Nemecko rozpúšťa svoju elitnú armádnu jednotku

V 70.tych rokoch začala vznikať v Nemecku potreba policajnej sily, ktorá by sa dokázala postaviť vtedajšiemu tzv. "ľavicovému" terorizmu. Vznikla jednotka GSG9, ktorá sa rýchlo stala naozaj efektívnou silou. Na zásahy proti teroristom priamo v boji bola následne v roku 1996 vytvorená armádna elitná jednotka KSK - Kommando Spezialkräfte.

Úspešne bola použitá v Juhoslávii, v Afganistane aj inde, aj keď detaily nie sú verejné, lebo všetko okolo tejto jednotky podlieha utajeniu. Je to jednotka analogická britskej SAS a US SpecialOperations Forces.

Úspechy sú jedna vec a politická realita totalitného režimu vládnuceho v Nemecku vec druhá.
Už dlhšie sa začali objavovať prípady, keď pozorné oko tajnej polície MAD (Der Militärische Abschirmdienst) objavilo náznaky "pravicového extrémizmu". V KSK ho údajne bolo päťkrát viac ako vo zvyšku armády Bundeswehru. Podľa správy zo začiatku roku 2020 je v celej armáde 550 podozrivých prípadov, v KSK vyšetrujú a upodozrievajú 20 osôb.

A v júni 2020, teda nedávno, mal nejaký veliteľ v KSK poslať ministerke obrany Annegret Kramp-Karrenbauer dopis, v ktorom kriticky opisuje pomery v jednotke. Napríklad jednému zo školiteľov v jednotke priradil "aggressiv nationalkonservative Gesinnung", čiže, svete tras sa, agresívne národnostne-konzervatívny prístup.

Pod vplyvom týchto informácií, ktoré prenikli aj na verejnosť, sa ministerka Kramp-Karrenbauer rozhodla tento týždeň (30. júna 2020) jednotku KSK "čiastočne" rozpustiť.
Zvyšok bude "drasticky reformovaný" a do jesene bude pod prísnym dohľadom - ako o tom píše portál FAZ.

Súčasná ministerka obrany, prezývaná AKK.

 

V čase, keď Nemecko a celá Európa stojí priamo pod hybridným útokom miliónov hlavne moslimských bojovníkov, rozptýlených na našom území a pripravujúcich sa na akcie, sa Nemecko rozhodlo rozpustiť si elitnú bojovú jednotku, ktorá prešla bojovým krstom s moslímskymi extrémistami. Ministerka na čele bola nedávno predsedkyňou CDU, po Merkelke, ale nejako sa jej nedarilo, a tak bola odsunutá na toto ministerstvo - buď to dostala ako trafiku, ale skôr aby tam cielene ďalej škodila.

"Pravicový extrémizmus" nájdete ľahko kdekoľvek, ak chcete. Keďže každú tendenciu po zvýšení tvrdej sily v riadení spoločnosti súčasný režim považuje za "pravicový extrémizmus", musí v armáde ab definitio nájsť kedykoľvek dôkazy o podobných procesoch. A v Nemecku je súčasný režim, vládnuci desaťročia od poslednej svetovej vojny, už naozaj paranoický, pretože nedokáže udržiavať svoju pochybnú hurážidovskú ideológiu. A tak rozkladá a rozpúšťa čokoľvek, čo sa mu zdá podozrivé. Vedci, akademici ale aj bežní ľudia sú vyhadzovaní z práce, sledované a prenasledované sú široké vrstvy obyvateľstva, najnovšie sú rozpúšťané celé vojenské jednotky. Aj napriek tomu, že sú to tie najlepšie.

Podľa článku vo FAZ platí pre všetkých podozrivých, aj pre samotného doterajšieho veliteľa KSK, toto pravidlo:
"Kto nedokáže, že je časť riešenia, je časť problému".
My to poznáme skôr vo forme "kto nie je s nami, je proti nám". Toto pravidlo ťažkej totality už teda verejne a oficiálne platí v Nemecku - v podstate je to prezumpcia viny a každý, kto neudáva a nehejtuje, je proste vinný minimálne pasivitou. Sme svedkami toho, ako režim v Nemecku otvorene degeneruje do totalitnej formy.
Čo si urobil, súdruh, proti pravicovému extrémizmu? Nič? Toto? Ale extrémizmus je hneď vedľa teba, takže si vinný! Buď udáš suseda skôr, ako on teba - alebo si to odskáčeš ty!

