Radikáli obsadili parlament

Základom právneho demokratického štátu je parlament. O zrútení právneho štátu možno hovoriť od dnešného dňa, 18. februára 2020, keď šiesti radikáli fyzicky zabránili priebehu jeho schôdze.

Šiesti ľudia obsadili miesto pre rečníka, čím fyzicky a násilne zabránili zvyšným poslancom vo výkone ich mandátu.

Žiaľ, nielen že na takú situáciu parlamentný poriadok nemyslel, nielen že parlament nemá obranné zložky, ktoré by zasiahli, ale zrejme aj všeobecná atmosféra "nenásilia" zabraňuje, aby bola situácia vyriešená.

Počas  schôdze boli v rokovacej miestnosti aj slovenskí europoslanci Michal Šimečka a Martin Hojsík, ktorí len na to čakali, aby do sály vošli nejakí policajti a násilných poslancov vyviedli. Scénu neustále filmovali a čakali na akékoľvek škandály. Keď nenastali, znechutene odišli.

 

tortoví radikáli 

Hrdinovia. Práve ukradli zástupcom občanov ich možnosť použiť mandát - a sú so sebou spokojní. Predpokladám, že v zákonoch sú paragrafy o trestoch za ohrozovanie demokratického zriadenia. Ak to spravia spoločne ako organizovaná skupina ...

 

 
Sviňa v parlamente - Poliačik.
2020/02/18.
 
Toto sú ľudia tvrdiaci, že sú proti násiliu. Neustále ale majú plnú hubu revolúcie a vedú krajinu do studenej občianskej vojny.
 
 
 
 
vrbovčan

Možno počujem trávu rásť, ale... V tejto dobe sa veľmi pripomína nástup Adolf Hitlera v Nemecku. Politická scéna vtedy bola v Nemecku roztrieštená. Strany sa vybíjali v roztržkách, chodili vzájomne rozbíjať politické zhromaždenia atď. Tú atmosféru už chápem trochu viac. Keď vidím dnešnú situáciu na Slovensku. Aj vtedajších Nemcov chápem, že keď už bola situácia taká nepokojná, boli radi, že sa našiel niekto, kto zjednotí politickú scénu. Aj za cenu likvidácie represií.
Vráťme sa na Slovensko. Videli ste už niektorý z rétorických prejavov Igora Matoviča z parlamentu? Keď postupne zvyšoval hlas a stále a stále bolo kam zvyšovať? Mňa to napadlo už vtedy. Že takto rečnil Hitler.
To má byť budúci premier. Pozor na to. Pozor na to. Jeho popularita sa zvyšuje. Niekoľko krát sa vyhrážal policajným vyšetrovateľom, porokurátorom, sudcom, že po voľbách nemusia zostať vo svojich funkciách.
Ja stále beriem možnosť, že národné sily zvíťazia vo voľbách a budú zostavovať vládu. Prinajmenšom tejto variante dávam takú istú pravdepodobnosť ako opačnej a predčasným voľbám. V prípade predčasných volieb volebná kampaň bude kontinuálne pokračovať a chaos sa bude zvyšovať. To je pôda pre nového slovenského Hitlera.

Roland Edvardsen

Tvrdé (voličské) jadro Oľano je naozaj fanatické, potencionálne nebezpečné životu a zdraviu (viď prípad brutálne zbitej slniečkárky Krempažskej), je to regulérna chamraď. A hovorím, ak budú takýto ľudia po marci na koni...no, čakajú nás inak horúce časy.
A o Matovičových psychotických štádiách kolujú legendy...nedá sa s ním normálne spolupracovať, býva ťažko zohnateľný a pod., proste magor na ntú. Absolútne nevhodný človek pre funkciu premiéra...a vôbec celkovo.

Pravdepodobnosť, že národné sily zvíťazia v týchto voľbách a zostavia vládu je menšia ako vice versa. Proste takto to aspoň dlhodobo vychádza podľa prieskumov. Treba sa už na to nejako psychologicky pripraviť, po 29. februári preberajú vládu na Slovensku tvrdí globalisti (pravdepodobne).

vrbovčan

"Vytvoríme atmosféru strachu pre podvodníkov. Keď nebudú vedieť, kto pôjde proti nim svedčiť a vytiahne nejakú nahrávku...."
Začínam sa báť budúcnosti.

Norman

Byť Ficom, bojím sa basy. Naša vláda rozviaže ruky polícii aj prokurátorom

Takže rozviazať ruky, vypustiť džina z lampy.
Pletú si na seba bič.

https://tv.pravda.sk/relacie/spravodajstvo/epizoda/3669-ako-prebiehal-bo...

