A máme to tu. Chronická chochlitída

Pentagon sa dnes posťažoval, že americkí žoldnieri po návrate z Ukrajiny trpia unikátnym psychickým ochorením. Prejavuje sa úplnou neschopnosťou zaradiť sa do normálneho života. Je to niečo úplne iné, než s čím mali psychiatri americkej armády do činenia po návrate amerických strojčekov na vraždenie z Iraku či Afganistanu.

Prezradíme ujom z Pentagonu, že ide o endemické ukrajinské ochorenie. Z etiopatogenézy je známe, že chochlitída bola po prvý raz popísaná pri veľkej koncentrácii psychicky narušených jedincov, známej ako Majdan a prejavuje sa chorobnou nenávisťou k "Moskaľom" a všetkému ruskému. Táto nekontrolovateľná nenávisť znemožňuje pacientom zaradiť sa do normálneho života.

Superprenášačom chochlitídy je herec a narkoman Zelenskyj. V dôsledku ochorenia drží v skrini iba vojenské tričká a každý deň sa potrebuje z chorobnej nenávisti k Rusom verejne verbálne vyzvracať. Problémom je, že tieto zvratky sú vysoko infekčné aj bez priameho kontaktu s nositeľom ochorenia. Šíria sa napríklad monológom superprenášača cez monitor. 

U nás sa chochlitídou nakazila celá tzv. vláda - niektorí priamym kontaktom so superprenášačom (tí sú na tom, pochopiteľne, najhoršie), niektorí nepriamo. Zvlášť zle je na tom mrochta. U nej chochlitída v kombinácii s patologickým uctievaním americkej administratívy vedie k jaternicovitosti mentálnej i fyzickej. Ide o stav so zlou prognózou, postihnutý rýchlo upadá a prestáva rozumieť. Je to smutné. Tak progresívne sa javila.

Úprimne, americkí žoldnieri sú mi egál. Od slovenských čelných predstaviteľov však očakávam, že sa zo zákernej a nebezpečnej chronickej chochlitídy čo najkôr začnú liečiť. Ako prvé je nevyhnutné týchto nakazených izolovať. Od verejného života a všetkých ľudí, ktorí sú napriek tejto vláde a mrochte ešte stále zaradení v normálnom živote.

 

buko

alebo na umelej plucnej ventilacii, ak chcete.

Ukrajina je v bankrote.
Výber daní pokrýva len 40 % rozpočtu krajiny. Viac ako 60 % z nich ide na vojenské výdavky.
Mesačný deficit teraz predstavuje 5 miliárd dolárov.
predseda Dumy V.V.Volodin: "Bez pomoci Washingtonu a Bruselu už Kyjev nedokáže plniť svoje záväzky voči občanom. Ukrajina stratila svoju finančnú nezávislosť."
Rusko kontroluje všetky hospodárske prostriedky na Ukrajine (okrem prístavu v Odese).

staci odpojit hadicky, a pacient exituje. Nieco mi vravi ze hadicky sa odpoja okamzite, ako Zapad zisti ze ukrajinci uz rusov nedokazu porazit alebo viac oslabit.

slaven1

Tí su už na rozpad štátu zvyknutí. Ostatne aj našinec. Uvidíme čo bude, jeseň je za drerami.

K chochlitíde https://t.me/investigativnyblogSK/18670

Norman

Ale popravde sa musím zamyslieť, či by historicky správnejšie nebolo, aby tam namiesto náznakov symbolov nacizmu či Nemecka tam neboli správnejšie symboly židovsrtva, prípadne aspoň USA orol v prúžkovaných gaťkách s hviezdičkami. Nie, nebolo?
Nie, západná (francúzska) alternatíva zas blábolí o nacizme - pričom si nepamätám, že by niekedy došlo k revízii výsledkov 2. sv. vojny. Už ju nevyhrali židia z Newyorku? Vyhrali ju azda nacisti z bunkra v Berlíne?

Nie, vážení komunisti, to, čo príchádza teraz z Ameriky, nie je nacizmus - aj keď o tom chcete presvedčiť sami seba. Toto je pokračovanie 2. sv. vojny, americká spodina proste vtedy zabrala pol Európy, po roku 1989 zabrala druhú polovicu (mimo Ruska) a teraz chce zabrať Rusko. Nacisti práve predpovedali, že keď vtedajší "spojenci" dobyjú Európu, začnú viesť vojnu proti sebe. A tak to aj je - najprv ako tak studená, potom vojna vnútorným rozvratom, a teraz konkrétne vojna cez Ukrajinu.

