USA sú teroristický štát

To, že Seymour Hersh nedávno vydal súhrn informácii, ako USA odpálením náloží zničili Nord Stream 1 a 2, je dosť všeobecne známe, aj keď masmédiá snaživo tento škandál obchádzali.
https://www.armadninoviny.cz/seymour-hersh-nord-stream-znicili-americane...

Táto správa je ale tak závažná, že po dvoch rýchlych neplánovaných návštevách kancelára Olafa Scholza vo Washingtone prišli teraz "nemecké" média s verziou, že to neboli USA, nie nie, bolo to nejaké "neznáme komando", prukrajinské, ba možno aj ruské - protiputinovské. Pretože viete, USA terorizmus nerobí ....

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/659496-vybusniny-prisli-z-polska-ko...

Nebudem rozoberať smiešnosť a úbohosť tejto ich verzie, je horšia než WTC a nájdený pas teroristu v zhorenom pekle, alebo novičook a Skripalovci.
Toto je proste mílnik, akt medzinárodného terorizmu USA. Toto je skutočné WTC, ktoré spáchali USA na Európe. A dnešná krycia verzia o akýsich 4 chlapoch na bárke (plus kapitán a doktorka?), to je vlastne priznanie Washingtonu. Dežo, kde si bol včera večer? Ja som ho nezabil.

USA je teroristický štát a treba ho vyhnať z Európy.

Ema

a na jeho poškodenie bolo treba iba necelú tonu trhaviny. Ideálna misia pre výletnú jachtu s partiou freediverov. Dokonca aj lekárka tam bola, ak by potrebovali predpísať recept.
Nemecké vyšetrovacie orgány vraj už jachtu zadržali a na stolíku v kajute údajne našli zbytky novičoku či čo.

Podľa mňa to boli Saša Petrov a Ruslan Boširov s trhavinou z Vrbětic.

Dusanbe

do staniolu...

Už toľko-krát sa mi vybavila v hlave otázka: "Majú nás skutočne za debilov ?"

A rokmi prichádzam na smutnú odpoveď - väčšina ľudstva skutočne spadá do tejto kategórie rozumových schopností.

buko

tribalizmus. Ked nacelnici a ich bubny bubnuju ze to boli ukrajinci na jachte - tak to boli ukrajinci na jachte. Ak sa ti nepaci, mozes sa stat vyvrhelom kmena a odist samotny do divociny kde nebudu ani bubny, ale ani teply pristresok, zasoby jedla a komunita.

Dusanbe

to je taktiež veľmi veľká sociálna sila.
Ale vo svojom okolí vidím aj množstvo ľudí, ktorí toto "masmédiám hlavného prúdu" už nežerú.
Ale to nie je, pravdaže. reprezentatívna vzorka.

Veľká časť ľudí to berie s rezervou, ale - je im to viac-menej jedno - "hľadia si svoje".

slaven1

> nebudu ani bubny, ale ani teply pristresok, zasoby jedla a komunita.

Ak to pojde takto ďalej, tak pod vedením dnešnej "politickej elity" na Slovensku i v Európe celkovo "nebudu ani bubny, ale ani teply pristresok, zasoby jedla a komunita." Niečo ako na okrajine, napr.

buko

"USA je teroristický štát a treba ho vyhnať z Európy."
vnimam to podobne. v DNA tohto statu je terorizmus, genocida, porusovanie ludskych prav. Je to v zaujme humanity - ludstva aby prestali negativne zasahovat do procesov a diania na svete.

Prikladam link na originalny bravurny clanok od Seymoura Hersha:
https://seymourhersh.substack.com/p/how-america-took-out-the-nord-stream

slaven1

Ja neviem, či to spravili naschvál alebo zo svojej tupoty, no je v USA taká cena "International Women of Courage Award", ktorú dávajú svojej piatej kolóne (niečo ako "Biela straka"). Tým, že dali cenu teroristke z Azova, premalovanú ako "ošetrovateľku" demaskovali ocenené touto cenou ako nepriateľky svojich národov.

Uploader: The International Women of Courage Award Ceremony [The White House]
https://www.youtube.com/watch?v=WiNhe4nlT6s

"So, in the White House, the awarding of the representative of the neo-Nazi Azov Regiment Yulia Paevskaya, who was released from Russian captivity, took place. The Courageous Women Award was personally presented to the Ukrainian by the head of the State Department and the First Lady Jil Biden of the United States Antony Blinken.

