Košér konzervy

Čítam, že psychotický lúzer Matovič si zase nezobral tabletky a robí humbuk pred ministerstvom spravodlivosti aj so svojou tlupou opičiek (o ktorých je známe, že sa neštítia ani brutálneho násilia na ženách). Najnovšie drzo požaduje o.i. vyslovenie nedôvery predsedovi vlády za…Za čo vlastne? Že spolu s ministrom spravodlivosti potrebujú mať na stole aj nejaké dôkazy preukazujúce údajné styky Jankovskej s dnešným slovenským arci-diablom Kočnerom? Čo tam po nejakom právnom štáte, že? Veď ten, dnes mimoriadne zúfalý Matovič, ktorému sa rozpadol poslanecký klub a voliči mu utekajú k “tiež konzervatívcovi” Kiskovi, rád deštruuje už roky.

hlina matovič

 

Iné som však chcel: a to popis politiky, akú dobre stelesňuje Matovičovo OľaNO. Hovorí sa tomu i “kóšer konzervativizmus”. Áno, Oľano sa zvykne označovať za konzervatívnu stranu (hoci väčšina jeho voličov je liberálnejšie orientovaná. Imponuje im však Matovičova agresivita a vulgarita). Je pravdou, že v strane bolo zopár jedincov, ktorí sa oficiálne hlásili ku kresťanstvu a konzervativizmu (napr. Škripek, ktorý však tiež nasadol na anti-ruskú vlnu globalistov), ale bolo by fajn lepšie pochopiť k akému presne. Rovnako je pravdou, že v minulosti tam boli isté osobnosti, ktorých to tiahlo dosť aj do pro-národnej alternatívy (Mezenská, Ritomská – tá však Matoviča, potom čo odišla, veru nešetrila), ale toto všetko je už dávno pasé.

Netreba zabúdať, že Matovič bol schopný v minulosti brániť i islam. Detto jeho podriadená Dubačová, ktorá sa dokonca zúčastnila hanebnej oslavy Ramadánu. Do tretice tiež treba pripomenúť, že ďalšia poslankyňa OĽaNO, mentálne postihnutá nešťastnica Shahzadová, je vydatá za moslima z Pakistánu – klasický príklad tzv. sham marriage. Nestačí vám? Mám z toho dojem, že náboženský fanatik si bude lepšie rozumieť s iným náboženským fanatikom, než s racionalistom – obzvlášť, ak ide o bratov z kmeňa Abraháma.

OľaNO teda reprezentuje typ istého “kóšer konzervativizmu” pripomínajúceho amerických neokonov. Tieto typy si formálne adoptujú konzervatívne pozície v 2-3 bodoch (takmer vždy sú to potraty a/alebo homosexuálne manželstvá, event. “gender ideológia”), ktoré ich majú akože odlíšiť od neo-liberálov (hoci dnes už u mnohých ani toto neplatí). Niežeby uvedené spoločenské problematiky nemali svoju váhu, ale otázky ohľadne migrácie, zahraničnopolitickej orientácie či všeobecne geopolitiky sú predsa len podstatnejšie. A v tomto sú neokoni na jednej vlne s neo-liberálmi.

Dovolím si povedať, že neokoni sú v skutočnosti ešte zákernejší a škodlivejší než štandardná neo-marxistická ľavica – tým, ako sa maskujú. A asi tiež netreba spomínať, kto patrí v USA k najhorlivejším vojnovým štváčom, k tým, ktorí podnecovali a podnecujú vojny na Blízkom východe v záujme Izraela, ktoré spustili súčasnú migračnú krízu a s ňou spojený import islamu do Európy.

OĽaNO sa teda už jasne vyprofilovalo ako pro-globalistická, pro-imigračná, pro-moslimská, sionistická a radikálne neo-liberálna strana s vyslovene anarchistickými, rozvratnými tendenciami. Je to strana spoločenského rozvratu a nestability. A presne to isté platí i pre KDH, obzvlášť teraz, keď ho vedie Lojzo Hlina. Aký postoj zaujal k migračnému paktu? Nuž, opäť nie prekvapivý. Za vzor si tu Lojzo berie známeho ukrývača pedofilov a olizovača mohamedánskych hnátov Bergoglia. A druhý Lojzov vzor? Ďalší zanietený apologetik islamu – nik iný než samotná veľká Mutti, tiež akože kresťanka, tiež akože konzervatívna.

