Sionistické siete za Čaputovou a ich dopad na voľby

V Slovenskom diskurze sa už oficiáľne prevalilo, že Čaputová je financovaná z Ameriky napríklad Goldmanovou cenou a že priamo za jej kampaňou je izraelský polokriminálny agent Aron Shaviv, ktorý bol frontmanom pri voľbách prosionistických zoskupení aj v iných európskych krajinách.

Samozrejme, na Slovensku je tabu hovoriť o židoch, a to dokonca aj v tzv. alternatíve, takže sa len zopakovalo to, čo si dovolil vyjadriť poslanec Blaha. Blaha má za prvé určitú imunitu a za druhé je toto tabu posledná karta, ktorá by mohla zavážiť na váhach. Žiaľ, ako aj v prípade spomínania mena "Soros" Ficom, sionistická tématika aj teraz prišla neskoro a príliš opatrne. Sionistická propaganda tu pôsobí dlhodobo, desaťročia - a tak potrvá nejaký čas, kým si ľudia na ňu zvyknú a dokážu o nej otvorene hovoriť. Občania aj novinári sú príliš v kŕčoch, len čo sa toto objaví, a tak ani teraz nezačala debata o tom, ako priamo americkí sionisti stoja za Čaputovou a ako budé jej prípadné prezidentsvo nimi zneužité.

Je proste naozaj rozdiel medzi proeurópskym Šefčovičom a proamerickou Čaputovou. Kým Brusel sa bude oslabovať a národy z jeho zovretia viac oslobodzovať, tak americká globalizácia sa bude snažiť zachovať svoj mocenský monopol vo svete, a to aj za cenu veľkej vojny vo Východnej Európe. To sú naozaj vážne veci a tu prestáva akákoľvek sranda.

Ja osobne nemám rád prípad Šefčovič, ktorý sa viezol v bavlnke byrokrata od skončenia školy, či aj predtým, a nevie nič o realite sveta bežného občana. Považujem jeho nomináciu za prezidenta za jednu z najväčšých  politických chýb Smeru a Fica. Myslím, že si prezidentovanie nezaslúži. Ale ... nie ja som rozhodol, ale iné sily, že sa mu teraz ponúka takáto nezaslúžená prémia. No čo už, sú aj väčšie svine vo svete, čo nezaslúžene dostávajú oveľa viac. Niekto to prezidentovanie robiť tak či tak musí. A v takomto prípade je strana a okolnosti, ktoré stoja za Šefčovičom, predsa len o kus dôležitejšie, ako jeho divná osoba.

Ako vieme, tzv. nesystémové sily boli v týchto voľbách rozpoltené - a tak všetky prehrali už v prvom kole. Kotleba odmietol pomôcť Harabínovi a tak zabil šancu. A teraz ich politický amaterizmus pokračuje, lebo pokiaľ viem, aj Kotleba aj Harabín odmietli vyzvať svojich voličov, aby išli voliť v sobotňajšom druhom kole nejakého kandidáta, odmietli dať svoju podporu Šefčovičovi.

Je to prejav politickej nezodpovednosti. Povedzme Harabín je dosť mimo politiky a tak nevie, čo robí, ale Kotlebovci chcú v politike niečo znamenať a tak by mali vedieť, aký je v tom stále rozdiel. Ak nechápu, že si židovskí poradcovia aj cez postavu prezidentky Čaputovej na nich v pohode zgustnú, že ich zakážu tak, že sa možno ani do najbližších parlamentných volieb nedostanú - tak sú naozaj stále fatálne naivní. 

Je dosť možné, že Slováci do soboty ešte nepochopia a zvolia zle. Taký je osud, budeme mať za prezidenta proamerické hovado, aj keď o niečo inteligentnejšie, ako to dnešné. Skutočnú kisku v sukni - menej arogantnú ako zbohatlík Kiska, ale o to viac poslúchajúcu anglosionistické príkazy. Čaputová je človek bez odvahy, je to handra, je to to posledné, čo tam potrebujeme. 
Ale možno je to osud Slovenska. Nie každý štát má dobrý osud. Ale akokľvek bude - nie v mojom mene.
 
Každý, kto v sobotu nepôjde voliť proti anglosionizmu, prispieva zlu a pomáha zlu. Každý, kto sa schová za alibizmus "nepošpinenia sa", je egoistický zbabelec. Či sa to týka jednotlivcov, alebo kolektívov voličov celých politických strán. Pripomenme si - tento svet sa ženie do krízy z reálneho nedostatku zdrojov a chaldejci s mocou sa to pokúsia riešiť vojnou s fatálnym zánikom rádovo desiatok až stovky miliónov životov. Aj s dopadom na naše územie, ak rovno nebudeme priamo v strede konfliktu. To už je iná sranda, ako písať po webe Zomri, alebo 1488, alebo iné polodoementné bláboly. Smrť nepočká a nebude sa pýtať, čo si robil v lete - ak ju raz vpustíš do domu, v akejkoľvek nevinnej podobe, môže byť už zajtra neskoro.
Ja chcem mať svedomie čisté a urobím, čo sa teraz jediné dá. Aby som potom mohol spávať a neľutoval ani seba, ale ešte menej iných.
 
