Triumvirát

V histórii starého Ríma sa pod pojmom triumvirát chápe aliancia troch politikov - Gaius Julius CaesarMarcus Licinius Crassus a Gnaeus Pompeius Magnus, uzavretá v roku 60 pred.n.l.

Tento triumvirát, nazývaný prvý, lebo onedlho vznikol aj druhý podobný, bol vlastne prelomom na ceste od republikových foriem k uzurpácii moci, k zavedeniu despocie nazývanej  cisárstvo, ktorá potom, aj keď rôzne modifikovaná, vydržala až do konca histórie Ríma. 

Cézar priniesol do triumvirátu svoju aktívnu moc nad armádami, Crassus nesmierne bohatstvo a Pompeius Magnus svoju politickú moc vojenského hrdinu. Tri zložky moci, ktorým senát a zvyšok republiky nebol schopný klásť  odpor. Traja zmrdi chytili moc a už ju nepustili.

Teraz v Nemecku vidíme nástup iného triumvirátu. Ženského.

 Merkel triumvirat

Po tom, ako Merkelkina osoba Ursula von der Leyen získala post predsedkyne EU Komisie, nastúpi na ňou opustené miesto ministerky obrany druhá Merkelkina slúžka, Annegret Kramp-Karrenbauer (zvaná AKK).

Máme tu teda nový triumvirát, nemecká tlač píše, že nastali znova "Merkeltage", pojem, ktorý sa preloží "merkelkine dni" - podobnosť s menštruáciu nie náhodná, i keď v tomto prípade je to krč celej krajiny. Merkeltage sú proste dni, keď Merkelka namiesto krvi vypúšťa násilne protiľudové  rozhodnutia. Beštia sa síce už trasie v smrtelnej chorobe, ale nemieni opustiť hniezdo bez toho, aby v ňom nezanechala svoje jedovaté háďatá. 

Ak sa na dnešnú dobu pozrie historik o nejakých sto rokov, ak nejaký vtedy ešte bude, tak bude vidieť dve veci - degeneráciu západnej Európy aj z dôvodov imigrácie hnedoidov, a potom predimenzovanú neobvyklú vládu žien. Rasa a gender - to je predsa heslo modernej doby a obe sú buď prejavom spoločného zla, alebo obe spôsobujú toto zlo. Historik možno usporiada toto zlo do reťazca: moci sa ujali ženy a tie vpustili na subkontinent negrov  - a vtedy reálne zanikla Európska Ríša. Nebude to celkom pravda, kauzalita vecí bola skôr opačná - najprv rasový úpadok a potom ženy - ale fotka Merkelkinho triumvirátu bude pôsobiť ako symbol vyvrcholenia dekadencie doby.

Ako dopadol Prvý Triumvirát?

Crassus bol vyslaný do Sýrie, kde ho domorodci v boji zajali a kruto popravili, Pompea neskôr v občianskej vojne sám Cézar naháňal až do Egypta, kde ho zavraždili jeho agenti. Samotného Cézara zavraždili republikáni, priamo v strede Ríma ho ubodali na smrť ako psa. Jeho malého syna našli a pre istotu zabili tiež - tak sa to vždy robilo a robí. 

 

 
Ľubov

áno,je ich zrazu priveľa,všade. Dokonca aj celkom malé,Greta (veľký článok o nej v ženskom časopise Madam,som si všimla),staré,choré,všetko jedno. Čo to do pekla znamená?

Front je jednotný,krížom cez našu polovicu tejtogule. (Vlastne,vraj Zem nie je v podstate guľatá,ale podobá sa skôr na zemiak. To Buheh sa tom vyzná lepšie,číta Kozmos.)

Čo sa týka tohto nášho zázraku,tiež rozmýšľam,prečo práve ona? 16 rokov v mimovládke,potom ocenenia priamo od hlavného monštra,hladké"víťazstvo vo volbách,prapodivný kult osobnosti,no nechápem. Je to jasná marioneta,aj oblečky jej vymieňajú podľa javiska,ale aj tak...tu niečo veľmi smrdí.

