Vianoce v totalite - Daňo a Vasky strávia sviatky za mrežami

Ako sme už, samozrejme, zaznamenali a preberali, v piatok 13. decembra 2019 boli predvolaní na vypočutie na policajné prezídium Martin Daňo a Rudolf Vasky. Tam boli zadržaní a bola na nich uvalená väzba. Odvtedy sú za mrežami.

Slovensko 2019.

Obvinenie vzniesol "vyšetrovateľ NAKA".

Dôvod - pre Daňa:

"opakujúci sa pokračovací prečin výtržníctva spáchaný formou spolupáchateľstva podľa §20 k § 364 ods. 1 písm. a) ods. 2 písm. b) Trestného zákona s poukazom na ustanovenie § 138 písm. j) Trestného zákona, 

za pokračovací prečin výtržníctva podľa § 364 ods. 1 písm. a) ods. 2 písm. b) Trestného zákona s poukazom na ustanovenie § 138 písm. j) Trestného zákona

a za prečin podnecovania podľa § 337 Trestného zákona."

pre Vaskyho: 

"za opakujúci sa, pokračovací prečin výtržníctva, spáchaný formou spolupáchateľstva podľa § 20 k § 364 ods. 1 písm. a) ods. 2 písm. b) Trestného zákona s poukazom na ustanovenie § 138 písm. j) Trestného zákona."

 

Ako povedal Harabin - za "výtržníctvo" nebol doteraz nik vo vyšetrovacej väzbe.

 

Podnet na celú vec bol daný už 8. 3. 2018. Vtedy títo youtuberi údajne hovorili niečo o Nicholsonovej a ona ten podnet podala. 

Vyšetrovalo sa teda dlho, zbierali sa udania, bez akéhokoľvek vedomia obvinených. Ale nič viac sa nedialo.

Veci sa zmenili po 1. 12. 2019, keď sa títo alternatívni novinári v relácii "Byty pre elitných policajtov" venovali aj šéfovi NAKA, Branislavovi Zurianovi.

Takže rok a pol sa pomaly čakalo, ale stačila jedna relácia o Zurianovi, a ten poštval celú kavalériu NAKA. Behom pár dní sa Daňo aj Vasky ocitli v base. A zostávajú tam doteraz.

 

Tu sa dostávame k prvému hrozivému bodu:

Na Slovensku pod vplyvom tlaku pokusov o farebné revolúcie, ako dôsledok odvolávania a šikanovania ľudí na riadiacich pozíciách, nastal už taký rozklad štátu, že si hocijaký papalášsky idiot dovolí zneužívať svoju funkciu. A to platí aj u policajtov, u špeciálnej nesystémovej NAKA ešte viac. Robia to zjavne bez strachu z následkov, lebo Slovensko v podstate nie je právny štát. A ľudia mlčia.

Bije to do očí špeciál pri porovnaní s cirkusom, aký korporátne média spôsobili, keď boli len na vysvetlenie pred NAKA zavolaní niektorí ľudia z organizácie "Slušní ľudia". Vtedy média začali pišťať, aj keď sa nikomu nestalo nič  - a teraz, keď sa naozaj zatvárajú novinári, média mlčia ako hrob.

A keď už hovoríme o hrobe - pikantné je, keď sa toto mlčanie a nezáujem o osudy súčasných známych disidentov Daňo-Vasky porovná s vrešťaním okolo neznámeho nepodstatného učna Kuciaka, ktorý sa stal obeťou niekoho čiernych motívov. Tento kontrast je do neba siahajúci. Nuž, ale Kuciak bol sluha, slepo poslúchajúci svojich pánov, a jeho vražda bola navyše zrejme politicky účelová, a tak je z neho takmer svätec, kým Daňo-Vasky sú nepríjemní a boja sa ich minimálne tí nižšie postavení blbci v hierarchii - a tak sa na nich oficiálne zabudlo.

 

Druhý bod okolo tejto veci, ktorý treba povedať, je jednoznačne to, že sa blížia voľby. A zrejme aj kvôli voľbám sa práve teraz rozbieha súd okolo Kuciakovej vraždy - a tak je činnosť Daňovej firmy GINN zbytočne nebezpečným rizikovým faktorom na scéne a páni v pozadí sa rozhodli ju aspoň dočasne na toto obdobie umlčať. Pretože ak aj samotné zatknutie možno bolo vecou horúcej hlavy nejakého fízla, tak to, že obaja obvinení zostali vo väzbe, to už sa rozhodovalo dlhšie  a reálne sily sa rozhodli takto radikálne. Nechcú prísť ani o percento hlasov vo voľbách, pretože oni majú jednoznačný príkaz: americké vojská majú mať celé hornaté Slovensko k dispozícii.

