Kuciak vymačkávaný do maxima - druhý rozsudok špecializovaného súdu

Režim toľko zdôrazňoval dôležitosť vraždy Kuciaka, a zároveň to spájal s Kočnerom, až sa z prípadu stal neriešiteľný problém.

Inými slovami:

Treba odsúdiť nejakých páchateľov, a treba odsúdiť Kočnera.

Ale - o vine Kočnera a Zsuzsovej nie sú žiadne riadne dôkazy, skôr naopak. Prvý súd dopadne oslobodením.

Najvyší súd zaberie pre režim a so všeobecný zdôvodnením prípad vráti. Ale to nestačí. Kedže nejakých nových dôkazov stále niet a prípad by dopadol znova oslobodením, bolo treba niečo vymysleiť. Tá finta je: k prípaduboli pridané ďalšie tri prípady "pripravy vraždy prokurátorov".

Výsledok: Kočner je síce zas oslobodený, ale Zsuzsová dostala trest (25 rokov) za prokurátorov, a to je formálne spojené aj s Kuciakom, takže aspoň niečo pre rozbúrenú lúzu.

Ale je to polovičaté riešenie, ktoré nakoniec neuspokojuje nikoho. 

Zákulisné obchody?

Nerobíme si ilúzie o stave súdnictva. Ak režim niekoho chce odsúdiť, tak ho odsúdi (viď Kotleba a jeho 1488 zločinov na 4.4 roka). Prečo nie Kočnera?

Zamyslieť sa možno nad tým, či Kočner nie je už chránený, a či  nesľúbil vypovedať nejaké veci správnym politickým smerom. Kočner má už na krku trest za "falšovanie zmeniek", okolo 20 rokov, ale viem si predstaviť, že tento dlhoročný proamerický agent by za kajúcnicke výpovede mohol po pár rokoch dostať nejaké nové riešenie a ísť na slobodu (u nás sa dá stále všetko). 

Máme očakávať pred voľbami v septembri Kočnerove "šokujúce" výpovede? Nie je to vylúčené.

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/668165-co-oslobodilo-kocnera-doka...

 
Jozef Novak

Ďakujem! Práve som na toto natrafil na YT ktoré tam povesilo Aktuality a hneď ma to zaujalo. Ale od tamtých som nemal chuť sa s týmto podrobnejšie zaoberať, keďže sa skrývali akože za "rozhorčenými" vyjadreniami pána Kuciaka staršieho.

Ema

...mať reálnu (a totálnu) moc tí, ktorým ju zázračne nadelila Kuciakova smrť, mená skutočných objednávateľov vraždy sa nedozvieme.

Zároveň však veľmi presne vieme, kto to je. Nemusíme menovite. Ten, kto z vraždy profituje. Celá súčasná politická galérka, mrochta and last, but not least americká administratíva. Kuciakova vražda je v ich očiach, samozrejme, v zásade niečo správne, čo bolo nevyhnutné pre zmenu pri kormidle. Takéto myslenie sa začalo ospravedlňovaním atómovej bomby hodenej na Hirošimu, pretože "to ukončilo vojnu a zachránilo milióny životov". A náš režim sa za to nemieni ani len ospravedlňovať, všakáno.
Toto je ich skutočné zmýšľanie, týchto našich korporátno-progresívnych humanistov. Ich hodnoty hodnotím takto: odpad.

Jozef Novak

Keď už sa tu vedú rozhovory politicky nekorektne, tak ma veľmi zaujala u Vás poznámka o tom, že vďaka tomu že Rusi na fronte postupovali rýchlejšie než postupoval vývoj atómovej bomby, tak pokusy s atómovými zbraňami nezasiahli Európu, ale útok už propagandisticky bolo možné uskutočniť len na Japonsko. A logicky keď si to dám dokopy s tým ospravedlňovaním toho útoku s tým, že na vývoji a na výrobe pracovali vedci židovského pôvodu, by im to v Európe lepšie vyhovovalo. Zaújmalo by ma, že či teda aj Japonci mali nejaké koncentračné tábory pre Židov. Ak nie, celá ospravedlňovacia propaganda o zlých fanatických krvilačných agresívnych japončíkoch, jednak že sa týkala civilistov, stojí na vratkých nohách a zvlášť vo svetle toho obrovského povyku okolo Kurilských ostrovov, ktoré čuduj sa svete, "zlý, fanatický, agresivny rus" zobral tým istým, ale už zrazu mierumilovným, bezbranným, citlivým Japoncom. O technickej stránke tejto problematiky, pri ktorej túto propagandu prekukol jeden môj známy, ani nehovoriac. Ešte "šťastie" že na Slovensku je dosť ľudí, ktorí bez rozmýšľania im to všetko baštia.

