Potrebujú prevziať moc

Autor: 
Roland Edvardsen

On je naozaj posadnutý. Dnes som takmer ani nedokázal dopozerať O 5 minút 12 - taký bol odpudivý. Ten chlap je celkom šialenec. A to píšem bez preháňania. Tie jeho tiky, šklby na tvári, neprirodzený úsmev, vypuklé oči, afekty, vzdychy, zvíjanie...neurotik ako vyšitý.
Premiérom nebude, globalisti vedia, že takýto magor by im to len pokazil. Každý kto má akú takú súdnosť musí od tejto kreatúry dávať ruky preč.

Ľubov

humanoidov a aj človeka je zložitejšia. Nepoznáme súvislosti,prečo na nás niekto pôsobí tak odpudivo,ako napríklad K. A niekto zas naopak. Vzhľad nie je rozhodujúci,ale môže byť určite pridanou hodnotou.Nie raz som tu spomenula ruské príslovie "Na človeku má byť prekrásna duša aj topánky".

On má v pomere k výške( a rád chodí vystretý,akoby prehltol pravítko,chce tým ukázať ,že nemá brucho)
naozaj maličkú hlavu,navyše s ustupujúcou čelusťou,preto výsledok pôsobí málo rozhodne. A aj udýchaný je. Môže preberať moc aj tisíckrát za sebou,je to márne. Nedá sa to brať vážne.
Eset má celkovo mizerný výber kádrov. https://sk.wikipedia.org/wiki/Andrej_Kiska

Roland Edvardsen

Je tu jedna zaujímavá kniha od istého dosť politicky nekorektného vedca/antropológa Edwarda Duttona pod názvom "Ako súdiť ľudí na základe toho ako vyzerajú": https://www.amazon.co.uk/Judge-People-What-They-Look/dp/1977067972

Voľnejší preklad: Dutton ukazuje, že ľudia boli vyvinutí k tomu, aby posúdili psychológiu človeka aj z toho, ako vyzerá, že dokážeme presne zistiť osobnosť a inteligenciu ľudí podľa toho, ako vyzerajú, a (dosť často) aj musíme, ak chceme prežiť. Tvar tela, ochlpenie, šírka očí, dĺžka prstov, dokonca i veľkosť ženských pŕs...Dutton ukazuje, že všetky tieto znaky, aj mnohé iné, sú oknami do osobnosti a inteligencie.

Môže to byť zaujímavé čítanie. Táto oblasť ma celkom zaujíma. Ale nemyslím si, že sa na toto dá 100% spoľahnúť. Každopádne Kiska nie je normálny, nemá normálny a prirodzený prejav, s tým chlapom je niečo vážne v nepodarku. A tá jeho tvár to aspoň z časti odhaľuje.

Náhodný okoloidúci

Možno sa tak trošku mýliš. Globalistom a anglosionistom (je jedno, ako ich nazveme) je jedno, kto u nás bude pri moci, pre nich je podstatné a rozhodujúce, aby im verne slúžil a plnil ich rozkazy a želania. A vajda Žaluď im bude slúžiť do roztrhania tela a každé želanie im bude plniť ešte skôr ako naň čo i len pomyslia. On je rodený sluha a umývač amerických hajzlíkov, to je vrchol jeho schopností.
Ostatní, ako 5 gramov bieleho dizajnu, Miuko alebo pezinská Bárbina im síce tiež budú verne slúžiť a posluhovať, ale vajda Žaluď ich svojím lokajstvom absolútne prekonáva.

Ľubov

keď bude priestor, rozoberme to viac . Robilo sa to vždy,diagnostika psyché z telesných znakov.
Podstatné je,že Kiska chce prijať imigrantov,otvorene hovoril o uznananí Kosova a pretláča lgbt. Spolu s Čaputovou nemá inú úlohu,ako škodiť Slovensku. Preto aj keby vyzeral ako Sean Conery, je to v tomto prípade jedno.