Zachránte Markízu 2 - kočneriáda pokračuje Jankovskou

Pokračuje revolučná kampaň, ktorá ma dva motívy - presadiť na Slovensku globalistickú moc a exemplárne potrestať odpadlíka, ktorý žiada od anglosionistickej CME 70 milionov Eur.

Najnovšie sa celkom prevalila na sudkyňu Jankovskú - včera DenníkN uverejnil pasáže z jej údajnej komunikácie s Kočnerom. Z tej komunikácie, ktorú získal z vyšetrovacieho spisu (ak je to tak, tak porušil zákon).  Ale na Slovensku prestáva platiť akýkoľvek zákony a snažia sa ich nahradiť boľševické novinárske štvanice.

A samozrejme, rôzni poskoci vyzývajú na násilie. Vladimír Sucha z PS: 

"Ak je na zverejnených správach pravdivé čo len 1%, je to úplná katastrofa. To čo sa vyplavilo na povrch za posledných 18 mesiacov nemôže nikoho nechať pokojným. Je to ako rakovina. Ak sa neodstráni do poslednej bunky, zničí nás."

Volanie po vykorenení rakoviny je jedno z najradikálnejších šírení nenávisti. Už za tieto výzvy patrí samotný Sucha do basy.

Michal Truban vyzývy priamo štátne orgány na násilie (Už sa považuje za predsedu vlády? Vážne má tu drzosť?):

"Začnite konať! Kauza mobilov odobratých bývalej štátnej tajomníčke Jankovskej a ďalším sudcom sa nesmie skončiť iba odchodom Jankovskej z postu štátnej tajomníčky. Vymeniť jednu figúrku nestačí, očakávame rázne kroky voči sudcom, ktorí mohli patriť medzi Kočnerových ľudí"

Podľa Trubana teda treba boľševicky trestať sudcov hlava nehlava, len na základe (jeho) podozrenia). Truban explicitne na FB prikazuje, čo má spraviť Súdna rada!

"Z nových informácií, ktorými disponujú médiá, je zrejmé, že Kočner riadil Jankovskú aj sudkyňu Zuzanu Maruniakovú."

A tu je pes zakopaný. Média nemajú žiadne informácie, majú len povesti. A aj tie sú na základe niečoho, čo doniesol profesionálny agent tajných služieb Peter Tóth po dlhomesačnej príprave ktovie akými oddeleniami v zahraničí. Nie je vôbec vysvetlené, prečo Toth mesiace s odovzdaním mobilu váhal a odkiaľ ho vôbec má.

Tu sa dostávame totiž k jadre konfliktu - ide v prvom rade o rozsudok na okresnom súde, ktorý uznal oprávnenosť Kočnerových požiadaviek na prvých 8,3 milionov za licenciu Markízy. Prípad smeroval po dovolaní na krajský súd, ale kedže tam by nedopadol inak, strana Markízy už nemala protiargumenty, muselo sa začať konať inak.

Jeden z argumentov snažiacich sa podporiť uveriteľnosť týchto textov medzi Kočnerom a Jankovskou je to, že je ich veľa a Toth by ich za pár mesiacov nedal dohromady. Situácia je ale iná: prípad zmeniek sa ťahal mesiace a profesionáli mali celý čas možnosť koncipovať túto komunikáciu medzi Kočner a niekým na súdoch.  Jankovská bola dlho osoba nenávidená ministerkou Žantovskou, bola kandidátkou Smeru, takže aj preto vyhovovala. Neviem, či s Kočnerom bola alebo nebola v nejakom spojení, pravdepodobne bola a prirodzene to v kočneriadskej štvanici horšej ako komunistická normalizácia či dokonca naháňanie triedneho nepriateľa v 50 tych rokoch, poprela. Isté je že spravodajské organizácie mali dostatok času pripraviť kompromitujúci materiál, upraviť ich komunikáciu, čo je pre nich jedna z bežných metód práce.

Pripomínam, cielovou osobou tu nie je Jankovská, a ani Kočner sám, ale už vyslovený rozsudok sudkyne okresného súdu Maruniakovej, ktorý Markíza a CME prehrali. Ten chce byť zrušený, a na to nie je globalistom žiadna snaha priveľká.