 

O Daňovi som tu písal svojho času aj ja - jeho kariéra investigatívca je podozrivá, jeho kontakty s Bnai Brith, ktoré vtedy behali po webe, neboli vyvrátené, ale skôr boli potvrdené ďalším vývojom v jeho činnosti. Ale - žiadna moc nedokáže ovládať svojich agentov či aktivistov úplne a trvalo. Časom mnohí novinári strácajú prehľad, kam až môžu ísť a kam už nie, kto ich naozaj platí, a teda kam by nemali liezť. Často sa časom stávajú neposlušní a myslia si, že si už vystačia sami. Dejiny sú plné odtrhnutých neposlušných agentov.

Daňo neustále informoval o procese s Kočnerom a Ruskom ohľadne zmeniek Markízy. Bol na každom zasadaní, hovoril o všetkom - pri jeho spôsobe práce použil všetko, čo mohol svojim divákom poskytnúť. Teraz začal druhý, klúčový proces s Kočnerom ohľadne vraždy - tam už asi niekto nechcel také niečo dovoliť. Globalisti nechcú povoliť naozaj otvorené spravodajstvo zo súdnej siene. Daňo osobne sa teda ocitol v base, súdne konanie prebieha v Pezonku a tam bol preložený aj proces o zmenkách, ktorý doteraz prebiehal v Bratislave, kde bol predsa len ľuďom dostupnejší. Proces je teda čo najviac izolovaní, ľudia majú byť odkázaní len na to, čo im povedia korporátne médiá. 

Takže tak. 

Ako mnohí, aj ja som stretol Daňa osobne a prehodil s ním zopárkrát reč. Chcel som vedieť, čo je to za človeka. Robí tú vec s nefalšovaným záujmom a zanietením. To ho občas strháva až do záchvatov úprimného rozhorčenia a hnevu, ako to poznáme z jeho videí, ale ináč je to veselý, pohodový a bystrý chlapík. On aj mimo kameru z očí do očí neváha sprdnúť konkrétnych slniečkárov, keď sa vyskytla príležitosť - on to nerobí na efekt, jeho to naozaj baví. Prečo sa nebojí, je druhá vec - ale v tomto slovenskom ustráchanom prostredí, a to aj v kruhoch alternatívy, je podobný prístup osviežjúci. Aj keď je možno kontraproduktívny - ale špás musí byť.

A keď o humore: Vasky je prípad človeka, ktorý začal vážne ako kandidát na prezidenta, a skončil ako určitý publicita - humorista. To je oblasť, ktorá by nemala byť v žiadnom prípade trestne stíhaná v akejkoľvek krajine, kde vládne aspoň formálne uznávaná sloboda slova. Režim, ktorý zatvára vlastných klaunov, je zrelý na rozpad.

Lenže sloboda slova tu už ani oficiálne nevládne. Hlavné bašty alternatívy sú teda ochromené alebo pod paľbou. Je možné, že stúpne potreba takých portálov, ako sme my - čo sú mimo dostrel tchorov a vysoko nad vecou. My to tak trocha istímé, nielen pre našu schopnosť chápať a vidieť, ale aj preto, lebo odjakživa hovoríme: pozor, nechodte na vec naivne, máme všetci dočinenia s jedovatým smradlavým medzinárodným zoskupením. Sloboda, demokracia a slniečkovská láska sú len klam, aby ľahko  vychytali prípadných neposlušných.

Nech už teda je dvojica Daňo Vasky v jadre akákoľvek, v každom prípade navonok stelesňujú jednu formu alternatívy. Ak dovolíme, aby si toto voči nim niekto dovoloval, bude už zajtra obťažovaný a zatváraný ktokoľvek. Možno práve my, ktorí veci rozumieme, budeme mimo problémy - ale ináč budú zastrašovaní všetci. A to nesmieme dopustiť, lebo Slovensko je aj tak  príliš bojazlivé a pasívne, nepotrebuje ďalších mučeníkov, ale naopak víťazov. Nechceme byť a nebudeme obeť - je lepšie robiť obeť z našich škodcov.

Takže myslime trocha aj na tých, čo nemôžu sedieť pri vianočnom stole.

