Ďalšie kultúrne obohatenie - zapichnuté dieťa

Nechcem nosiť drevo do lesa a pridávať ďalší prípad, ale nedá mi to nezaznamenať.

V Nemecku v meste Kandel mladý Afgánec priamo pred ľuďmi popoludní v nejakom obchode nožom zabil 15-ročné dievča.

Tomu sa povie naozaj kultúrne obohatenie - toľko emócii Európania proste nemajú, aby v takom mladom veku vraždili. To nám chýbalo. Chladná generácia Európanov má byť nahradená hormonálnymi beštiami, zrejme plnými pravdy a lásky.

Dosť sa radilo ženám, že si majú dávať pozor. Že nemajú samé chodiť po nociach a podobne. Samozrejme, podobné rady sú obludnosť psychopata, ale povedzme. Ale čo budú radiť teraz? Milé deti, nechoďte do mesta a do obchodov, nechajte tam vystrájať opičie gangy. A vy, drahí rodičia, zmierte sa s tým, že vaše deti budú občas podrezané ako ovce špinavými primitívmi priamo vo vašom obchodnom centre.

Urážka ale padá nielen na rodinu nebohej, nielen na jej komunitu, ale na nás všetkých. Človeku bleskne hlavou, že ak by to spravil niekto jeho rodine, pôjde a odfaklí nejakú Merkelku, niekoho, ku komu sa dostane, niekoho spoluvinného. Lenže to nie je len vec zasiahnutej rodiny, je povinnosťou nás všetkých ísť a vrátiť úder, odmietnúť toto ponižovanie. 

Špinavých vriec hovien je aj v našom blízkom okolí dostatok. Spravodlivosť nie je vec voľby, je to povinnosť. Es kommt der Tag.

  

Pravda

FAZ

  

 
Ema

Vraj to bola jeho "Ex-Freundin". Podprahovo akože sama si je vinná, že sa s afganským kozojebom "rozišla". To môže napísať len cynická tupá propagandistická gebuľa. Pätnásťročné decko nie je a nikdy nebude niekoho ex-frajerka, tá so môže schádzať a rozchádzať s kým len chce a koľko chce. Nikto nebude vnášať do Európy kozojebecký primitivizmus detských svadieb, že keď sa pätnástka prestane s niekým kamarátiť, má jej ex právo zaklať ju ako dobytok v rodnej kandahárskej dedine.

Mimochodom, 15-ročný Fluchtling, ktorý sa ilegálne napchal do Nemecka minulý rok ako "dieťa bez sprievodu"? To bude také isté "dieťa bez sprievodu" ako zbesilý výmrd, ktorý pobýval v nemeckej rodine,vydávajúc sa za 17-ročné úbohé dieťa bez sprievodu, zavraždil študentku medicíny Mariu Ladenburger vo Freiburgu a ukázalo sa, že má 33 rokov.

Norman

lebo už ani najmenej neverím, že mal 15 rokov - i keď v oboch prípadoch je to zvrátená vražda svedčiaca o zvierackosti tamtých etník (nech mi väčšina zvierat odpustí takéto označenie, pretože zvieratá sú výplod prírody a zväčša normálne, kdežto tamtie etniká sú ako chorý nádor).

Hlavne pripomínam - oni nerobia zločiny (len) z kriminálnej energie - oni sú proste neovládatelní blázni. Ale nie jednotlivo, ale v priemere celá populácia.

Ema

Toto hovado žilo v nemeckej rodine ako "dieťa". Fakt niekto uveril, že je neplnoletý?

Náhodný okoloidúci

Veď vyzerá staršie ako ja, a to som, prosím pekne, z generácie Husákovych detí, aj keď tak občas nepôsobím, ak je reč o mentalite :D

slaven1

A to nebola na neho pristará? :)

Buheh

sa pri dobrej a láskavej starostlivosti dožije aj 20 rokov a somárik aj 30.

Ema

všetky tie vypelichané plesnivé škeble #meetoo, ktoré vreštia ako paviány o pradávnych údajných zneužívaniach celebritami vo vidine dobrého džobu? Sú úplne vymleté, že sa nevedia zastať nemeckých deciek znásilňovaných a vraždených len preto, že ich psychopatická wirschaffendas atmosféra núti prichádzať do kontaktu s agresívnymi arabo-africko-paštúnskymi špinavými vajčákmi, kamarátiť sa s nimi, aby sa zvery v Nemecku "dobre integrovali"?

Norman

kde sú také tie polofeministky (napríklad pi Pietruchová ) a napríklad tie telce demonštrujúce proti korupcii?

Náhodný okoloidúci

Tie teľce sú naprogramované jednoúčelovo. Na iné záležitosti nemajú mozgovú kapacitu.

Menší zázrak je už to, že sme sa o tej vražde vôbec dozvedeli.

