Fico k novinárom

Fico dnes jasne naznačil, že jestvujú dôkazy spojenia Kisku a  mafiána Ondreja Žembu. Vyzval Kisku, aby tento vzťah  „v súvislosti s podvodmi s pozemkami" vysvetlil.

Na druhej strane, v tej istej tlačovke  znova moralisticky apeloval na novinárov, aby sa venovali kauzám opozície rovnako, ako sa venujú Smeru. Celé minúty im "hovoril do duše", že to je hrozne nevyrovnané.

Neviem, koľko má Fico rokov. Má dvojníka, ktorého zavrú za severný pól a potom raz za čas privezú z jeho osamelej cely na tlačovky, takže nevie poriadne, kde je? Je Fico naozaj tak blbý, ako desaťročný birmujúci chlapec, že nechápe, že morálnym apelom nič nedosiahne, ba naopak, ešte viac ním pohŕdajú ako opozičníci, tak prestitúti? Chce naozaj Fico nadviazať nejaký seriózny vzťah napríklad s besnou sukou Dibákovou, ktorá hneď tam voči nemu predviedla drzý tón, akoby bol jej sluha. Veď tí ľudia sú za to platení, aby ho provokovali a urobili z neho čuráka - to mu ani profesor marxista Blaha nie je schopný vysvetliť?

Sťažovať si, že nemajú v médiách priestor? Lebensraum si musí vybudovať každý sám, aj ten mediálny. Kde dal Smer peniaze? Ako udržiaval zdravé pomery vo verejnoprávnej televízií? Nijako? Jariabek sa nadrapuje len pred kamerami, ale skutek utek? 

Niektorí Smeráci dokážu verejne jednať na úrovni, ale je ich čoraz menej a už aj v tomto obore sú na tom pomaly horšie, ako amatérska a chudobná ĽSNS. 

Informácie o Kiskových svinstvách treba vyhodiť do médií, na nič nečakať a hlavne sa s prestitútmi nezbližovať. Lebo Fico už nám pamätníkom začína pripomínať plač kôlu v plote Jakeša, na ktorom sa svojho času všetci hurónsky smiali. Ja sa chcem ale teraz rehotať na Kiskovi, na Beblavom, na Trubanovi, na Sulíkovi a pripadne na Matovičovi vo zvieracej kazajke. Nechcem od nikoho moralizovanie, chcem presné seknutie. Chcem vidieť tých blbcov na sračku :-)
 
vrbovčan

"Na jednu vec Vás však musím, pani Remišová, v dobrom upozorniť. Ja som v Poprade ako sudca pôsobil dlhé roky. Je teda logické, že viac ako iní, keď nie najviac, veľa viem, veľa vecí poznám, mnohými faktami disponujem, poznám mnoho ľudí a to viac ako ktokoľvek iný na Slovensku. Možno, že je pre mnoho ľudí a možno aj pre Vás veľmi dobré, že nezapájam sa žiadnym spôsobom do špinavých praktík politického boja na Slovensku a nezaoberám sa „zvláštnymi“ pozemkovo-právnymi vzťahmi pod Tatrami, ktoré, verte mi, perfektne ovládam."

Norman

Oni aj bežali alebo bežia nejaké iné procesy o pozemky. Ja v tom osobne nemám prhľad, ale už keď Radačovský odovzdával v prezidentskej kancelárii svoju výpoveď, ešte v decembri min rok, išiel som náhodou okolo a ten novinár z Pravdy to mal očividne rozpracované a bavil sa o tom s Radačovským vyslovene do detailov. Aj to bol dôvod, prečo sa sudca vtedy zdal ako prínosná osoba. Ale to by sa musel venovať veci a nemal byť zadrbaný do Bruselu (kua, koho to bol debilný nápad, mu to miesto na kandidátke tam poskytnúť? On mal sedieť tu, tam je k ničomu - ak nerátam kariéru jeho syna).

Nám ťažko povedať, čo vlastne sa tam pod Tatrami dialo, čo vlastne všetko na Kisku majú - ale určite to nebolo málo, a určite niečo ešte na Kisku majú a aj vytiahnu.

