O odolnom Japonsku

Japonsko je zaujímavá prípadová štúdia kvôli jeho schopnosti zachovať si svoju domorodú kultúru, monarchiu a etnickú homogenitu až do dnešných dní a to všetko v kombinácii s vysokou prosperitou, mierou slobody a statusom krajiny prvého sveta. Každý dobrý reakcionár by mal študovať Japonsko podobne ako biologický vedec študuje živočíšne druhy, ktoré prežili masové vyhynutie, aby zistil, čo robia správne.

 

Prvá vec, ktorú by ste si mali všimnúť je, že Japonci majú jasné porozumenie toho, čo to znamená byť príslušníkom japonskej etnicity. Termín "Japonec" nie je chápaný len ako nejaký abstraktný koncept alebo ideológia, nejde len o čisto občiansky vzťah medzi jednotlivcom a štátom, ale je chápaný ako pokrvný japonský pôvod. Tí, ktorí majú len polovičný japonský pôvod sú označovaní výrazom hafu. Toto je veľmi odlišný spôsob uvažovania od západného chápania pojmu národ ako čírej ideológie alebo kultúry, ktorá umožňuje ľuďom rôznej etnicity "asimilovať sa" a magicky sa odrazu stať "Slovákom" alebo "Švédom", pričom majú byť to isté ako domorodí Slováci alebo Švédi.
 
Solídna japonská identita sa teda výrazne opiera o etnickú povahu japonskej kultúry. Napriek tomu, že si Japonci vypožičali mnohé zo susednej čínskej kultúry, ako je napr. ich písmo alebo konfunciánska filozofia, dokázali si zachovať i svoje etnické náboženstvo, šintoizmus, ako aj starobylú etnickú monarchiu (s jej posvätným významom, ktorý pochádza od bohov). Jeden z hlavných problémov Západu (Európy a anglo-amerického sveta) je, že v ňom po veľmi dlhú dobu dominovali náboženstvá, ktoré nemajú etnický charakter. Etnickí Európania by potrebovali také náboženstvá a náboženské komunity, ktoré posilňujú predstavy o etnickej identite a súdržnosti, aby tak zabránili etnickej likvidácii. Európe by taktiež prospelo, ak by si dokázala zachovať koncept "posvätného kráľovstva", ako v stredoveku, s cieľom poskytnúť etnickým štátom istú transcendentálnu spirituálnu kvalitu.
 
Možno je to len nejaký stereotyp, možno nie, ale i mne osobne sa zdá, že ženy z východoázijských kultúr sú menej problematické ako tie západné. Pri svojej nedávnej návšteve Kanady som sa stretol s množstvom čínskych, ale i juhokórejských dievčat, pričom ich príjemné vystupovanie a istá "krehkosť na mňa veľmi zapôsobili. Konfucianizmus rozhodne pomáha východnej Ázii porážať korozívnu povahu západného feminizmu zavedením patriarchátu ako kultúrnej normy.
 
Ide o dôležitú vec, pretože ako nám ukazujú i súčasné udalosti okolo migračnej krízy, ženy sú omnoho náchylnejšie zradiť svoju skupinu v porovnaní s mužskými náprotivkami. Pre množstvo európskych žien skupinová lojalita nič neznamená. Bohužiaľ, možno práve zhoršenie súčasnej demografickej krízy môže byť jediným spôsobom ako odhaliť masám zlyhanie feminizmu a nevyhnutnosť opätovného zavedenia patriarchálnych noriem.
 
 
Ďalej treba poznamenať, že Japonsko sa nesužuje rovnakým pocitom národnej viny ako mnohé európske národy pre udalosti ako napr. krížové výpravy, kolonializmus, otrokárstvo, národný socializmus, fašizmus, atď. Japonsko, podobne ako iné východoázijské krajiny, je založené na kultúre cti a hanby, skôr než na kultúre viny a neviny ako je tomu na Západe. Kultúra hanby znamená, že človek potrebuje reagovať len na omyl toho, koho spoločnosť potláča alebo trestá za tento omyl. Kultúra viny však implikuje, že človek musí potrestať sám seba za chybu dokonca i vtedy, ak vás spoločnosť netrestá alebo za chybu neutláča. Práve kultúra viny dovolila, aby sa Európania spontánne cítili vinní a trestali samých seba dokonca i vtedy, keď nie sú verejne hanobení. Naopak, kultúra hanby nič také nevyžaduje. Nebudete v nej trpieť žiadnym trestom, pokiaľ iní nespozorovali, že ste sa dopustili chyby. Preto Japonsko môže pociťovať znovuobnovenie pozitívneho obrazu po 2.svetovej vojne, potom čo sa zbavilo svojej imperialistickej hanby, zatiaľ čo Nemecko stále bojuje s démonom holokaustovej viny dlho potom, čo opäť nadobudlo svoj pozitívny obraz pred zvyškom sveta.
 