Kresťania na Slovensku voliaci tieto 2 strany sa potrebujú spamätať, prestať si vymývať mozgy sionistickými webmi ako Postoj. To isté platí i pre cirkevnú hierarchiu, ktorá ich podporuje. Žiadna strana, ktorá o sebe tvrdí, že je kresťanská a chce podporovať a udržať kresťanstvo na Slovensku by nemala schvaľovať čokoľvek, čo podnecuje migráciu moslimov do Európy. Islamizmus totiž bol a je smrteľným nepriateľom kresťanstva (a samozrejme nielen jeho).

 

 
 
vyšlo na blogu už 27. augusta 2019
 
 
 
 
0
Norman

Tento článok som sem vložil ja, lebo mi dnes zas padol na obrazovku (a musel som sa viackrát pozrieť, či už tu nie je ). A pretože je to navýsosť aktuálna téma.

Je totiž naozaj naivné to, čo sa v súčasnosti deje - že oblek "liberalizmu" je považovaný za skutočnú podstatu choroby Západu. "Liberalizmus" je iba jedno z jeho prezlečení a ako sa aj v článku spomína - anglosionistickí zločinci sú už dve desaťročia schovaní aj v "neokonzervatívnom" priečinku. Vlastne sú tam dlhšie, viacej sa k nim hodí, ako "liberálna" krabica.

Chcem aj sebe pripomenúť, že tak, ako sú do veľkej miery prípadov tie delenia na "pravicu-ľavicu" podvodné a pletúce, tak aj rozdelenie "konzervatívec-liberál" je pseudodelenie. Pre vládnucich zmrdov nie je problém si vybrať ktorúkoľvek stranu, a dokonca ju aj zmeniť. Vlastne toto delenie tu bolo používané ešte pred "ľavicovo-pravicovou" paradigmou, v angloamerickom svete bol a je vlastne tento slovník používaný viac, ako ten "ľavicovo-pravicový".

V každom prípade - to, čo sa deje v týchto časoch, nemožno definovať a chápať ako boj zdravých konzervatívcov s dekadentnými liberálmi. To by bola rovná cesta do pekla.

Bohužiaľ, zas je to na nás, ktorí sa na ihrisko pozeráme zvrchu, aby sme davy varovali. Aby sme im pokazili radosť, práve keď sa im zdá, že už veci pochopili a už vedia, kam majú utekať.

Roland Edvardsen

Dík, že si to sem dal - hoci je to už staré (teda ten úvod, zvyšok je stále aktuálny, ba si myslím, že až zásadný pre pochopenie istých dejov).

Ako sa kedysi hovorilo, že kapitalizmus a komunizmus sú dve strany jednej mince, tak teraz treba podobne pristupovať k rozlišovaniu medzi pro-národnými subjektmi a globalistickými, kedy sa tie globalistické ďalej členia, rozvetvujú (lebo to je podstata hegemónie, mať dve a viac vetví, pričom tieto vetvy môžu ísť aj proti sebe s tým, že bez ohľadu na to, ktorá prehrá, tak daná hegemónia ostane zachovaná).

Dnes tu na Slovensku máme taký pojem, že "demokratická opozícia", ktorú mala Kuciakova krv oživiť a zabezpečiť im budúcu vládu. A táto opozičná globalistická sila sa následne ďalej člení na progresívcov/liberálov a konzervatívcov. Tí druhí menovaní teraz pracujú na ovplyvňovaní či ovládnutí alebo zmanipulovaní aj časti tzv. alternatívnej scény aj prostredníctvom kresťanstva a tých klasických prevarených tém ako sú potraty a registrované partnerstvá. A bohužiaľ, zase sme to len my dvaja, ktorí na toto upozorňujú - smutné.

