Voľby v septembri - kto zomrie prvý?

Voľby chceli nasilu v septembri, ale nik nepovie, prečo vlastne.

Aké sú reálne odpovede?
Chcú ešte vládnuť, no dobre, ale to ich predsa v tomto chaose až tak nemotivuje. Alebo tých pár mesiacov poslaneckých prachov - mocným nezáleží až tak veľmi na tých kusovkách v parlamente.
Jasne, musia vládnuť, lebo ukrajinská vojna a USA potrebujú mať stabilnú vládu. Ale odloženie volieb o pár mesiacov je pre vojnu primálo, USA potrebujú na Slovensku zas akosi vyhrať samotné voľby. Chcú voľby nejako zrušiť? To by vyhovovalo, len to nemôže byť len tak, bez príčiny.
Potrebujú tých pár mesiacov navyše na založenie nových strán a získanie podpory? To už sme blízko.
Ale podpora pre pro USA sily prudko klesá, ich drábi sa zdiskreditovali, oživenie ich popularity za pár mesiacov je ťažko predstaviteľná.
Takže čo sa stane? Na stole zostáva jasne jedna karta: sakrálna obeť. Už to raz vyskúšali, fungovalo to do určitej miery, mašina to teda použije znova. USA sily zas niekoho zabijú a pokúsia sa tak akosi zopakovať kuciakiádu.

Najviac ohrození sú zas nejakí ľudia z masmédií. Tých národ už úprimne nenávidí, tam by to bolo takmer uveriteľné. Ale zase novinár? Opäť tie isté vzdychania nad potrebnosťou týchto ľudí? Tento patern tu bol nedávno, jeho sila je vypáchnutá, prestitút je málo.
Bude zabitý nejaký politik? Nejaký nepotrebný odpad? Alebo možno niekto, kto je akože v koalícii, ale vlastne ho nechceme - taký Matovič, napríklad. Ale z toho pacienta je už doslovne každému zle, k jeho osobe ťažko pripojiť nejaké emočné spolucítenie u nikoho. Matovič nie je pre USA dobra obeť.
Niekto iný, predsa len pre verejnosť menej odporný, ale pre Američanov nepotrebný ksicht? Heger? Naď, Káčer, Korčok, Dzurinda, alebo niektorí z mladých bezcenných snaživcov? To je správnejší tip, to je americká voľba. A aby nabalili emócie, najlepšie tak, ako s Kuciakom - vražda aj so snúbenicou. Typický americký rukopis - použijú ho zas?

Alebo čo tak samotná Čaputa? To by bolo nóvum, to by bol dôvod, aby sa voľby nemohli konať - pretože by nebolo zaručené demokratické prostredie, že. Okrem toho, jednoduché paničky ešte stále s Čaputovou spolucítia, je to ich sen o kariérnej emancipácii, okolo jej kariéry sa vybudoval už teraz falošný mýtus a tak nejaký útok by ho nafúkol do nebies. Druhá Mária Šaštínska Skákavá by z nej bola.

Moja neamerická fantázia asi nedokáže nájsť takto z voleja všetky možné objekty vhodné na provokáciu. USA na to majú celé tímy špecialistov, tak, ako do detailov manipulujú vlastné voľby, tak sa snažia znásilniť aj cudzie národy, vyrobiť "farebné" revolúcie, vyrobiť zámienky na prevraty. Ich morálka je nulová, nezastaví ich nič. Je možné, že pre spôsobenie chaosu bude dobrá aj smrť nejakého opozičného politika, napríklad Fica. Alebo niekoho iného - s tým, že ho zabili rozpory v ich hnutí, a teda sú si sami na vine ... ale teda voľby nemôžu byť. A možno môže byť zodpovednosť hodená na Rusko - dve muchy jednou ranou.
Neveríme? Ak by nám niekto pred rokom 2018 povedal, že sa bude na Slovensku z politických dôvodov zabíjať a že dôjde takmer k revolúcii, tiež by nik neveril. Slovensko predsa nie je také dôležité.

Napätie sa zväčšilo do takej miery, že situácia nie je držaná morálkou a hodnotami, ale už len mocensky a možnosťami. Predpovedať to, že budú zomierať ľudia, je úplne isté - otázka je len, že kto.

Ema

Už je pekne vypapaná a nemal by kto podpísať novú vládu. Tak načo voľby.

