447

Vyše 20 tisíc ľudí vyšlo včera popoludní do ulíc Varšavy, aby vyjadrili nesúhlas s americkým takzvaným Zákonom 447 o reštitúcii majetku obetí holokaustu. Dav vyzval na implementáciu právnych ustanovení chrániacich Poľsko pred židovskými nárokmi, ktoré dosahujú šialenú sumu 300 miliárd dolárov. K národniarom sa pripojili roľníci z AgroUnie, ktorí sa (oprávnene) obávajú o svoju pôdu. Pokusy zakázať pochod ako "antisemitský" nevyšli.

Zákon 447 podpísal minulý rok americký prezident Donald Trump. Symbolicky 9. mája. Pre Poľsko bola "reštitučná" suma vyčíslená vo výške 300 miliád dolárov. Otázka pohľadávok voči Poľsku pritom bola upravená v dohode uzavretej v roku 1960 Poľskou ľudovou republikou a USA. Poľsko v tom čase darovalo americkým židom 40 miliónov dolárov na „úplné uspokojenie všetkých nárokov občanov USA, fyzických aj právnických osôb, voči Poľsku“ za akékoľvek bývalé rozhodnutie o prevzatí majetku.

"Ako bola reštitučná suma pre Poľsko vypočítaná, nikto nevie, ale za posledné dve desaťročia vzrástla takmer šesťkrát. Jej splácanie by ponorilo Poľsko do chaosu, pretože naša vlasť takéto devízové rezervy jednoducho nemá. Existujú však ložiská nerastných surovín, prírodné zdroje a štátne podniky. Ich prevzatie by z našej krajiny urobilo kolóniu, v ktorej by sa Poliaci stali len masami lacnej pracovnej sily. Preto už niekoľko rokov národné a vlastenecké prostredie túto tému povýšilo na úroveň verejnej diskusie. Aj keď sa táto vláda aj predchádzajúce vyhýbajú diskusiám o tvrdeniach židovskej lobby, nikto z politikov zatiaľ nevyhlásil, že Poľsko nebude splácať požiadavky, ktoré nielenže nemajú právny základ, ale sú smerované do krajiny, ktorá nie je páchateľom, ale obeťou vojny," píše poľská stránka SKRiBH.

Je to stále a znovu tá istá starozákonná jozefovská mentalita. Najskôr vám Jozef zoberie kravy, potom domy a nakoniec synov.

Včerajší protest

 

Ak by mal na Slovensku niekto dobrý pocit, že sa nás nelegálny a amorálny americký Zákon 447 netýka, je na omyle. Z vyvoleného prsta vycucaná suma stanovená pre Slovensko bude náležite zvýšená, pretože Slovensko s Nemeckom počas druhej svetovej vojny spolupracovalo.

A pozor. Zákon 447 zaväzuje ministra zahraničných vecí USA, aby najneskôr do 18 mesiacov od dátumu jeho prijatia predložil príslušnému výboru Kongresu správu, ktorá zhodnotí prispôsobenie vnútroštátnych zákonov „určitých krajín“, ktorých sa týka tzv. "reštitúcia za neoprávnene zaistené alebo prevedené aktíva židov“, americkému Zákonu 447. Z "určitých krajín" - povedzme si rovno, že ide o štáty bývalej východnej Európy - bude Poľsko postihnuté najviac, pretože tam existovala pred vojnou druhá najväčšia židovská komunita a vo Varšave ako jedinom vtedajšom meste na svete bol každý tretí obyvateľ žid. Ani Slovensko však slizký a zákerný genocídny Jozef šetriť nebude. Prečo by aj.

 

0
Náhodný okoloidúci

Amíkom nemá kto dostatočne dôrazne povedať, že zákony, ktoré prijme ich kongres a podpíše ich prezident, platia LEN A LEN na území USA a iných štátov sa netýkajú.

Ale keď už niekto vyrýva, tak Poľsko by na oplátku malo prijať zákon zaväzujúci USA vrátiť Indiánom VŠETKU pôdu na americkom kontinente. A austrálsku a novozélandskú vládu vrátiť domorodcom CELÚ Austráliu, CELÝ Nový Zéland atď.

