Je zákaz vychádzania, ale predseda parlamentu sa rozváža s kiskami

Štát sa zmieta v epidémii a ekonomickej kríze, je zákaz vychádzania, ale predseda parlamentu Boris Kollár sa rozváža s čudnými ženskými.

Prišlo sa na to vďaka havárii, ktorá sa stala v sobotu 24. okt.

Kollár má vraj niečo s krkom, tá ženská spolucestujúca skončila vraj na JISke - tak sa človek pýta, kto mal kde hlavu v čase nárazu a kto bol vlastne pripútaný. Pohlavný úd nemá odhryznutý?

Predseda  parlaementu údajne môže používať služobné auto a ochranku na čo chce (je to naozaj tak??), ale vládne zákaz vychádzania a tak nastáva minimálne otízka - kam sa zas Kollár včerom doslovne drbal s cudzou ženskou? Išli do extravilánu na prechádzku? Je to bohapusté zneužitie služobného vozu, je hanebné porušenie protiepidemických opatrení. Kollár by mal byť bezpochyby odvolaný, pretože je to kurviaca sa hanba slovenského parlamentu a celého národa.  

 

 

DOPLNOK

Vybraté dole z diskusie https://kollarjeuchyl.com/

(odporúčam, teda hornú časť, nie je tam video či iné priame nechutnosti, je tam hore zostrih rozhovoru, ale pod tým na dva diely rozdelená celá fonetická nahrávka, rozhovor s cigánskym prostitútom, s ktorým sa Kollár kurvil za tisíce Eur. A potom ešte SMS s touto polo-cigánkou.. Ďalej radšej nerolovať).

Po tomto nemôže byť nie že predseda parlamentu, ale ani v parlamente ba ani v politike.

iris

.

Roland Edvardsen

Len pre zaujímavosť: Kollár by bol lahôdka pre sexuológov: https://kollarjeuchyl.com/ (Upozorňujem, že na odkaz klikajte a video si vypočujte, len tí, ktorí majú silnejšie žalúdky). Ono odborne sa to, čo má Kollár, nazýva gynandromorphophilia, ale to, že Kollár sa pri styku s transkami správa submisívne, t.j. zaujíma ženskú pozíciu, to je už úplne bizarné, keďže je na ženy (no dobre, nie tak celkom :-), resp. nevyzerá na typ pasívneho homosexuála (ktorí zvyknú byť aj navonok dosť femínni a ktorých priťahuje čistá maskulinita). Mňa by už neprekvapilo nič, ani to, ak by sa pri tom obliekal do ženských šiat (mimochodom, gynadromorfília má koreláciu s autogynefíliou). Ďalšia jeho úchylka je to, že je fetišisticky zameraný na sex s tehotnými ženami. To mám od jedného známeho, ktorý pozná jeho a aj jednu z jeho početných mileniek. 

Samozrejme, my sme tolerantní ľudia. Ale to, že sa týmito svojimi úchylkami, ako druhý najvyšší ústavný činiteľ (!!!) ešte verejne vystavuje a robí pri tom papalášizmus je, ako správne píšeš, ešte násobne odporné. Kollár, podobne ako Matelko, musí ísť, inak to nejde. 

 

 

 

Norman

Na link odporúčam kliknúť každému, je tam len rozhovor s tým trans-prostitútom.
Okrem iného o tom, že Kollár mu vyfajčil vtáka!! (uvádzam bez latinských termínov diagnozy :-)
A na konci sa píše, že toto zrejme mal zistené Haščáak a Kollára vydieral.

Kollár je absolútne nízka postava s mafiánskym a hlavne úchylným pozadím. Je neprijateľné, aby bol v politike čo len jeden ďalší deň. Je neprijateľné, aby si poslanci podávali ruky s jeho paprčami, zasemenenými s tými najnižšími trans-kurvami.

Roland Edvardsen

Podľa mojich informácií dokonca existujú aj nejaké explicitné videá (kde sa odohráva to či niečo obdobné, čo popisuje ten trans cigoš), ktoré vlastní Haščák. Kollár, ako takto veľmi vydierateľný človek, ešte oľutuje, že vstúpil do politiky.
Jeho najzákladnejší problém je naozaj ten, že je normálne blbý. Tak aj iní politici majú frajerky, zopár z nich aj frajerov a možno tiež aj transgenderov (ale to je už naozaj veľmi veľmi menšinová orientácia, čo skôr fetiš/úchylka), ale o tom nebudeme tak počuť, lebo si dávajú pozor. Chápu, že sa nemôžu spustiť s bársakou lacnou kurvou, ktorá za pár drobných pôjde niečo vyklábosiť do bulváru, či rovno im cez nezabezpečený systém vypisovať. To vidno aj na takých aférach, ako bolo jeho požičanie ťažkých prachov Žužovej, len tak, alebo ten úchylný čet s fetkou z ČD. Ten chlap nerozmýšľa, je ešte tupší ako Danko a absentuje u neho očividne základné sebaovládanie. To sú vážne nedostatky pre niekoho, kto chce zastávať vysoké politické funkcie.

sandro

To je ale hnus. To len dokazuje, ze jeho volici su rovnaka moralna spodina. Dolezite je si ale uvedomit, ze v ziadnej z okolitych krajin by toto nebolo mozne ustat. Maximalne tak niekde v krajinach Beneluxu, ale aj tam mam silne pochybnosti. Je to dokaz, ako si vazime vlastnu statnost a ak si niekto mysli, ze to je len nejaky kabaret a nabuduce tam uz zase bude niekto normalny, tak sa hovadsky myli. Takto o nefunguje. Ja som to tu pisal uz roky dozadu, Slovenska statnost smeruje ku svojmu koncu lebo nie je tu uz relevantna sila, ktora by tomu zabranila a vacsina obyvatelstva Slovenska o nu prestava mat zaujem. Kollar ako 2.najv.ustavny cinitel je toho krystalovo cistym dokazom.

iris

tym.

Náhodný okoloidúci

Ďalšia jeho silikónom vytuningovaná "kráska". Keby nemala napichané gamby a výstrih, mohla to byť celkom pekná baba. Ale mozog nie je cecek, silikónom ho nenahradíš...

iris

.

Norman

že je to baba?

Ak teda áno - čo feministky. Na Slovensku Žiadne hnutie Me too, brojace proti tomu, že predseda parlamentu očividne zneužíva svoje postavenie?

Roland Edvardsen

Hej, je pekne nechutná, ďalší kačací pysk. On celkovo má očividne fetiš na trash. Berie hocičo, ale čím lacnejšie a vulgárnejšie, tým asi lepšie. Aj cigánsky transgender z východu, čo fajčí za 250e, mu je dobrý. Pri tomto lifestyle ani nechcem vedieť koľko pohlavných chorôb už Kollár prekonal a koľkých musel nakaziť (keďže kondómy, očividne, moc používať nechce).

Norman

Ich blbosť je nekonečná, vyrovná sa ich nehanebnosti. Tak ona nie že s ním išla počestne, ale navyše išla pre lieky, chúdatenko.

---
V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužnú, tak ma po ceste zobral.
---

Uznáte, to sa nedá kritizovať. Ešte že nepovie, že išla na sväté prijímanie.

iris

Z