Recall that Paevskaya, better known under the call sign Taira, was captured by the military of the Russian Armed Forces while trying to leave the encircled Mariupol in March last year. She intended to escape from the city in an ambulance with two small children.

Despite the fact that the Kiev authorities call Taira a volunteer paramedic, during her entire stay in the so-called ATO zone and close “cooperation” with the Azov regiment, according to some reports, she could have killed more than 20 people."

slaven1

Peto Gejlord vo svojom dnešnom predstavení zopakoval, že je za použitie Slovenska ako výcvikovej bázy pre teroristov z okrajiny a za odzbrojenie Slovenska a naše hlbšie vťahovanie do vojny proti Rusku (šrotovanie našich Migov).

https://www.youtube.com/live/30cBUZ5CcW0

Toľko k tejto fiat opozícii. Gejlord ibe byť hlavný judáš národa ďalšej sezóny.

Norman

Naivný, veriaci na to, že sa s mocnými dohodne a že mu nechajú jeho trafiku. A že ho potom nezožerú.
Teraz ho hladkajú po hlavičke a on im vážne verí, naivný pako. Ťahá do pekla aj tých schopných ľudí, čo sú v Hlase.

slaven1

https://t.me/s/SMERSD/437
https://t.me/s/SMERSD/444
https://t.me/s/SMERSD/456

Geylordi ako? Skutočná otázka. Možno aj dačo dali, ale na režimové mediálne kanály - FB, IG - nechodím.

Norman

Smer perfektne použil MDŽ, robia to roky a sú v tom najlepší. Ten sviatok je veľmi vhodný, pretože ženská karta je veľmi dôležitá, a pritom ostatné strany sa zdráhajú, lebo je MDŽ považované akosi za "ľavicový sviatok" (čo je chyba a blbosť). Je naozaj fajn, keď človel vidí politikov naozaj oslavovaných takýmito širšími vrstvami.

Norman

Bránia sa aj poliaci. Aká to mala byť jachta? Poliaci sú zas príliš blízko postrkovaní k páchatelovi, a pritom si oni dobre uvedomujú realitu potápania na Balte:

---

Dále polská média zcela vyvrátila tzv. kyjevskou stopu sabotáže na Nord Stream. Podle Poláků, tento typ sabotáže může provést pouze vojenská potápěčská jednotka na nejvyšší úrovni, kterou na místo akce dopraví speciální vojenská loď.

Podle tvrzení polských vojenských námořních potápěčů, kteří byli vycvičeni v USA, je na podobnou akci v hloubce 76 m, ve které byl útok proveden, naprosto nutná speciální dýchací směs helium-kyslík-dusík, speciální podmořské zvony (foto), a speciální lodě, které udržují pozici na místě. V hloubce sabotáže je naprostá tma, proto musí být k dispozici i osvětlovací přístroje. Také je třeba automatický dopravník, který doveze výbušninu. Polko má pouze 20 takových to potápěčů, a Poláci se chlubí, že ani US žabí muži, nejsou vycvičeni pro operace v naprosté tmě, a zimě jaká panuje v hloubkách Baltu. Poláci mají pouze 20 takto vycvičených potápěčů!

https://wyborcza.pl/7,75399,29540181,czy-sze…

buko

Zaujimave ze ukri su akosi ticho, zrejme by asi nebolo od nich ziaduce, ak by to aj oni vyvratili?

Novinar Seymour Herch to predsa povedal tak jasne a zretelne ze uz lepsie sa ani nedalo:
spravili to US a norski potapaci, vycviceni v Norsku a na Floride.
Podminovali vsetky 4 rury NS. Implantovali tam dialkove ovladanie detonatora, ktore je mozne aktivovat na dialku pomocou vysoko specifickeho signalu, ktory vysle radiova boja. A ta aktivacia moze byt aj dlhe mesiace po tom, co bola vybusnina polozena.
Jeho opis je natolko technicky a faktograficky presny ze to musel byt nejaky insider, ktory to nezvladol a vsetko povedal. Fakty su natolko nepriestrelne, ze sa vinnici na to rozhodli nereagovat (tj. nesudia ho, ani to nijako nevyvracaju) a namiesto toho zahltit priestor lzami a roznymi "ukrajinskymi stopami" a podobnymi nezmyslami, cakajuc ze senzacia postupne vyprcha a nahradia ju ine.