Pritom vplyv Jankovskej na sudkyňu Maruniakovú a na samotný ten súdny proces je otázny. Rozsudok je logický a plne zdôvodnený. Denník N to dosť ľahko a dvojznačne preskočil. Aj v uverejnených textoch je proces len komentoovaný, Kočner je síce netrpezlivý, ale proces sa napriek tomu časovo naťahuje. Popis Denníka N je teda proste podľa paternu - Jankovská je sudkyňa a neskôr štátna tajomníčka, takže zrejme všetko súdnictvo ju poslúcha na slovo. Také naznačenie čitateľom DenníkaN musí stačiť.   

 

To už sa naozaj prebral aj Ľuboš Blaha a uvedomil si, že Denník N prekračuje Rubikon.  Blaha na FB menuje Tódovú, ktorá je tvár týchto manipulácií, ktoré nepochybné nesú rukopis tajných služieb. Ale spomína práve ju preto, lebo ju ako najmenšie ohnivko môže menovať - sám vie, že riadenie tejto farebnej revolúcie je niekde inde, nie u Todovej.
 
"Todová je v tajnej službe. A má nejaké spravodajské úlohy. Niekoho zničiť. Postupne. Áno, hovorí sa to o nej, že slúžila. A áno, má informácie, ku ktorým sa nemá ako inak dostať. Tiež je to špekulácia, ale presne takto nejako vyzerá spravodajská hra... Čiže?"
 
"Problém je, že to robí za asistencie akože nezávislej novinárky. Bezodplatne? A robí to ESET alebo Penta? Ak áno, je to v súlade so zákonom? Zneužívať vyšetrovací spis na politiku? A na útok na štát? Nemala by tento prípad vyšetrovať NAKA?"

 

Nuž, NAKA nekoná. Sme v revolúcii. Zachráňme markízu 2 nastáva, onedlho budú ovčania povolaní na námestia (ešte je priskoro pred voľbami). Námestia ožijú a sociálna strana Smer, ktorá si nepripravila ani masmédia, ani ulicu, ostane čučať na to ako kôl v plote.

Blaha zatiaľ pokračuje už naozaj ostro:

"Lebo, drahí moji, jedna vec je prísť k informáciám nezákonným spôsobom. A vyšetrovací spis je neverejný, čiže ide o porušovanie zákona.

Ale úplne iná vec je s týmito informáciami kšeftovať. A ohrozovať národnú bezpečnosť.

Je tu veľké podozrenie, že Denník N a SME týmto páchajú trestný čin.

Je tu veľké podozrenie, že Denník N a SME týmto páchajú trestný čin. A ja fakt netuším, prečo naši drahí ochrancovia zákona z NAKA ešte pojedajú šišky. Adresu Denníka N predsa máte, príslušníci.

Niekto tu hrá čudné spravodajské hry so Slovenskom. Je najvyšší čas dopapať"

Nuž áno, vážení poslanci robotníckych a ľudových strán, hrajú sa tu hry. To ste nevedeli, ste naozaj prekvapení?

 

Pre ujasnenie priebeh udalostí okolo súdu o 8,3 milóny Euro.

 

19. februára 2018 - Sudca Okresného súdu Bratislava V odročil pojednávanie z dôvodu ochorenia právneho zástupcu žalovaného Pavla Ruska. 

21. februára je zavraždený novinár Kuciak a jeho družka. Telá sú ale objavené až 25. februára (nedela). 

22. februára 2018 - Pojednávanie sa neuskutočnilo, nakoľko polícia musela evakuovať všetky súdy v Bratislave pre nahlásenú bombovú hrozbu. Koľko takýchto bombových hrozieb do roka majú súdy v Bratislave? Je náhoda, že práve v tento deň? Niekto tak silne chcel ešte pár dní, aby rozsudok odsunul? Čakal niekto na odhalenie vraždy, čo by mohlo situáciu zvrátiť (napríklad okamžitým obvinením Kočnera, o ktorom bolo verejne známe, že je verejne s Kuciakom v spore?).

