Chce byť toto nový premiér Slovenska? Šucha v PS

Progresívne Slovensko dostalo ťažkú ranu v osobe Trubana, ktorý si fetom a potetovaním papŕč v mladosti zrejme zničil šancu na serióznu politickú kariéru.

Ale globalisti to nenechli tak a kúpili si nového koňa - Vladimíra Šuchu.

Šucha je typický kariérista - evidentne úzkoprsý, možno až pedantský, pravdepodobne suchár typu Mistrík alebo český kanditát na prezidenta Drahoš - niekto v Shavivovom tíme má očividne slabosť pre podobné typy. 

Šucha bol od roku 2006 v Bruseli, robil tam byrokratickú kariéru ako dirigent rôznych ústavov pre výchovu, kultúru a nakoniec riaditeľa Joint Reaserch Centra. Tentomesiac sa ale vrátil na Slovensko a vstúpil do strany Progresívne Slovensko, bol o tom nenápadný článok v DenníkuN.

 

 

 sucha
 
Ak by sme boli na dostihoch, Šucha by sa dal podhodiť ako tajný tip, možno aj vedúca papula do volieb. Nie je potetovaný, droguje iba ak tajne, proste ďaší dokonalý spasiteľ.
Ako znie jeho veta z článku v N: "Veľa konkurentov na Slovensku ani v Európe nemám".
No výborne, konečne sebavedomý Slovák, konieckoncov v Bruseli sa asi bojuje lakťami a ide cez mrtvoly, takže skromnosť sa nenosí. Výnimočne použijem informáciu od jeho spolužiakov, ktorá hovorí, že už na vysokej škole to bol bezcitný egocentrický hajzel - a pri pohľade na jeho zovretú hubu som ochotný tomu veriť. 
 
Šucha sa vyjadril, že delenie na pravicu a ľavicu považuje za prekonané. To je pravda, tento naratív sa už vyčerpal, ale u neho je to skôr indícia bezhodnotovosti a alibizmu.  U neho nepredpokladám nejakú vernosť ideám, ale len tomu, čo príde zvonku, z Bruselu. Tento typ sluhov by sa nikdy nemal dostať do riadenia republiky.
 
Ale PS asi nemá moc na výber. Na to, na čo boli vytvorení, potrebujú overených poskokov a tu Slovensku už asi nikomu nemožno moc veriť. Nie že by PS nemalo dosť nadšených fanatikov - ale ak by mali naozaj pozrieť za kulisy, ktovie či by väčšina z nich nezvracala a neskolabovala. Preto tvorcom stojí za to zaplatiť si radšej insidera až z Bruselu. 
 
Zatiaľ je toto meno držané v pozadi, ale keď ho už dovliekli, tak ho použijú. Nebude predsa všetko robiť sám Demeš. A Truban je už dobrý akurát tak na srandovné reklamné šteky. V uvedenom článku N je Trubanovi a jeho "chybe" s drogami, jeho rétorickým ne-schopnostiam a podobne venované veľa priestoru. Formálne sa má Šucha venovať školstvu, ale ani o Čaputke dlho nik nevedel - moment prekvapenia je očividne jedna zo zbraní izrealských expertov  vedúcich kampaň Progresívneho Slovenska.
 
Spindoctor PS použiva stále slogan o nových nepolitických politikoch. Tento podvod funguje pri voľbách, lebo ľudia sú frustrovaní zo známych ksichtov a dávajú prednosť neznámemu. Apolitickí politici ale výrazne sklamali v praxi po voľbách, najhorší príklad je Kiska, ale aj Čaputová pokračuje v jeho zlyhaniach. To najhoršie, čo by v dnešnej situácii mohli ľudia urobiť, je voliť  neznámy ksicht z Bruselu.
 
 
0
Ľubov

je veľmi opatrnučký,ale majú to márne.
Myslím,že vieme,s čím tento vylezie-bude to samozrejme klíma a záchrana planéty.
http://www.lamac.sk/?program=48&module_action__0__id_akcia=117843#common...

Toto sú notičky,je tým nenápadne prelezené všetko. Takže Sucha bude akože enviromentalista. Ak to budú ľudia voliť, nech to majú.Ja som už pevne rozhodnutá sadiť cibuľu vo velkom štýle a len pre svojich. :-)

vrbovčan

Jeho slová pre Denník N krátko po vražde:
"Čo ste si povedali, keď ste počuli, že premiér Robert Fico naznačil, že za prejavom prezidenta Andreja Kisku je George Soros?