Pravda, ideologicky nevadí, keď ideológiu Mesežnikova, Osuského, Čaputy, ale aj samého Zelensjého a jeho oligarchov, a celej Ameriky nazývate "nacizmom" - je to humorné a oni trpia ako upír pred krížm. Ale nedajte sa zmýliť, čo je váš oponent naozaj zač - lebo tento je zákerný a podlý. A problém Ruska a podobných strán je aj v tom, že stále nedokážu dosť dobre chápať, s čím majú dočinenia.

Norman

Irokézovia bol jeden z prvých redskin národov Ameriky, ktorí prišli do styku s etnikom prvých Američanov - a boli samozrejme vyhubení do nohy. Irokézovia asi nosili na hlave chochol, podobne ako ich príbuzní rôzni tí tataro-aziati, čo skončili na Okrajine a podľa ktorých im doteraz hovoria "chochli".

Neviem, sú tieto etniká odsúdené na zánik preto, že sú dedične povahou amorálne a divoké, alebo preto, že majú menšiu inteligenciu? Irokézovia boli navyše aj v detinskej indio dobrodružnej literatúre zaradení ako etnikum zločincov, hneď vedľa Komančov, pred kolísavých Siuxov a mimo "dobrých" Apačov a Mohykánov. Nie, americká či naša kultúra nie je rasistická, len má všetko správne zadelené, who is who :)

Pravda, súčasní Ukrajinci nie sú krvou Tatari, väčšina je geneticky zachovaná biela populácia - ale o to smutnejšie je, že sa nechávajú ovládať cudzincami. Čím to je, že národy tzv. Slovanské sa tak ľahko nechávajú ojebať? Je to tou umelou holubičou kultúrou? Umelou fomou tzv. náboženstva? Je to nejaký gén nadmernej dôverčivosti? Primitívi padajúci na riť pred sklíčkami a pozlátkami? Sú Slovania naozaj tak bezbranní a ustrašení pred chaldeickými ohňovými bububu falošnými trikmi?

Norman

Nečudo, že trpia blbci, čo sa vrátia z pekla (kam zamierili väčšinou pre svoju vlastnú blbosť, čo ich ešte viac rozhadzuje).
Aj naše cholitídou zasiahnuté mrochty sa budú tiež triasť a budiť zo spánku - ak to tak ešte nie je. Trasavá chochlitída sa naozaj rozšíri na polovicu slovenskej populácie (a to ešte pred zimným chladom v slovenských bytoch). Dúfam, že všetci Matovič voliči, Kiska voliči, Sulík voliči a plešatý mafián voliči sa túto budú triasť od chladu a strachu. Choroba sa predsa musí nejako liečiť.

pre zahriatie
https://t.me/investigativnyblogSK/18684

ps. nie že by som článoček čítal až teraz, ale človek sa musí zamyslieť, počkať na správnu náladu, kým niečo napíše (preto je tu všeobecne tak dosť ticho :)

Ifka

Zdravím,
o tom se dozvíte více zde, co to je
https://www.youtube.com/watch?v=uYwalNzaQjM

František Koukolík - NEJEZTE MOZEK SVÝCH NEPŘÁTEL

je potřeba si to poslechnout celé a pak doguglit zdrav.následky na netu, je o tom i sudie pokusů-

buko

Z telegramu https://t.me/Miro_Del/5722

Pri rozhovoroch s utečencami možno lem čumite, čo to rozprávajú a s takým presvedčením, napriek realite... Takto ich spracovávajú už 30 rokov.
Mnoho ruských analytikov už dlho hovorí o okrajinskej propagande, ktorá funguje perfektne. Aby to bolo jasnejšie, rozhodol som sa zozbierať hlavné mechanizmy okrajinských médií.