Norman

hej, a tak dochádza k infiltrácii, momentáne do "konzervatívnej scény".
Za prvé sú to vedomí agenti, ako napr. Krajniak zo Sme Rodina, ktorý vie, čo robia.
Za druhé nevediaci idioti, ako spomínaní Matovič a Hlina, ktorí vedia, pre koho robia, al everia svojej "konzervatívnosti".
Za tretie sú to užitoční, ktorí ani nevedia, čo robia, od Danka po všetkých tých bojovníkov za zygoty.

Ľubov

Možno aj vedia,ale nemôžu. Boja sa. Túto alternatívu nemôžeme obísť,lebo autocenzúru poznáme všetci.
Poznám ju aj ja,ani nie tak kvôli sebe,ale z lojality napr. k Tebe,ale aj k iným,k rodine . A vonku si zase musíme dávať pozor pre udavačov.
Prečo teda žiadny z politikov,novinárov ,občanov nemôže verejne povedať,že multikulturalizmus a nekontrolované množenie hnedoidov je pre nás najväčšia existenčná hrozba? Pretože máme strach.Pokial sa to dostalo až sem,je to slepá ulička z ktorej jediná cesta je ....... hej,hej,ilegalita.

Napísal si predvčerom,že totalita nemôže byť trvalý jav-nikdy.Že sa cyklicky striedajú obdobia,keď prevládajú deštruktívne sily (progresívno-chaldejské) a tvorivé (vlastnenecké,tie pravé).Chcela by som k tomu dodať,že mi to trochu pripomína Pálešových Duchov času.
Vyzerá to,že bez chleba a trocha tej mystiky sa vanádštine nedá porozumieť.-).

Norman

Ja hovorím o tých, čo nevedia-nechápu, že do akej výraznej miery sú na zlej strane. Uvedení aj hore, Matovič, Hlina ... Tí, podľa mňa, nemajú problém s autocenzúrou.

Čo sa týka našej autocenzúry a klamania telom, v tomto som výrazne za - oklamať klamára nie je klamstvom. Proti nepriatelovi nasadiť jeho zbrane. O tomto by sa malo vela hovoriť, ako sme my, beloši, a slovania zvlášť, zbytočne naivní a otvorení.
Neviem, čo myslíš pod "ilegalitou" - ale ako vidíš, máme tu pseudonymy (tak to má byť). Ja už som to tu povedal viackrát - ja by som vedome nerobil nič ilegálne, nikdy. Ale sú veci, kde uznávam prirodzený zákon nad ľudským. Konieckoncov, aj tie onééé ... ľudské práva .. treba chrániť, aj keby mal niekto zaplatiť krvou. A potom sú aj zákony ad hoc - keď potrebujem, vytvorím si. A potom ešte náboženstvo mi prikazuje to a ono, nie? Taže nikdy nepotrebujem robiť nič ilegálne.

Čo sa týka tej cykličnosti a vyrovnania - hej, to sú prírodné či aké vedomosti, ich širšie poznanie by ľuďom pomohlo - tak ako pomáha niektorým skupinám v Ázii. Len neviem, či Pálešove diela poznanie o tomto ešte viac nezamotávajú. Nechcem mu krivdiť, ani osobe, ani jeho dielu, ale keď sa kvôli niečomu vytvoria také biblie, ako tá jeho Angeológia - to je asi k ničomu. Kto to prečíta? A načo toľko? Poznanie je o stručnosti. Aj keby mal stokrát pravdu - ako ju NAISTO NEMA - aj tak by to bolo k ničomu.
Napríklad ja ti dám za odmenu výherné čísla na športku na (niektorý) budúci týždeň:
23, 45, 22, 49, 38, 1, 27, 3, 9, 11, 2, 31, 37, 39, 32, 14, 19, 17, 16, 26, 22, 25, 26, 33, 44, 41, 42, 43, 46, 47, 48,7,6,5,4
Niekde tam sú tie správne.
To je Palešova Angeologia

Ľubov

To si neviem predstaviť,že nevedia. Naopak,vedia,sú predsa informovaní,ale rozum im pomútilo niečo iné-mylná predstava,že niečo znamenajú.-). Asi to bude nejaká závislosť.