Ak naznačujem,že dnešné ženské političky v západnom svete sú produktom satanistických kruhov,možno sa mýlim.To by bol ten lepší prípad.

ps.Tiež sa Vám zdá,že Čaputová sa rozbehla nejako príliš rýchlo? Dokonca aj Bugár si to všimol,nepriamo ju varoval,aby hamovala. Na to,aby pochopila,že čoskoro narazí,je však priveľmi hlúpa. Bohužial,s ňou narazí aj celé Slovensko ,my všetci.

Roland Edvardsen

Prečo práve ona? Slabá, ovládateľná, prihlúpa "blondýnka" z prostredia neoliberálnych mimovládok. Čo viac si mohli želať? Priznám sa, že Čaputka nakoniec predčila moje očakávania. Nijako sa nekrotí a v okázalom "slniečkovaní" už stihla predbehnúť aj kisku - a to je čo povedať.

To je ono - pózovačky s hnedoidmi, známa to PR obsesia týchto typov.

Na obrázku je inak istá moslimská Somálčanka (IQ 68 - toť jej priemer), ktorá sa veľmi rada išla vyžalovať do Smečka na tých zlých, zlých rasistických Slovákov. Musí tu byť veru pre ňu strašný život, medzi toľkými rasistami (a ešte k tomu aj bezvercami), oproti jej domovskej krajine, kde ženám radi vyrezávajú klitorisy (okrem iného). 

Inak to nikto tomuto somálskemu bomogu nepovadel, že je v krajine, kde ženy považujeme za rovnocenné, a preto by jej pomohlo, ak by prestala nosiť na gebuli symbol útlaku žien a náboženského extrémizmu? (Keď už sa toľko sťažuje, že ju tu vraj napádajú, hmm?) Holt, to je tá prispôsobivosť hnedoidov, o ktorej tu toľko snívajú čaputovce a obdobní extrémisti. 

Norman

Ohľadom tej handry na hlave, kopftuchu - mám taký nápad pre politické hnutia - nakúpiť zopár podobných handier a vždy ich po La Pute hádzať, kdekoľvek sa len objaví. Mala by si to totiž sama dať na hlavu, aby bolo jasné, kam chce priviesť Tútokrajinu.
Celkom legálny a nenásilný protest, proti ktorému nik nemôže nič namietať.
Dalo by sa jej ale jasne a viditeľne najavo, čo si o nej občania myslia a že ju väčšina postupne doslovne znenávidí a nenávidí.
Daj si handru na hlavu, Čaputa!!

Roland Edvardsen

Len dodám, že keď som bol v Kanade, tak som tam stretol celkom niekoľko báb z Iránu, Alžírska či Tuniska, ktoré žiadnu takúto nechutnú handru na hlave nemali. Naopak, radi sa pochvália svojimi vlasmi často nafarbenými na blond alebo majú blond melír (a výzorovo by som ich často tipoval na Talianky či iné juhoeurópske etnikum) - čiže to boli tie tzv. asimilované.

Skutočnosť, že niekto je v takýchto šialených horúčavách ochotný nosiť na hlave takúto handru napriek tomu, že sa nachádza v krajine, kde nemusí a nemá ani pri sebe príbuzných, ktorí by ho k tomu nútili či ho nejako kontrolovali, pričom vie, že takáto handra je asociovaná s náboženským extrémizmom, tak to môžeme kľudne interpretovať ako neprispôsobivosť a prejav iracionálneho bigotizmu - holt, IQ 68 :-).

senil

Von der Leyen je katastrofa, vo všetko ustúpila zeleným a socialistom. Bude se pokračovat v budovaní EU federácie, odoberaniu práv národným štátom a v šíalenej ekologickej politike.
https://www.epshark.cz/clanek/2523/je-po-volbach-do-ep-reforma-nebude-ni...

Ema

Degenerácia je aj za Atlantikom. Tam štyri farebné kongresmanské clintonky vyrazili proti Trumpovi. Ten im najskôr za ich blbé remcanie odporučil návrat do krajín ich pôvodu (Ak nie ste spokojné v USA, ak sa celý čas len sťažujete, tak môžete odísť. Môžete odísť hneď teraz.) a keď hysteričili ďalej, rovno ich nazval "štyri jazdkyne Apokalypsy".