Smrť Kisku

Kiska zomrel.

Kiska politicky zomrel a nie je sila, čo by z neho spravila seriózneho človeka. Je to hlupák, čo sa stýka s mafiánmi a kradne pozemky - presne tak, ako to o ňom hovorili znalci.

Kiskovi sa stalo to najhoršie, čo je možné - stal sa naozaj smiešny. Naozaj - iným spôsobom, ako spotvorili Danka alebo ako sa zosmiešnil niekto prostou chybou. Kiska sa stal smiešny svojím primitívnym pechorením. Svojimi stykmi s východoslovenskou mafiou.
 
Moja váha je malá, ale ak, tak by som v Kiskovom prípade bol naozaj za to, aby sa išlo až po dreň, aby naozaj skončil v base. Kiska je horší druh mafiána, ako Kočner. Zločin a bieda národa začína u ľudí ako Kiska a Kiska by mal byť explicitne zničený. Bez milosti.
 
 
slaven1

A ilustračný obrášťok...

Vezneme podvodníkom nelegálny majetok - Matovičova bábkohorečka Remišová

Ideálne by chcelo takýto výhľad na tento bilboard z nejakej cigánskej osady (zošrotovaného sídla) okolo Popradu.

--

Norman v článku píše (asi) o tomto a o tomto videu. Poznámka: Ja som ich nevidel, toľko času zaléžitostiam okolo "mastného vlasu" nedám.

Kiskova rodina - rakovinová bunka spoločnosti: Kiskov tatko "normalizátor", Kiska lokaj USA a usvedčený zlodej, syn predáva zbrane (jeho aktivity by sa ešte zišlo preskúmať) a to Kiska už má vnuka :D

Kiskova rodina - rakovinová bunka slovenskej spoločnosti

Aktualizácia: Kiskov brat Jaroslav bol skoro zatrelení pri predaji zbraní teroristom v Stredoafrickej republike

slaven1

"Únik" posledných dvoch videí okolo Kisku a jeho Žaluďoch je odrezávanie Kisku ako najslabšieho ohnivka budúcej možnej koalície. Majú najnižšie preferencie a mohli by zbytočne zavadzať.

Týmto sa ukazuje aj dnešnej pätolízačke z mimovládkarského prostredia - našej Žužu - čo sa s ňou stane, keď nebude poslúchať tých správnych ľudí.

Inak, už kukám tie videá :)

Roland Edvardsen

Kolujú reči, že by sa tými zverejnenými videami o Kiskovi mohol stáť Matovič. Ale Michelko napr. načrtol, že by to mohol byť aj niekto z kotlebovského spektra...bohvie. Ale áno, o tomto som nedávno písal: že Kiska je najslabší článok, ktorý musel byť nakoniec vyrezaný. Áno, on bude slúžiť bez mihnutia oka judeoglobalistom. Ale na druhej strane je príliš toxický a natvrdnutý - a evidentne sa nevie až tak dobre maskovať. A možno tu bola aj obava, že by naozaj išiel nakoniec so Smerom najskôr on - aj vzhľadom na to, že je to viac oportunista, čo ideológiu až tak riešiť nebude.

Náhodný okoloidúci

Problém nie sú styky vajdu Žaluďa s pozemkovou mafiou a ich spoločné podozrivé kšefty, problém je podľa neho to, že sa o tom dozvedela verejnosť. Typický syntetik a reptilián.

https://denniks.sk/25521/este-aj-vlastnych-spolocnikov-obral-v-smere-vra...

vrbovčan

že tých videí je 12. Ale jej zdroj je niekto tajomý. Smer to nie je.

Norman

„Všetci viete, že bol pri podvodoch s pozemkami a ja mám teraz vyvrátiť alebo potvrdiť, po toľkých rokoch špinavostí, čo pán Kiska napáchal na Slovensku na ľuďoch, že či niekto zo Smeru s tým má niečo spoločné. Spýtam sa inak: Ktorá sviňa to tak perfektne zahrala Kisku v tom druhom videu? Chcel by som tú sviňu spoznať, čo my s tým máme? Myslíte si, že nemáme nič iné na robote, len chodiť po zatuchnutých reštauráciách v Poprade? Čo my s tým máme,“ povedal expremiér.

 

:-))))))))))

Začína to naberať grády.