Od nich proste nečakaj nič,nič-škoda slov aj času.Aj tak ho ubúda.Myslime už iba na seba,sebe pomáhajme.
Ani som nevedela,že dnes si prelistujem Páleša,nebolo to vôbec v pláne. Anjeli sa naozaj priplietli tak mimochodom,nevadí,asi preto,aby som si spomenula na Pálešov postoj voči bombardovaniu Juhoslávie a za to si ho veľmi vážim.

Norman

No veď ja zas nie som žiaden expert na Paleša, ani na jeho dielo. Je to pôvodom analytik v princípe by sa mal dopracovať k pravde, len by musel vydržať. (zas sa pochválim, že mám doma asi ako jeden z mála dielko "Sapfo-parafrázovač slovenčiny" on a vedecký kolektív ( asi je ale tiež bezcenné, proste blbosť, jeden z mnohých podvodov, čo vytvorila a vytvára neustále súčasná "veda" - ani nečudo, že prešiel radšej na anjelov :).

Ja si ale pamätám, že zohral trocha negatívnu úlohu pri rozpade Slob vysielača, pri tom vyštvali Lichtnera a Huďa - ale ktovie, ako to bolo.

ps. Čo sa týka predstavy o svojom význame, to je najrozšírenejšia motivácia a zároveň omyl. Každý človek chce niečo znamenať a mať význam. Je až neuveriteľné, ako sú v tomto smere ľudia malicherní :-)
Vlastne to ale ani nie je tak smiešne.

Ľubov

Práve som to chcela tiež spomenúť. Ale známe sú len indície: Páleš začal kritizovať Lichtnera za výber jeho hostí do infovojny,naviac ho v tom podporil aj B.K. No a ako vieme,Norbert ,jednoznačne autonómna osobnosť, odišiel a založil ďalší projekt.
Momentálne IV týždeň nevysiela,povedali,že zo zdravotných dôvodov. Dúfam,že je za tým niečo iné.

ps. Čo sa týka tých čísel,rozumiem tomu. Veď ešte Ludvík Souček povedal,že v rozmeroch Veľkej pyramídy sa dá nájsť všetko,na čo si pomyslí. Ale číslo 11 má aj tak niečo do seba.-).

Náhodný okoloidúci

Chcel by som pochopiť tých, ktorí volia šialencov typu Hlina, Matovič, Beblavý, ale môj mozog sa tomu vzpiera. Akým spôsobom majú mozgy nastavené a naprogramované ich voliči? Sú až takí vymletí, že na slovíčko "kresťanstvo" reagujú ako na zaklínadlo?

Roland Edvardsen

Tu nedávno bola reč o tejto sekte, teda pardón, strane KU na čele so Záborskou. Nuž, abrahámisti zase neprekvapili - idú s ďalším fanatickým bláznom, menovite Matovičom: https://www.hlavnespravy.sk/krestanska-unia-pojde-do-volieb-kandidatka-o.... Očividne im trnavský pacient vedel ponúknuť lepšie fleky ako Hlina (títo pendlovali hore dole medzi KDH a Oľano, ako semitskí kočovníci, podľa toho, kto dá lepší flek a lepší cash. Si hovorím, či sa tejto židovskej vyčúranosti Záborská a Vašečka naučili v kostole, alebo to naopak ostalo v nich napriek nedeľnej škole :-)). Dobre vidno, že Matovič už naozaj melie z posledného, a aby sa silou mocou udržal v parlamente dobrý mu bude hocaký odpad - aj náboženskí fanatici urážajúci neplodné páry, ktoré sa pokúšajú vyriešiť nízku fertilitu národa prostredníctom ivf. Nechutné.
Nuž, nech si to teda pani dôchodkyňa užije, keď už to jej kresťanské svedomie všetko tak hravo unesie. A ideálne pod volebným heslom "Za zygotečky spoločne s daňovými podvodníkmi, psychopatmi a islamofilmi!" :-)

Norman

Dva druhy dutých ľudí, ktorí mali VSETKY možnosti sa prejaviť a urobiť niečo pre národ či ľudstvo, nedokázali nič len ukázali svoju prázdnotu. A tak sa teraz spojili, mysliac, že 0 + 0 je viac, ako zas 0.

Vraj kresťamia - tí by mohamedovi aj riť vylízali. Hnus.