Zverejnená Kočnerova Threema

Povedzme to jednoducho a jasne:

Peter Tóth, agent všetkých možných tajných služieb od 90-tych rokov minulého storočia, pracoval u Kočnera. Dostalo sa mu dôvery a dostal sa k telefónom. Na pár mesiacov sa stratil a následne, keď sa vrátil, začal najprv ako skrytý svedok, neskôr odhalený a už pod svojou identitou, dodávať vyšetrovatelom materiál. Jedným z nich bol a j výpis z komunikačnej aplikácie Threema, ktorý bol v Kočnerovom telefóne.

Výpis je výpis, je to v podstate ako každý iný súbor, do ktorého sa dá zapisovať a prepisovať. Prirodzene, tento rozsiahly súbor zrejme nebol vytvorený celý umelo - ale nik nemôže zaručiť žiadnu hodnovernosť jeho obsahu. Je to menej dôkazné ako papier z tlačiarne.

A táto "Threema" bola asi rok využívana vybranými médiami, aby pomocou nej terorizovali a štvali politikov. A teraz je použitá na súde o vražde Kuciaka a jeho spoločníčky. K vražde došlo vtedy, keď agent Tóth slúžil pod Kočnerom. Kam siahajú kauzálne linky od strelca-exekútora, ktorý sa priznal, kto naozaj vymyslel a riadil vraždu, či Kočner, alebo naopak Tóth, to by som vôbec nepovažoval za jasné.

 

Vražda novinára na Slovensku bola jasne cielená a zámerná provokácia, sakrálna obeť. Taká šialenosť prekonáva rozmer domácej politiky, i keď šialenosť agentov tajných služieb nemožno podceniť. Niekto zo Slovenska, kto to tu poznal, musel vybrať obeť. Upozorňujem, že ako obeť bol vybraný naozaj neškodný blbeček, ktorý nechýba sieti zahraničných služieb. Je možné, že ako obeť mohol spadať do výberu aj Nicholson - ten ale pár týždňov pred činom utiekol do Kanady a zľahla sa po ňom zem.

Takže dnes je Threema dostupná 

 

Zverejnil ju sudca Krajského súdu v Bratislave Peter Šamko (za to asi patrí vďaka, aj keď všetci zainteresovaní ju aj tak už mali, ako svojho času spis Gorila).

Nemienim sa vôbec zastávať Kočnera. On je, podobne, ako Tóth, aktivistom rôznych nepomenovaných temných síl - od času, keď práve s Tóthom zachraňovali sviňu Kováča, cez dobu, keď pre Dzurindu zariadil cirkus Zachráňme Markízu (za čo dostal licenciu tej televízie) až po tento farebný prevrat 2018 až 2020, zhodiaci vládu Smeru. Ja len upozorňujem, že "Threema" je absolútny bezcenný podvod a pred žiadnym súdom neobstoji. Zrejme je to aj dôvod, prečo sa Kočner nakoniec dostane z obvinenia - nedostatok serióznych dôkazov čohokoľvek.

 

Je už dosť dávno po voľbách, Kuciak splnil úlohu, na jeho súd už každý kašle (média robia spravodajstvo naozaj len pro forma a minimálne). Aj pozornosť na Kočnera prudko upadá, tiež splnil svoje poslanie. Kočner určite nechcel byť rok v base, nehovoriac na doživotie - ale agentov sa nik nepýta, ich páni ich občas obetujú, zvlášť ak prestanú poslúchať. Možno mu dajú milosť, možno nie.  Ale "Threema" je už vhodná len ako slaboduché čítanie po večeroch, autor Peter Tóth pod vedením zahraničných inštruktorov. A to celé zabalené pod inšpekciu starešinu Lipšica.

Pavučina zahraničných škodných na Slovensku je viditeľná pre každého.

 

 

 

 

 
Sinuhe

záznamov z Kouchnerovho mobilu s mobilmi jeho partnerov, s ktorými viedol diskusiu ... zatiaľ som nepočul, že by so boli konfrontovali záznamy. Nepochybujem, že pri zatýkaní všetkým mobily zabavili ...

Truhlík

Kočner nevyjde.
Mal možnosť vyjsť v začiatkoch keby vydal zmenky. Teraz už je na Magnitského zozname a je úplne jedno či zabil Kuciaka alebo nie.
Ja len neviem pochopiť jedno. Ja so svojim obyčajným rozumom som vedel roky, že Kočner je toxický kriminálnik. Kde ale mali rozum sudcovia, prokurátori, politici, novinári ?