Je pravdepodobné, že práve v čase vrcholenia tohto súdneho sporu sumárne o desiatky milionov Eur si situáciu Kočner komplikuje odstráňovaním nejakého novinárskym eléva, akých za život stretol už desiatky?

28. februára 2018 - Výpoveďou Mariána Kočnera pojednávanie o zmeneke predsa len pokračovalo. Rozsudok ale nepadol. 

 

16. apríla 2018 - Hlavné pojednávanie v prípade zmenkovej kauzy. Jednotlivé strany predložili viacero listín a navrhli vypočuť ďalších svedkov.


26. apríla 2018 - na Okresnom súde padol rozsudok v prospech Kočnera. Aj v ten deň bol vyhlásený bombový poplach, ale organizačne to súd zvládol.

Na súdoch čakali ďalšie 3 zmenky na rozsúdenie v 2 procesoch.



20. júna 2018 Kočnera zatkla NAKA. Na pokyn Úradu špeciálnej prokuratúry (niečo ako ČEKA v Rusku).  Obvinenie: falšovanie dokumentov. Hlavný svedok: blúdiaci agent Toth.

NAKA (Národná kriminálna agentúra) je polícia mimo základnú políciu. Očividne nebola vytvorená nadarmo - keď veci nefungujú, ako by mali, NAKA zasiahne.


Záver:

Kočner je kapitalistický podnikateľ, typický odporný príklad plutokracie.  Licencia na vysielanie televízie a miliony za ňu patria národu, nie jemu. Kočner sám bol a zrejme je úzko spojený so sieťou agentov a cudzích tajných služieb. Slúžil na politické ciele okolo Markízy už pred voľbami 1998 a niečo podobné možno hral (nevediacky) aj teraz.

Tu ale nejde o jeho osobu, ale o vykreslenie skutočne smrteľného zovretia tajných služieb, do ktorých sa celé Slovensko dostalo. Už tu nerozhodujú slovenské orgány moci - rozhodujú tu média a ČEKA.

Nemožno mlčať ani o tom, že riadenie tohoto svinstva sídli za Atlantikom.


0
Ľubov

Všetky tieto antiutopistické romány boli napísané zhruba pred 80 timi rokmi. Úmyselne som si niektoré opäť prečítala,čo mám doma . Čo som tam pred pár rokmi nevidela a zdalo sa mi absolútne šialené,dnes je to inak. Je to tu- choré vzťahy medzi mužmi a ženami,rodičmi a deťmi,upalovavaním kníh (pred očami nám upalujú ešte teplé telo Karla Gotta) a pravidelnými dávkami nenávisti.

Proti tejto novej totalite ... napr. https://pravyprostor.cz/kausa-psychiatr-matys-kvuli-projevenemu-nazoru-n...

sme tu my,totalita nemôže vyhrať . Tomu nikdy neuverím. Som zvedavá,ako budú reagovať bolševickí slniečkári,keď začne reálne ísť o život. Napr.som včera zachytila správu,že nadnárodný koncern Continental (automobilový priemysel)bude v nasl.roku prepúšťať 30 000 zamestnancov.To sa samozrejme týka Slovenska. Kto schytá následky Trumpovej ekonomickej vojny s Čínou....a dominový efekt ? Príde na lámanie chleba a progresívne to nebude.

Idril

Norman je pekné že dokážeš napísať článok z trocha iného pohľadu ako to podávajú naše tzv. mienkotvorné média. Ale myslím si že zastávať sa sudkyne Jankovskej už nedokáže ani R. Fico !!!
Každý trenčan s právnickým vzdelaním vie čo za mrchu Jankovská je ! A akosi ma prekvapuje, že sa už zabudlo na starú kauzu: Janíček-Jankovská, kde zobrala od mafiánskej skupiny úplatok aby Janíčka pripravila o majetok (Rešt. Fontána) v prospech čongrádyovcov a posadila ho do cely policajného zaistenia.
Nemali by sme taktiež zabudnúť, že na obsadenie TV Markíza v roku 1998 si Kočner najal firmu Petra Čongrádyho.
Pýtajme sa, nehodila by sa SMERu taká sudkyňa ako štát. tajomníčka, keď napr. podnikanie mafián. skupiny Jakšíkovcov sa až nepríjemne prepája s podnikaním Počiatka a Kaliňáka ?