Že sme sa v nedeľu dostali na morálne dno a týmto sme ho prerazili. Je to vyvolávanie zlých duchov, prejavov antisemitizmu, xenofóbie a absolútne s tým nesúhlasím. Nik normálny s tým nemôže súhlasiť. S Georgeom Sorosom sa stretávajú lídri krajín, predstavitelia Európskej komisie, je to človek, ktorý investoval obrovské peniaze a veľa síl do posilnenia občianskej spoločnosti, a toto rozhodne nie je v poriadku."

https://dennikn.sk/1051993/sucha-z-europskej-komisie-odchod-kalinaka-by-...

Ema

nemal pajesy.
Zato mal chrup francúzskeho buldočka, ježaté vlasy a kukuč ako od maliara, ktorého Tiziano Vecellio hneď vyhodil z workshopu.

https://www.rt.com/news/469248-denisovan-denise-face-revealed/

Keby izraelskí vedci zrekonštruovali gebuľu nejakého praŠuchu, všetci by sa desili, že to boli hrozné časy, takto vyzírať.

Progresívci nám prinášajú starých byrokratov ako nových politikov. Asi Šucha nemohol vydržať v tej istej lokalite, kde dostal hrant Šimečka najmladší, ktorý je pre vedu zaujímavý tým, že je živým dôkazom rýchlosti degenerácie.

Norman

v jeden moment tej rekonštrukcie to vyzeralo takto (screenshot z toho linku)

denisovan

Proste lopta s ušami. :-)

Skutočne seriozna veda a rekonštrukcia.

Skoro ako tie staré kresby "jana krstitela" na izraelskom území. Je to proste talentovaný výkvet ľudstva, tí židia :-). Ak majú nejakých ľudí, čo to vytvoria za nich, sami nesmú radšej robiť nič, lebo sa blamujú.

Náhodný okoloidúci

HS by mohli urobiť kus dobrej práce, keby v dostatočnom predstihu pred voľbami, čiže už teraz začali nahlas upozorňovať na to, čo hrozí v prípade, že sa tento šorošoidný bruselák dostane ku kormidlu. Pokojne, bez hystérie, s argumentmi proti nemu.
Je možné, že veľa z tých, čo volili čaputku by si teraz najradšej ruku uťalo. A on je niečo ako čaputka na steroidoch a s guľami.

Norman

ale to HS nemôžu, oni sú seriózne malomestské médium, žiaden "konšpiračný" plátok, vieš?. Tvrdiť, že aj za Šuchom je čosi ako Soros? Nie nie nie.
Iba ak vo forme žartu - ale ten nik neberie naozaj vážne.
Tak sa to vyvíja, kočneriáda niečo stojí.

slaven1

Niekoľko faktov:

- Tu je zoznam firiem, s ktorými sa stretol počas toho ako zastával funkciu riaditeľa "Joint Research Centre of the European Commission (DG JRC)"

Vladimír Sucha a Eset

- Eset si k nemu za posledný rok našiel cestu až 2-krát (toľko iba ofiko záznamy).

Lýdia Šuchová

- Jeho manželka Lývia šéfuje mimovládke Equity, ktorá je parazyticky nasatá na verejné fondy určené cigáňom. Medzi inými, má Equity na svojom FB opáčikovanú aj stránku OSF - jedného z hlavných chlebodarcov v "industry".

- Či majú deti sa mi zistiť nepodarilo.

Šuchova kariéra v Brusely - meste odpojencov - dosiahla vrchol a parafrázujme slávny vyrok: Nikto mu nemôže dať toľko, koľko ESET sľúbiť.

Norman

jeho manželka s jej aktivitou v mimovládkach je výrazny faktor, ktorý na Šuchu určite vplýva, na ktorý sa v článku už nedostalo miesta. Šucha rozhodoval o fondoch a grantoch a tam je zrejme skrytý dôvod jeho kariery. A podľa mojich informácií majú jedno alebo aj dve dospelé už deti - ale o to nejde.

Chcel som upozorniť, že aj keď manželka je v organizáciach snažiacich sa potlačiť slobodu a potencionálne aj život slovenských občanov, teda je verejne činná osoba, aj tak to vyznieva dosť podozrivo, sem dávať jej fotku z dôvodu, že je príbuzná preberanej verejnej osoby. Preto aj v rámci GDPR pre istotu upozorňujem, aby sa na ňu čitatelia nedívali. Ani ja sa na ňu nedívam a preto vlastne ani neviem, či je na nej niekto, kto by tu nemal byť zverejnený a mal by zasiahnuť admin (ktorého ale aj tak nemáme, takže zasiahnuť môžeme až keď niekoho nájdem - nemôžem to predsa robiť ja, admin bude, keď sa dostavia diaľnica do košíc).
Ďakujem za pochopenie.

slaven1

Tak si mi spravil záchvat smiechu, s tým poučením okolo GDPR, adminom a hlavne diaľnicou do Košíc. Ani tento oportunista nám ju nepostaví, lebo je vzorovou súčasťou oligarchického systému (Eset). A súčasný systém ju nevie postaviť.