Norman

na iné si spomenú - dnes tento blbeček spomína 12 rokov starú vraždu vo večernom parku kšefty robiaceho Tupého akoby mu nič iné nechýbalo ku šťastiu.
https://komentare.sme.sk/c/20724689/rok-2005-ked-sa-slovensko-stalo-stre...

Na vine je samozrejme celé Slovensko, lebo nepotrestalo mafiánov, čo v roztržke zapichli svojho dlžníka.

Náhodný okoloidúci

Samozrejme, ide hlavne o vymazanie Nemcov a iných bielych z povrchu planéty. Ale ak Merkelbaba a vláda v Berlíne odmietajú riešiť kriminalitu pritečencov, môže za tým byť ich taktika - naštvať Nemcov tak, aby začali brať spravodlivosť do vlastných rúk a potom napríklad vyhlásiť výnimočný stav a stanné právo a ešte viac pritiahnuť Nemcom obojok a urýchliť ničenie Európy.

Norman

ale na svete je ešte dosť veľa ľudí, čo naozaj veria, že medzi rasami či etnikami je rozdieľ naozaj len na hrúbku kože, teda len vo farbe. Ako nepodstatný rozdiel medzi modrým a červeným autíčkom.

Títo naozaj veria, že je úplne jedno, či sú v národe černoši alebo eskymáci - idiotas ako Merkelka si naozaj myslia, že je to jedno. Je to predsa aj oficiálna teória súčasnej našej civilizácie. Týchto ľudí je naozaj väčšina, žiaľ.
Že celá história dáva JEDNOZNACNE dôkazy o tom, že je to naopak, to ich nezaujíma. Podvedome to tušia, ale vedome majú zafixované čosi iné, takže tomu nezmyslu veria.

Ergo - tí nešpekulujú a určite nechcú obyvateľstvo naštvať.
Okrem toho si myslím, že anglosionistickí hajzli nechcú obyvateľstvu ešte viac pritiahnuť obojok nejakým stanným právom. Veď majú generácie nacvičené ako pinčle na komando "sloboda" a tým ich ovládajú oveľa lepšie, ako explicitným despotizmom.
Nemcov si (momentálne) kupujú hlavne prachmi, ešte viac nafukovaním jednotiek a núl na burze. (vraj majú zisky korporácie a burzové indexy stúpli za rok o 14%) Bohatí sa nebúria, bohatí poslúchajú. Až kým to nedrbne...

Bude treba pre nich nájsť vhdnú novú, samozrejme antifašistickú, ideológiu. Rasovú :-)

Ema

Nemecká psychiatrička odkojená Frankfurtskou školou sa dnes pre médiá k zakáľačke 15-ročného nemeckého dievčaťa vyjadrila, že afgánsky vrah "možno utrpel doma alebo počas fluchtu nejakú ťažkú emocionálnu traumu". Odhliadnuc od toho, že tá hajzlová štetka radšej nemala zverejnené meno, tak tieto slizké kreatúry väčšinou kmeňového pôvodu, ktoré sa živia tlachmi s názvom psychoanalýza, už nepripúšťajú ani existenciu kultúry, ktorá formuje svojich príslušníkov.

(My, samozrejme, vieme, že Afganec zdedil svoj mozog po rodičoch, ktorí sú Afganci a tento mozog nie je schopný osvojiť si nemeckú kultúru, ktorá je produktom nemeckých mozgov. Tam, kde sú Afganci, sú afganské pomery - afganská kultúra, tam, kam prídu černosi z Libérie, prídu s nimi libérijské pomery atď. Môže to popierať kto chce a ako chce, realitu to nezmení).

O vražde - na rozdiel od teroru v Kolíne na Silvestra a vraždy študentky vo Freiburgu - informovala televízia ARD. Kolín a Freiburg vtedy označila za lokálne blbosti, ktorými sa nezapodieva. Prečo sa venovala vražde v malom meste teraz a uviedla aj, že ju spáchal zasraný fluchtling? V ARD vykotili na zdôvodnenie nejaké bla-bla, ale faktom je, že Nemci sú už tak nabrúsení, že sa ani povýšenecké médiá ako ARD nemôžu tváriť, že vražda bola "pod prahom relevancie".
No a bavorský minister vnútra chce dať lekársky preveriť všetkých "detských" fluchtlingov, že koľko majú naozaj rokov. Kto podvádzal, tomu by mali Nemci nakopať riť tak, že sa zastaví až vo svojej domovine. Nie je možné, aby sa zmrdi so smartfónmi v gaťoch tvárili, že nevedia, kedy sa narodili a nemecké úrady im to zožerú, len aby ich preboha nejaké filcky v médiách a mimovládkach neobvinili z rasizmu, nacizmu a antihumanizmu.