Psychopat Dobšinský ožratý ako prasa - z RTVS vyhadzov na hodinu. Konečne

To stojí za to. Psychopat Dobšinský, ožraté prasa, ktoré tam už dávno nemalo byť.

Autor: 
Roland Edvardsen

Norman, možno si spomenieš na jeden môj dávnejší komentár na FB, kde som písal o tom, ako čudne ten plaz pôsobí pri rozhovoroch - arogantne, akoby neprítomne + to jeho povestné skákanie do reči a debilné, provokačné otázky. Určite to nebolo prvýkrát, čo bol načápaný, akurát tentokrát to len prehnal viac ako inokedy.

Každopádne ďalší pacient sa ožratej svini musel silou mocou zastať: https://www.hlavnespravy.sk/galko-opat-obvinil-fica-z-alkoholizmu-po-tom...

Ako neviem o tom, že by Fico prišiel spitý do práce a to spitý tak, že by ju nebol schopný normálne robiť. To je ten sakramentsky veľký rozdiel. Jediné o čom sa vie je jedna nepodarená tlačovka, kde bol asi po opici. Áno, Fico má očividne nejaké zdravotné problémy (bohužiaľ asi nielen pre neho).

Neviem, neviem, ale niektoré choroby mi prídu ešte horšie ako alkoholizmus - a Galko je dobrým príkladom. :-)

Norman

galko je posledný blbec, odpad. Už som spomínal, že Fico sa raz vysmial z toho, že Galko je politická mrtvola - a odvtedy si tam Galka just držia. Na najšpinavšie roboty, ako napríklad toto.

Niekde napísali ľudia, že Dobšinský je na drogách, na liekoch a tak, že je to reálny psychoš. To je pravdepodobné, preto jeho bežné správanie je také agresívne, on si vždy niečo šlahne, respektíve stále niečo berie. Ale minulú sobotu to prehnal, prišiel neskoro, bol grogy, ako každý počul, museli to predčasne ukončiť. myslím, že nebol ožraty, on je magor a bol pod liekmi - čiže je to s ním ešte horšie.
A väčšina prestitútov na tom nie je lepšie.

Náhodný okoloidúci

Galka pred kamery a do debát posielajú preto, lebo je najútočnejší zo všetkých sasankárov. Si myslím.