Svet podľa Čaputovej

Ten pocit, keď zo železničnej stanice vášho ešte stále úhľadného a čistého európskeho mestečka vyrazí stoka agresívnych afrických zuluov a vy nemáte právo vedieť kto to je, kam ide a čo u vás pohľadáva.

Vlastne jedno viete. Vo svete podľa Čaputovej k vám práve zavítala menšina, ktorú budete povinní chrániť. Ďakujem, Ďěkuji, Köszönöm, Дякую, Paľikerav, Siyabonga.

 

MYSTERIÖSES GESCHEHEN IM LANDKREIS HARBURG

 

A ešte jedno viete. Prichádzajú z takýchto končín, ktoré k nám prichádzajú spolu s nimi

 

Ulica hlavného mesta Mali. Fotku zverejnila smetiareň k článku ku Kosíkovi. Tlupu na ulici čoskoro vyklopí vlak v Pezinku.

Autor: 
Norman

Čaputová by mala byť jedna z prvých, ktorá zabojuje proti skládke negrov na Slovensku.

Budeme ju potrebovať, má predsa v tomto skúsenosti. Veď hnedoidi sú desaťkrát horší odpad, ako nejaké chemikálie. Bez srandy je to tak.

Ema

V Izraeli likvidujú internačné tábory čiernych ilegálov (ktorých tam nevolajú utečenci, ale infiltrátori) tak, že ich "podľa dohody presunú do nemenovanej európskej krajiny." Môžeme trikrát hádať kam.
Podľa päťročného plánu z minulého roka chcú židia potupne presunúť do Európy vyše 16 000 afrických čičmekov, aby vyčistili Izrael od infiltrátorov. Oficiálne sa o odsune černochov do Európy prestalo hovoriť v momente, keď sa presuny začali.
Ešte je len rok 2019, niečo sa iste ujde aj slovenskej liberálnej demokracii. A možno sa Čaputová vydá.

Náhodný okoloidúci

Na čaputkine tlačovky budú pozývaní len dopredu vybrané presstitútky, aby sa zabránilo kladeniu politicky nekorektných otázok. Napríklad koľko "migrantov" už ubytovala u seba doma.

Norman

Na tlačovky k prezidentovi sú už roky pozývaní len vybraní prestitúti. Nedostane sa tam nik mimo zavedené firmy.
Toľko ku slobode slova na Slovensku.
Ku Kiskovi to ani nemalo zmyseľ, lebo ten aj tak nebol schopný vykotiť nič, len vzdychanie a dychčanie. Ale táto Čaputa sa hrá na filozofku a na slobodu slova, takže by bolo zaujímave preveriť jej schopnosť vyjadriť sa a konfrontovať sa. Ale zrejme na to nemá, aj ona je len prázdny tupý plagát bez obsahu.

mirage

pezindentka filomena chaplin terazkia bude mat tak tlchubovky

vrbovčan

či ste to videli. Video z Nemecka. Migrant rozbíja sklá na autách.
https://www.facebook.com/rostislav.brezny/videos/10212123313993088/

Ema

niekto škaredo roztrieskal hlavu. Keďže útočník bol dunkelhäutig, ergo hnedoid, je z toho len "lokálna správa".

Lokálny plátok sa konečne zmátožil a zverejnil "nový popis páchateľa"

Brutale Attacke auf Hockenheimer OB – Polizei veröffentlicht neue Täterbeschreibung

männlich 30 bis 40 Jahre alt 1,70 - 1,80 Meter groß nordafrikanisch-arabisches Erscheinungsbild

 

Keď bioNemec odpráskol nedávno starostu Waltera Lübckeho (CDU), tak to sa riešilo na tisíckrát všade, vrátane slovenských korporátnych splaškov.

Teraz ticho. Asi preto, že Gummer ešte žije.


A takto to pôjde v Nemecku ďalej, to ich multikultúrne súžitie merkelovského typu. BioNemec zlikviduje starostu, ktorý mu zasral rodné mesto agresívnymi hnedoidmi, agresívny migračný hnedoid zlikviduje starostu, pretože sa postavil proti ďalšiemu zasieraniu mestečka migračnými hnedoidmi.