Došlo aj na deti. Pedofiloidi vytiahli do útoku. A padli na papuľu.

Včera malo SME aspoň tri články o pedofílii na prvej strane. Hlavne prestitútka Hanzelová upútala svojou výzvou na vcítenie sa do pedofila.

Tieto pedofilné exkrementy zaznamenal každý na Slovensku a v podstate každý z čo len trocha slobodných kritických osobností sa k nim vyjadril. Tvrdo odmietavo. Je jasné, že tentokrát Sme vkročilo do hovna a padlo tvrdo na hubu.

Ale nevidel by som to len ako bežnú tuposť hnedoidov v SME. Je to ďalší cielený granát do spoločnosti. Po sexuálnych liberáloch prišli homosexuáli, a teraz teda pedofili. Hlavne, aby sa spoločnosť ruvala a hádala, aby mala tému. Prestitúti sú vedení k tomu, aby provokovali s každou nechutnosťou a perverzitou, aká len jestvuje, s každým zločinom. Naozaj možno čakať, že dôjde aj na zoofíliu, koprofíliu a nekrofíliu. 

Všetky tieto sexuálne úchylky sú považované za psychickú chorobu, často nebezpečnú. Pedofília je spojená s ohrozovaním detí - a tak na to už slovenská spoločnosť zareagovala. SME mala s pedofíliou problémy už pred 15 rokmi, na blogoch mali propagandistického pedofila, ale vtedy ešte nebol internet taký rozšírený, takže škandál upadol. Dnes si už Hanzelová, ale ani Balogová štempel propandistu pedofílie len tak nezmyjú. 

 
To, že má tento človek južanské hnedoidné črty, nie je zrejme náhoda - južné etniká sa aj v oblasti sexuálnych pudov dokážu menej kontrolovať a ich etniká tolerujú ako zoofíliu, tak aj pedofíliu
Roland Edvardsen

Aj ja som o tom už písal: https://realista.home.blog/2019/07/08/sme-pedofili/?fbclid=IwAR3MvKRd_x_...

Hej,nejde o nič nové. Sme chce najmä ešte parazitovať na dozvukoch po metoo, Jacksonovi, Čistom dni, aférách farárov a pod. A tiež napodobňuje americké progresivistické weby spred niekoľko rokov. Môj "obľúbenec" zmachľovaný autogynefil Lenický, čo im tam pravidelne prispieva, je ich čitateľstvom ignorovaný, tak treba pritvrdiť a viacej šokovať - to je tá stratégia, že aj zlá reklama je reklama.

Čo príde po pedofiloch? Zoofília a nekrofília sú príliš raritné na nejaké dlhšie analýzy, ale je tu ešte iná kategória. V Amerike po pedošoch neomarxisti opäť "pokročili" a začali obhajovať sadistických vrahov - ako bola napr. tá negrica na tom proti-trumpovskom pochode vagín, čo si odsedela 20 rokov basy za to, že odfaklila gule chlapovi, ktorého potom rozštvrtila. Áno, aj toto bude súčasť nového proletariátu - čím horší úchyl a zločinec, tým lepšie, pretože globalistická mafia vie, že takýto radikálny odpad bude najhorlivejší v presadzovaní ich ideológií, ako odmeny za zlepšenie ich spoločenského statusu. Toto je podstata bioleninizmu.

Norman

rôzni tí vrahovia a podobne - tých je primálo, aby nejak prudko priamo pomohli globalistickej sekte.
Dôvody, prečo v Amerike sa zaoberajú ťažkými zločincami, sú ťažko zhrnutelné jedným slovom. Pretože za prvé je to vyvolané už tým, že týchto prípadov v Amerike zrejme z roka na rok pribúdalo a pribúda, tak sa s tým skúšajú vyrovnať, ale sú tam aj iné psychologické aspekty: rozbor psychopacie je zdrojom určitého psychologického poznania, a zdrojom spoločenskej moci. Je to naozaj viacvrstvové a pre nás cudzie.
A to isté platí aj o tejto začatej pedofilnej akcii, ale aj o celom tom hnutí buzerantov a transgendrných úchylov.

Ľubov

Že Čaputová je súčasťou Žumpy,určite nikto z nás nepochybuje.Aj keď je to len provinčný užitočný idiotík,je kolieskom ? Je. Čaputová , a to je neuveriteľné,dostala v roku 2008 cenu Za odvahu priamo od Hilary Clintonovej,pršla k nej ako slepé kura k zrnu a dnes sa budeme pýtať: Je Clintonová členkou americkej pedofilnej siete Pizza Gate?
Ak je tento článok v Sme signálom (oznamom v tzv.bezštruktúrnom informovaní),v pedofilnom močiari sa niečo pohlo. Skôr mi príde ako výstraha .

ps.Norman,mimo témy,ale zaujíma ma ,prečo je nové logo a vyzerá celkom inak,ako predtým.Vyzerá fakt trocha egyptsky,ale môže to byť aj monštrancia (kresťanský symbol prítomnosti Boha,občas v týchto dňoch ho v kostoloch vystavujú na verejnosti,inak je skrytý) Napíš k tomu niečo, nech mám dušu na mieste.Dík:).

Norman

na Západe sú vrstvy bažiace tak po moci, že sú ochotní sa spojiť aj s diablom. Ďiabol nejestvuje, ale oni tomu veria. Veria v teurgické sily.

