Slovensko dá 1,7 miliardy vojnovému behemotovi

Vláda schválila zakúpenie "švédskych obrnených vozidiel" za 1, 7 miliardy.

V čase, keď obyvateľom Slovenska objektívne hrozí špirála zdražovania, nedostatok peňazí na dopravu, bývanie, lieky a potraviny, doslovne hospodársky kolaps, nezamestnanosť - tak vláda pokračuje vo vyhadzovaní peňazí do medzinárodných zbrojných beštií. Toto agenti Ameriky sľúbili pred voľbami, za to dostali vo voľbách moc a škriatok Naď s ostatnými to teraz bohapusto nehanebne splácajú. Z (posledných) peňazí Slovákov. A to navyše v časoch tesne po tom, ako na pokyn zahraničia Slovensko odovzdalo Ukrajincom protileteckú obranu, delostrelectvo a dosť možno aj zvyšky letectva.

Okrem toho treba napísať, že dané vozidlá sú svojím použitím veľmi nevhodné. Slovenská armáda by potrebovala ľahké, kolesové obrnené vozidlá, ktoré by dokázali dopraviť vojakov do oblasti konfliktu. Namiesto toho Naď nakupuje mastodontov, pásové pomalé korytnačky, kríženec s tankom, ale majúci malý kanón, ktorý si môže tak akurát velenie vopchať do žopy.

Slovensko sa stalo kolóniou USA, jednou veľkou primitívnou vojenskou základňou. Slováci tak dostávajú následky za svoju predošlú dlhoročnú pasivitu, apatiu, zbabelosť a mentálnu lenivosť.

Dusanbe

sme takéto zbrane vyrábali na Slovensku - BVP v rozličných generáciách, modifikáciách.
Zásoby boli obrovské, stačilo modernizovať navádzacie a komunikačné systémy a spravilo by to to isté, ak nie viac - sú to dobré stroje.
Predpokladám - opravte ma, ak sa mýlim, že agent Nagy kupuje bez akéhokoľvek podielu a zapojenia slovenských firiem a že vybral niečo, do čoho budeme ešte aj muníciu musieť kupovať zo zahraničia.

Gripeny pre Slovensko zrušila švédom oplechovaná ambasáda, tak im na oplátku podhodila túto tučne obrastenú kosť. Povedali si - škoda nevyužiť príležitosť, keď majú v Slovenskej vláde poslušné nesvojprávne bábky.

Norman

určitým spôsobom sa Slovensko bude spoluúčastniť na výrobe - ergo: Slovensko si to do veľkej miery samo vyrobí, a potom to nakúpi od Švédov (ktorí najmenej polovicu financií pošlú do Ameriky).

Tomu sa povie postavenie otroka a navyše idiota.

A samozrejme platí čo ho hovoríš, že sme v BVP a OT mali výbornú uspešnú tradíciu a samostatnosť (aj v tankoch, i keď tam technika rýchlo zastaráva, a ako svedčí aj Ukrajina, na tanky si vojaci dávajú bacha a tak tanky sú často len drahá samovraždiaca telefónna búdka). Koktavý ráčkujúci debil Havel, a jeho oblizovači, sa postaral, aby toto všetko (na Slovensku) zaniklo.

slaven1

Polícia urobila na vojenskom letisku v Kuchyni a našla laboratórium na výrobu extázy.

Že vám na tomto príbehu niečo nesedí? No áno, Slovenská polícia a ani žiadny iný orgán štátu nemá právo vstupovať do zariadení americkej armády na našom území.

https://www.youtube.com/watch?v=xEHMwDEDhmg (J. Blanár: Vystúpenie Generálneho prokurátora SR M. Žilinku, ktoré mu vládna koalícia neumožnila)

Takže takéto príbehy nie sú možné u nás doma, ale napr. v Belgicku.

https://www.rt.com/news/558028-ecstasy-lab-busted-nato-base/

Mimochodom, na základni sa skladujú aj jadrové hlavice.