 

zdroj textu žaloby Jana Teleki

Roland Edvardsen

Nicholsonovej sa vraj mali vyhrážať zabitím (nechce sa mi to hľadať. Ja som toto duo už dlhodobo nesledoval. Stále dookola tá istá nuda). Tam bola vždy otázka, ako je možné, že s Vaskym sa nič nedeje (hoci krv, šťanky, sračky a roxor), zatiaľ čo NAKA robí razie u ľudí za nejaké nevinné statusy na FB a pod. Tak sa myslelo, že aj Vasky slúži ako nejaký kanál na bezpečnú "domestifikáciu" tej alternatívnej scény, že de facto nie je pre systém nebezpečný, ale skôr mu istým spôsobom slúži. O to je táto akcia prekvapivejšia.

Norman

áno, ako domestikácia scémy, ako taký nepodarený exot dosť vulgárne reprezentujúci alternatívu. Vasky určite nie je pre systém nebezpečný, to platí stále.

Ale všeobecne - Vasky je len doplnok, Daňo sa kamsi posúval a posúval ...

Roland Edvardsen

Ako som už písal, týchto exotov som už dlhšiu dobu nesledoval, takže nejakých posunov som si neni vedomý. Mne obaja prišli ako ďalší takí, ktorí to len zahlcujú a vedú do slepej uličky v prospech globohomo mafie.

Daňo býval taký, že riešil len tie kdejaké korupčné kauzičky a obdobné domáce problémy (nechcem napísať, že triviálneho charakteru, veď napokon korucia, rozkrádačky vadia všetkým - akurát my nie sme takí naivní, že veríme na okamžitý zázrak v podobe nejakej "zmeny vlády", tobôž nie pri tom, čo ponúka dnešná globo opozícia), a celkom ignoroval nejaké hlbšie systémové vady, ako aj medzinárodné presahy, nehovoriac o nejakej ideologickej hĺbke, to tam absentovalo úplne. Preto by som vôbec spochybňoval nejakú jeho užitočnosť - práveže je to ďalší taký, čo to len paralyzoval. Ale hovorím, dlho som ho nesledoval.

Norman

hej, ktoré sa posunuli do vecí horších, vrátane kočneriády a podobne.

No hej, on nemal ten filozofický presah ... veď to nik netvrdí ... ja naň tiež stále zabúdam ...
Ale ten nemá nik, len my :) S tým sa nedá nič robiť, treba si na to zvyknúť, že sme najlepší :-) Netreba klásť na ľudí veľké nároky :)

afinabul

Prepáčte, Vám to stále nie je jasné, Vasky si vyšiel do prírody, skúste vypočuť Skokňu, on robí v MVO "Proti Korupci" https://www.youtube.com/watch?v=yxwCEJIzq-0
Mihály, Skokňa, Lučanský ...

afinabul

To neznamená že sa vieme biť, znamená to to, čo vieme, aj s jeho nordickou, SLOVANIA si spomenú, a budeme ich hnať. Keď mňe pvedia, prti nmckamu, VŽDY, zdvskmu, VŽDY, nech si skapu kde chcu! My Vas nchranit.

afinabul

potravina, maso, plat, WTF ty budeš bljať

afinabul

Ale aj nemecká kapelka sa s tým zmierila: https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc je zakázaná

Norman

dla tebia, po rusky

 

komentare:

Представляю какая-то бабушка по лесу ходила грибы собирала, а там фашисты снимаются с повешиванием)))))

 

 

Germans singing about Russians
The Russians singing about Germans
Poland confused and panicked and screaming running around
 
 
 

Посмотрев оригинал сделал вывод,Суть клипа такова, германия не раз была на пике развития как только ее постигали неприятности, будь то римская империи,войны церквей,первая мировая,вторая мировая,раздел германии на фрг и гдр, и наше время заполнение эмигрантами, смысл в том что когда то германия сражалась за народ, но народ стал поедать германию,а сейчас германия поедает свой народ, эмигранты захватывают германию, а защитить ее некому, на это есть отсылка. И то что германия порождает собак сейчас. В общем если знать и историю и пересматривать клип раз за разом становятся понятны все отсылки,знаки и т.п. Этот трек можно сказать крик души немецкого народа




Ema

Zvolen 29. decembra (TASR) - Najskôr verbálne a neskôr aj fyzicky napadli dvaja muži v nedeľu 22. decembra večer na Námestí SNP vo Zvolene piatich kňazov - dominikánov, vracajúcich sa z predvianočného spovedania. Ako pre TASR uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, násilníkov hneď po incidente zadržala polícia. "Bolo voči nim vznesené obvinenie z výtržníctva," povedala. Na podnet prokurátora boli však prepustení a budú stíhaní na slobode.