Posledný bod, ale rozhodne nie najmenej podstatný, spočíva v tom, že v prípade všetkých patológií kritizovaných disidentskými smermi označovanými za "radikálne pravicové" treba vždy spomenúť vplyv Žida. Židovský element mal oveľa väčší vplyv na Európu ako na históriu východnej Ázie, a preto mnohí dospejú k záveru, že Japonsko bolo zachránené, pretože nemalo žiadnych Židov. Je to však pravda len z časti. Podstata totiž spočíva v tom, že Židia si boli dobre vedomí existujúcich slabostí Západu, predovšetkým obyvateľov anglo-americkej sféry, ich kultúry viny (ktorá má korene v kresťanstve), poňatia národa ako abstraktnej ideológie, chýbajúcim etnickým náboženstvám (a naopak dominujúcemu abrahámizmu) a slabosťou nášho patriarchátu. Židia boli tou povestnou iskrou, ktorá zapálila veľký bazén plný benzínu. Nech je to pre nás veľká lekcia. Podobne ako ľudské telo potrebuje zdravý imunitný systém, aby zabránilo šíreniu infekcie, musíme i my poukázať na väčšiu citlivosť a zraniteľnosť našich spoločností, aby sme sa mohli stať dostatočne odolnými voči nepriateľským silám ohrozujúcim našu samotnú existenciu.
 
 
 
5
Grigorij Podtatranký

roky ste mi brýzgali, nadávali, hnevali sa a trucovali, a ja som pritom od vás nechcel nič iné, len to, aby ste takto rozumne a inteligentne, ako tento Roland, jeden druhému otvárali oči, prichádzali so závažnými témami, analyzovali a kreatívne, primerane k úrovni vášho čitateľstva, pekne po poriadku však, veci svojim blížnym vysvetľovali, rozmýšľať ich učili. Aby ste Slovensku a Slovákom hanbu svojou pripečenosťou nerobili.
Každý z vás nech pamätá, že keď ti nebesia a osud nedali dosť rozumu, keď nemáš čo povedať, len počúvaj múdrych, radšej mlč, ako by si podaromnici sprostosti do vetra táral, alebo cudzie myšlienky za svoje vydával.
Buďte skromní, spokojní so svojim osudom - nie ako straka, keď v chotári pávie perá hľadá a za páva sa potom verejne vydáva. Veď, koho by aj oklamala?
Pekne po slovensky píšte a zbytočne sa nepretŕčajte slovami múdro znejúcimi, ale nie vašimi, neprimeranými vašej úrovni. Veď už za tie roky dobre vieme, komu aká reč pristane, koľko ho nebesia obdarili. Však nie je hanba, ani tvoja vina, že si každý jeden veľa nezdedil - po predkoch.
“Naratív implicitnej ontológie, ergo, impresívnejšie Vám už neviem komunikovať, aký som ja wu-wei karma tinktenk.”

Čo povieš slaven25, afinabul38 ? Dnes nemáte nejaké modré linky na nejaké sprostosti?
“Náhodný okoloidúci”, nemáš niečo, čo by sa potrebovalo preložiť do nemčiny? V Nemecku už tisíce ledva čakajú na tvoje rozumy.
(Keď si sa raz opýtal Normana, či by tie tvoje žvásty bol ochotný preložiť do nemčiny, skoro som spadol zo stoličky. Povedz, keby som vás občas nekontroloval, čoho všetkého by ste vo svojej pripečenej domýšľavosti ešte boli schopní!!!??? Och, tá nekonečna medzinárodná hanba na celé Slovensko!!!)

Ty Roland, kombinácia tvojho mladého talentu a mojej rady ťa môže ďaleko doniesť. Ak sa však s hlupákmi púšťaš do diskusie, musíš sa prispôsobovať ich úrovni, a neprospieva to ani tebe ani im. Musíš byť ešte aj tvrdý, lebo len tak ich naučíš na poriadok.
Ja nikdy nežartujem, a veľmi zriedka chválim...

