USA mienia vyhostiť študentov

Kým do Európy stále preniká hnedastý materiál, USA najnovšie oznámili, že mienia zrušiť právo na pobyt pre zahraničných študentov, ktorých univerzity pre Covid-19 pandémiu prešli už len na online kurzy.

Zahraniční študenti, ktorí doteraz navštevovali bežné denné kurzy v USA, ale ktorých univerzity od septembra poskytujú štúdium len online, budú musieť z Ameriky odísť. Týka sa to aj škôl ako Harvard.

Je to relatívne maličkosť a určite nás netrápi osud týchto ľudí, oni si cestu nájdu - zaujímavá je tá arogancia, ktorú má vláda USA voči zahraničiu. Kým Európa má prijímať bez preháňania odpad z Afriky, USA si bohorovne a učite ľudskoprávne len tak mimochodom rozhodne, že doslovne vyhodí cudzincov, aj keď je to aspoň formálne určitá intelektuálna elita. 

Nechcem hovoriť o "neetickosti" tohto kroku, chcem upozorniť na to, v akom výrazne vzdialenom stave ohľadom vlastného rozhodovania je Európa v porovnaní s Amerikou. Európa nie je slobodná krajina, je neustále pod kontrolou práve z Washingtonu a cieľom je jej oslabenie, rozklad, faktická politická smrť. A toto smrteľné zovretie stále platí.

Američania majú tú frázu "only from my dead hands", čiže "len z mojich mŕtvych rúk", čo vyjadruje ich postoj, že sa nejakej veci nemienia vzdať, ani za cenu života. A asi tak sú posadnutí Európou, asi tak jej nemienia vrátiť slobodu, o ktorú ju pripravili svojimi dvoma vojenskými inváziami v 20. storočí.

Dá sa dokonca povedať, že táto Amerika je už aj tak dosť mŕtva, ale jej drápy napriek tomu zvierajú Európu v ťažkom posmrtnom kŕči. Treba im tie paprče odrezať.

Už to dokonca ani tak nie sú Američania, čo zvierajú Európu, ale tunajší proameričania, mentálni otroci, ktorí sú prilepení na veľkú zaatlantickú suku. Jedným z hlavných motívov týchto posledných proameričanov v Európe je strach, čo si Európa poradí bez americkej armády pri tlaku z moslimských krajín alebo z Východu. To je ale základý ťažký omyl, pretože práve Amerika robí Európu slabou a bez nej by bol kontinent ovela obranyschopnejší.

Práve Amerika nás brzdí v tom, aby sme sa mohli brániť. Pritom sa jej ten jed, ktorý sa na nás pokúšala vrhnúť, rozlial a rozrástol doma. Nie, nehovorím o pandémii Covid-19  (i keď ktovie), hovorím o anarchistickom marazme, ktorý najnovšie chce zmeniť ich hymnu a odstrániť meno Washingtona. K tomu možno len povedať: tak im treba.

 

 

(zdroj o vyhostení)

 

 

 
vrbovčan

pozri si messenger, prosím Ťa.

Dusanbe

Tak toto sa číta naozaj so zmiešanými pocitmi:

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/556694-ako-na-divokom-zapade-za-jed...

Ja si myslím, že by si Američania mali ešte viac zjednodušiť prístup k zbraniam, zaviesť šrotovné či dotácie na strelné zbrane, neobmedzovať ani nákup samopalov či ľahkých guľometov - a ono to už potom pôjde rýchlejšie...
Do úplného pekla.

Tunajší "proameričania" - to sú z 99% klasickí oportunisti - bezcharakterné kreatúry, ktoré cítia, že strkanie práve do tohto zadku im pomáha šplhať sa na politickom rebríčku stále vyššie a vyššie - čo je ich primárna túžba.
A ono to momentálne tak naozaj funguje.
Za iných geopolitických podmienok by tí istí ľudia boli horlivými podporovateľmi Moskvy či Pekingu.
Už je ich vo vrcholnej politike veľmi veľa - ani neviem, ako bude možné vyčistiť tento marast.

Náhodný okoloidúci

Celkom by ma zaujímala etnicita obetí. A nepochybujem, že to vás všetkých.
Môžu omieľať slogany BLM stále dokola ako mantru, ale svoju násilnícku prirodzenosť nezmenia. Ale ani si ju nepriznajú.