Následky útoku na dominikánov: zlomený nos, vybitý zub a početné pomliaždeniny, medzi napadnutými bol aj 70-ročný rehoľník.

Denník N a čaro nechceného:

 

Náš brave new world a jeho prokurátori. A Žitňanská ako bonus.

Norman

Práve beží na Markíz medailon s Zurianom, šéfom NAKA, aký to je čistý chlapík, čo vo voľnom čase vynáša náklady na horské chaty. Taká propagácia riaditeľa určite nie je bez príčiny. Je možné, že on "len plní príkazy" a je taký blbý, že sa nestará, komu slúži - to ho ale neospravedlňuje.

Nuž, ale zatvárať a vlastne aj zabíjať začali oni. Ako všetci už vieme, tej kauzalite sa hovorí karma. Kto raz vypustí džina z lampy, len ťažko ho dostane naspäť.

vrbovčan

V tom chlapovi sa neviem vyznať. Že vraj má zásluhy na odsúdení mafiánov. Ale. Teraz chodí, alebo chodil na besedy do Denníka N. Čo to má znamenať?

Norman

No čo by to znamenalo. Americké peniaze a teror na uliciach urobili svoje. Silové ministerstvá - niektorí museli odísť, zvyšok je posratý a poslúcha. Aj Lučanský.

vrbovčan

s Gašparom. Ten o tom mlčí.

Norman

ale na to my tu neprídeme.
Ja som analytik, nie správca tajnej siete spravodajcov:-)
Ale ak aj Lučanský sa len pretvaruje (ako sa do nejakej miery vo verejnom živote pretvaruje každý, aj my, určite to platí aj na Lučanského), nedá sa to zistiť. A čo je horšie, často táto pretvárka prechádza vo zvyk, v realitu, v jeho normálne správanie.
Preto mi ten človek teraz príde ako riadne zlyhanie.

Nie, sú to zmrdi. Policajní bosovia si sami nahrabali a budú tento systém chrániť s nadšením ešte aj vtedy, keď ich politickí bosovia už odletia niekam do Ameriky. Naozaj, často najhorším a najsvinskejším nepriateľom nie je najvyššia vrstva zmrdov, ktorá má kam odísť alebo má ako si dojednať nezraniteľnosť, ale strední zmrdi, ktorí nemajú ako si zbaliť svoje latifundie a nikto ich vo svete nečaká (ani ich kontá, aj tie sa môžu zo dňa na deň rozplynúť).

Nebolo teraz výročie popravy Cauceska? Zaznamenal som, že časť alternatívy sa ho teraz zastáva. Niektorým ľuďom úplne drbe. Samozrejme, že Caucesko nebol vtelený satan, ale nebol to ani anjel a jeho trest je výborný precedens.

vrbovčan

že polícia je v rozklade. Aj keď logika udalostí tomu napovedá. Ale nemám na to dôkazy. Len sled udalostí, ako sa odohrali. Je evidentné, že útoky na políciu, ministra Kaliňáka a špeciálneho prokurátora Kováčika a súdnicstvo všeobecne boli evidentné. Logika káže, že niekomu išlo o vplyv na orgány činné v trestnom konaní. To sa dialo zo strany mimovládok s legalizačným krytím protikorupčným poslaním. Išlo o Alianciu Fair Play, Zastavme korupciu, Transparency Internacional, Via Iuris, Za otvorenú justíciu. Logika káže, že niekto, kto má na krku veľký prúser za veľké peniaze. To môže byť jedine Gorila a v pozadí Penta. Pamätám si ako sa Zuzana Wienk vyjadrila, že ona vie, kto by mohol byť policajný prezident. To je dôkaz, že v pozadí je vplyv na personálne obsadenie represívnych zložiek štátu.
To ma prekvapilo, lebo tieto mimivládky predsa s Pentou netiahnu. Alebo? Penta si predsa kupuje len jednotlivé osoby v štruktúre zložiek orgánov spravodlivosti.
Nie je mi známy oficiálny dôvod odchodu Kaliňáka a Gašpara. Ale dajme tomu, že všetci aj s Ficom odišli z obavy z majdanu.
Myslel som si že Lučanský je adekvátna náhrada, ale teraz o ňom pochybujem. Je nečitateľný. Možno je to len jeho kamufláž, aby ho tam hore spomínaná loby globalistov nejaký čas nechala. Napríklad do volieb. Lebo aspoň ja teda očakávam, že po voľbách sa bude zametať v kruhoch deep state of Slovak republik. Nevedel som nájsť priliehavý výraz v Slovenskom jazyku.

