Afričanky

Toto mi poslal Náhodný Okoloidúci ako vtip ohľadne toho, že by sa Afričania mali vrátiť, ku vlastným ženám.  No ale ja neviem, nie je to skôr obajvenie dôvodu, prečo tie milióny Afričanov utekajú?  :-D

Norman
Roland Edvardsen

Konvička niekedy zvykne mať vtipné texty o tom, ako je mu týchto čokoládiek ľúto. Čierne ženy to majú blbé v tom, že sú najviac maskulínne (z rás) a dosť blbo priberajú. Výsledkom je, že sú najväčšími lúzrami vo vzťahoch. Vlastní chlapi od nich utekajú k beloškám, zatiaľ čo im zakazujú obzerať sa po bielych (veru, aj mnohé z nich by radi vyskúšali "belúšika", ak by mohli :-). A ak by sa aj mohli obzrieť po bielom, tak biely zase nebude mať taký záujem. Holt, majú smolu.

Náhodný okoloidúci

Z tých na fotke by som nebral ani jednu :D Aj keď už som videl aj černošky, ktoré boli aj podľa môjho rozmaznaného vkusu naozaj pekné. Alebo aspoň mulatky. Ale na biele baby žiadna iná nemá.
Ale podľa analýzy DNA u amerických černochov, teda pardón, u "Afroameričanov", tak tí podľa mtDNA vykazujú príbuzenské vzťahy k Afrike, zatiaľ čo podľa chromozómu Y majú do značnej miery európsky pôvod. Skrátka synáčikovia otrokárov pred svadbou zbierali posteľné skúsenosti s čiernymi otrokyňami.

Roland Edvardsen

Hej, mulatky môžu byť veľmi pekné. Taká Halle Berry, napríklad. Ono to nebolo len o otrokárskych pánoch a ich otrokyniach. V Amerike napr. účelovo krížili írske ženy s černochmi. Tu máš zdroj: https://deliandiver.org/amp/2018/03/obchod-s-irskymi-otroky-zapomenute-b...

Náhodný okoloidúci

Hej, tú som mal na mysli. Ale aby bolo jasné - to, že sa jedna náhodou vydarila, neznamená, že propagujeme miešanie rás. Ja chcem, aby svet bol pestrý, nie jednofarebný.

Ľubov

https://rutube.ru/video/31b611c4806fe67658c37b160365bca4/ Aj my sme takí boli,čistí a nevinní,veľmi veľmi dávno,si predstavujem. Pretože však tento dokument bol natočený v roku 2016,čosi nesedí.Ale aj tak,bude vám pripomínať komédiu Bohovia musia byť šialení.

1488

"Je tu toľko ľudí a sú si úplne cudzí."
"Keď bývaš v mieste, kde je toľko vody ako tu, tak asi celý zbelieš. Všetka tá voda ťa úplne vybieli"

Náhodný okoloidúci

Mulati 50:50 sa, tak sa mi zdá, vždy identifikujú len s tou čiernou časťou svojho genómu a ich biela časť ako keby ani neexistovala. Ale tak je to lepšie, nám miešancov netreba. Len nám teraz chýbajú bieli do počtu.

1488

momentálne im situácia praje