Roland Edvardsen

Ja už som tu dávnejšie hádzal rozhovor so Sulíkom, kde sa otvorene vyhrážal kriminalizáciou Fica. To vidíš aj v diskusiách na Sme a pod. - neustále volanie po tom, aby Fico skončil v base. Je úplne jasné, prečo sa globoopozičné strany predbiehajú v tom, kto bude ovládať ministerstvo vnútra.
Hovorím vážení, Matovič a spol. už dnes otvorene hovoria o tom, ako tu spustia stalinistické čistky. A nepôjde len o Smer. Toto sa nakoniec dotkne celej populácie. Si vezmite, čo sa môže diať, ak by políciu a prokuratúru začali úkolovať takí ako Biháriová. To čo sme videli doteraz, rôzne tie blúznenia Naky a smiešne obvinenia z fašizmu, to bude len čajíček, vánoček, oproti tomu, čo nás možno čaká.

vrbovčan

Lunter včera na margo vracajúceho sa konfliktu medzi BBSK a SAD Zvolen povedal: "Nemáme políciu, nemáme armádu, ktoré by dokázali doinútiť niekoho aby konal v súlade so zákonom."

https://www.ta3.com/clanok/1176568/sad-zvolen-sa-vyhyba-stretnutiu-tvrdi...

Náhodný okoloidúci

U nás je akcieschopná len šariátska náboženská polícia zvaná NAKA.

slaven1

Tatkov syn a vicežupan chodí teraz kvíliť po rôznych médiách, lebo SADka ZV ho tak vyplieskala, ako ešte žiadneho iného "vicežupana" pred ním (až toľko ich nebolo, dodajme :-). Nechal sa od "kamarátov" nahúckať do bitky a teraz vyplakáva, že mu sok v nej rozbil papuľu.

Ostrosledovaný Banskobystrický samosprávny kraj dal národ do rúk manažérom sojovaru v očakávaní, že majú "riadiace návyky" a budú do riadiť aspoň tak dobre ako tí pred nimi (zlí "fšisti", zlí bu-bu-bu SMERáci) a tu zrazu nechodia autobusy. Ondrej zahanbil rodinu.

Mladý, tak ako každý iný mladý, nemá skúsenosti a tak sa učí (na nás, ľudoch). On skúsenosti získa, len to bude chvíľu trvať. Cca 2 roky na to treba (zo 4-ročného volebného obdobia). Uvidíme kam sa ten čas  BBSK dotiahne. Obyvateľia kraja výsledky Lunterovcom "vyúčtujú" (dúfajme, v mene aj nášho dobra, že sa mu nebude tak dariť ako Ivetke alebo jej predchodcovi Potkanovi). Tu ešte treba dodať, že skúsenosti s vedením vecí verejných nemal ani predchádzajúci klan riadiaci BBSK.

Ďalšie vec, ktorá sa deje v BBSK je, že riaditeľom škôl je teraz z kraja "odporúčané" aby posielali deti na zájazdy na rôzne divadelné predstavenia s promigrantským alebo holoholo programovaním ("misremembering").

Hento pozvanie od TA3 do vysielania sa nieslo v duchu (vyslúžiť sa pred empire-protectorom a) národu pripomenúť čo sa stane aj zvíťazí vo voľbách liberálna vetva politických lokajov - zníži sa kvalita riadenia vecí verejných (prestanú chodiť autobusy).

Veď z liberálno-progresívneho krídla je aj dnešné vedenie BBSK viď fotky s Luntera staršieho s empire-protectorom hneď po župných voľbách + vzdelanie Ondreja Lunteraje "politológ" z Masaričky v "konzervatívnom" Brne. Tieto politológie sú výborné továrne na americkú koloniálnu administráciu (ľudí, ktorí neriadia krajinu v prospech jej obyvateľov, alebo v prospech koloniálnej ríši USA - viď napr. Klus).

https://sk.linkedin.com/in/ondrej-lunter-025a46130

Dodajme, že nie je dobre mať sprivatizované SADky, ale zase koho je to dôsledok? Pre "štát je zlý vlastník" (dnes stále téza vedenia SAS) sa privatizovalo za Potkana (ktorého duchovný nasledovateľ je aj Ondrej Lunter). Inak na toto je v šachy pojem: "nevýhoda ťahu".

https://www.teraz.sk/ekonomika/zvolen-primestske-linky-bude-zabezpe/4427...

Aj keď trend je očividný, zatiaľ nad tatko&syn palicu ešte nelámme. Kto nič nerobí nič nepokazí.

Náhodný okoloidúci

Liberálni duševní mrzáci jasne ukázali svoju duševnú úroveň, oni nie sú mentálne spôsobili viesť slušnú debatu a používať racionálne argumenty. Ak nám tento odpad bude vládnuť, pospolitý slovenský ľud bude plakať krvavé slzy.
Najhoršie na tom je, že veľa blbcov práve toto obdivuje, lebo im to pripadá "kúl".

slaven1

https://www.instagram.com/p/B8wYm_Cn3Z-/ - Čo si o progresívcoch myslí národ - video na... Trubanovom instagrame
https://www.instagram.com/p/B8wrZ0DneA3/ - Extrémista Truban s bejzbolkou v bombery o tom ako je riadený, video na... Trubanovom instagrame

Pochvala Miškovej marketingovej agentúre :)