K Šuchovej manželke žijúcej parazitickým spôsobom života tento odkaz https://www.facebook.com/equityoz/posts/2123688311076424 - stará klika, pozná každého významného mimovládkara v SR. Šucha je plne zasieťovaný do mimovládneho sektoru.

K diaľnici do Košíc toto video https://www.mojevideo.sk/video/3056f/kolko_sidlisk_dialnic_zavodov_prieh...

Inak Truban manželku nemá. jeho vedkyňa/pesničkárka, Dominika Fričová, sa s ním v prvej polovici roka 2019 rozviedla. https://plus7dni.pluska.sk/domov/mlady-bohaty-truban-progresivneho-slove... Škoda, no..

Ema

ktorá už má nový džob u Čaputovej
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/trubanova-frajerka-pracuje-pre-ca...

Predtým slečna šéfovala Slovenskej aliancii pre inovatívnu ekonomiku (SAPIE), kde nájdeme napríklad ESET.

Norman
Ema

Deti sú. Z verejného CV ženy top bruselského byrokrata:
"Pred štyrmi rokmi založila spolu s dcérou a synom občianske združenie EQUITY, ktoré sa orientuje predovšetkým na aktivity v prospech marginalizovaných Rómov žijúcich v osadách."

Pripravujú pre Slovensko vedcov budúcnosti, ako nadšene slintá s Equitou cez finančný cecok spriaznené občianske združenie ETP Slovensko - Centrum pre udržateľný rozvoj. Veda v rámci udržateľného rozvoja už nebude vykonávaná rozumom, ale srccom - a grantami pre Equitu.

https://etp.sk/srdcom-vedci-na-luniku-ix/

Hurá, do osady prišli cirkusanti, ktorí na chvíľu vytrhnú deti z ubíjajúceho stereotypu bez pitnej vody a elektriny.

Norman

Nuž, nech sa decká naučia odmladi, ako sa parazituje na humanitárnych kecoch.

A klasický príklad: ETP Slovensko - Centrum pre udržateľný rozvoj - teda enviro peniaze, ktoré mali slúžiť na odhalenie toho, do akej ekologickej priepasti pravdepodobne smerujeme - tie boli vykradnuté mimovládkarmi a zvyšok vyliaty do čiernej diery cigánskych osadníkov.
Hnus. Tu sa jedná nie už o maličkosti, ale o tragické dopady naozaj globálnych rozmerov.
Tí ľudia nie sú len nabalení byrokrati - oni sú naozaj ťažkí zločinci.
Kdesi sa píše: Nesúď, aby si nebol súdený. Ale ja a my sme súdení celý život, už to nemôže byť horšie, tak si teraz ja beriem právo odsúdiť aj týchto ľudí absolútne jednoznačne.

slaven1

Hlavný problém je, že to nie je subjektívny typ osobnosti. Šucho má vzdhľadom na svoju doterajšiu kariéru, podľa jeho verejného životopisu, skôr charakter objektu, taký ten "nominovali ma do funkcie", Michalo-Kováčovské "dostal som úúúúúlohu".

Jeho skúsenosti však môžu mať pre slovenskú vedu a výskum prínos, školstvo nie. Premier nie.

No a problematická je aktivita, na ktorú je naviazaný cez svoju rodinnú mimovládku. NGO Equity má nalajkovaný Istanbulský dohovor a ďalšie úpadkové, nevedecké, nerozvojové, nie-skutočne-progresívne veci (prosto "Degresívne Slovensko", DS)

Poslednú dobu informačný výstup Equity pozostáva z rozťahovania policajného zákroku v Moldave nad Bodvou. O čo tam išlo neviem (už viem), asi sa správanie osadníkov polícii "надоело" (Šucha z tohto slova nie je v piči, Šucha rusky trošku vie, viď odkaz hore na životopis).

Činnosť Šuchovej rodinnej mimovládky pozostáva z toho, že prípad informačne ukotvujú a ťahajú ho k Európskemu súdu pre humánne rajty.

V lete mali k tomuto aj nejakú tématickú výstavu na festivale politickej plesne. Dokonca niekoľkým Cigáňom zaplatili na Pohodu lístok - inak by sa medzi deti hamburgerov nedostali, chudáci na okraj spoločnosti odstrčení "neviditeľnou rukou trhu".