Norman

Pýtaš sa: Kde dali rozum sucovia a prokurátori?

Je pekné nedelné ráno, popršalo a svieti slniečko, všade je absolútny mier a pohoda ... ale musím na toto napísať:
Preboha, veď si naozaj uvedomte všetci a natrvalo, že tento systém je založený na kriminalite. Vlastne každý režim je založený na kriminálnikoch, na krimi povahách. Kočner a podobné typy sú základ režimov, ktoré sú založené na podobných dráboch "podnikania a dynamiky". Postfeudalizmus, kapitalizmus. Ale socializmus tiež.
Veď si len zober, koľko kočner-podobných exemplárov je pri moci, pri peniazoch dnes, stále. Po celom svete.

Je preto jasné, že Kočner bol tolerovaný. Kočner je doslovne stelesnenie tých 30 rokoch postsocialistickej éry. Je to stelesnenie ako smutné, tak aj groteskné, ale on je doslovne jej stelesnenie (on a niektorí iní podobní, ale nebudeme menovať,načo aj).

A aby sa nezabudlo: Kočnerove problémy začali až vtedy, keď sa židoamerický mediálny moloch dostal do nejakých nedobrých stavov a vtedy mu nejaký slovenský komár začal pripomínať jeho pohadávky, či už reálne alebo nie (čo vo svete gangstrov je nakoniec reálne? - všetko ide po línii gentleman agreement ). Nie Kočner zareagoval neuroticky, ale toto monštrum spojilo požiadavku na politický prevrat so svojou markíza nervozitou. A tak vznikla komédia Kuciak.

Tu hneď možno rozviesť, že Kočner and company slúžili od začiatku a základu pre systém - od Kováča cez Markízu ... a teda možno bolo prvotné to, že Kočner nebude na strane zlých, ale naopak, špinavý čin politickej provokácie vykoná jeho cosa nostra pre amerických dobrých. Podobne, ako pri zabratí Markízy v roku 1998 a podobne. Lenže ... nejako sa to obom stranám, Američanom aj Kočnerovcom, rozrástlo pod rukami, Kočner sa stal medzičasom relatívne bad boy a tak to krachlo. Len preto to krachlo, ak by nezačal sekať privysoko v zlý čas. mohol nadosmrti si užívať prapychu, ako stovky iných podobných zločincov. Nezabúdajme - Kočner je nositelom Kováčovej amnestie.

iris

.

Norman

morfické pole

Proste sme informačná/morfická štruktúra a niekto to má viac, od narodenia, niekto menej.
Tá vtedy malá má toho dosť.

kali

Toto by sa malo tesať do kameňa, lebo mnohí nechápu, že tento globalny system, tento kapitalizmus hrajuci sa na demokraciu je z principu korupčný. Veď v USA tú korupčnosť dokonca zlegalizovali a hovoria tomu eufemisticky lobby. A tieto naivné otázky ktoré sa tu pýta truhlik vyššie, ktoré jak keby som od Lichntera počul, len znova legitimizujú tento system. K čomu tu potom máme tú tzv "alternativu" rôzne tie smiešne radia keď nedokážu vysvetliť ľuďom tak jednoduchú vec, že problemom je v prvom rade korporatny kapitalizmus a nič to nezmení nejaká fiškálna politika, čo je len zasterka a že riešením je zničenie zakladov tohoto systému.

Náhodný okoloidúci

O niečo také sa už mnohí počas dlhých storočí pokúšali, ale vždy narazili na jeden veľký problém a tým je ľudská prirodzenosť.

Norman

vidím, že sme došli (opäť) k podstate a je výborné, že si rozumieme.
Zhrnuté:
Prvoradá je fyzická prirodzenosť človeka/ľudstva, ale tá sa potencionálne môže zmeniť a tým sa dá aj zmeniť základ systému.
Ale aj kým k tomu ešte nedošlo, pomôže pripomínať čo je základ problémov a varovať pred povrchnými hlúposťami. A čo najčastejšie to vedome pripomínať, lebo všetci (občas/často) sklzaváme k povrchným pohľadom

Náhodný okoloidúci

Na opísanie podstaty nie sú potrebné dlhé reči a obkecávanie, dá sa vyjadriť celkom stručne.
Základom ľudskej prirodzenosti sú dve zložky:
1. schopnosť vnímať a vytvárať hierarchiu - jedinec sa snaží zaujať čo najvýhodnejšie postavenie v hierarchii spoločnosti. Ide len o to, akými spôsobmi a do akej miery berie ohľad na okolie.
2. rozlišovanie svoj-cudzí, či už v genetickom (rodina, národ), spoločenskom (priatelia, známi) alebo ideologickom (tá istá cirkev, tá istá politická strana) zmysle.