sandro

Treba ale povedat aj b) Japonosko je stale okupovane a ludia si musia brat uz 100rocne hypoteky aby mohli byvat. Tym je zviazanie aj dalsich generacii dokonane.
Absolutny klinec po hlavicke je pasaz o ''ženy sú omnoho náchylnejšie zradiť svoju skupinu''.
Ono ale otazka je, ci vobec mame pravo od zien nieco take aj ziadat. Zeny boli vzdy trofej muzskych vojen, zeny, ktore sa prilis angazuju v muzskych politikach a bojoch su skor podozrive.
Zeny vzdy plynule presli na stranu vitazov a robili co sa od nich ocakavalo:rodili. V tomto kontexte je ten feminizmus pre nasu spolocnost absolutne znicujuci. Kto si mysli, ze zeny sa budu nejako angazovat v zachrane nasej civilizacie je na omyle. Pojdu s cernochmi, ked sa ukazu ako silnejsi a zdatnejsi jedinci.

Roland Edvardsen

Nikto netvrdí, že v Japonsku je všetko dokonalé. Krajina má očividne isté problémy s príliš nízkou pôrodnosťou (hoci Nemci ich už predbehli - a to aj so svojou moslimskou populáciou), starnúcou populáciou a obrovskou infantilitou mladších generácií (asexualita, závislosť od porna, zženštilosť ázijských mužov, ktorí sú v tomto smere ešte náchylnejší ako bieli muži - predsa len tá biológia je tam iná - atď.), ale to sú stále problémy, ktoré sa nedajú porovnať s masívnou inváziou cudzích a agresívnych etník s akou sa potýka belošský svet. Japonsko to určite nejako prekoná, pokiaľ si neotvorí brány cudzej invázii.

Lojalitu máme právo žiadať od kohokoľvek - žien i mužov. Nikto tu nechce útočiť na ženy ako celok. Len treba byť realistický vo vzťahu k ich povahe, ktorá sa dokonale prejavila práve vtedy, keď sa výraznejšie uvoľnili pomery, v ktorých sa vyžadovali (samozrejme nielen u žien, ale i u mužov) isté štandardy správania a postojov.

Osobne nemám až taký problém so ženami v politike. Netajím sa obdivom k takej Marine Le Pen alebo Ann Coulter (jej dravý, agresívny, "bitchy" prístup mi veľmi imponuje). Avšak ženy typu Julia Agrippina, kráľovná Alžbeta I., Thatcherová, Savitri Devi alebo Ann Coulter, t.j. s pomerne dosť chladnokrvným, maskulínnym mozgom a bez výraznejšieho materinského citu (treba na rovinu povedať, že toto sa naozaj neprebudí u každej ženy. Poznám dosť takých, ktoré jednoducho nemajú radi deti a nechcú ich) sú populačná anomália. Takéto ženy môžu byť naozaj výborné političky a vodkyne, ale ako matky a manželky bývajú často mizerné (a hlavne si potrebujú nájsť nejakého subíka, nie dominanta, lebo to potom končí "talianskou domácnosťou" :-)).

Náhodný okoloidúci

Podľa čínskych výskumov DNA majú Japonci spoločný pôvod s Čukčami, a svedčí o tom haploskupina D na mužskom chromozóme Y - u Čukčov 40% populácie a u Japoncov 45%, pričom subkladus Čukčov je starobylejší. A oba tieto národy majú zrejme pôvod niekde v provincii Junnan.
Okrem toho Japonci čiastočne vyvraždili a čiastočne asimilovali Ainov, a určite by sa našli aj iné zdroje ich genofondu, možno nejaká tá melanézska alebo austronézska zložka.
Dokonca majú Japonci aj Čukčovia podobné povahové rysy a papilárne línie na dlaniach.

https://anaga.ru/japoncy-ot-chukchej.html

Norman

Ainovia sú dôkazom, že sa Kaukazoidi, beloši, rozprestierali až na Ďaleký Východ - a že boli vyhubení nielen na Japonských ostrovoch, kde im ešte v 19. storočí v podstate patril Hokaido, ale boli vyhubení na celom kontinente v oblasti nad Himalájami (tam sú dochované písomne dôkazy prítomnosti veľkého zoskupenia , zvaného Tocharci - všetko vykynožené do nohy, kultúra odumrela, len polozázrakom sa ju podarilo archeologicky objaviť, jej zvyšky).

Píšem tieto všeobecne známe veci aby si človek uvedomil, ako môže naša civilizácia dopadnúť.

Roland Edvardsen

Ešte trochu k tým Aziatkám. Fakt sa mi páčia. Keď som bol v Kanade, tak som často chodil na rôzne meetups. Ja som síce introvert, ale nie nespoločenský a rád spoznávam nových ľudí a kultúry (hej, trochu kozmopolita. A vraj to nie je zlúčiteľné s nacionalizmom, tvrdia zlé jazyky. Nuž, niekto asi nikdy nečítal nič o Štefánikovi :-)).