Po voľbách, nech dopadnú akokoľvek, sa pozriem dobre na výsledky.  Aby bolo jasné, aký je osud Slovenska, koľko percent z neho vo fatálnej dileme neuspelo a teda neskôr odumrie. Aby som vedel, aký veľký tu bude požiar, koľko je tu suchého  odumretého dobre horiaceho biomateriálu bez duchovnej miazgy.
Určite ho je a bude dosť. Ale jeden z prvých krokov proti nemu je aj dať najavo, že je tu aj niekto iný, že je tu aj zdravý nezdolný element. Každý hlas sa počíta, každý je prejav, ktorý tomu chorému svetu zombie naženie strach.
 
 
 
 
0
Ľubov

Norman,nie že by som bez tohto Tvojho článku nešla,viem,čo musím urobiť,ale aj tak Ti ďakujem,nesklamal si ma .(až na to štúrovské ô,ale čo už,tiež nie si dokonalý.-))

Pomaly asi budeme musieť premýšľať nad stratégiou,ako prežiť v celkom okupovanej krajine.

vrbovčan

že ani sa neozveš.

Luko

Niekedy na jar 2020 (asi vo februári - 5.3.2020 končí terajšie volebné obdobie) budú nové voľby do Národnej rady SR. Liberáli tu majú možnosť dostať sa k veslu a ak sa tak stane, Zuzka im na "oplátku" bez rozmýšľania podpíše každú predloženú somarinu = návrh zákona. A že to bude proti Slovákom ako národu je viac než isté. Bude to vždy a len v prospech veľkokapitálu (zahraničného a niekedy možno aj domáceho). To je jej úloha, na ktorú jej ani netreba múdrosť, stačí len poslušnosť. Dovidenia prístup k "bezplatnej" lekárskej starostlivosti, vzdelaniu, pápá sociálne zabezpečenie atď.
Pamätáte na voľby v r. 2004 a 2009? Tiež to bolo len o menšom zle a ...?

Norman

Prezidenti podpisovali parlamentu každý zákon aj doteraz, a ak nepodpísali, tak prešiel ľahko na druhý raz. Tých niekoľko obštrukcií, čo skúšal Kiska, bolo úplne zbytočných a bezzubých. Aj za čias Dzurindu a Radičovej bol tandem parlament prezident protislovenský - v tom problém až tak nie je.

Súčasná situácia sa líši tým, že proglobalistické smery majú niekoľko verzií, len tak nahrubo napríklad
1. kolísavý Smer , vrátane Šefčoviča
2. opatrných SaS, z ktorých radikáli postupne zväčša odišli
3. Lokálneho idiota Matoviča a jeho stádečko
4. Radikálnych "progresivistov", do ktorých nik nevidí a ktorí sú za to, aby sa presadili, schopní aj zabíjať (to myslím samozrejme len obrazne, nie naozaj, kdeže kdeže, žiadne žaloby)

A to som vynechal Maďarov a tie tupé štence Šeligove a iné mimovládky... ale toto je nejaká stupnica od najnormálnejších, až po najdrblejšie extrémy. A - kto sa presadzuje najviac? Bohužial proatlantickí extrémisti zaúčinkovali najviac, lebo slovenskí voliči sú už unavení a bezmocní. Nuž, tak sa to tu bude robiť extrémisticky, nevyskúšane. Pritom tu mohol byť kľud so starým protisystémovým sudcom, a počkalo by sa až do doby, keď to v Európe začne praskať, a potom by sme sa pridali.

Problém je teda nie to, že tu budú zas vládnuť atlantickí globalisti, ale to, že sa Slovensko prejavilo ako slabé tela. Teraz sa jasne ukázalo, aké je Slovensko slabé - a keď sa budú musieť satanisti rozhodnúť, koho z V4 využijú na špinavú robotu, bude to Slovensko.
To je veľmi zlé a budeme musieť tento imidž dosť nechutne zaplatiť (napísal by som, že krvou, ale to by ste neuverili a povedali, že zas zbytočne dramatizujem - ale zas ja nehovorím, že priamo našou krvou - ale to znie ešte horšie ).

Ľubov

Chcem upozorniť na túto udalosť,aj keď neviem posúdiť jej dôležitosť.Proste,všimla som si to-Streling po 3 rokoch odchádza.

https://hnonline.sk/svet/1909938-vplyvna-diplomatka-moze-prist-na-sloven...