Norman

jej účeľnosť bola slabá a je ešte slabšia, bola by z nej výborná obeť. Ako dolámaná stolička, čo sa použije ako palivo.
.
Len vážne pripomínam, že toto nie sú nejaké podprahové výzvy na násilie - naopak, akékoľvek násilie na mrochte a akýchkoľvek iných mrochtákoch by bolo kontraproduktívny pre pozitívne sily Slovenska a naopak tvrdím, že také niečo zmýšlajú tí, čo to s toutorepublikou nemyslia dobre. Neger doslúži, neger môže skapať - také nejaké je to americké heslo, nie? A revolúcia požiera svoje deti.
.
Pre krajinu, ktorá je schopná teroristicky zničiť Nord Stream, neznamenajú životy týchto ich poskokov nič. Rovnako, ako pre nich neznamenal nič osud ich sluhu Kuciaka a jeho rodiny.

slaven1

Dnes ráno som nad americkou hlupaňou rozmýšľal. Normálne mi prišla myšlienka.

Keď bude bez funkcie, tak nik o ňu neopre ani bicykel. Je to prosto len tupé telo bez rozumu, ktorému dali vypĺňať funkciu rezidentky. Je zbytočné sa na ňu vŕšiť.

Že to „hore“ majú s ňou dosť ťažké. Myslím teraz tu chytrú zložku „našej“ politickej elity, ktorá aspoň trocha kope za naše národné a štátne záujmy. Že s týmto tupím telom musia vychádzať, lebo formálne v štáte zastupuje dôležitú funkciu.

Hlupákov nemá nikto rád. Nevyhľadáva sa ich spoločnosť. Je ich ťažké strpieť.

Ťažkosť strpenia demonštruje vzťah „tupého tela“ so SMERom a trefné označenie „Americká kurva“ ktorému pomohli vzniknúť. Ostrosť označenia prebíja fakt, že je viac sprostá než kurva. Primeranejšie označenie je „Americká hlupaňa“.

Hlupaňa, lebo nieže nevidí ako vedie do záhuby nás, ale hlavne nevidí ako vedie na bitúnok seba a svoje deti. Čaptapútová robí všetko preto, aby jej dcéry za 2 - 3 roky robili niekde v Melbourne "call girls". Tupé telo. Beznádejná Čapútová.

Hlúposť a neschopnosť - takých si bábkovodiči vyberajú. Náš hnev vychádza z toho, že nám prezidenta dosadili cudzí. Že pri pohľade na toto a ďalšie „tupé telá“ vidíme našu slabosť.

https://t.me/s/casusbellilive/96024
[Zhromaždenie tupých tiel]

Norman

Ono je to kombinácia oboch - ona je totiž tupá práve v tej morálnej oblasti.
Ale teraz ju proste nemožno potrestať - je plne v rukách svojich pánov. Tí ju možno potrestajú rýchlejšie a lepšie, než my - a nemyslím len na postup JFK, oni majú rôzne spôsoby, ako človeka zničiť.
.
Ty si ale zas príliš humanistický: keď prestane býť prezidentkou a pomery síl to umožnia, tak ja som samozrejme za nastolenie spravodlivosti. V jej prípade aj v iných. Karma je nebezpečná vec a treba ju čo najviac chladiť (to by som možno musel dlhšie vysvetlovať, ako to myslím).

Roland Edvardsen

Tu by som ešte dodal, že Čaputovú po ukončení prezidentovania zaručene čaká strmý pád na politickú odpadovú skládku - na normálnu stranícku politiku je totiž úplne nemožná, nepoužiteľná ako Kiska, ak nie ešte viac. Na druhej strane, keď tu vidíme magorov ako Nicholsonová, Heger, Dzurinda a iní, neprekvapila by ani u nej snaha vydať sa touto cestou - ale bude to utrpenie, obzvlášť pre ňu. A bude mať čo robiť aj pri budúcich prezidentských voľbách, ak sa nájde nejaký prijateľný protikandidát, na ktorom sa zhodne celá terajšia opozícia (k tomuto musí dôjsť, hoci nepoučiteľní a nekooperatívni narcistickí hlupáci ako Harabin budú Fione opäť mimoriadne pomáhať).

slaven1

Zosumarizované pekne je to tu:

"V súčasnosti sa v Gruzínsku konajú masové protesty po tom, ako tamojší parlament schválil v prvom čítaní zákon o "zahraničných agentoch". Zákon predpokladá, že neziskové organizácie a médiá získajú príslušný štatút, ak viac ako 20 % ich finančných prostriedkov pochádza zo zahraničia.

Po tomto kroku vyšli do ulíc Tbilisi tisíce ľudí, aby protestovali proti plánovaným novinkám. Gruzínsky prezident predtým vyhlásil, že prijatie zákonov by ohrozilo šance krajiny na vstup do Európskej únie.

