Mávanie dúhovými farbičkami proti katastrofe

Na Námestí slobody bol dnes ten celosvetový protest proti klimatickým zmenám. Vraj asi 5 000 ľudí.

Nuž, čo povedať. Je jasné, že slniečkoví infantili sú aj v tomto dobre zorganizovaní - veď ich  bábkovodiči vládnu Západu, majú na to. Je zaujímave ich vidieť na tých fotkách (vynimočne som dnes ani náhodou nešiel okolo, tak pozerám len fotky a video) - vidieť ten ich priblblý úsmev infantilov mávajúcich či manifestujúcich za prírodu. Môžu ale aj blbci ako oni byť za dobrú vec?

Nie, nie sú za dobrú vec. Ich farebná slniečkarska akcia a všetky jej podobné len zakrývajú skutočný rozsah katastrofických procesov. Okrem toho oni mlčia o skutočných zdrojoch zla - o korporáciach, bankách, chorobnej žravosti, a hlavne o premnožení samotného ľudstva. Chcú robiť zmeny a obmedzenia tu, v strede Európy - ale nemajú odvahu chcieť zmeny a obeťe vo svete, vo vyžratej Afrike, v Amerike, v Južnej Ázii. Sú to pokrytci a zbabelci, všetci, vrátane tých šašov z univerzity.

Proste, v realite je to medzi mladými dnes tak, že každý potrebuje nejaké tričko. Títo si asi viacmenej náhodou vybrali tričko "enviro" - ale to je asi tak všetko. To je ich naratív - ale ináč sa culia na svet ako všetci ostatní, čumia okolo seba a dementne krochkajú presne ako ostatní. Je im jedno, aké tričko vlastne majú, považujú to len za módu, štýl, nič iné. V skutočnosti väčšina z nich nevie, kam svet smeruje, ináč by vyzerali ináč. Azda len tých pár v čiernom a s rakvou sa trocha približujú realite, aj keď aj tí to zrejme len hrajú a považujú to len za nejakú variantu "gothic" štýlu.

Príznačné ďalej je, že sú to protesty, ktoré podporuje ako predseda vlády, tak prezidentka  a asi všetci svätí. Sú to proste zas len provládne proglobalistické protesty.

Chcem ešte pripomenúť, že veľké ekologické hnutia naozaj búrili hladinu už v 70-tych a 80-tych rokoch - takže toto nie je ani náhodou nič nové. Ale korporátna plutokracia ich vtedy spacifikovala, otrávila, prenikla do nich a ovládla ich. Títo dnešní ekologisti sú očividne pod kontrolou mocných už od samého začiatku.

Napriek tomu je či bude ekologická katastrofa určite najväčším zdrojom revolučných premien. Davy naozaj vyjdú do ulíc a dopustia sa naozaj násilia pod tlakom ekologických katastrof. Je možné predpovedať, že korporátny systém sa zrúti pod týmto tlakom. Každý totiž prestane poslúchať korporátnu ideológiu, keď táto nezaručí životný štandard, jedlo a keď mu nezaručí bezpečnosť a izoláciu pred hordami ľudských kobyliek z Afriky.

 

 eko strajk

Nechcem to nejak dramatizovať, ale predstavte si, že by tam mali napísané

"zabíjajú nám matku" - škerili by sa pri podobnej téme rovnako veselo? Zem je ich matka, a oni sa culia aj keď tvrdia, že vlastne zomiera. Neobviňujem ich ale z necitlivosti, obviňujem ich z mentálnej tuposti - vôbec nechápu, čo tam majú napísané a ani ich to nezaujíma, hlavné je, že sa hrajú a pretŕčajú svoje ksichty.

 

 

zdroj a fotky

 

 

 
Roland Edvardsen

Nuž, takto to dopadne, keď sa takej vážnej témy a hrozby, akou je klimatická zmena, chytia globalistickí utopisti a infantili. Zo všetko spravia povrchný konzum pre degénov.

