Poďme do nich? Ale kdeže.

V stredu (19. 2. 2020) pred pol jednou bol Kotleba aj s vedením strany podať žalobu na šesť  tortových teroristov v parlamente. 

Kým kotlebovci stáli pred budovou generálnej prokuratúry - Kotleba, Beluský, Schlosár, pani Grausová, ďalší asi štyria poslanci a skupinka novinárov, išiel náhodou okolo osobne Michal Truban, líder Progresívneho Slovenska a jedna z hlavných postáv kampane Poďme do nich. Aj došlo na pozdravenie a úsmev, ale maratónec sa radšej rýchlo vzďaloval, ani selfie sa nestihlo. Nezaznelo napodiv žiadne Trubanovo "Poďme do nich", veru nie, ale naopak, za rýchlo miznúcim Trubanom zaznel výkrik "Je nás viac".

Neobrátil sa, vedel, že je to pravda. A nielen tam na chodníku.

 

 kotleba gp 201200219

Kotleba s náhodnou okoloidúcou sympatizantkou.

 

 

Pre doplnenie - Trubanove predvolebné video - úplne mimo realitu, úplne mimo podstatu, vhodné tak pre ľudí s IQ pod 90

 

https://www.instagram.com/p/B8wrZ0DneA3/

 

 

 

Roland Edvardsen

Kvitujem žalobu na tú prasaciu chamraď. Toto Kotleba robí správne.
Nie som fanúšikom nejakého predvolebného kupovania hlasov na úkor zadlžovania (ľuďom sa má adekvátne rozdávať behom celého 4-ročného obdobia, ale ok - budiš aj teraz, lepšie ako nikdy), ale toto, čo teraz robí tandem Smer-SNS naozaj kvitujem. Treba to kvitovať predovšetkým ako dobrý politický ťah, ktorý má potenciál vypáliť rybník globalistom (a zase budeme mať, pre globalistov strašidelné, spojenie Smer - SNS - LSNS).
Ten prínos sa ukázal predovšetkým aj v odhalení podstaty PS, ako sebeckých a totalitárnych prasiat nerešpektujúcich pravidlá civilizovaného sveta. Ostáva dúfať, že toto sa odrazí nejako aj vo volebných výsledkoch.

slaven1

Netrvalo to dlho a Miško doputoval tam, kam liberalizmus prirodzene smeruje - k extrémizmu. Zatiaľ len takto "šašu-júc" na kameru.

Dosť zúfalé video. Je dobre, ak sa vrcholový predstaviteľ štátu takto zhadzuje na videu, ponižujúc sa do úrovne šaša? Do úrovne herca, ktorého riadi režisér, na úroveň človeka, ktorého riadia nejaké tiene?

Video ako formát však produkovať treba. Je to informácia a tá je pre riadenie kľúčová. Ako by teda mala vyzerať video-informácia od človeka, ktorého by sme si želali vidieť vo vrcholovom vedení krajiny?

Mali by to byť videá, autorský kanál na Youtube, kde bude človek vyjadrovať jeho myšlienky (a nie myšlienky po(z)radcov). Niečo ako formát Chelemendika, Starikova alebo Romana Michelka.

No a vie Truban, tento človek ašpirujúci na predsedu vlády, čosi také ponúknuť? Má čo autentické povedať? Kde je J.E.H.O. kanál na Youtube posudzujúci verejné dianie? Toto?!

Takže sa ukazuje, že v konečnom dôsledku je Michal Truban iba "tvár", výveska bábkovodičov, ktorý ťahajú za nitky schovaní v tieni (až takí v tieni niesu, viď Mirko Brblavý a jeho kurátori z ambasády na Hviezdoslavovom).

Miško sa nám zradikalizoval

Psychotrockizmus je pojem, ktorým sa označuje, keď človek inak koná ako hovorí (Viera Dubačová napr.). Vo videu Truban kritizuje "nesvojprávneho pilota, ktorého riadiť aj tak niekto iný", pričom sa ukazuje, že hovorí sám o sebe.

Ľubov

Chlapca nechápem .Odhliadnuc od kecov o drogách jeho problém je oveĺa vážnejší ,v tom jeho machrovaní so satanistickými symbolmi (bhole 666 a ďalšie,tetovanie na ruke)
Alebo je naozaj somár a neuvedomuje si,čo robí,alebo je to ešte horšie.
V podstate k nemu niekedy cítim súcit.Nezdá sa byť zlý, takým odpudivým spôsobom ako Kiska.

slaven1

On aj pripláva do správneho prístavu, aj zakotviť dokáže, len kotva sa odtrhne lebo reťaz je slabá.