Páčilo sa mi, ako ma tie ázijské ženy obletovali spôsobom ktorý by som na Slovensku so Slovenkami v takej miere nezažil. Oni naozaj žerú bielych mužov.

Spoznal som sa tam tiež s jedným Slovákom - zaujímavý týpek, celkom politicky nekorektný (aj na Židov prišla reč) a vzdelaný. Ale hádajte akú mal manželku. Nuž, išlo o ženu z Indonézie. Nie som fanúšik rasového miešania, je to proste chyba (našťastie deti ešte nemajú, hoci sú spolu už 5 rokov, asi nechcú alebo nemôžu mať), ale keď som ju spoznal, tak ťažko to nepochopiť. Je to relatívne jednoduchá žena (robí upratovačku, zatiaľ čo on je ekonóm), ale zdalo sa mi, že im to dosť dobre funguje. Bol pekná, jemná, kľudná, dobre nám navarila - áno, toto proste muži chcú (alebo aspoň väčšina z nich): peknú babu, ktorá vie dobre navariť, napiecť, poupratovať, nepapuľuje, poskytne kvalitný sex a nezabudne nás poriadne pochváliť, nie nejakú supervýkonnú riaditeľku z korporácie, ktorá "všade bola a všetko vie". My nie sme náročné tvory. :-)

Ľubov

Je to iba obchod,možno naozaj výhodný pre obe strany .Pre mňa je to však pricipiálne stále iba prostitúcia a tá je vo svojej podstate vždy démonická.

Roland Edvardsen

A ty ako vieš, že medzi nimi nie je úprimná láska, úprimný cit? Každopádne Indonézanka dostala celkom atraktívneho, bohatého a inteligentného belocha, ktorý sa o ňu dobre postará, nebude ju biť či inak brutálne trestať (ako to často býva v moslimských, mizogýnnych kultúrach), ale o dosť viac rešpektovať a poskytne jej väčšiu voľnosť. Tie ženy dobre vedia, prečo idú po belochoch.
Prostitúcia je o dosť komplexnejší fenomén a rozhodne by som ju neoznačil za "démonickú". V skutočnosti je dosť prirodzená - vždy tu bola a aj bude. Dokonca by sa dalo polemizovať do akej miery je naozaj deštrukčná pre spoločnosť a či náhodou dnešná kultúra náhodných, príležitostných vzťahov/rýchloviek nie je pre spoločnosť o dosť deštrukčnejšia ako toto.

sandro

Ano, ved niekedy je naozaj tazke urcit tu hranicu, co prostitucia je a co uz nie je. Ale to je zase ciste muzsky pohlad na vec. Napriklad dnes su u nas plne mesta a dediny slobodnych chlapov. Je to nasledok hromadneho exodu zien po prehratej vojne so zapadom po r.1989 a zase v duchu hesla : ''vitaz berie vsetko''. Tykalo sa to aj Ruska, preto ta katastrofalna demograficka situacia. Nedavno sme mali stretavku zo ZS. cca 50% spoluziaciek nemalo Slovaka(tie co neprisli sa dostali do reci:) ). Vacsinou Rakusan, Nemec, Anglican, ale aj Turek a ano, aj cernoch bol..Nase zeny po rozpade bloku jednoducho mali co ponuknut, na rozdiel od nas muzov - my sme boli porazeni:) Mozme ich vsetky oznacit ako prostitutky? Myslim, ze nie. Tak su priroda a cely ten svadobny trh nastavene..

Norman

zaujímavé, že sa po roku 1989 nik necítil ako porazený. Akí boli skoro všetci naivní (ja nie, ale hovor niečo škeriacim sa slniečkárom, a vysvetliť im vtedy niečo o sektárskom fanatizme bankárskeho sionistického Západu - úplne nemožné)

Ale tí hore to chápali ináč, ti považovali Slovensko za porazené a tak Slovensko doslovne rozdali. Išlo to ľahko, lebo všetko patrilo štátu a štátne velenie zabrali anglosionisti. A už to bolo.