- Pompézne rozprávajte o úspechoch a zároveň zatĺkajte svoje neúspechy a chyby. Pre niektoré chyby VS RF v prvých dňoch špeciálnej operácie sa okrajinským médiám podarilo vytvoriť v očiach miestnej verejnosti obraz neusporiadanej organizácie ruskej armády. Teraz sa každá chyba ruských ozbrojených síl, ktorá padne do rúk okrajinským médiám, okamžite začne túto udalosť maximálne zosmiešňovať.

Výsledkom je, že značná časť Okrajincov je dnes presvedčená, že Kyjev môže vyhrať, hoci oni sami sa nikam neponáhľajú dostať sa na front. Jedným z dôvodov je aj to, že z každého kanálu sa ozývajú vyhlásenia o bezprostrednom víťazstve Kyjeva nad Moskvou.

- Kvôli nedostatku skutočného úspechu Kyjev opakuje informácie o virtuálnych víťazstvách. Mimochodom, nedávno okrajinské médiá informovali, že VSU „oslobodila“ 53 dedín v Chersonskej oblasti. O názvoch a polohe osád samozrejme pomlčali. V rovnakom čase sa podobná fráza objavuje v nadpise „VSU oslobodili ďalších sedem dedín v Chersonskom regióne“.

- V opozičných médiách Okrajiny sa konali čistky. Médiá Viktora Medvedčuka a Renata Achmetova zmizli a Zelenskému sa podarilo skrotiť hlavného konkurenta Petra Porošenka. Doslova začiatkom augusta okrajinské úrady uzavreli vstup do krajiny televíznemu moderátorovi Savikovi Shusterovi, ktorý z času na čas prešiel do opozície.

V súčasnosti je len malý počet rečníkov schopných kritizovať Zelenského. V krajine nie sú žiadni prorusky hovoriaci a mienkotvorní lídri.

▪️Na Okrajine aktívne robia z Rusov démonov: deje sa to nielen vo vzťahu k armáde a politikom, ale aj k celému obyvateľstvu krajiny bez výnimky. Ruských ľudí nazývajú, takmer na najvyššej úrovni, s prezívkami, z ktorých "orkovia" sú najslušnejší.

Každá tragédia, ktorá sa stala v Rusku, je okamžite zosmiešňovaná. Výsledkom je, že nielen VSU, ale aj obyčajní Okrajinci považujú Rusov za „podľudí“, ktorých môžu beztrestne zabíjať. A oficiálny Kyjev to podporuje.

- Vytváranie ilúzie o veľkej sieti partizánskeho hnutia na oslobodených územiach. Okrajinské médiá pravidelne zverejňujú fotografie letákov, ktoré podľa ich vyjadrení vyvesili „okrajinskí partizáni“. Niektoré z týchto fotografií mohli byť urobené kdekoľvek na územiach kontrolovaných Kyjevom, ale tieto správy vytvárajú pocit masovej podpory Okrajiny na oslobodených územiach.

Takéto správy čiastočne provokujú aj prookrajinských obyvateľov oslobodených území k teroristickým útokom a sabotážam.

- Okrajinské médiá vystupujú k Okrajine ako k modernej liberálnej, krajine usilujúcej sa o budúcnosť proti konzervatívnemu, zaostalému Rusku. Napriek žalostnému stavu okrajinskej ekonomiky pred špeciálnou operáciou, tieto vyhlásenia umožňujú vytvoriť obraz „svetlej gayrópskej budúcnosti“, o ktorú sa Kyjev usiluje.

- Na začiatku špeciálnej operácie Okrajinci podporovali okrajinskú armádu veľkými silami a zbierali „dengi“ na VSU, na muníciu a autá. Teraz však vlna verejnej podpory mizne kvôli nedostatku skutočných úspechov, rutine nepriateľských akcií a poklesu príjmov obyvateľstva.

Napriek tomu okrajinské médiá stále kolujú fotografie masívnej podpory VSU.
Pozoruhodným príkladom takejto činnosti je kampaň na získanie finančných prostriedkov pre „Bayraktary“, ktorú zorganizoval televízny moderátor Sergej Pritula.

K čomu vedú všetky tieto faktory?
- Snahy médií na Okrajine vytvárajú pomyselný pocit univerzálnej podpory Okrajincov. Existuje teda úplne tiché schvaľovanie súčasnej politiky a možnosť eliminácie akýchkoľvek protestov.
- Okrem propagandistických mechanizmov Kyjev aktívne využíva aj represívne mechanizmy a orgány činné v trestnom konaní. Doteraz bol Kyjevu zabezpečovaný neustály prílev brancov do VSU metódou mrkvy a biča.