A čo je ešte smutnejšie, tak "druhá strana", tzv. konzervatívci či alternatíva nielenže prenechala túto tému slniečkárskym infantilom, ale ešte bude celý problém tupo popierať: "vedci nás klamú", ako hlásajú kdejakí "rostasovia". Však čo tam po klíme, dajme si ako hlavnú agendu zygotky (aj keď má SR jednu z najnižších potratovostí v EU či na svete).

A obe skupiny ťa zožerú, keď im spomenieš populačnú kontrolu tretieho sveta. Ako nedávno amerického socialistu Berie Sandersa:

Sanders’s comments drew almost instant denunciations on the right. The Republican National Committee accused Sanders of saying he wanted to “abort poor babies for population control.” Conservative CNN host S.E. Cupp accused Sanders of supporting “EUGENICS.” Fox News’s headline alleged that Sanders said “he’d back US funding for Third World abortions.”

Norman

a práve v treťom svete, by mala byť základný skúšobný kameň každého eko či alternatívneho hnutia. A ak je proti, alebo to jednoducho ignoruje a mlčí o tej téme, tak je to nie alternatíva, ale prinajlepšom debilizmus.
Toto bude onedlho nevyhnutnosť.
Keď začnú dochádzať nejaké zdroje, teda bude ich určitý nedostatok, a ony dochádzajú už teraz, tak sa odhodí pokrytectvo a anglosionisti radšej nechajú tretí svet pochcípať, ako by sa vzadli čo len svojich opekačiek prasiat a podobne. Pravda, ochrana sa týka ich Ameriky, nie Európy. Sem naďalej poženú negroidov.

Ema

„Veľmi vítam ich iniciatívu. Tlak, ktorý na riešenie klimatickej krízy svojimi aktivitami vyvíjajú, je pre Slovensko, pre Európu, aj pre celý svet nesmierne potrebný.“

To bude sklamania, keď sa všetko už čoskoro totálne skurví napriek handrovému transparentu a papundeklom vyrobeným na hodine angličtiny.

slaven1

Synchronizovane sa protestovalo po viacerých mestách sveta. Napr. aj v tak odľahlom kúte ako je Melbourne. Je to globalistická akcia. Aspoň vieme, kto ťahá za nitky "po-slušných onucí".

Ľubov

globalistické pokrytectvo. Jedna vec mi nejde do hlavy.

Zem" zachraňujú "tí istí,čo urobili z jedla a varenia jedla niečo nadprirozené. Chápala som to tak,že je to len synergický efekt pre predajcov kuchýň ,príslušenstva a potravín. Trvá to roky, niet osobnosti,ktorá by nenapísala svoju kuchársku knihu,točia sa rôzne "zábavné" relácie s varením, o varení, slávne kuchárske hviezdy priznávajú ročné prijmy 50 mil.dolárov,ako napr tento https://www.instagram.com/p/BvK6TWvBmcO/

A zrazu dosť! Ohrej si obed,nie planétu? Belosi,nežerte tolko! Všetci títo jemní ľudia trpia nejakou intolerantnou alergiou ,ehm,sú vegáni,mlieko len z mandlí a tak. Už teraz sa pochechtávam,ako sa pôjdu zabiť pre pol kila oškvarkov.
Kto vlastní obrovský biznis s potravinami a kompletne celým príslušenstvom? Začínam si myslieť,že sa naozaj pustili do seba dve obce .Tá predstava mi vyhovuje.

Náhodný okoloidúci

Kotlebovci nie tak dávno navrhli zákonom zakázať vývoz guľatiny zo Slovenska. Takže všetko vyťažené drevo by sam muselo spracovať doma, prinajmenšom na polotovar. To by výrazne zastavilo alebo aspoň zmiernilo drancovanie lesov.
Ale koľk z tých protestujúcich deciek by išlo sadiť stromy, keby si mali vybrať medzi jalovým štrajkom a sadením?

Ema

Je určený hlavne Nemecku, ale v Schengene sa ujde všetkým
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/526546-trump-sa-vyhraza-ze-zajatych...
Ak chalaniská na sebe zamakajú, Truban ich integruje do spoločnosti na rozbehnutie čulého narkobiznisu.