Toto sa ešte nikdy nikomu nepodarilo prekonať a o tomto sú celé dejiny.

Norman

ako to myslíš.
Čiže to rozlišovanie na svoj-cudzí je zlé alebo dobré.
Takisto to prvé - súhlasím, snaha o postavenie v societe je základný, ak nie priam jediný motív a ostatné sú od neho odvodené (ak vynecháme základné bio motívy). Ale je to dobré, alebo zlé?

Náhodný okoloidúci

Úmyselne neodpoviem, či je to dobré alebo zlé, lebo vždy to závisí od konkrétneho prípadu.

Dobre vieme, že často boli a aj sú do funkcií dosadzovaní neschopní blbci po straníckej alebo rodinnej línii. Na druhej strane, od koho môžeme čakať podporu, ak nie od rodiny alebo od priateľov?
No a rozlišovanie svoj-cudzí z hľadiska náboženstva často hraničí s úchylkou a posadnutosťou. A takto by sa dalo pokračovať vo vymenovávaní príkladov naozaj dlho.

kali

Ľudia sú jak deti, keď ich vychovávaš dobre a slušne, dávaš im lásku, ale ich aj adekvatne potrestáš a naučiš discipline tak z nich vyrastú riadní sporiadaní ľudia. Naopak, ak ich zanedbavaš, chováš sa k ním zle, nebodaj ako trýznitel vyrastú z nich väčšinou psychicky nevyrovnaní labilní jedinci nachylní ku kriminalnym deliktom, jednoducho zlí človek. Kapitalizmus je systém ktorý realne dáva ľuďom ilúziu, že môžu všetko a byť všetkým, rozmaznava ich aby ich na čas umlčal, pričom ich učí, že uspech je podmienený čo najväčšou zakernosťou, vypočitavosťou a prešibanosťou (hodnoty produkované hebrejským, puštnym mozgom). Je to systém ktorý hraje na tie najprimitivnejšie pudy a ľudí socialne odlučuje. Zakonite sa na vrchol tohoto systému može dostať nie ten najlepší (ako rôzny tí pravicový apologeti typu Sulik hovoria) ale ten najhorší. A takéto vedenie spôsobuje presne to, čo spôsobuje zlý psychopatický rodič svojmu dieťaťu.

Ľudia majú svoju prirodzenosť ale tá nemá len tienistý charakter, ale aj ten svetlý (rovnako ako to dieta tiež neni od prírodý zakerný, sociopatický egomaniak), a je vždy podmienená tým kto ju riadi a tvaruje k svojmu idealistickému obrazu. Ľudia potrebuju vedenie, svojích lídrov, niekoho kto sa o nich postará a určí ich smer. Dnes a najmä Europanov sa to týka na takých ľudi marne čakajú a preto sa uchylujú k svojim adoptivnym tyranským rodičom v podobe glabalistického finančného kapitalizmu. A čim viac sa bude na toto upozornovať, tým je viac pravdepodobné, že raz sa Europsky človek rozhodne vratiť ku svojím koreňom a snaď niekedy nájde svojích pravých rodičov.

Idril

Zaujímavý rozhovor s Mariánom Kočnerom na Slobodnom vysielači keď Kuciakovci boli ešte medzi živými:

https://hearthis.at/slobodnyvysielac/konspiracny-byt-45-2017-09-28/

Dusanbe

Tvoj link na Threemu:
"Ľutujeme, ale požadovaný súbor neexistuje."

Chcel som si len porovnať verzie.

Norman

určite fungoval. Ale holt, web sa mení. Musíš sem chodiť častejšie, kým sú linky ešte čerstvé :-)

1488

prečítal som si tú beletriu v exceli, kde je tá údajná komunikácia za sebou. Ak ju nenájdeš na webe, tak tu je onlajn rozkúskovaná po nickoch
https://brucho.blbec.online/all