Nevie inú reč ako angličtinu. Aby si mohol plnohodnotne riadiť krajinu potrebuješ vedieť ešte minimálne ruštinu (byť schopný čerpať z ruského informačného poľa).

Je mladý. Má 36, 37? To je primálo aby si dokázal riadiť krajinu. Toto aj využívajú bábkovodiči, ktorý ho riadia.

Neschopný nie je. Кадры решают все, а не кобылы и машины, Miško.

Roland Edvardsen

Ja mám z neho obdobný dojem: že nie je zlý takým spôsobom ako Kiska, ale jednoducho infantilný a hlúpučký. A svetonázorovo dosť dezorientovaný. Podľa mňa veľa voličov PS bude krúžkovať Biháriovú - a tá ho možno aj preskočí. Je čitateľnejšia a má aj lepšie vystupovanie.

mailer

.

Midnigtcowboy

Podľa mňa len zlý marketer. Chceli vytvoriť cúúúloveho frajera, kaviarenskeho drsnaka s ktorým sa mentálne nedovyvinuta mládež identifikuje. Podľa mňa sa teraz nejaký "šavivovci" sekli. Toto na Slovensku zatiaľ masovo neosloví.

Norman

Stiahli Štefunka, ten im pripadal hrubý, ľavicová minulosť a tak ďalej, ale Trubana si nevyformovali, museli zobrať, aký je . A to nechcem detinsky hovoriť, že je zlý - proste je, aký je, pre nich nie ideálny. Mimochodom, ak sa občas spomína "lenivosť" niektorých politikov - mne sa zdá, že Truban je odchovaná na ľahkom "úspechu" a nie je zvyknutý ani na drobnú blbú prácu, ani na frustráciu z neúspechu, s ktorou sa v poltike zákonite stretne dennodenne.
Na toto im nepomôže ani desať šavivov.

Luko

Farská, Truban, Beblavý, Klus, ... a koniec-koncov všetci, čo sú na ich liberálnom brehu, to je problém Slovenska? Slušne povedané - ale kde že by!
Problém sme my sami, tým myslím nás, pokorných a opatrných Slovákov. Radšej si to doma odpr... do periny, alebo obkecáme v hospode, kde to aj tak nik neberie vážne (detektív Bretschneider už vyšiel z módy).
Problém s tými hore menovanými je v tom, že ich je počuť. Len počuť, to im stačí a majú to zabezpečené.
Ak sa im chce niekto postaviť, musí si najprv založiť stranu, inak ho nepočuť. Nespokojenci za ním neprídu ako kedysi - veď nás, lebo sme si Ťa vybrali za veliteľa a budeme Ti lojálni, pôjdeme s Tebou aj do boja a vždy poslúchneme tvoje rady, lebo si - "najmúdrejší, najlepšie poznáš krajinu, najsilnejší, najbohatší, ..., a pod.).
V tom je ten problém - on sa SÁM musí prehlásiť za vodcu. Už v ten moment je pre neprajníkov nedôveryhodný, sebecký, mocichtivý, ..., vždy sa na každom nájde smietko, ktoré treba nafúknuť a rozhlásiť. A tá mlčiaca väčšina je odrazu zvyklaná, lebo argumenty neprajníkov môžu mať aj pravdu, že? - radšej počkám! - čo ak sa zosmiešnim? - a zostanú zasa radšej ticho, len z opatrnosti sa nepridajú.
Na umlčanie väčšiny netreba žiadnu silu, stačí dobre mierená klebeta z "dôveryhodného" zdroja a je zasa na nejaký čásek vymaľované. A keď je po ruke aj pohľadná dievčina, čo sa pekne oblieka, sem-tam niečo "predtlačeného a správne miereného" prečíta, alebo len niečo neurobí, tak kde je potom problém?

Náhodný okoloidúci

Dovolím si tvrdiť, že operovať stabilitou vlády zlepenej z ultraliberálov, hlinovej sekty, matovičovcov a iných exotov nemá zmysel. Západu je jedno, ako dlho taký zlepenec vydrží. Pre Západ je dôležité to, aby zlepenec udržal zdanie vlády tak dlho, aby stihol schváliť všetky špinavosti a podrazy, ktoré sa doteraz nepodarilo pretlačiť cez súčasnú vládu a súčasný parlament - americké základne, zákony v prospech úchylov, prijímanie votrelcov a tak ďalej. Aj keby potom boli predčasné voľby, niektoré škody by už boli buď ťažko odstrániteľné alebo nezvratné.