Takto: muži mali čo ponúknuť, bez srandy a dvojzmyselnosti, muži ponúkli dosť, teda mnohí, aj keď tiež pod cenou. To skôr o ženy bol záujem takmer len v tom jednom, pretože rovnoprávny Západ hladí na ženu v skutočnosti ako na sexuálnu otrokynu a po filipínkach a thaikách, ktorých sa rýchlo nasýtil v 70-tych a 80-tych rokoch, sa im slovanské devy výborne hodili. A baby sa s radoťou kurvili. Poznám aj zopár príkladov manželstiev, čo sa sanžili po prevrate emigrovať do Kanady, vycestovali tam - chlapi sa museli (prevažne) vrátiť, imigrácia nepovolená (áno, taka bola vtedajšia ich "welcome cultur" voči slovanom), chlapi sa museli vrátiť, ale baby sa šťastne presúložilii k občianstvu (po rozvode a zväzku s iným domácim chlapom, na deti žiaden ohľad ... ale možno to robili pre ich dobro :).

(ps. nespomínal si ty, že žiješ v Nemecku? Nerád by som niekoho urazil)

sandro

Nie, zijem na Slovensku. Moja zena sa narodila v Rusku. Mozno sa ti to zda lebo casto pisem, ze robim s Nemcami. Zenam, ktore zradzaju svoju kulturu alebo nebodaj aj rasu davam od isteho casu pomerne jasne najavo, co si myslim. Mimochodom, ten refresh zdegenerovaneho anglosaskeho genu sa im naramne hodil. Tu bolo pre nich doslova ukryte bohatstvo - v podobe nasich zien. V podobe genu, ktory tu bol slachteny vojnami a chudobou.

Náhodný okoloidúci

Hocikedy, na ľubovoľnej stránke, na mňa vyskočí inzerát na anglojazyčnú zoznamku ponúkajúcu "russian ladies" alebo "russian brides". Čiže ide o organizovanú kampaň zameranú na odlákanie ruských devčat na západ s cieľom demograficky oslabiť a zničiť Rusko.

Norman

Je to jeden z najhorších, najodpornejších a Rusko aj výrazne ponižujúcich javov.
Prirodzene, že často sú to aj ukrainky, polky, rumunky ... azda už naozaj pomenej aj slovenky či česky.

Ale nevidel by som až tak jednoznačne príčinu, ako nejaký zámer demograficky meniť Rusko. To Rusi sa sami predávajú a je to v prvom rade chyba a slabosť ich kultúry, že toto dopúšťa. Že to stále ešte jestvuje ako normálne a že majú taký život, že ho domáci stále ešte nevnímajú ako prijateľnejší. A že sa tomu nebránia aj zákonne.

Norman

že medzi nimi bol úprimný cit a láska. Ako medzi upratovačkou a riaditeľom.
Každá upratovačka predsa miluje svojho riaditeľa, a naopak, on ju. Kto by neveril na pekný cit.

Zaujímavý je ten tvoj dvojitý meter. Ženy sa nemôžu spúšťať s hnedoidami, ale chlapi sa môžu spúšťať s hnedoidkami - lebo sú také a onaké. Kanada.

Je to tá istá pasca: či si ľudia dotiahnu cudzie etniká do krajiny na to, aby im slúžili, alebo aby s nimi súložili - žiaden rozdieľ, že, servis. Mnohé biele ríše práve na toto došli, rímska aj americká. No ale keď sa to týka nás, alebo známeho, to sliny tečú.
Ale ono Slovensko má aj tak iný, opačný problém. To my sme sa stali tým slúžkovským národom, to slovenky chodia robiť kurvy do sveta, alebo aj doma. Slovenkám nehrozí prehnaný feminizmus, ale práve táto plošná prostitúcia a skurvenosť mentality s tým spojená.

Náhodný okoloidúci

Prostitúcia už bola pozorovaná aj u šimpanzov - samica "dala" samcovi za jedlo.

A čo také zlatokopky loviace pracáčov, aby sa zabezpečili a vydali sa za nich? A čo, keď im porodia dedičov? Je to prostitúcia? Nie je to prostitúcia?

Norman

Samozrejme, že je to prostitúcia. A mnohí bohatí či mocní ľudia sa narodili ako dediči, ale zároveň boli deti prostitúcie - aj sa tak správali.

Nuž, aby sme trocha ukázali dosah a pozdvhli dôležitosť témy, prostitúciou sú aj mnohé zamestnania, kde musia zamestnanci sa správať ako ponižované kurvy.
Ono celý tento, tento konkrétny "kapitalizmus", táto konkrétna spoločnosť, je výrazne prostitujúca obyvateľstvo. Snaží sa zraziť na kolená každého jedného.
Práve preto je negatívna, pretože ponižuje, namiesto aby vyzdvihovala.

Náhodný okoloidúci

Ako sa hovorí, prostitútka je povolanie, ale kurva - to je povaha.