Ešte jedna zvláštna náhoda,že prezidentské volby sú takmer v identickom termíne(aj keď len prvé kolo)aj na Ukrajine.

Takže sionisti hrajú v dobrom rozmare simultánku.

Luko

Asi som to opäť povrchne (a nevhodne) skrátil a zjednodušil, za čo sa ospravedlňujem. Upresním.
Okrem našich zákonov, ktoré buď podpíše alebo si ich parlament pretlačí aj bez prezidentovho podpisu (áno, súhlasím, že sa to deje pravidelne už dávno), má aj ďalšie právomoci. A tam je užitočný buď našim alebo cudzím záujmom. Aby som to odcitoval, teda:
"Zastupuje Slovenskú republiku, D O J E D N Á V A A RATIFIKUJE MEDZINÁRODNÉ ZMLUVY, prijíma, poveruje a odvoláva vedúcich diplomatických misií. Podpisuje zákony, vymenúva a odvoláva predsedu a ostatných členov vlády Slovenskej republiky, poveruje ich riadením ministerstiev a prijíma ich demisiu, vymenúva a odvoláva rektorov vysokých škôl, vymenúva vysokoškolských profesorov, vymenúva a povyšuje generálov, udeľuje vyznamenania. Je hlavným veliteľom ozbrojených síl štátu."
A tu nám (Slovensku) môže narobiť veľa škody, ak bude len poslušným vykonávateľom príkazov (a dobre mienených rád napr. veľkokapitálu) zo zahraničia. Preskočím, že aj vyhlasuje vojnu a výnimočný stav a pod., ale ešte vymenúva aj sudcov (čo si z nedávnej minulosti isto pamätáme), gen. prokurátora, ... , dáva milosť al. amnestiu.
Prosto má toho v repertoári veľa, s čím sa dá politicky kupčiť, čiže za niečo alebo v prospech čohosi podpísať al. nepodpísať. A ona im to podpíše (to všetko som mal na mysli).
A že mi to akosi pripomína prezidentské voľby vo Francii asi nie je náhoda. Tam tiež dovtedy nikým nepoznaný "zajac" akosi zázrakom (za nemalé peniaze na kampaň) preskočil všetkých ostatných kandidátov. Tu je to detto a mňa z toho akosi mrazí, aj keď to pozadie zatiaľ len tuším.

Norman

hej. máš pravdu, že prezidentova rola nie je až taká slabá a dokáže sabotovať, ono to bolo vidieť na Kiskovi.

Ja som zas trocha v skratke chcel povedať, že nie je až tak hrozivá situácia sama, ale to, ako ku nej došlo. Ako dokážu peniaze zdeformovať volebnú demokraciu - a to kdekoľvek a kedykoľvek sa im zamanie. Aspoň tak to vyzerá, ako spomínaš, viď aj Francúzsko.

Okrem toho negatívum Čaputovej na poste prezidenta je aj to, že je naozaj nevyskúšaná. Možno sa mentálne rozpadne a spôsobí chaos.

V každom prípade by sa bolo treba pripraviť na 5 rokov kverulanstva a robenia protivenstva, na hejtovanie celého národa, na štvanie a rozdelenie národa ako takého. Je ozaj tragédia, že ľudia ešte po Kiskovi sú schopní na takéto niečo naletieť.

No ale aj tak je to v každom prípade posledná Kiska na vrchole - o päť rokov bude už atlantický tábor, Západné krajiny, v takom bordeli, že ani hovädá typu Emilko Hodál ho nebudú vidieť ako vzor. Tak nejako sa to bude vyvíjať, tým smerom. Akonáhle stratí Západ glanc a smrad peňazí, všetky tamtie krysy, čo nás chcú strieľať a odporúčajú nám, aby sme zomreli, budú beznádejne pobehovať.
Tak nejako by to mohlo byť a hovorím tu v rámci tejto vyostrenej situácie - to už nebude samet - lebo zo sametu, ak sa nemýlim, sa slučky nerobia. To Zomri sa im karmicky všetkým vráti, ono na to ľudia nezabudnú.
Mňa poznáte, mne je to samozrejme osobne veľmi ľúto a nikdy by som na násilie nevyzýval, ani ako iróniu (či čo to vraj ten ryšavý bastard z bilinguálnej školy pre dementov robil), ja uznávam mentálnu ahinsu a nikdy by som sa fyzického násilia na živej bytosti nedopustil - iba ak by to skrátilo jej trápenie.
Iba ak by to skrátilo ich trápenie.

Luko

Pobavila ma tá "mentálna". To si trafil pekne.
S ostatným nie sme v zásadnom spore. A serie ma, že ak to Zuzka vyhrá, bude náš Andrejko nepotrestaný alebo okamžite omilostený (hrozí mu 7 - 12 r.) - kua.