Známa kauza Slavkov.
Možno niečo tu:
https://www.pravda.sk/trendove-temy/kauza-pozemku-vo-velkom-slavkove/

afinabul

Dokument určený těm, kteří přesně neví, co to jsou "fake news" a jak vznikají. (CZ titulky)
https://youtu.be/inTv8x8N18I
Pozrite sa, ako chodia rôzni mimovládkari do Bruselu kydať na Slovensko a pýtať pre seba milióny eur...
https://www.facebook.com/ing.milan.uhrik/videos/539661870161685/

Ľubov

Kompromisy namiesto priameho zásahu- dlho ma to ničí,roky.-(. Písali sme v súvislosti s motívom Kočnera,že za ním stoja nejasné tiene.
Najbližšie k odhaleniu týchto "tieňov"mali sme ako ľudia najbližšie v rokoch 1961-1962,áno,myslím na slávny prejav JFK na pôde OSN v sept.1961. Hovorí v ňom o prepojení utajených spoločenstiev s polit. a vojenskou mocou,našla som však len túto ukážku, ale aj ona je veľmi priamočiara. Nezabúdajme,že bola Kubánska kríza,Cruščov tam sedel tiež,a po tomto prejave Kenndymu napísal 26 stranový osobný list "

„Pred dvoma rokmi som povedal na tomto mieste, že Spojené štáty navrhli a boli pripravené podpísať zmluvu o obmedzení jadrových zbraní. Dnes je táto zmluva podpísaná. Neprinesie koniec vojen. Nezruší zásadné konflikty. Nezabezpečí všetkým slobodu. Ale môže byť pákou, a hovorí sa, keď Archimedes vysvetľoval princíp páky, mal povedať svojim priateľom: „Dajte mi pevný bod a ja pohnem svetom“. Moji milí spolubývajúci na tejto planéte, zaujmime tu na tomto zhromaždení národov stanovisko. A pozrime sa, v našej dobe, či dokážeme svet pohnúť správnym smerom k spravodlivému a trvalému mieru“.

Citátom o tajných spoločnostiach prejavil obrovskú osobnú odvahu.Pekne o ňom píše v jeho životopise Norman Mailer ::Mal múdrosť muža,ktorý tuší svoju smrť a riskuje,že ju odplaší tým,že dá do hry svoj život."

Spomienku na Johna F. Kennedyho som sem určite nedala preto,že bude onedlho 22.11.,ale preto,že jeho vražda dodnes pôsobí ako varovanie,ako ochranný štít pre tých,ktorých meno sa nesmie vysloviť. A preto sú Kiska ,Lajčák a Demeš čisté chucpe a neboja sa nás.

vrbovčan

O pár dní Fico zaútočí. Nie nadarmo povedal, že o ňom niečo vie a nie nadarmo mu pripomenul, ako odstavil Dzurindu. Radačovský povedal, že v Poprade sa o ňom kadečo vie.
Fico si vybral jedného zo skupiny (na seba neútočiacej), tú oddelí od ostatných aby na ňu zaútočil. Oni síce sa dohodli, že nebudú na seba útočiť, ale dohoda neplatí pre médiá, ktoré majú pod palcom. V prípade PS je to Denník N. Kiska im tam aj tak žere nervy, lebo bez adekvátnych preferencií chce po nich, aby mu nechali líderstvo v koalícií. On ich klame svojimi zaplatenými priezkumami, ale veď oni vedia, že nemá ani 5%. Až sa Fico do neho cez médiá oprie, budú nútení ho odkopnúť. A to urobia cez Denník N. Samozrejme, že ho budú verejne brániť. Lebo šak neútočia.

Ľubov

Ospravedlňujem sa,ale musím. Jelenec je od nás pár km.Mám tam priateľov.
Je ráno. Aká je pravdepodobnosť,že za sedem hodín mnohí umrieme na 15 km úseku nudnej,bezpečnej cesty...
Jedna ku mliiónu,alebo jedna ku 10 mil.? Presne toto sa včera stalo.Umrelo 12,ale život sa skončil oveľa,oveľa viac ľuďom.
Úprimnú sústrasť .Bolo to také samozrejmé,že autobusom prídu deti zo školy domov vždy v poriadku.Do včera.