Roland Edvardsen

Ja som jasne napísal, že akékoľvek rasové miešanie je problematické a že je to omyl i v prípade mužov. Samozrejme, že multikulturalizmus (multirasovosť) Západu je pasca a keď do jedného teritória nastrkáš také množstvo etník/rás, tak bude prirodzene dochádzať i k ich premiešavaniu.

Dokonca by som povedal, že práve východoázijská migrácia je v istom zmysle najnebezpečnejšia. Ázijské dievčatá môžu byť inteligentné, šarmantné, majú tváričky ako bábiky a postavu lolitiek. Belosi tu preto ľahšie prehliadnu rasové odlišnosti. A práve to robí Aziatov nebezpečnejšími ako iné rasy/etniká. Miešanie s Aziatmi bude produkovať škaredšie, menej rozmanité a menšie hybridy ako sú belosi.
Našťastie ázijskí muži sú škaredí, o tých nie je záujem. Belochom treba vždy povedať, či by chceli mať syna, ktorý by vyzeral ako otec alebo brat tej peknej Aziatky, s ktorou randí. Pozorovať to rozklepanie a odmietajúce reakcie je zábavné. :-)

Náhodný okoloidúci

Chcel som na chvíľku vypnúť mozog pri niečom bezduchom a natrafil som na toto thajské akčné B-čko o autistke, ktorej vďaka autizmu mozog funguje "inak" - má mimoriadne rýchle reflexy a dokáže sa naučiť bojové umenie napodobňovaním akčných filmov.
Tu sú dve ukážky jej nebezpečnosti :)
V prvej s kamarátom pouličnými predstaveniami zbierajú peniaze na liečbu jej mamy trpiacej rakovinou.
V druhej bojuje o svoju unesenú mamu, bývalú mafiánsku milenku, s bandou mafiánov a tiež s chalanom trpiacim Tourettovym syndrómom - nekontrolovateľnými tikmi.
https://www.youtube.com/watch?v=nqW9J7Oo7xI
https://www.youtube.com/watch?v=bV-QOCV6LTA

https://en.wikipedia.org/wiki/Chocolate_(2008_film)
Herečka mala v čase natáčania 23 rokov, a pritom hrá 13-ročnú "lolitku".

Dúfam, že sa Ti bude páčiť :D

Roland Edvardsen

Takéto zábavné srákotiny (občas) môžem. Šikmookí ma bavia. Kung-fu 13-ročná autistka/bábika...to môže fakt vymyslieť len šikmooký mozog. :-D

miragex

paradoxne je, ze taky myzog. muz prinuti zenu mat deti, medzi nimi aj dievcata

miragex

po ukonceni kariery si rakusky futbalista zobral cernosku nicol mcloud a zili par rokov na dedine na vych.slovensku

https://youtu.be/FkAUaexNoFc?t=14

Roland Edvardsen

Každopádne Ľubov, všetci čo sme tu by sme si vybrali Slovenky, o tom žiadna, neboj. Vy ste o dosť krajšie aj zaujímavejšie. Akurát týmito príspevkami Slovenkám a beloškám vo všeobecnosti len radím, aby si nenechali ukradnúť dobrých chlapov nejakými šikmáčkami. Tie ženy sú v podstate pekne rafinované. Takže dobre vám radím, vykašlite sa na feminizmus a buďte opäť rafinované a úspešné. :-)

Ľubov

Medzirasové kríženie ,to je to,čo je neprirodzené.Inak máš samozrejme pravdu, manželstvo je obchod a láska nie je obchod. A to je celé.

ps.Ako pikošku by som Ti spomenula román od A.a V.Ferka-Ako divé husi,o drotároch z Veľkého Rovného.jeden z nich sa dostal do Číny a skutočne si odtial priviedol ženu-pravú číňanku.
Ktovie chúďa,ako si zvykla,ale obchod to teda nebol.Skús v knižnici si tú knihu požičať,pekné čítanie.

Roland Edvardsen

Samozrejme, že je neprirodzené. Môj postoj nebol nikdy iný než kritický - a to voči akémukoľvek rasovému miešaniu - hoci aj tam sú isté rozdiely. Nemôžem si pomôcť, ale pár beloch - Aziatka je naozaj niečo iné ako napr. pár černoch - beloška. To druhé menované je o dosť zvrátenejšie (zoofília) a aj nebezpečnejšie (muž môže nastriekať x detí, reprodukčný cyklus ženy je však už iná záležitosť. No a negroidi sú voči nám geneticky vzdialenejší a odlišnejší než Aziati).

Každopádne dík za knižný tip. Skúsim sa pozrieť na tú knihu.

