Najdôležitejší akt EU za dlhé roky - imigrantský pakt

Volajú to pakt o imigrácii a naozaj je to čosi ako zločinnecký pakt - zosnovaný skryte v pozadí. No, zas tak skryte nie, lebo sa vedelo, že s niečim takým vyjdú. A aj sa vedelo, že to bude takéto primitívne.

Predložila to osobne predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyen. Princíp návrhu je veľmi jednoduchý a mnohí to už poznáte, tak len prehľadne a stručne zosumarizujem:

- ak štáty zoberú imigranta, dostanú 10 000 eur

- ak nezoberú, budú musieť platiť (jednorazovo? trvalo?)

- ak nastane "kríza", bude prebratie imigrantov (v podstate) povinné. Čo je kríza, nie je definované, proste sa kríza vyhlási.

To je podstata systému "riadenia migrácie". Oni sa ani už dlhšie ani netaja, že im nejde o nejaké zastavenie migrácie, ale len a práve o jej riadenie - aby im nezostávala na krku v stokách ako Londýn či Paríž, ale aby jed vysielali do východných krajín, aby naozaj otrávili nielen pobrežné oceánske národy - ktoré si hnedoidnú otravu hlúpo naťahali sami už v minulosti - ale aby pošpinili celú bielu Európu.

Dali by sa rozoberať detaily, ako že tých 10 000 je smiešne nič a aj to, ak to nie je len prázdne číslo v banke, tak sú to peniaze nás všetkých, Brusel reálne hodnoty sám nevytvára. A kríza samozrejme bude kedykoľvek, neustále - takže Brusel si chce uzurpovať právo posielať cudzie primitívne etniká do členských štátov. Niečo absolútne neakceptovateľné. Také niečo - presúvanie etník násilím na Sibír či opačne - robil iba Stalin. Nech žije demokracia, že.

Samozrejme, toto je neprijateľné.
Je to treba okamžite odmietnuť.
Treba jednoznačne povedať:

imigrácia prakticky vždy bola, je a bude ZLO.

Čím kultúrne vzdialenejší imigrant, tým horšie.


Európa je pod tlakom ohľadne pandémie Covid-19, a do toho ide Brusel na čele s Leyenovou pretláčať černochov? Je to jasný dôkaz, že vedenie EÚ v Bruseli je už úplne mimo realitu, lebo nielen že chce zločin, ono už ani nevie odhadnúť, že na to nemá nielen právo, ale ani silu.

 

S týmito vecami sa nežartuje. Nie je možné, aby niekto navrhoval, že napríklad mieni hrať futbal s hlavami vašich vnúčat, že? A preto aj za tieto návrhy, smerujúce k potlačeniu práv bieleho etnika a snažiace o jeho genocídu, si autori a predkladatelia zaslúžia trest podľa zákona o výnimočnom stave - teda dlhodobé väzenie alebo kapitálny trest.

 

ďalšie čítanie k téme na HS 

afinabul

V TV sa dozvieme, ako Igor nemôže za investície svojej ženy. Otázka je či Matelková vedela o budúcich investíciach svojho muža:
https://www.tvnoviny.sk/domace/1765799_matovicova-manzelka-kupila-ubytov...
dvanásťposchodvá, to Ti bude iná enkláva
Niccolò Machiavelli: Správa územia pomocou kolónií a vyvlastňovania
https://www.youtube.com/watch?v=DegnnVLGW0g
Vasky + Talian - na prenájme zarobíš 2x toľko cca rok 2018
https://www.youtube.com/watch?v=yxwCEJIzq-0
Matovič: „S povinnými kvótami zásadne nesúhlasíme, ale zároveň solidárne ponúkneme pomocnú ruku“
https://www.hlavnespravy.sk/premier-europskym-partnerom-oznamime-ze-s-po...
Pozitívny výsledok testu bol u štátnej príslušníčky Kamerunu a štátneho príslušníka Eritrey.
https://www.hlavnespravy.sk/v-uplynulych-dnoch-zadrzali-11-cudzincov-bez...

Náhodný okoloidúci

... je veľmi jednoduché - úplne zastaviť vyplácanie sociálnych dávok, žiadne ubytovanie, žiadne výhody. Ak "migranti" niečo potrebujú, nech si to kúpia za svoje. A jedincov bez pasu zastavovať a vracať, akúkoľvek kriminalitu trestať buď tvrdou basou alebo doživotným zákazom vstupu do EÚ. A keď si chcú "zlúčiť rodiny", nech sa s nimi zlúčia doma v Afrike.
Ale takéto riešenie by spomalilo až zastavilo kalergizáciu Európy, takže je politicky nepriechodné.

Ľubov

Zacalo sa strategicke vojenske cvicenie Kaukaz 2020
https://www.youtube.com/watch?v=4B3H6FDQEns (staci prve tri minuty,tie su pôsobive)
Najviac ma zaujal komentar citatela " Tichanovska svoje deti odviezla do bezpecia,o cudzie sa neboji"
.Presne tak. Rovnako aj biorobot Caputova ,hovoriaca hlava povedala,ze Slovensko neuznalo legitimnost volieb v Bielorusku. No...
Treba este spomenut,ze cvicenia sa zucastnuje aj Iran. Len par dni je to,co sme mohli citat,ze Moskva a Teheran
sa dohodli na spolocnej vyrobe vakciny.

Len sa snazim skladat tie criepky do obrazu.Pred dvomi dnami na vojenskom cviceni ukrajinskej armady (za pritomnosti prezidenta Zelenskeho)sa zasekla protitankova raketa americkej vyroby Javelin a nevystrelila.
A dnes rano citam spravu o havarii vojenskeho lietadla pri Charkove.