Reláciu NA ROVINU si môžte vypočuť napr. tu:

https://www.aktuality.sk/clanok/660935/na-rovinu-o-sudcovskej-mafii-varo...

Prepojenie rodín Jankovskej s Čongrádym:

https://plus7dni.pluska.sk/domov/mafianska-kauza-statnej-tajomnicky-jank...

Norman

Nepodsúvaj mi veci. Ja sa Jankovskej nezastávam, ja sa práve snažím držať chladných faktov a nepodliehať propagande americkej masmediálnej a politickej mafii.
To, čo Jankovská robila či nerobila v iných prípadoch, to s týmto nemá nič spoločné. Nejaký boj privatizačnej mafie o nejakú Fontánu (ktorú zrejme nik z nich nevybudoval ale ju ukradli nám všetkým v takzvanej privatizácii, že sa nemýlim?), na tejto veci nič nemení a ma nezaujíma. Iba ak tak, že ak to vie "každý trenčan s právnickým vzdelaním", tak to musia byť riadni svrabi, keď to vedia a nič s tým nerobia. No asi to bude tým, že celý ten zbor právnikov, sudcov, prokurátorov aj advokátov na Slovensku je rovnako zhnitý, ako napríklad Jankovská sama.

Prepáč, takisto by som poradil nepodliehať hysterickej propagande pri prípade obsadenia Markízy, špeciál pri nej nie. Lebo musíš pochopiť, že ja sa nezastávam ani najmenej ani Kočnera - aj pri Markíze plnil Kočner z politického uhla pohľadu úlohu provokatera, ničiteľa vtedajšej ako tak pronárodnej aktuálnej vlády. On položil rozbušku pod Mečiara pred voľbami. To, že mu robila SBSku nejaká mafia je naozaj nepodstatné - to robila aj Ruskovi, aj všetkým, mafie sem priniesla "demokracia" a NIK vtedy proti tomu naozaj nezdvihol politický či právny hlas.

Čo sa týka podnikania Počiatka a Kaliňáka - nuž, spojenie stredoľavicovej strany s podnikateľmi tohto typu bolo od začiatku kritizované z principiálnych dôvodov. Ako sa ukázalo, naozaj hlavne Kaliňák bol slabina, ktorá Fica stiahla do bahna. Počiatek, bratislavský mafián, bol šetrený a ušetrený a rýchlo sa zdekoval užívať si svoje "poctivo zarobené" miliony. Ale ak vy, kritici , hovoríte o zločinoch - prečo ich doboha nedostanete do basy?

Nuž, od začiatku v článku hovorím, že štát sa nemá riadiť umelou hystériou masmédií, a ty ako argument na koniec ponúkneš zas len nejaké svinstvo z Aktualít a Plus7 dní. Prosímn ťa, dokážeš udržať niť témy, alebo si ako oni tiež právnik? Tu nie je riešená sudcovská mafia, ktorá je určite na Slovensku nehorázna a bola tolerovaná všetkými, hlavne Dzurindovskými pravicovými vládami. Tu je článok varujúci pred tým, že Američania to tu chcú ovládať nielen politicky, ale na tých, ktorí sú im nepohodlní, dokážu už znásilniť aj súdny systém!!!

Opakujem na záver, že Kočner je človek proamerickej strany, začalo to už s korupčnou sviňou tzv. prezidentom Kováčom (a jeho synom), pokračovalo to špinavou dvojtvárnou prácou, ktorú Kočner (spolu s Tothom) vykonával pre túto stranu (zreme si tak odrábal svoju amnestiu, ale zrejme mu to vyhovovalo, aj jeho povahe). Kočner bol dlhé roky, desaťročia nedotknuteľný, až ma to zarážalo. Ale ako sa stáva, prerástla mu táto špinavá moc cez hlavu, precenil svoje schopnosti, či presnejšie povedané - uveril tomu, že od Američanov dostane za svoje služby peniaze za licenciu Markíza, ktoré mu sľúbili - čím sa stal nepohodlný. Proste preto bol hodený cez palubu - ale my by sme mali vedieť, ČO sa deje.

