Komunista Dostál z SaS

Hrdý profesionálny žid Dostál sa prejavuje nielen tým, že šaškuje v ženských handrách a klobúku. Tento dnešný obhajca tvrdého kapitalizmu v strane SaS bol za čias komunistov  vopchaný v ich zadku. Tvrdí to najnovší článok na FB Ľuboša Blahu:

---

Na rozveselenie aspoň pripájam výrok istého aktívneho zväzáka z roku 1988, ktorý tento horlivý súdruh v komunistickom zápale hrdo napísal pre týždenník komunistickej strany Nové Slovo:

"Význam Socialistického zväzu mládeže v našej spoločnosti je nepopierateľný."

Ako húževnatý zväzáčik doplnil, problémom je akurát, že mladí komunisti robia "nezaujímavé akcie" a ich boj za svetlejšie zajtrajšky je príliš "formalistický".

VIETE, KTO BOL TENTO ZVÄZÁČIK?

Redakciu príspevok mladého náruživého zväzáka potešil. Súdruhovia ocenili, že ho trápi ľahostajnosť a pasivita rovesníkov. Ach, áno, kiež by boli všetci rovesníci v roku 1988 takí nadšení budovatelia socializmu ako tuná zväzáčik...

Asi som zabudol napísať meno tohto zväzáčika, pardon. Volá sa Ondrej Dostál a dnes sedí v parlamente za SaS, fanaticky obhajuje liberalizmus, oblieka sa do ženských šiat, hejtuje komunistov a z duše nenávidí Rusko.

Ešte raz - súdruh Dostál.

 

--------

 

Toľko Blaha a verím tejto informácii - pre bytostí ako Dostál je prezliekanie kabátov bežná vec, necítia žiadne morálne zábrany. Dnes jedno, zajtra úplný opak, a ak to niekto odsúdi ako podlosť, je označený za antisemitu.

 

 
Norman

nedá mi to neuložiť aj sem celý článok gymnazistu Dostála, ktorý ho zrejme OSOBNE doniesol do redakcie - židovská mafia pracuje odmlada.

 

(po rozkliknutí pravou myšou je dostupná originálna veľkosť)