Náhodný okoloidúci

Len niekoľko málo dní dozadu som takto išiel po ulici s jednou známou a stretli sme jej kamarátku a okolo nej krepčili tri malé mulatčatá. Až taký divný nepríjemný pocit, keď sa decká vôbec nepodobajú na mamku.
Aj v mojom okolí viem o troch prípadoch, kedy si biela našla čiernu klobásu. Vždy k tomu došlo v Gueit Buitein, keď tam boli ako au-pair alebo ako študentky. Gueit Buitein je záhuba ľudstva.

Čo sa týka Aziatov, zrejme sme potomkovia jednej migračnej vlny, takže je logické, že sme si geneticky oveľa bližší ako s černochmi.

Grigorij Podtat...

Je nanajvýš pozoruhodné, akú veľkú úlohu zohrala geografia v evolúcii homo sapiens a v rozvoji civilizácií. Všimnite si, že to boli práve geografické podmienky, ktoré prispeli k zachovaniu niektorých rás v ich pôvodnej čistote, a teda aj vo vysokej vitalite a kvalite, a ich následnom raste a ohromný príspevok k rozvoju civilizácie.
Ostrovná izolácia Japoncov alebo Britov, či ochrana Číny prirodzenou hradbou Himalájí Sibíre a púští v kombinacii s ľudmi vytvorenými hradbami, zabezpečili ochranu, ktorá prispela k rozkvetu čistej rasy a následne k tvorivej explózii ľudského ducha, ktorá sa môže vyskytnúť len tam, kde je rasa neskazená miešaním s menej rozvinutými rasami.
Pre ľudstvo je len večná škoda, že sa podobného geografického požehnania nedostalo Germánom, Peržanom, Grékom a Slovanom.
Peržania zachovajúc si čistotu svojej rasy a nepodľahnúc tragédii arabskej islamizácie mohli dnes byť výkvetom človečenstva vo všetkých oblastiach jeho kreatívnych možností. Podobne Germáni.
Mohol ešte niekto mať z dlhodobého hľadiska horšiu geografickú polohu, ako Gréci?
Len si predstavte, že Grécko by bolo bývalo jedným veľkým ostrovom v subtropickom pásme Atlantického oceánu... Dnes by neboli mŕtvym alebo živoriacim národom s deväťdesiatimi percentami tureckých a iných aziatských génov. Proste ušlachtilí Heléni.
Predstavte si len, keby Európa bola samostatným kontinentom, a Afrika by bola tak caleko, ako je Austrália. Zasľúbená zem by bola na Novom Zelande.

Niekedy si myslím, že pôvodcom geografických pomerov na Zemi bol sám Belzebub.

Gregor Podtatranský

Skutočnou tragédiou dnešného ľudstva je to, že vďaka kresťanstvu, islamu, marxizmu, freudizmu, socializmu a liberalizmu boli do nášho árijského rasového a kultúrneho priestoru pretlačené nám Árijcom úplne cudzie koncepty a hodnoty morálky a umenia.

Semitsko-negerské “hodnoty” dnes definujú náš priestor, a všetka naša mizéria je ich výsledkom.
V našej mytológii a duchovnej tradicii bol ušlachtilý muž vždy odmenený prítomnosťou milujúcej, nežnej a cnostnej ženskej bytosti -jednej pre jedného muža, a navždy. Lebo, čo už môže byť pre skutočného muža a jeho potomstvo väčším požehnaním ako dokonalá žena?Taký bol vždy náš árijský ideál. Rytierske tradície alebo helénsky mýtus o Orfeovi a Euridike nech je jedným z ilustrujucich príkladov.
To na rozdiel od židovského ideálu kráľa Davida, alebo jeho syna Šalamúna, ktorí sú v Biblii opísaní ako Jahveho miláčikovia odmenení možnosťou przniť stovky konkubín. Przniť ženy, to je najvyšší semitský a negerský ideál. Alebo príbeh Abraháma, ktorý, keď z toho mal nejakú výhodu, ponúkol aj svoju ženu Sáru na prznenie.Dávidovi neboli dosť stovky konkubín - svojho najlepšieho priateľa Uriáša poslal do vojny na istú smrť, aby sa zmocnil jeho ženy. A ,samozrejme, známe príbehy o živote Mohameda...
Podobne, ako dnešný ideál tlstého prasačieho božieho vyvolenca z Hollywoodu -Weinstiena, ktorý sprznil stovky arijských dievčat.
A ešte tu nejaký pripečený hlupák vloží aj príspevok o tom, že aj šimpanzie samice majú tendenciu k prostitúcii. Potom je taká vec vraj prirodzená - veď také robia aj šimpanzy! Akoby ste sa už konečne nevedeli naučiť, že mierou civilizácie je miera toho, ako dokážeme potlačiť to, čo je nám “prirodzené”. Tí, čo také hlásajú, nech si predstavia, že aj ich mater opitá kopulovala v deň ich počatia s desiatimi negrami, a nikto nevie, ktorý z nich je ich otcom. Ako sa Vám páči takáto prirodzenosť?
Ale, chyba je práve vo vás, vy bývalí Árijskí -“muži”, lebo vy namiesto udržiavania vašej tradície mužnosti, ušľachtilosti a rytierstva, ihruškáte sa s motorkami počítačovými hrami, slintáte pri pornografii a pozeráte primitivne židovské filmy.
Čudujete sa potom vašim sestrám a priateľkám, že sa utiekajú k negrom?