Dalsi priklad Chochlitidy - miestna cukraren v Kyjeve vyraba torty a zakusky s fotkami matiek a zien zomretych ruskych vojakov.
https://t.me/ConflictChronicles/3172

Norman

Torty s fotkami matiek padlých sú ďalší dôkaz o špecifickom morbidnom charaktere Ukrajiny. Je to zvláštna kultúry smrti.
Tu treby pripomenúť, že aj masakre, čo sa aj počas svetovej vojny diali na Ukrajine a v okolí, nikde inde neboli v takom rozsahu a takej forme, aj tie boli takisto v absolútnej väčšine dané beštiálnou nenávisťou tamojších etník proti sebe - Malorusi, Veľkorusi, Bielorusi, Poliaci, Litvania, Tatari a iní kozáci ... boľševici, trockisti, feudáli a zas kozáci .... proste celá zmeska krutej kultúry sa počas každého konfliktu uvoľňuje z reťaze a prejavuje svoju beštialitu. Svoju doslovne morbidnosť.

A neskúšajte to hodiť na nejaký nejaký nacizmus alebo čo - toto nikde inde nebolo a nie je. Bandera a spol bol práve bastard týchto kultúr a títo dnešní niektorí pubertiaci si môžu vytetovať stovky kolovratov na brucho - aj tak zostanú len dementami, o ktorých by si Rosenberg ani topánky neobtrel. S týmto si musia Rusi urobiť poriadok - ak na to majú dosť nielen zbraní, ale aj vlastnej kultúrnej prevahy.

Truhlík

Baťko Machno a anarchisti. To presne pasuje na Ukrajinu. Tak ako tá kombinácia banderovskej soldatesky pracujúcej na židovských kriminálnikov. Za odmenu si môžu slobodne a demokraticky tetovať hakenkrojce a Bafometa.
Rusi nie veľmi majú záujem o nejaké civilizovanie Ukrajincov a tým pádom o ich živenie ako my cigánov. Rusi len od nich chceli aby tam neťahali vojská NATO. Ináč si tam mohli robiť čo chceli.
Aj tak medzi prostitútkami na Západe je najviac Ukrajiniek. To je ich vysnívané povolanie. Sú predsa krásavice.
Neznalosť jazyka znižuje inteligenciu. Rodný ruský jazyk vystriedal v škole povinne ukrajinský. A nevedia ani jeden poriadne. Z tých Ukrajincov čo som stretol vo fabrike, solídnych remeselníkov, všetci hovorili po rusky.
Len by som chcel vedieť prečo vyjebanci Heger, Korčok a Naď bombardujú atómovú elektráreň v Záporoží, kde má americký Westinghouse pod holým nebom sklad rádioaktívneho odpadu. 200 barelov. Zrejme ich americký pán má v úmysle rádioaktivitou zamoriť celú východnú Európu.
https://iili.io/gcfHoQ.png

Norman

Samotná podstata, väčšina, je etnikum ako Rusi, úmerné tamojším geopolitickým danostiam, krutej histórii. Ale sú navyše OTRAVENI akousi KULTUROU SMRTI. A preto Rusko hovorí o "denacifikácii", pretože blbci Ukrajinci, hnaní aj zvonku do konfliktu s Ruskom, sa ešte priklopili k zavrhnutým postavičkám 2. sv. vojny - kolaborantom, banditom, partizánom, zločincom. Ale nech si to Rusi nazývajú ako chcú , ich štátna ideológia stojí výrazne na ich základnom úspechu 20. storočia, na boji proti nacizmu, a tak je boj "proti nacizmu" pre nich najpohodlnejší nástroj spoločenskej mobilizácie. Ale je dobré si uvedomiť, že ten úpadok, to zahnitie, ku ktorému došlo na Ukrajine je oveľa hlbšie. A veru nemožno nepripomenúť výrazné práve židovské tradície na Ukrajine, vrátane tých chazarských a podobne. Okultizmus je pre mnohých neodolateľné lákadlo, ale keď naozaj vyletí džin z lampy, nie je to rozprávka, ale faustovský masaker.