Ema

aby mu za nenaplnenie litery Zákona 447 nevybombardovali Varšavu židoamerické letky štartujúce z poľského Zaganu.

Pé es: Čo povedať na národ, ktorý má v slovnej zásobe rozsczeň a podobné.

Muki

Karma je svina,alebo inak, Poliaci sa zas osudovo zmylil keď si mysleli ze vrcholový análny skialpinizmus do rektu USA im zabezpečí nejaké extra privilegovane postavenie. Nechápu základnú axiomu - USA prejavy pod dánskej úcty berú ako vašu psiu povinnosť a nie ako čin hodný odmeny. Pšonkovia túto facku potrebovali ako namrazou pokrytý chodník soľ.

slaven1

Komentár k Dankovmu zákonu o antisemitizme https://www.youtube.com/watch?v=FUAWUwcNvPg (video je tak zahrabané na Youtube, že to už viac ani nejde). Je v ňom záznam ako izraelských veľvyslanec rozdáva inštrukcie Dankovi v parlamente.

V kontexte tohto nového výpalného amerických židov, prijatie zákona o antisemitizme nadobúda nový rozmer. Vlastne akúkoľvek kritiku, proti židovskému výpalnému by mala prokuratúra stíhať ako "antisemitizmus".

------

Inak tuto ne-naši lokaji už "bohom vyvolneným" nejakú kompenzáciu posielali, v 2002:

https://www.sme.sk/c/691034/zidovska-obec-sa-konecne-dockala.html

To čo, nestačilo?

 

Ema

Americký Zákon 447 sa vzťahuje na "covered countries". Ide o štáty, ktoré sa v júni 2009 v Prahe počas predsedníctva Česka v EÚ zúčastnili na Holocaust Era Assets Conference a podpísali Terezínsku deklaráciu. Slovensko medzi nimi, samozrejme, je.
Jozefovské monštrá nezaujíma, že už sme už dali kravu. Ešte majú Slováci domy a synov.

slaven1

Niektorých našich synov (a dcéry) už majú. Po tom ako medzi rokmi 2006 - 2008 začali médiá ako televízie (Narkóza), seriály a filmy z Holywoodu (aká ideologická skupina to tam ovláda vieme), noviny, časopisy... aktívne propagovať homosexuálny spôsob života aj na Slovensku, mnohí z našich synov a dcér tejto lži uverili.

Norman

Lajčákovo ministerstvo už určite pracuje na tom, aby sa to na Slovensku podpísalo. Rýchlo podpísať a zdrhnúť. Hit and run.
Len aby mali ešte kam zdrhnúť. Amerika ich možno odmietne prijať.

Ľubov

Základne plus muničné sklady. Toto sa bude zatĺkať,má ich byť niekoľko desiatok.Plus americký personál so svojím príslovečným intelektom.

Sto krát sme sa pýtali,kto je Lajčák.Ale odpoveď neprichádza.Boja sa ho všetci,zdá sa,že už má svoj vlastný kokón...

Ema

Poľská vláda dnes odmietla prijať židodelegáciu z Izraela, ktorá mala preukázateľne v úmysle driapať "odškodné".

"W związku z dokonaną w ostatniej chwili przez stronę izraelską zmianą składu delegacji, która mogła sugerować, że rozmowy miałyby koncentrować się na kwestiach restytucji mienia, strona polska podjęła decyzję o odwołaniu wizyty izraelskich urzędników."

https://www.gov.pl/web/dyplomacja/komunikat-msz

slaven1
a netu: Kryptokolónia je štát, ktorý je suverénny de-jure, deklarujúci svoju «nezávislosť v zahraničných veciach a zvrchovanosť štátnej moci vo vnútorných veciach», de-fakto je však vykorisťovaný zahraničnopolitickými subjektmi (inými štátmi, nadnárodnými korporáciami a mafiami). Väčšina obyvateľstva v takomto štáte de-fakto predstavuje jeden z ekonomických zdrojov, na ktorý sa normy «elitárno»-korporatívnej etiky miestnej vládnucej «elity» nevzťahujú. Avšak ani na miestnu vládnucu «elitu» sa normy «elitárno»-korporatívnej etiky zahraničnopolitických subjektov nevzťahujú, hoci o tom ich v priamej forme zvyknú neinformovať.