Norman

Vrámci miernych technických posunov sa znova skúša, prečo sa sem vždy dovalilo množstvo čudných komentárov zrejme z automatov a prečo tomu obranná Captcha debilita nezabránila.
Teraz sme trocha zostrili tu kontrolu ... a trocha to pokleslo.
Okrem toho, napodiv, sem prišiel človek, ktorý má na tomto portáli (ako jediný) ban. V skutočnosti sa tu mohol prihlásiť aj predtým, ale bol by vyhodený. Takto ho to asi zvádza viac, ťažko povedať, prečo tá recidíva.
To je konštatovanie faktov. Ak budú tie automatické a iné hovadiny pribúdať, vrátime to späť, ale tá technická automatická kontrola sa už zdá byť na dobrej ceste. Trocha strpenia.

rosa

Ten jeho arijsky ideal o uslachtilom muzovi a dokonalej zene sa tak dobre cita.
Potrebujeme citat pekne a uslachtile veci.
Tie opicky ma uz tiez naozaj unavuju. Konickoncov, mame my na Slovensku opicky?
Nie, tam su vlci, medvede a lisky, srny a sovy a jastrabi.

Tot som citala, ze v Trebisovskom kraji sa strasne rozsiruje syfilis a detska prostitucia.
A toto cudujsasvete ulicu netrapi. Toto nie. Ved vychodne Slovensko je uz teraz treti svet.

Norman

Povedal by som, že hlavný rozdiel oproti západnej, židovskej kultúre je v tom, že Ďaleký východ, ale ani India, kde v oboch výrazne žilo pôvodné prírodné učenie, neporazené invazívnym blízkovýchodným kultom, nazvime si to kľudne v kontexte článku "šintó", teda že v týchto kultúrach nejestvuje žiaden dedičný hriech.

Druhý azda ešte dôležitejší rozdieľ týchto "šinto" kultúr (v porovnaní so západom) je to, že ony sú zabudované na pojme vývoj, a to explicitne duchovný vývoj. Kým na Zápde je človek ubitý k večnosti, na Východe sa neustále vyvíja, ide po ceste bohov, nie priamočiaro, cyklicky, ale po ceste vznešenej.

Dnes vám síce ideológovia budú tvrdiť, že vývoje je (aj/hlavne/exkluzívne) na Západe a že naopak Východ je ten zakonzervovaný, nehybný, ale to je len ukradnutie týchto myšlienok z Východu a ich umelé aplikovanie na Západné dogmy. Západ má síce silu, má aj propagandu, ale klame a podvádza o svojej podstate. Okrášluje ju cudzím perím, ktoré sám takmer celé už stratil, vypelichal. Západ má technické vedomosti a vykráda z prírody svoju prevahu, ale jeho idológia bola už dávno otrávená mezopotámskym okultizmom. Stalo sa tak ešte v časoch starého Ríma, ako všetci vieme. Odvtedy prebieha v Euŕope ten gigantický boj zla s dobrom. Už odvtedy.

 

Prirodzene, hovoríme o duchovnej kultúre, ako ju môžeme nájsť v textoch a tradícii Východu. V realite je to žaiaľ iné, v Indii spoločnosť utrpela dlhodobou inváziou hnedoidov a ich bohatstvo zostalo vlastne už iba v textoch, skoro mrtve, neskôr sa privalili Briti ozbrojení diabolskou technikou a celú Indiu dorazili, a podobne takmer zničili Čínu. Ale neuchytilo sa tam a nevyhralo tam kresťanstvo, to by znamenalo úplné zničenie toho tamojšieho duchovného dedičstva. Kresťanstvo sa vôbec uchytilo iba tam, kde bolo násilne vnútené zbraňami - to je historická pravda.