Nemecko má historickú šancu - tvrdí Kasparov na titulke Die Welt

Garri Kasparov je šachista. Keď bol mladý, bojoval dlho o titul s majstrom sveta Karpovom, a až po prerušení nekonečného duelu a iných problémoch a podvodoch, po totálnom fyzickom vyčerpaní už staršieho a tak trocha astenického Karpova, sa mu podarilo titul dostať. Kedže nebol favoritom vtedajšej sovietskej populácie, znenávidel Rusov naveky. 

Neskôr prehral ako prvý majster sveta súboj s počítačom, spôsobil rozkol vo svetovej šachovej organizácii, a nakoniec sa rozhodol vstúpiť do (ruskej) politiky. Kedže tam bol porazený doslovne na nulu, nezískal žiadnu podporu obyvateľstva, a to práve v čase, keď v politike začal žiariť Putin, znenávidel Kasparov práve Putina. A z Ruska odišiel.

Kasparov je mišling, vlastne nie je žid, len po údajnom otcovi akomsi Vajnštejnovi, ktorý ale s nimi nežil, a tak matka, Arménka, si zmenila  meno. A tak Kasparov sa stáva židom len podľa toho, ako to potrebuje - ako nakoniec väčšina podobných zjavov.

Kasparov teda teraz radí. aby Nemecko bolo aktívne a pomohlo poraziť Rusko. Nuž, nie som nadšenec pre komplikované historické teórie, ale tá analógia s minulosťou je hrozivá - a zároveň aj absurdne zvrátená. Žid radí potomkom Tretej Ríše aby urobili reparát, radí im zas sa pobiť s ruským macom, povytlkať si zuby - aby židia z Ameriky mohli opäť všetko pobrať a vládnuť nad Európou prípadne aj Ruskom. Fascinujúce a zároveň pre nich typicky chaldejsky neľudsky tupé.

Članok v Die Welt je zamknutý, ale nie je to prvý krát, čo sa Kasparov, alebo jemu podobná bytosť, takto mediálne priejavuje.

Nuž, je to na Nemcoch. Respektíve na tých, čo sa teraz za Nemcov vydávajú, či presnejšie, na ich vládcoch, vazaloch Ameriky. Opakovať znova tú istú chybu - to azda neurobí ani blbec. 

Nejde tu o to, ktorá kultúra je  viac naša, ani nejde o humanitu a podobné ilúzie - proste v skladišti s pušným prachom sa nefajčí. Rusko je jeden kontinent, Európa je druhý kontinent - a keď sa dva kontinenty zrazia, nastáva katastrofa. Pevne verím, že si Európania v tomto tentoraz nedajú radiť od nejakých položidov.

 

buko

Kasparov na poslednom turnaju v Chorvatsku v lete so skore 0.5/9 prehral vsetko co sa dalo a skoncil posledny. Ceresnicka na torte je ze ho porazili aj dvaja Rusi (ti co sa este von z Ruska dostali)

Krasny priklad odrodilca ktory znenavidel krajinu ktora ho vychovala (a vice-versa), a kedze sach uz evidentne na svetovej urovni hrat nevie, tak je odkazany na to robit uzitocneho idiota pre system, ktory si ho chova aby kde-tu ked treba vystrcil hlavu a nakydal na Rusko a dostal to do medii.
Doslova luzer.

https://www.chess.com/news/view/grand-chess-tour-zagreb-rapid-blitz-day-...