Tím neustále pracuje

Aj keď náš filozofický tím už dávnejšie prehlásil, že stránka je súkromná (a preto tu neplatia žiadne obmedzenia slobody slova), a teraz sa veuje hlavne predzimnej meditácii a filozoffi ducha, aj tak nespí a neustále je v strehu. Fotka je dôkazom.

ps. ten v okuliaroch je len nejaký externista, šofér, toho si nevšímajte, ten do tímu nepatrí..

Norman
Ema

Toho s vytreštenými očami.

Nórsky Tafjord - dnes 14. októbra 25 stupňov Celzia 

Svet, ako ho poznáme, sa definitívne skončil a k počasiu najbližších mesiacov sa odborníci vyjadrujú ešte váhavejšie ako právnici ku Kočnerovym zmenkám. Kto si myslí, že počasie už v dnešnej dobe AI, IoT a utečencov pracujúcich na naše dôchodky nie je dôležité, ten tvrdo padne na pysk.

V telke práve tupý byrokratický ozembuch Lajčák rieši, "či sa zachová pohyb medzi Severným Írskom a Írskom". Heh, dôležitejšia téma ako pohyb tektonických dosiek. Mám v péčku Slovákov, ktorí tam odišli vo vidine veľkých peňazí a vyprosujem si, aby akékoľvek následky ich rozhodnutia riešil štát. Plus ten druhý v debate, nejaký konský Klus, pred chvíľou k ilegálnemu Fluchtu do Európy dramaticky vyhlásil, že "Afrika vysychá". Nie, ty trt. Vysychá Nemecko - a to tempom, že hrôza.

Sme v strehu - a niekedy škoda mlčať.

Norman

Ako hovoril ten McPherson - je mu lúto tých detí, lebo si nič neužili, ale nedá sa nič robiť. Čo ak má pravdu?
No ale tak kozmický archivár zaznamená číslo, 7 miliárd duší, potom zem explodovala.

Konieckoncov, možno je to tak lepšie. Zničiť zem v dôsledku svojej konzumnej šialenosti je síce prejavom hlúposti, ale aj tak mi to pripadá o niečo dôstojnejší koniec, ako zničiť zem v dôsledku ignorovana biologického úpadku niektorých rás, alebo v dôsledku ignorovania šialených stanistických siekt starého sadistického Jahweho.

Ľubov

Koho mi len ten po pravici pilota pripomína... jeden taký bol,toľko sa pozeral ponad protiklady,až nakoniec zistil,že zmizli.Všimnite si jeho oči,je to čisté Bytie.

No čo,veď sa nemusíme kŕčovito držať tejto bodky,v galaxii sa miesto pre pár nordikov vždy nájde,niektoré posádky sa uchytia a je isté,že budú úspešné.

Predsa len trocha nostalgie https://www.youtube.com/watch?v=kpO5ZN4TMPc

Norman

moje alter ego :-)
Aspoň dúfam :)

Náhodný okoloidúci

Afrika nevysychá len tak z ničoho nič, Afrika je VYBÝVANÁ.
Vybývali ju títo chlapci, ktorí sa teraz tlačia / sú pozývaní do Európy, aby aj ju vybývali:

https://www.euportal.cz/Articles/19869-pokorni-tissi-a-vdecni-uprchlici-...

https://youtu.be/ieVyFqEIrZk