Samozrejme, nerobím si nádeje, že si to široká verejnosť nejako uvedomí, keď ani právnická nie je schopná zaevidovať a postaviť sa proti tomu, ako sú znásilňovaní. Toto, čo sa dnes deje, je boľšvizmus, je to typický monsterproces za účelom ovplyvnenia volieb.
Slovensko je najslabším ohnivkom V4, je v strategickom strede, je politicky podobne blbé, ako baltskí trpajzlíci, takže zvyšky americkej politiky v Európe sa na Slovensko očividne koncentruje. Stretávajú sa Tatrách a páči sa im tu - hornatá krajina, naivne ovcovité obyvateľstvo, druhé Švajčiarsko, pre nich. V tom nejaká Čongrády či aká mafia naozaj nie je témou.

Idril

Prepáč, moj príspevok sa týkal vyslovene Jankovskej a jej kontaktov na mafiu. Ale máš pravdu je smutné že zbor sudcov sa doposiaľ nedokázal Jankovskej zbaviť (ja nie som právnik). Ale podobne ani zdravotníci sa nedokázali zbaviť doterajších ministrov zdravotníctva (počnúc od Zajaca) ktorí pracovali viac pre PENTu ako pre štát, ako aj napr. väčšina policajtov nikdy nešla proti Kalinákovi. My Slováci máme pravdepod. vyššiu toleranciu korupcie ako napr. Francúzi alebo Nemci ?

Musím však súhlasiť že Američania majú nielen u nás ale aj v celej Európe hrozostrašný vplyv, ktorí pri každom politickom zemetrasení sú pripravení zúročit.

A čo sa týka mojich linkov, nemali by sme byť az takí extrémisti, že každý článok, či už je to v Aktualitách, Plus 7 dní alebo SME označíme za svinstvo ! Aj keď pri, Dennniku_N a SME treba trocha dlhšie hladať... :)

Norman

pozri, nebojujeme tu proti sebe, ale proti hovadám vonku, tak máme občas tvrdší ton, aký im patrí.
Čo sa týka linkov, tak ok, ale za prvé ... aktuality.sk ... to je proste ideológia ... za druhé, tam sa píše o tom, že syn jankovskej si zobral dcéru druhého muža čongrádyho skupiny - prosím ťa, to čo je za úroveň? :) Hlavne že Kočnerov brat nie je ako Kočner.

Ak náhodou mne niečo neuniklo, jedná sa nie o reštauráciu Fontána, ale Fatima (meno Fontána ani googlovi nič nehovorí, Fatima je stará diera pod hradom, že). Podobných afér s privatizovaním krčiem je na Slovensku mnoho, vlastne celá privatizácia. Samozrejme, že len média (a krava Žitňanská) rozhodnú, ktoré budú vytiahnuté na svetlo, a ktoré zostanú tak. Príznačné je, že ten prípad je známy už pár dobrých rokov, ale systém nie je schopný nič rozhodnúť, zakročiť - tak nech sa ľudia nečudujú, chyba je v systéme. Buď teda štát dokáže robiť poriadok a trestať - to by ale tamtí volali "nacizmus", alebo nie je schopný trestať - ale spravodlivosť tu nebudú robiť nikým nevolení a nekontrolovaní prestitúti svojimi štvanicami.

Ja sa, opakujem, nejakej Jankovskej či Kočnera nezastávam, ja s nimi ani s ich mafiami nič nemám, ale najprv sú na rade Žitňanská a jej mafia, Lipšic a jeho mafia a tak ďalej.

slaven1

Dva zákony na ktorých stojí a padá budúcnosť republiky. Momentálne skôr padá. Zákon o zahraničných agentoch (už sme tu popísali o tom veľa) a zákon o zákaze vlastnenia médií zahraničím. To by neboli ani kuciakovské Aktuality.sk, ani Topky.sk, ani Nový čas, ani Markíza, ani Jojka, ani Express, ani... je toho veľa. Všetko "najdanisti".

Inak dobrý postreh z celkovo dobre napísaného článku:

Zachráňme markízu 2 nastáva, onedlho budú ovčania povolaní na námestia (ešte je priskoro pred voľbami).