Povedane uplne polopate: USA spachalo teroristicky cin, ktory vyrazne ekonomicky, ekologicky a bezpecnostne destabilizuje EU a to priamo na pode EU. Toto je akt na vyhlasenie vojny, proti ktoremu je taky utok na vysielacku v Gliwiciach iba cajovy odvar. Casus belli ako vysity. Ale uz davno impotentne EU mlci. Ako uz pred 8 rokmi povedala Nuland: "fuck the EU".

buko

UPDATE: takze Zelensky sa vraj vyjadril ze ukri to urcite neboli a ze to vnima ako pokus o pospinenie a destabilizovanie obrazu ukrajiny. Aby dostali menej zbrani a penazi ako chcu.
Ale tu vynimocne neklame, naozaj to neboli. Boli to USA a Nori.

Pekne zhrnute tu:
https://t.me/spacek_republika/2042
https://t.me/spacek_republika/2043

Tieto klipy by mali bezat non-stop v kazdej europskej televizii. Nebezia, prave naopak su potlacane a cenzurovane.

slaven1

Nemčúri vo svojom beznádejnom koloniálnom postavení - dedictvo ideológie pradedov - odvolali generála (Eberhard Zorn), ktorému sa nechcelo do vojny proti Rusom.

https://www.rt.com/news/572932-germany-bundeswehr-inspector-general/

Aj ten nedávny „štátny prevrat dedov“ ktorému okupačná prokuratúra akože zabránila. UK/USA čistia kádre, ktoré by bránili plnému nasadeniu nemecky hovoriacich tiel a zdrojov do vojny proti Rusom.

Keď si to tak vezmete, tak je to už tretí krát za posledných zhruba 100 rokov, keď Anglosasy likvidujú kontinentálnu Európu tým, že nahuckajú fricov proti Rusom. Vlastne teraz huckajú skôr Achmedov, Fricovia sú vzácny druh.

Norman

tak vieš, rusi majú s germánmi spoločné hranice, tak tam prirodzene dochádza ku stretom.
Ale na príklade napr poliakov či litovcov vidno, že to nie je dané nejakou špecifikou ruska či germánska.
.
A pravde bližšie je povedať, že prvá svetová nebola až tak proti rusku, skôr naopak bolo rusko (na začiatku vojny) na strane už vtedy globalistických vládou po svete posadlých anglosasov. A že vojny proti rusku z európy boli tri - 1. francúzi (napoleon), 2. germani (hitler) a za tretie anglosasi (biden).
Nie že by vojny boli nejak rovnako veľké, ale všetky odrážajú mohutné dobové kultúrne strety veľmoci.
.
Hm, tak ma napadá, že pre všetky tie tri vojny platí, že daná západná v tom čase mocnosť (francúzsko, germánia, usa) malo na rusko v danom čase výrazný vplyv a mohla rusko rozložiť ešte viac zvnútra. Ale nedokázali sa udržať a radšej začali strielať (trocha menej to platí na hitlerovu dobu, keď bolo rusko posadnuté myšlienkou na komunistickú svetovládu a bolo pripravené germániu prepadnúť (nebudeme predsa kvôli súčasnosti klamať o minulosti, že. Práve naopak, na dnešnom ruskom prípade vidno, že krajiny musia preventívme zaútočiť a potom súneoprávnene osočované. I keď to "osočovanie" samozrejme závisí hlavne od toho, kto vyhrá - prastaré "vae victis" totiž neznamená zničenie porazeného, ale pointa toho slogana je viac v tom, že porazený je bez práv a nesie zrazu za všetko vinu).

slaven1

https://englishrussia.com/2014/01/27/kiev-situation-update/

Tento týždeň som si spomenul na toto nadčasové video z 2014 od Sergeja Chelemendika:

https://www.youtube.com/watch?v=SYMMXFbMN0g
[ Osud Slovenska v Europskych vojnach, ktore sa zacali ]

--
Predchádzajúca časť "seriálu"
https://nadhlad.com/comment/44713#comment-44713

buko

tie majdan fotky su naozaj vypovedne.

Co si vymajdanovali v 2014 v Kyjeve na namesti maju teraz v polke  celej krajiny. A cochvila uz nebudu mat ani tu krajinu. Had poziera svoj chvost a stale odkusuje viac a viac..

slaven1

No prosím, toto sa podarilo vykopať z internetu:

This article is the fourth of a series on the role of the U.S. government in orchestrating a bioterrorism attack upon their own citizens utilizing "biowarfare agents" marketed as "COVID-19 vaccines."

https://www.lifesitenews.com/analysis/how-the-us-govt-built-a-shadow-str...