Špeciálne jednotky použili na rozohnanie zhromaždenia slzotvorný plyn a vodné delá, ale protestujúci sa stále snažia preniknúť do budovy parlamentu."

https://t.me/casusbellilive/96021
https://t.me/casusbellilive/96019
https://t.me/casusbellilive/96026

V Gruzínsku prebieha likvidácia mimovládkarov. Ak Slovensko do vtedy "naša" piata kolóna nezničí, budeme musieť prijať rovnaká zákon. #koniecSME #koniecDennikN #koniecMarkiza #koniecExpress #koniecNovyCas, #koniecAktuality

Kks, už taká diera ako Gruzínsko suverenizuje.

slaven1

Slovenská dezinfo-scéna dala popri "princípoch prázdnej stoličky" ďalšiu pamätnú "latku":

"Slovenská televízia svojim divákom povedala, že „Wagnerovci“ brali Arťomovsk lopatami. Je zaujímavé, že ďalej sa hovorí o možnej kapitulácii mesta, keďže nápor ruských bojovníkov sa čoraz viac stupňuje. Viete si predstaviť tváre Slovákov? Na dokončenie obrazu už len pár medveďov na tankoch."

https://t.me/s/newsfrontsk/17738

buko

to je ta schizofrenicka dualita dovedena az do absurdnosti:
1. Rusi su uplne neschopni, armada sa rozpada, maju obrovske straty, utocia loaptami
2. ak nebudeme vsemozne podporovat zbranami a peniazmi ukrajinu tak cochvila su Rusi v Liptovskom Mikulasi a na Sliaci

buko

Kočnera vraj v base zlomili a je ochotny spolupracovat. Takze je mozne ze zacne spievat (hadajte na koho) a do septembra maju dost casu aby z toho usili kauzu ako hrom..

Rozkaz znel jasne: "Muz s kozeni brasnou (Fico) nesmi projit za zadnou cenu!"

slaven1

Odkiaľ je smetiarske "vraj"?

Pripomeňme, že súd s Kočnerom bol dobový-klasický monster proces. Že sudkyňa bola LPGTDI Pamela Záleská. Keď sme pri rozkazoch (z ambasády) ktoré zneli jasne.

Norman

sudkyňa prvého súdu s Kočnerom nebola Záleská, ale Ružena Sabová (asi len preto nebol hneď odsúdený). Sabová následne aby ukázala svoju vernosť režimu radšej odsúdila Kotlebu na 4,4 roky (podmienečne).

buko

Rozsudok vyniesol nie sudkyna Sabova ale trojclenny senat ktoremu predsedala a ktoreho dvaja sudcovia rozhodli inak ako Sabova a to "v prospech" Kocnera.

Tu je rozpitvany cely diletantsky postup prokuratury v poukazovani na dokazy (vsetky nepriame) a ich spajanie do akychsi absurnych konstrukcii:
https://www.eurorespekt.sk/rozsudok-nad-kocnerom-odhalil-manipulovanie-m...

Norman

Hej, tročlenný senát, 2:1. Vie sa už, že to zamietli tí prísediaci? Ale je to najpravdepodobnejšie, že Sabová za a oni dvaja, relatívni outsajderi, proti.
Ináč raz som sa na tom súde bol pozrieť, aby som vychutnal atmosféru (vpustili tam denne 3-4 ľudí z verejnosti, zvyšok nasypaní prestitúti, to boli tie prvé dni). Je to fraška, tento súdny systém. To bolo myslím tam, že zavolali akéhosi svedka s maďarským menom, čítali všetky tie jeho údaje, a pýtajú sa ho, či nechce tlmočníka, a on sa tak konečne dostane ku slovu a povie, že nie, lebo sa volá XY, ale je národnosťou Slovák a je vlastne celkom iný XY, ako ten, čo ho spomínali. Neviem, či som to tu už vtedy (2020) nespomínal, to je ako zo švejka, to by jeden neveril (časom je mi to čoraz viac smiešne, až neuveriteľné, ak by som sám nevidel).

Assarhaddon

Môj tip je, že sakrálnou obeťou bude Slovensko.
Skrátka, za 5 - 6 mesiacov nebude problém preliať vojnu z Ukrajiny k nám. :))

Truhlík

Takže nakoniec bude šťastie, že nemáme armádu a obsadia nás bez boja (bez ruín) ? O NATO nemám obavy, zahodia nás ako v Mníchove a Afganistane.
Ukazuje sa, že darovať Slovnaft Maďarom bolo prezieravé. Orbán Slovnaft síce vykradol a za naše peniaze postavil maďarskú (MOL) arénu v Dunaszerde ale teraz sa postaral aby sme mali ropu od Rusov. Čo naši Quislingovia odmietli.