O loge som trocha písal, aj tu http://nadhlad.com/about

Pravda je taká, že ma ten psík už príliš negatívne brzdil, bol príliš symbol slabosti a utrpenia.
Ten následný strom bol možno dobrá myšlienka, ale nie vhodná grafika. Musel som to tu zas trocha pozametať, my nordici sme takí.
Toto logo sa mi páči, lebo mi pripomína symbol psychiky - hore vedomie, mysel, potom podvedomie, jadro, a potom chrbtica. Tak to cítim.
Ale netreba to zas brať príliš vážne, je to proste čistý symbol. A dosť originálny, som ho predtým nepoznal. Ten strom som proste nedorobil, bol len v stave skúšania.
Okrem toho, mení sa aj celá situácia okolo nás, meníme sa aj my, tak meníme aj logá. Logo je určitá mandala, ktorá dá silu (mandaly sú plne racionálne veci :). Aj ten lev bol fajn, ale na logo bol príliš realistický a tiež nie najsilnejší.
Toto tu už zostane nejaký čas, aspoň dúfam :) Vlastne je to prvé naozaj skutočné logo.

Roland Edvardsen

V USA sa dalo zachytiť zopár takých textov, ktoré mali obhajovať aj regulérnych vrahov, lebo dnes sú to "slušní ľavicoví občianski aktivisti" - viď napr. aj táto vraždiaca negrica, ktorá sa stala miláčikom miestnych progresívcov. Skôr ide o poukázanie na to, že im je naozaj dobrý aj ten najhorší odpad. 

Hnutia za pedofilov inak nie sú žiadna nová záležitosť. Aj v Nemecku to propagovali a obhajovali Zelení, ale veľmi s tým nepochodili. V Belgicku mali akúsi stranu pedofilov, v Amerike Namblu a pod. Nie, toto sa masovejšie nikdy neujme (ak sa tu nepresadí šaría), my dnes žijeme v časoch, kde sa aspoň formálne kladie dôraz na ochranu dieťaťa. Toto je len provokácia, aby bolo o čom písať a hysterčiť. V podstate aj tí konzervatívci to potrebujú, nejakého toho strašiaka, na odpútanie od podstatného. To je podobné jak ten Kuffov gender a podobné sračky. Lenický a Kuffa sa navzájom potrebujú. 

Norman

teda tzv "psychopati" (minule som čítal, že psychológia oficiálne taký výraz nepozná), teda títo vyšinutí ľudia sú zdrojom poznania mentality a duchovna človeka.
A to samozrejme súvisí s mechanikou ovládania más.
V raste zločinnosti povojnovej by som videl aj základ budúcej politickej korektnosti - začali sa v Amerika tak vraždiť, až si to museli ospravedlniť. A tak vznikli teórie, ako kriminalitu potlačiť - výchovou a podobne. Nedávno som pozrel serial Mindhunter, napoly fiktívny seriál o prvých profileroch a snahe hľadať blázna ešte kým nespraví zločin a podobne - odporúčam pre lepšie pochopenie Ameriky, má to aj dobré recenzie, poučný aj zábavný faktor.

Roland Edvardsen

V Amerike inak kriminalita za posledné obdobia práveže poklesla - rozmanité dôvody medzi ktorými je aj väčšie nalievanie prachov do policajnej stráže.
V Amerike je predovšetkým obrovský podiel duševne chorých. Aj sa všeobecne hovorí, že je tam pomály každý druhý na tabletkách, každý potrebuje svojho psychoša.

Norman

o povojnovej kriminalite.
Teraz sa z USA stal policajný štát, tak asi preto vraj kriminalita v posledný tak 20 rokoch klesá - ale ja hovorím ešte o nedávnej minulosti, keď sa brodili krvou, si odvážim povedať.
Aj technológie zabraňujú aby boli možné tie zločiny, čo donedávna. Dávam pokles kriminality len do súvislosti so silnejšou políciou, ako s nejakou kultúrnou výchovou.
Ale možno dosiahli, čo chceli - urobiť z takmer všetkých chlapcov astenických buzerantov, takže budú mať strach prekročiť zákon. Kriminálni sú asi už naozaj len černoši.

Murkoslav

Oni dosť pravdepodobne počítali s tým, že velebenie pedofílie narazí u ľudí na odpor. Ale Overtonove okno už otvorili. V prvej fáze otvárania okna, v pozadí stojaci, sociálni inžinieri odpor očakávajú. Ak im to prejde bez pre nich vážnejších dôsledkov, tak v tom budú pokračovať.
Je vysoko pravdepodobné, že celá akcia okolo článkov o pedofílii nebola náhoda. O pár dní sa bude konať "dúhový prajd". Treba sledovať tam prezentované heslá a transparenty. Na dúhovom pochode v Prahe už heslá obhajujúce pedofíliu boli už cca pred tromi rokmi.

Norman

to je ako keď sa učí chlapec bicyklovať. Dodá si odvahy, nasadne a vyrazí. Chvíľu sa vezie a potom spadne a rozbije si hubu.
Vzápätí vstane a hovorí:
"ja som s tým počítal".

Ale nepočítal s tým. Nepočítal, že padne tak rýchlo a že si tak vážne rozbije hubu.

Teraz asi nebudú mať silu pokračovať v takých článkoch - a to je to, čo im bude chýbať, lebo to plánovali - robiť cirkus, cirkus a cirkus, aby si ľudia nevšímali závažnejšie veci.