bojové lietadlá prakticky nemá šancu využiť, v prípade konfliktu s väčším lotrom o ne aj tak príde (viď Juhoška-Srbsko).

Nuž ale - demokracia nefunguje, a tak národ bude ožobračený aj takto. Samozrejme, že si na to požičiame od žida.

sandro

ano, presne nejak takto som to aj myslel. Ale predstava ako si ich sem nechame navlacit po tisicoch a potom budeme pripadne konflitky s nimi riesit F16tkami mozem byt pre niekoho tiez zaujimava:) Vid. Syria.