Norman

Obsadzovať nie, ale môžu dúfať, že privedú Rusko k tomu, že sem pošle nejaké rakety, čo len jednu. Vyprovokovať, alebo použiť nejakého zradcu zvnútra Ruska, armády. Slovensko sa môže stať sacrálna obeť v raketovej konfrontácii, dať k tomu nejakú špinavú zámienku, provokáciu.
Prečo napríklad opravujú ukropeckú techniku v Michalovciach, a nie niekde vo Lvove? Tam sa boja rakiet, ale strela na Michalovce by bola zrejme vítaná NATO sviniarmi. Zatlačili by na Poliakov, Nemcov, Francúzov, myslím na ich civilnú populáciu, aby odsúhlasili ich zapojenie do konfliktu. Nie celé NATO - plán je povedzme zapojiť len tieto krajiny - to stačí.

Nehovorím, že to tak bude - je to ale seriózna možnosť. Je to jedna z možností, ako naši idioti v politike dokážu privodiť doslovne globálnu katastrofu. Takže je to argument, že tu už prestáva sranda a žiadne mávania rukou, že čo po nich.

Truhlík

Prečo budú voľby až v septembri ? Lebo bola chybne spravená kalkulácia US ambasády. Mysleli si, že do jesene Ukrajinu vyriešia. Lenže Rusko je tak pritisnuté k múru, že ustúpiť nemá kam. Zatiaľ ale budú stúpať nálady proti vojne. Čo bolo neisté keby boli voľby teraz ale voľby v septembri budú jasne proti vojne.
Zaujímavá propaganda z Indie.
https://www.youtube.com/watch?v=JIb0d6QFuoY
Odstránia Fica. Vytiahnu na neho rohožku talianskeho mafiána alebo niečo iné. Hoci Fico podporoval Kyjevskú chuntu dodávkami kradnutého ruského plynu. Ja mu neverím, žeby niečo radikálne zmenil. Ale pre USA je faktor neistoty na rozdiel od vojnových svíň, čo tu vládnu teraz.
Jediný, kto bol jednoznačne, jasnozrivo a dávno proti tomu svinstvu na Ukrajine bol Marián Kotleba. Preto ho ubrali. Tu je jeho text z 2014 prezidentovi Ukrajiny Janukovičovi:

Vaša Excelencia, už niekoľko týždňov s hlbokým znepokojením sledujem výtržnosti a pouličné nepokoje, zmietajúce Ukrajinu. Zároveň so stúpajúcou agresivitou pouličných výtržností registrujem aj rastúci tlak na predstaviteľov ukrajinskej vlády a Vás, Vaša Excelencia, ako vrcholného predstaviteľa krajiny a zároveň symbol ukrajinskej štátnosti.

Ako Slovan si v plnom rozsahu uvedomujem, o čo sa v súčasnosti na Ukrajine bojuje. Európska únia potrebuje nové trhy a teroristická organizácia NATO sa snaží priblížiť k hraniciam Ruskej federácie. Ako občan členského štátu EÚ Vám môžem zodpovedne povedať, že otvorenie sa EÚ neprinesie ukrajinskému ľudu nič dobré. Ukrajina sa stane len ďalším obrovským trhom, na ktorom nebude miesto pre pôvodnú ukrajinskú produkciu. Výrobu nahradí dovoz a konzum a státisíce ľudí príde o prácu. Na konci tohto procesu nebude nič iné, ako totálne zotročenie ukrajinského ľudu a prevod ukrajinskej pôdy do rúk cudzích investorov. Presne tak, ako sa to v súčasnosti odohráva aj na Slovensku.

Po vstupe do EÚ moja vlasť de facto stratila štátnu nezávislosť a pod hrozbou sankcií je nútená dodržiavať rôzne nezmyselné smernice, nariadenia a iné predpisy, ktoré nám diktuje Brusel a ktoré vyslovene a jednoznačne poškodzujú národnoštátne záujmy SR a jej obyvateľov. Dôsledkom tejto politiky je neustály rast cien, vysoká nezamestnanosť, zhoršujúci sa zdravotný stav národa, strata politickej a ekonomickej samostatnosti, narastanie štátneho dlhu a celkový rozvrat nášho hospodárstva.

Vaša Excelencia! V záujme budúcnosti slovanských národov Vás prosím a zároveň aj žiadam, aby ste v žiadnom ohľade neustupovali skupinám, ktoré sa pouličnými nepokojmi a útokmi na vládne inštitúcie jej predstaviteľov snažia rozbiť územnú celistvosť Ukrajiny a ohroziť jej zvrchovanosť a nezávislosť. S teroristami nemožno vyjednávať, pretože nič z toho, čo by Vám sľúbili, by nemysleli úprimne. Pre príklad nemusíme chodiť ďaleko do histórie. Stačí, keď sa pozrieme na osud srbského národného hrdinu Slobodana Miloševiča.
Vaša excelencia! Zachráňte Ukrajinu, ešte kým máte na to silu a prostriedky. Už o mesiac môže byť neskoro!

S úctou,
Marian Kotleba, predseda Banskobystrického samosprávneho kraja