Ema

...možno v zásade ďakovať Červenej armáde. Každopádne Američania s ich kamarátikmi stihli Drážďany a iné ohnivé peklá v nemeckých mestách. Skutočný holokaust. Na odvrátenie pozornosti od tejto neobhájiteľnej beštiality na Európanoch, aká nemala obdobu, bol tento pojem použitý inde. Keďže žijeme v totalite režimu, ktorý tento zločin na Európanoch spáchal, viac k tomu nemám čo dodať.

Američania to proste v Európe nestihli a ostré testy dvoch typov bômb na japonských civiloch stíhali fakt len o chlp. Každý, kto tvrdí, že tie dva testy skvelých amerických nových bômb donútili Japonsko kapitulovať je v lepšom prípade tupec, v horšom chrapúň.

Jozef Novak

Ďakujem. Je mi to jasné.

slaven1

Zdochýnajucej zložky slovensky hovoriacej elity orientujúcej sa na USA (80%). To je americko-britský homosexualizus (Záleská), to sú tie nekonečné recepcie vyšších súdnych úradníkov na ambasáde na Hviezdoslavovom.

Truhlík

Celé to nie je o Kuciakovi ale o TV Markíza.
Keď sa Kočner rozhodol obrať šéfa World Jewish Congress Ronalda Laudera o TV Markíza, tak prešiel červenú čiaru dovolenú nejakému chucpe z východnej Európy.
Zakiaľ Kočner okrádal butatótov tak bol v Smotánke v TV Markíza. Tak bol aj hrdina boja proti mečiarizmu. To predsa žid Kočner môže aj keď je mafián. Tu inak vidím podobnosť Slovenska s Ukrajinou.
Takže Kočner ukázal zmenky na TV Markíza. Tu sa uplatňuje v USA:
1. Kto chce byť v USA prezident musí sa ísť pokloniť na WJC
2. Kto USA nevyhovuje tak sa s ním zaobchádza podľa hesla - Asad must go ! Takto vyhlásené heslo bolo na Asada, Chaveza, Putina, Mečiara, Orbána, ...
Takže bola vyhlásená poľovačka na Kočnera. Poslali na neho FBI. Zaujímavé, že USA poslali na Bidenov rozkaz do Rumunska chrániť kriminálnika Gabriela Popoviciu. To ale odbáčam.
Takže FBI došla Kočnerovi niečo našiť. Najprv sa išlo cez Kuciaka. Tam určili páchateľa pridaním Kočnera na Magnitského zoznam - vražda Kuciak - bez súdu. Tým sa dopredu určil Kočnerovi trest a vinu ALE to umožnilo v USA SKONFIŠKOVAŤ zmenky. Lebo židovský chucpe Kočner veril v americkú demokraciu a umiestnil ich v USA.
Židovský mafián Kočner vyhlasuje, že to je politický proces a ja s ním súhlasím.
Našiť Kočnerovi vraždu Kuciaka sa nepodarilo. Napriek show s Kuciakovou mamou, biskupom na pohrebe, a celým tým ansámblom presstitútov. Ale nevadí. Zmenky mu našili a už ich nemá. A Kuciak ? Postavia mu sochu ako Danielovi Tupému.

Norman

1. zišla by sa vražda novinára (podľa vzoru z Malty)
2. bolo by treba niečo našiť Kočnerovi
Tieto dva motívy sa spojili.
Výsledok:
1. Fico odstúpil a ďalšie voľby prehral - nastúpil Matovič, proameričania všetko preválcovali - ciel v podstate splnený
2. Potom bol Kočner odsúdený za falšovani zmeniek - tým bol problém s ním v podstate tiež vyriešený a za Kuciaka už nemusel dostať trest.
Záver:
Nie je to o Kuciakovi, je to o vláde Smeru a tá je zas o dominancii amerických síl na Slovensku - lebo sa pripravovala vojna s Ruskom. Takže je to všetko stále jedna téma. Hlavný motív bola Príprava vojny, letiská, zmluva -> zhodenie Smeru -> nejaký novinár.
Pre záujmy vojny nie je jedna vražda naozaj žiaden etický problém.