Tento proces rozpustenia KSK je škandál, ale povedal by som, že sa o ňom moc nepíše. Tento krok ministerky je totiž priznanie bezmocnosti, je to proste zúfalý krok, ktorý aj tak nepomôže. Je jasné, že racionálne a zdravé myšlienky a jednanie si nachádzajú svoje miesto aj a hlavne medzi ľuďmi, ktorí sa už pozreli smrti do očí, a ktorých len tak niečo nezastraší. Ich krajinou sa prehnala cunami imigrácie cudzincov, ktorá zostala a vytvára jedovatý rybník pre čoskoré nové konflikty. Domáci, bieli ľudia si už pomaly začínajú uvedomovať, že buď budú v nejakom zmysle bojovať, alebo, bez preháňania, ich deti nemajú budúcnosť a zomrú nielen ako národ, ale aj ony osobne, konkrétne, a nie v nejakej vzdialenej budúcnosti, ale v dohľadnom čase.

  

 KSK jednotka

Jednotka KSK 

 

0
Idril

V 2017, keď bola Ursula von der Leyen ešte ministerka, dostala takmer infarkt ! V spevníku Bundeswehru (nem. armády) boli aj staršie piesne, ktoré si pravdepodobne pospevovali aj blonďaví mládenci v čiernych uniformách s Hackenkreuzom pred pribl. 80 rokmi. Našťastie to v 2017-om neskončilo rozpustením nemeckej armády, ale len vydaním nového spevníka.
:)
https://rp-online.de/politik/deutschland/von-der-leyen-laesst-ausgabe-vo...

mailer

.

Tona Nagua

okolo toho je naozaj málo. Trošku som pátrala cez internet ale je toho ozaj málo a nehovorím o diskusiách na túto tému. Žeby kolektívna vina, strach? Najhoršie asi je, že to utajené ako niekto, niekde komentoval sa prevalilo asi vďaka niekomu kto si niečo kompenzoval. Toto čo sa stalo nie je žiadna maličkosť, že sa dá nad tým mávnuť rukou, to veru nie. Zase sa ukázalo ako je nepriateľ pár krokov vpred. Mnohí títo špeciálny bojovníci z radou tejto bojovej jednotky si uvedomili, že štát nemá kontrolu nad mnohými dôležitosťami týkajúce sa slobody, ochrany ľudí žijúcich vo svojej krajine a nepriateľ dosiahne svoj zámer až do samého konca ak sa nič "nepodnikne".
Schvaľujem to, že tu sa už zákonnymi metodami nič nedosiahne. A na toto oni apeľujú asi zo strachu aby sa o to už nikto nepokúšal. "Zlu", ktoré tu číha sa musí čeliť silou ale nie iba tou hrubou silou. VOJNA BEZ PRAVIDIEL. Samozrejme, že je treba rátať so stratami.
To najhoršie čo sa tu stalo bolo to, že sa niečo utajené ZVIDITEĽNILO vďaka niekomu a tak sa odhalil zámer. Tiež je zbytočné bojovať s pešiakmi, ktorí budú zase rýchlo nahradení novými pešiakmi. Celý ten holokaust mi pripadá vyvolaný sionizmom aby zviditeľnili čo chceli ale treba manipulovať aj s kolektívnou vinou na ktorú sa mnohí nalepia. To je ako aj so slniečkármi. Takže zatiaľ žiaľbohu kontrolu má iba nepriateľ a vie vyvinúť tlaky aby sa človek bál o základné prežitie a nevšímal si si iné.

Náhodný okoloidúci

A nie LGBTmultikulti-osprosťovanie.

https://www.hlavnespravy.sk/obchod-europskymi-aj-slovenskymi-otrokmi-ako...

Tento článok by si zaslúžil preklad do svetových jazykov a šíriť, šíriť, šíriť.

Ľubov

(nebudú sa to učiť),pretože nie sme slobodní ,ale otroci.
A pretože školstvo patrí medzi najvýznamnejšie nástroje genocídy,deťom v škole budú naďalej vymývať mozgy úchylným lgbt . A nepravdivým dejepisom.

Až kým nepríde ten deň. Raz predsa musí prísť.

