Slobodní Rakúšania, Strache, Rusi a sionisti.

V Rakúsku v podstate padla vláda, budú predčasné voľby. Dôvod: predseda strany Slobodných, Heinz-Christian Strache, v roku 2017 pred voľbami si dohováral v Španielsku s nejakou údajnou Ruskou kooperáciu ohľadne podpory ich strany, a čo za to naopak strana poskytne - štátne zakázky a podobne. V súčasnosti sa objavilo video toho rozhovoru.

Samozrejme, sionistické masmédia jačia šťastím. Vraj sa konečne ukázalo, čo sú "nacionalisti" zač. A že ich platí Moskva, ruská stopa je žeravá. No proste koniec sveta.

Nie je to ale príliš presvedčivé - každý vie, že politika kapitalizmu funguje na peniazoch a robia to všetky tzv. štandardné strany. Čo je teda na tom, okrem rakúskych predčasných volieb, zaujímavé?

Za prvé je Strache človek, ktorý kedysi prispel k tomu, aby zo strany odišiel Jorg Haider a jeho myšlienky. Strache je teda podivná figúrka, vôbec nie dôveryhodný "nacionalista". To treba pripomenúť, aby bolo jasné, prečo teda aj FPÖ hrá takto.

Za druhé je vidno, ako systém pracuje. Vyvolá politika niekam do exotiky, kde sa cíti bezpečne, kde ho uvoľní alkoholom, drogami a inými zábavami - a potom si nahrá všetko, čo tam urobí či povie. Je až podivné, že Strache na to skočil - ale zrejme to robievajú často a všetci. A nahrávka sa uloží do sejfu a použije sa, keď je najviac vhodná. Napríklad teraz, pred eurovoľbami. Toto časovanie indikuje, že za vecou sú globalistické sily, ktoré sa snažia použiť všetko, čo v trezoroch majú. V podstate je dobre vedieť, že tam toho veľa nie je.

Strache bol teda nachytaný, ale schybil nielen v tom, že sa na kšety dal - on zrejme chybuje už dlhodobo a neustále pracuje na báze kolaborácie. V podstate by mal odstúpiť nielen z vlády, čo už spravil, aby mal by vyletieť zo strany FPÖ, mal by vypadnúť z európskeho tímu patriotov.

To sa ale asi nestane a tak tam je po Kolárovi už druhý zhnitý zemiak. Treba len dúfať, že Salvini ma väčšie schopnosti aj ambície a týchto smradov nielen prekukne, ale ich minimálne aj neutralizuje.

Viac k tomu niet čo dodať. Problémy, ktorými prechádzajú rakúski Slobodní nie sú dnešné, ale je to ešte dôsledok vraždy, ktorú anglosionisti spáchali na Jorgovi Haiderovi. Doteraz sa z toho Rakúsko nespamätalo, to si treba povedať pravdu a poučiť sa z toho: máme do činenia so zločincami horšími ako desať AlCaponeovcov. A neľutovať ich, ale im všetku ich černotu poriadne zrátať. 

 
mirage
Norman

A na konci samozrejme výsmech "spikleneckým teóriám", dokonca menovite tej, že za tým bol Mossad.
Medzičasom je jasné, že autmobilová elektronika sa dá hacknúť ľahšie, ako počítač - ak má niekto informácie výrobcu. V tom období to bola relatívne novinka, židko nevydržal, aby ju nepoužil.
Čo sa týka "umelcov" - rehotať sa pri príležitosti smrti človeka, kohokoľvek - môže zas len levantínec. Alebo viedenské prasce. V tej dobe mali očividne strach, ako bude rakúska verejnosť reagovať ...

Ema

Časy, keď sa politické debaty vysielali naživo - a pozrime sa na zmrda Stracheho
https://www.youtube.com/watch?v=s4asPn_eRZQ

Politické vraždy vydávané za nehody vždy odhalí dianie po nich. Odrazu sa všetko v strane prípadne štáte zvrtne tak, ako by sa za života zavraždených politikov nikdy nestalo. Či už je to Štefánik, Dubček alebo Haider - keď po jeho smrti rakúski národovci náhle nabrali lízavo sionfilné maniere.

Strache je korupčné jelito. Nekorumpovala ho ale žiadna záhadná pobaltská "Ruska" na pártyIbize, kam chodia poživační schujenci. Som presvedčená, že hru "na Rusku" hrá Strache tesne pred eurovoľbami s tými, ktorí rozohrali škandál cez Spiegel. Usvedčuje ho jeho teatrálny odchod.