Zločinecké obdobie 1948 až 1989?

Podľa návrhu nového zákona zo strany Žaľudi, ktorý predložil Šeliga, má byť "komunizmus" odsúdený ako "nemorálny" a obdobie 1948 až 1989 na Slovensku označené za "zločinecké obdobie".

Je tu pekne vidieť, ako vykorenení a nech sa nik nehnevá, nerealisticky tupí sú títo súčasní slovenskí politici. A to hlavne asi preto, lebo sami boli buď komunisti, deti vysokopostavených komunistov alebo boli minimálne v režime tlstých byrokratov na zazobaných miestach.

Už Blaha pripomenul, že to by robilo "zločincov" zo všetkých tých komunistov, teda aj z Dubčeka. Na to mal Dostál iba smiešnu odpoveď, že Dubček nie, lebo vraj bol v odboji proti Komunizmu.

Nuž, tak mne je osud ikony Dubček dosť ľahostajný, ale je nepravda, že ten prispatý kariérista bol v nejakom odboji - vždy, keď mohol, plával po prúde, a to platí aj po roku 1989 (mal iba smolu, že sa raz dal zlákať na vrchné miesto v čase rizika 1968 a druhý raz, že podcenil havlovské mafie, ktoré ho zabili).Teda, hovorím, je mi Dubčekovo meno dosť ľahostajné, podobne ako Husákove či mená tisícov iných byrokratických hoviad ( napríklad Kiska a jeho syn). Ale odsudzovať nejakú ideológiu ako "amorálnu" či "zločinnú" je proste kontraproduktívny nezmysel, to samotné je prejav totality, arogancie moci.

Ale najhorší je ten pokus, zas hodiť celé obdobie 40 rokov našej histórie do hnoja ako "zločinecké". Už bolo odsúdené zámerne obdobie 1938 až 1945, a teraz zas ďalšie desaťročia? To je jasný protislovenský útok a Šeliga je buď debil, alebo vlastizradca. Asi oboje.
Kedy bude vyhlásené za amorálne a zločinecké obdobie nadvlády Prahy na Slovensku? To nie?? Prečo nie?? Od roku 1918 až do roki 1993 s prestávkou tu Praha napáchala toľko krívd a zločinov, že by sme od Čechov mali teraz pýtať miliardy odškodného. Zvlášť Prvá republika Slovensko doslovne zmrzačila - a za tým si stojím. Samozrejme že predtým Maďari sa tiež snažili, ale Česi robili to isté len v červenom. Kedy toto predvojnové obdobie odsúdime minimálne ako obdobie tragédie a okupácie (po vojne to už bolo celé pod Moskvou a veru aj stalinistická Moskva sa správala lepšie k svojim národom, ako postbenešovskí a gottwaldovskí a husákovskí Pražáci.

Zhrnuté - ten návrh nie je len zbabelé kopanie do akejsi komunistickej mŕtvoly, tridsať rokov po, ale je to útok proti slovenskému národu. V Čechách taký zákon, v tomto sebabičujúcom zmysle, nemajú (ak, tak iba nejaké porevolučné bláboly, ktoré neaplikujú) - to len tu na Slovensku naši zradcovia chcú zas hádzať pod zámienkou antikomunizmu špinu na Slovákov. Všimnite si, ešte aj najväčšie "antikomunistické" exhibičné kurvy v Čechách útočia na Koneva, na Rusov, teda na cudzinu, ale svojich komoušov už v podstate obchádzajú, onedlho ich v pohode zaradia do svojej "vznešenej" histórie ako určitých hrdinov - ale my ideme práve teraz kydať na seba hnoj. Už len to, že niekto teraz vypracoval taký návrh zákona, je odporné. Mali by si tí ľudia dať dobrý pozor, naozaj dobrý pozor, aby sa tieto totalitné zákony neobrátili onedlho proti ním samým.

 


Blahovo video k téme:
https://www.facebook.com/watch/?v=252177662756585&extid=xzLUewNxaQeoiFgR

 

Roland Edvardsen

Vlastne posledne som chcel napísať, že nakoniec podporujem tie predčasné voľby výrazne aj z toho dôvodu, že podžaluď Šeliga a asperger kraviarka pôjdu konečne tam kam celý tento Kiskov podvod patrí - do psej matere. Nie je dobré, že Kiskov potrat tu stále takto zasmradzuje parlamentné a vládne priestory.