Už som zistila,prečo neviem nájsť článok Príbeh Haitti z Priezoru com- história- niekto ho totiž vyhodnotil ako veľmi nebezpečný...
Článok ,ktorý si sem dal,je naozaj veľmi dobrý. Dlhodobo ma táto téma zaujíma-od kolaborácie s tureckými okupantami : niektorí richtári najmä na juhu si radi prilepšili-(sú o tom záznamy v obecných kronikách)až po príbehy skutočných hrdinov,ktorí položili životy v boji proti Osmanom.

S istotou viem len jedno,mali sa tu ako prasce v žite a chcú sa sem vrátiť. No dvakrát do tej istej rieky sa nedá vstúpiť.

Náhodný okoloidúci

Priezor.com, predtým beo.sk, bol odstránený, neviem kým. Možno cenzúra, možno zo strany správcu, neviem, akú mal návštevnosť.

Smutné na veciach zhrnutých v článku je to, že Vatikán pokladal moslimov za spojencov proti východnej cirkvi a kolaboroval s nimi, tým je priamo zodpovedný za pád Konštantínopola aj za okupáciu časti Európy Turkami.
A ten vatikánsky footfetišista im stále podlieza. Hanba. Keď ho vidím, som úprimne šťastný, že nie som katolík, bez ohľadu na to, že formálne som krstený. Ale nie som jeden z nich.

Ľubov

tohto nepochopiteľne odpudivo sa správajúceho pápeža,chcem spomenúť ,že obchod s bielymi kresťanmi bol v prvom rade o peniazoch,presnejšie,o zlate . Slovenské eldorádo,krajina zlatého trojuholníka Kremnica-Štiavnica-Bystrica bolo magnetom pre lov. Zajatci,pokial patrili k bohatým rodinám,dali sa fantasticky speňažiť cez výkupné.
Pokial bežná neurodzená kresťanka -panna stála na trhu 20-80 zlatých,zachoval sa prípad istého šlachtica Dócziho ,majiteľa hradu Revište,za ktorého turci žiadali výkupné 20 000 zlatých.A dostali ho.
Turci mali záujem najmä o mladučkých chlapcov- vieme prečo. Desivé sú svedectvá,že brali aj celkom malé deti,tie jednoducho hádzali do kožených vriec,prežili len tie najsilnejšie, tiež končili ako janičiari.

Nkde som sa nedostala k údaju,koľkými životmi zaplatilo Slovensko za 163 rokov trvajúcu osmanskú okupáciu.
A to boli Turci o čosi civilizovanejší,ako Tatári-tieto zločiny sa už strácajú v hĺbke 12.storočia.
Boli sme lovení ako zvieratá,je zločinom o tom mlčať . Chráňme biele životy!!!

Norman

O Haity sme pred rokmi dali jeden dobrý prevzatý článok aj sem, som ho začal hladať a našiel som toto - stav v USA.
Nie je to síce plné faktov, len jeden, ale je to plne prorocké, rok 2012.
http://www.nadhlad.com/content/najvacsi-geneticky-pokus-pred-zavrsenim

Tieto veci človek neoklame, je to čistá matematika a biológia.
Rasová vojna v USA prebieha už dnes, a vlastne odjakživa. Ústupok jednej rase druhej neznamená koniec problémom, naopak. Príklady, kam to smeruje, je Zimbabwe a Juhoafrická republika. Ak sa bieli američania nezačnú brániť a nezačnú strielať.
Ale oni sa začnú brániť a začnú strielať, podobne ako my v Európe sa začneme brániť a začneme strielať.
História neskončila, história naopak zrýchluje a aj keď napríklad pád komunizmu bol veľký historický predeľ, je možné, že ešte my zažijeme oveľa väčší prudký zlom a tentoraz iste nie taký pokojný prechod. Tentoraz to bude totiž nie len zmena nejakého povrchného sociálneho mejkapu, ale riadne vyvrátenie žalúdka a čriev. Aj so sračkami, aj s krvou.

Bohužiaľ, ľudstvo sa takto vyvíja, nie plynulo a racionálne, ale záchvatmi kŕčov.
Už aby to tu bolo, škoda to odkladať čo len deň.

Náhodný okoloidúci

Zrejme si mal na mysli tento článok:

http://nadhlad.com/content/historicky-dokaz

Treba si uvedomiť jedno - čierni na Haiti aj všade inde sa správajú len podľa svojej prirodzenosti. A tak aj dopadli. A ešte len dopadnú. Bude to horšie a horšie.