Neviem nakoľko bola mimovládka v tejto veci aktívná pred tým ako si za Šuchom začal merať do Bruselu cestu Eset, ale celé mi to prípde, že to nerobia iba z čistej lásky k Čigáňom. Vyzerá to ako politický kalkul o hlasy z osád. Ak je to pravda, tak Šucha je dlhodobo pripravovaný.

Ema píše, že má syna. A Katarína Šuchová je kto, nevesta?

--

Keď sme pri zásahu v Moldave nad Bodvou. čo tento zásah Cigáňov voči policajtom, aj títo osadníci budú pohnaní pred eurosúd humánnych rajtov? Aj o tomto útoku bude mimovládka žijúca z globohomo grantov točiť videá, robiť vernisáže?

Stojíme pri vás (polícia).

--

Ale čo ten brutálny zásah ťažko-odencov voči nespokojným obyvateľom Šarišských Michaľan z 2009, ktorým sa prejedla kriminalita osadníkov a nečinnosť systému (lebo preťaženosť miestnej polície).

Ale z takého granty nevytrieskaš, čo Lydka?

--

Zásadová Lydka, manželka nabaleného eurobyrokrata z Bruselu, na nechala v rádiu piatej kolóny počuť, že "ak na Slovensku chceme žiť bezpečne, krivdy sa musia dôsledne vyšetriť".



Norman

Šarišské Michaľany.
I keď podobných zákrokov s bitím Pospoliťákov bolo viac.

slaven1

Inak všetky tieto "krvavé zákroky" sú ešte mäkký odvar toho, čo tu budeme mať tak za 10 rokov vďaka našej nečinnosti a činnosti lokajov ako je Šucha a jeho rodina (alibisticky sa vyviňujem takýmto upozornením na zapadnutom* blogu :-)

* Zapadnutom, ale radi sa tu zastavíme prebrať veci.

Ema

Mala som (legálnu) príležitosť vidieť insajderské útroby monitorovacích firiem - nie nejakých kokotín typu Google Analytics - a až tak zapadnuto tam nevyzerá.

Norman

v zmysle že je len pre uzavretý klub a nik cudzí nemá právo ho čítať. Už sme o tom tak pred dvoma troma rokmi písali a definovali to tak.

Používa sa tu aj umelá reč, Vanáčtina. Nedokážem odhadnúť, nakoľko je táto reč podobná reálnym jazykom, napríklad ruštine či slovenčine - ale určite je to iná reč, nie verejná.

Ergo čokoľvek, čo sa tu napíše, nepodlieha zákonom o verejných informáciách. V podstate je to môj súkromný denník a urobil som všetko, čo bolo v mojich silách, aby sa k týmto informáciám nik nepovolaný nedostal. Moje sily sú samozrejme limitované, takže je možné, že sa k tomu dostanú aj cudzí ľudia - za to ja už nemôžem.

A holokaust samozrejme bol. 6 milionov.

Norman

Šarišské Michaľany.
I keď podobných zákrokov s bitím Pospoliťákov bolo viac.
https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNR5-f8MLYGLkW_DOXGRrdpt7e86pQ:1...

Norman

Šarišské Michaľany.
I keď podobných zákrokov s bitím Pospoliťákov bolo viac (ale tento bol najväčší)

https://pospolitost.wordpress.com/2009/08/10/pravda-o%C2%A0diani-v%C2%A0...

https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNR5-f8MLYGLkW_DOXGRrdpt7e86pQ:1...

Za toto Kaliňák neodstúpil, ani nebol nik z polície potrestaný.
Ale anglosionisti neocenili Kaliňákovu snahu a aj tak ho nakoniec skopali. Karma? Poučenie aj pre ostatných kolaborantov - vždy nakoniec príde ten deň.

slaven1
Norman

kandidoval za HZDS v roku 2006 do parlamentu. A rovnako či podobne starý, ako mi ukazoval web. Môže to byť tento Šucha, alebo je to len náhoda?

Ema

Henten si už honil vtedy kariéru bruselského byrokrata, určite neúčinkoval v lokálnom, vtedy už ťažko úpadkovom hnutí.

slaven1

Nezabúdajme, že Sucho bude po Trubanovi už tretia vodcovská tvár Degresívneho Slovenska. Prvý bol Štefunko

https://www.mojevideo.sk/video/2b6fb/progresivne_slovensko_dalsia_politi...
https://www.mojevideo.sk/video/2c1f8/progresivne_slovensko_a_jeho_lider.... - tu bol ešte volič Smer-u