Ukrajinci VŠETCI hovoria po rusky. A na prípade Záporožie vidieť, že Westinghause nielen niečo zakrýva, ale Američania proste chcú čo najväčšie zamorenie, čo najväčšie stupňovanie vojny, čo najviac dodrbať Európu a Rusko, akýmkoľvek spôsobom.

Truhlík

Rusi majú nechuť niekoho živiť. A patria k tomu Gruzíni, Arméni, Moldavania, Ukrajinci (teda Halyč a Volyň a im podobní), stredná Ázia a tak.
Na druhej strane, keďže sú impériom, tak nemajú problém si svoj mir vyriešiť. Otázne je či aj po Putinovi zostane jeho psychologický profil správania sa.
Čudujem sa, že Putina nepoznajú. Veď jeho vzorec správania som čítal pred 15 rokmi.
Ako pozorovateľ nevidím kedy a ako toto skončí. Orbán to nazval možnosťou konca Západu.
Rusi majú problémy. Prvý raz sa im objavil deficit štátneho rozpočtu. Mikroelektronika je hádam najviac zanedbaná oblasť (okrem vojenskej elektroniky). Turecko sa stalo hubom prekladu kontajnerov z EÚ do RF. Zato ruskí retaileri požadujú paralelný dovoz whisky, koňakov a šampanského (z Champagne) k Novému roku.
Európa sa držala na lacných ruských energiách. Teraz na drahých energiách padne.
Putin neustúpi. Nikdy to nespravil. A feťáci z eurokomisie netušia čo robia.
Zima nastúpi za 2 mesiace. Bude to zaujímavé ale kruté divadlo. Na Ukrajine už je. S našou účasťou.

buko

rozne doomsday scenare sa periodicky opakuju, nesplnia a potom znovu posuvaju. ale zhodujem sa s nazorom nizsie ze uz davno tu nebolo - aby som si pozical vyrok od Vaska Havlu - take "dusno a blba nalada" ako je tomu teraz. Energie a eknomika su klucom ku vsetkemu. Putin hra na pomalu vojnu na "kto prvy zmurkne" - to je teraz uz jasne. A vyzera ze Rusi vydrzia nezmurkat dlho, predlho. Vydrzi Europa?

V Európe sa môžu dostať k moci proruskí politici - predpovedá britský magazín The Spectator.
Reakcia Západu na ukrajinskú krízu sa môže dramaticky zmeniť, varuje autor článku.
"Nálada v EÚ sa ponára do hlbokého zúfalstva: ľudia sa viac boja inflácie a prichádzajúceho chladného počasia ako „ruskej hrozby“.
Európski politici už nedokážu občanom vysvetliť, prečo je podpora Ukrajiny dôležitejšia ako ich blaho.
Možné víťazstvo Ruska v špeciálnej vojenskej operácii Kyjev nezastaví – tá bude pokračovať v útokoch na svoje bývalé územia.
V dôsledku toho budú ukrajinské úrady v očiach Európy pôsobiť ako "vojnoví štváči".
Potom už Európanov nič neprinúti darovať peniaze na podporu Ukrajiny a súčasných politikov nahradia prívrženci Moskvy."

Truhlík

Jedno video z Mariupola.
Po internete teraz behá dosť videí. Aj krvavých. Čo ma nie celkom zaujíma.
Toto je skutočne autentické video. A je v ňom vidieť:
1. Ukrajinská armáda používa civilov ako živý štít.
2. Civili nenávidia ukrajinskú armádu a vítajú Rusov.
3. Kyjevská junta robí násilnú ukrajinizáciu.
4. Vojaci sú zrejme z armády Doneckej ľudovej republiky. Je na nich vidieť 8 rokov vo vojne.
Netvrdil by som tieto veci keby som to nevidel v mnohých videách.
Vysvetlenie - kód 200=zabitý, kód 300=ranený.
https://www.youtube.com/watch?v=tDlBJsQ_7TQ

Norman

hrôza, reálna tvár občianskej vojny, dôsledky farebnej revolúcie (podobne ako v Sýrii a inde).

Ináč, k tomuto smerujú proamerické svine aj u nás (Naď, Krúpa, Osuský, Čaputa, Heger .... )