Norman

Dík za link. Tým, že ten članok nie je vo forme "članok", tak časom vypadol z toho zoznamu ... ešte zo zopár podobných ... hm.
Asi potrebuje remake, ale mám dojem, že už aj to som robil/chcel.

Tak či onak, súhlasím so záverom, že bude horšie a horšie :)

Ľubov

aké články pred 9 timi rokmi na Nadhľade.
Páni,klobúk dolu.( aj pred archívom.-))

Norman

sám som prekvapený, hech. Som dobrý, lepší, ako si pamätám :)
(musím tu dať ten archív do poriadku, hlavne tie kvalitné veci od emy, buheheho, amana a podobne by mali byť dostupné, k tomu sa oplatí vrátiť)

Ale zas je to indícia, že osveta len tak nepomôže. Aj keby to bolo masovo propagované a malo akúkoľvek lepšiu a prenikavejšiu formu, aj tak sa ľudia naozaj nepoučia, neuveria ani pravde.
Tí, ktorí na to prišli sami, tí prijímajú, že sa o tom hovorí a vyjasňujú sa detaily.
Tí, ktorým to komplikuje pohľad na svet, ktorí o tom nechcú počuť, tí to odmietajú ako olejnatý povrch vodu. Tých presvedčí až naozaj zhoršená realita.

predbežné pripomenutie
http://nadhlad.com/clovek/ema
http://nadhlad.com/clovek/buheh
http://nadhlad.com/clovek/aman-againsttime
http://www.nadhlad.com/clovek/nahodny-okoloiduci
http://nadhlad.com/clovek/roland-edvardsen

explicitne externé veci
http://nadhlad.com/users/extern

Náhodný okoloidúci

Na základe čoho si myslíš, že ich presvedčí zhoršená realita? Životná skúsenosť hovorí, že keď sa zhorší realita, nastúpi kognitívna disonancia a neschopnosť vidieť príčinu zhoršenia pretrvá. Ako inak by Nemci mohli stále dokola voliť Ajšu Merkel/ovú/?

kali

Neni ešte dostatočne zle nato aby ich to presvedčilo. Väčšina ľudi je stále opitá konzumom a až keď príde o svoje pohodlie a bezpečie domova aj tzv stredná vrstva, tých nadutých mešťanov zavislích na ekonomickom raste, potom sa zrejme pohnú ľady. A tu sa dá iba s Normanom suhlasiť, čim skôr to príde, tým lepšie.

Tona Nagua

Spomínaš konzum, samozrejme pozornosť prúdi iba tam a pohltí podstatu človeka a tak je autenticita potláčaná. Rozvíjať budovať aj hmotné ale nie je zlo. Čo je teda pravým nepriateľom teda zdrojom tej ľudskej mizérie. Stačí sa pozrieť do Ameriky a ako to preberajú v Europe. Je to ako taký céčkový film tragikomédia. Nejaký človek, nejaka skupina má SEBAĽÚTOSŤ lebo sa s ním nezachádza ako sú jeho predstavy a prerastie to do tragického pocitu tej vlastnej dôležitosti takej zhnitej. Pozri stačí ak v práci niekomu zvýšia a sa to ostatní dozvedia a je oheň na streche - a prečo nie mne prečo jemu ... A o čo horšie je keď nejaká rasa ťahá svoju minulosť tú odpornú mŕtvolu sem a popridáva tam svoje choré výplody lebo niekto /vieme kto/, so zlým úmyslom ho hecuje že je vyvolená či iné, pridá nenávisť samopovýši sa rýchlo sám nad, príde skupina čo to zorganizuje zaplatená od toho nepriateľa a je to tu čo sa deje. Rasy sa nesmú miešať a tak ma každá svoja čušať doma. Manipulácia -nenávisť.
Čo človeka z tohoto vyvedie - postaviť ho tvárou v tvár voči obrovskému neznámu kde nemôže predvídať výsledok svojich činov. Príkladom malinkým je covid 19. Na Slovensku teda to prebehlo ľahko preto ľudia osprosteli a konšpirujú o ňom.
Neznámo tie tajomné situácie dostanú z človeka to najlepšie, tá neistota že nevieš výsledok. Ale ako píšeš ľud je zhypnotizovaný konzumom a slovaci vlastne ešte nepoznali ako iné krajiny čo je to skutočné utrpenie. Čo miliony ľudí zažíva ako sa s nimi jedná akú cenu má ich život. Slováci sú rozmaznaní a vyplakávajú, chúďatka nemôžu ísť ani na dovolenku. Žiadny bojovníci.

Norman

to o zhoršenej realite, ktorá poučí masy, bol skôr len taký povinný optimizmus.
V reále to nie vždy pomôže a prepadnutie bludom pretrvá často až do konca, súhlasím.

Ľubov

Ani jeden z nich nemá rád komplimenty,takže len stručne: bez takých to naozaj môžeme zabaliť.Našťastie,vieme,že sú v poriadku.

Potrebujeme veľký severný plán záchrany.Napriek tomu,že Putina údajne niektorí volajú Líška zo severu,a tiež mnohí z nás,ako počúvam svojich priateľov, čakajú pomoc z Ruska,necítim to celkom tak.K záchrane musí prispieť každý jeden z nás- uvažujme !

Na záver si dajme Upanišádu ( to sú tie texty staršie ako 6000 rokov,Kozák ich nazýva protobudhistické,ja ich vidím ako protokresťanské.-),to je jedno,v hlavnej úlohe Človek.

Čhandogya up.,4,5,6

" Vpravde,nie kvôli manželovi je manžel manželke milý,ale kvôli láske k Človeku(átmanah kámáya) je jej milý,vpravde,nie kvôli manželke je manželka manželovi milá,ale kvôli láske k Človeku je mu milá,vpravde,nie kvôli synom sú synovia otcovi milí,ale kvôli láske k Človeku sú mu milí, vpravde,nie kvôli získanému je nám získané milé,ale kvôli láske k Človeku je nám získané milé...,vpravde,nie kvôli svetu je nám svet milý,ale kvôli láske k Človeku je nám svet milý.
Tohto Človeka by sme mali hĺadať,počúvať,rozmýšľať o Ňom a spoznávať Ho."
(skrátený úryvok)

Norman

aj toto napríklad bolo napísané pred desiatimi rokmi (originál)
http://nadhlad.com/content/list-bielym-ludom

a nejako moc to nepomohlo.
Ale zostáva predsa len tá logika, že ak to naozaj ZABOLI, občania už nebudú môcť si klamať a nahovaárať. Ako v debate vyššie padlo - súčasných Nemcov, ale ani nás Slovákov a okolie, to ešte dosť nebolí.
Neviem, kedy to bude bolieť dostatočne. Už aj krv tiekla, ale ešte len príležitostne. Pozerám do Sýrie a tam vidno jeden "pozitívny" prípad - po rozdrbaní celej zeme a azda nejakom milióne mrtvych sa ako tak podarilo vyhrať.
je to ale horšie, ako Pyrhovo víťazstvo, podobe v Líbyi a inde - je to vlastne výbuch a zničenie všetkých strán. Asi tak to môže prebiehať aj v Európe.
Možno lepšie - ak opäť nenapochodujú americké a aziatské hordy, aby to tu zničili a zabrali - ako v 20. storočí.
Aby k tomu opäť nedošlo, to by si ľudia museli priznať pravdu o histórii - a na to ešte nie sú dostatočne zrelí.
Preto ľudia neustále prehrávajú, znova a znova ... kvôli tejto svoje neschopnosti.

Ľubov

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/v-usa-po-17-letech-prov...

Možno je tá správa dôležitejšia,ako na prvý pohľad vyzerá,tak to sem dávam pre info.
Je to naozaj iba subjektívne,ale na mňa pôsobí povzbudzujúco. Aj keď v kontexte posledných udalostí a spätnej karmy ( ČEKA,pardon,NAKA) sa návrat trestu smrti bude týkať každého z nás. Napokon,my o tom aj tak nebudeme rozhodovať. (či sa obnoví a bude realizovať)

Náhodný okoloidúci

Jeden film o Angelike, markíze anjelov, presnejšie film Angelika a Sultán, je o tom, ako ju spolu s inými bielymi ľuďmi idú predať do otroctva. A keďže na Západe platí BLM a WLM sa tam nenosí, predpokladám, že nepotrvá dlho a originál filmy s krásnou Michéle Merciér budú zakázané.

 

https://www.csfd.cz/film/37675-angelika-a-sultan/prehled/