Norman

že si väčší optimista, ako ja.
To sa často nestáva :)
Ja síce spomeniem občas Cauceska, ale ... nuž, to je ako spomínať Ježiška, ktorý ale nakoniec nepríde. Tvoja predstava, že sa po volbách bude "zametať v kruhoch deep state of Slovak republik", je optimistická. Možno voľby vyhrajú či po voľbách to uhrajú ľudia pod logom Nový Smer, nepravdepodobé, ale možno. Ale títo určite nebudú robiť žiadne zametanie v kruhoch proamerických agentov. Koľko si to narátal tých organizácií ... Alianciu Fair Play, Zastavme korupciu, Transparency Internacional, Via Iuris, Za otvorenú justíciu.

Zopakujem: toto sa pohne, až keď v USA nahodia inú paradigmu, takého skutočného tvrdšieho Trumpa, alebo keď v Nemecku prepukne otvorený kolaps a čosi ako občianska vojna ... potom bude čas na zametanie.
V rámci humanity, a nemyslím to ako čierny žart, v rámci humanity to hovorte americkým kolaborantom. Naozaj bude pre nich lepšie, keď vypadnú už teraz. Teraz. Hneď. Tento rok.

Náhodný okoloidúci

Politicky činné osoby na Slovensku (nezaslúžia si označenie "politici") sú až na niekoľko málo výnimiek mentálne a psychologicky závislé od zahraničia. Riadia sa zásadne tým a pretláčajú to, čo od nich požadujú ich zahraniční bábkovodiči. A necítia žiadnu zodpovednosť za zlo, ktoré tak napáchajú, dokonca ani nie sú schopní pochopiť, že páchajú zlo. Politická a osobná nesvojprávnosť na steroidoch.

vrbovčan

z viacerých vecí. Je známe, že riadený prevrat organizovaný centrálne sa odohráva v niekoľkých fázach. Atď. Nechce sa mi to vypisovať. Jednou z fáz je presvedčiť verejnosť, že spoločnosť nefunguje ako má. Teda ekonomika, socálne služby, zdravotnícstvo, školstvo a všetky činnosti vykonávané štátom. A spravodlivosť zabezpečujúce orgány ako polícia a justícia. Cieľom je vyvolať chaos. Potom už v pozadí čaká niekto, kto hovorí, že to dá do poriadku. Všimnite si rétoriku strany PS-Spolu. Ich statusy znejú: "V zdravotnícstve je bordel. Dáme to do poriadku. V školstve je bordel. Dáme to do poriadku." A počítalo sa s tým, že PS-Spolu postupne narastú preferencie. Chvíľu po vražde (ktorá tiež mohla byť účelová že) sa tak aj zdalo. Mimochodom, ak tá vražda bola spáchaná naozaj za účelom urýchlenia prevratu, potom to už nie je žiadna sranda a ide tu skutočne veľmi závažnú vec, lebo vraždy na objednávku tajných služieb sa dejú pre veľmi závažné veci. Teraz som si pozrel dokument o iránskom jadrovom programe, kde popisovali sériu vrážd iránskych jadrových inžinierov. Ocitli sme sa v epicentre geopolitických záujmov. Zatiaľ nevieme dokázať, či sú za tým tie základne. Ak je to tak, potom plány útoku na Rusko sú už do detailu spracované a tieto dve letiská v nich figurujú a zrejme sú dôležité. Opakujem, ak je to tak, že vražda bola objednaná za účelom poistenia výhry vo voľbách. Alebo prevratu, ktorý nevyšiel. Optimizmus pramení práve z toho. Že prevrat nevyšiel a referencie PS-Spolu nestúpajú. Neviem, či klesajú, lebo neviem, či vôbec boli tak hore, alebo len zaplatené. No proste voliči sa nepresunuli.
Druhý dôvod môjho optimizmu je, že predsa Smer, SNS a ĽSNS na jeseň chceli, alebo aj prijali nejaký zákon obmedzujúci mimovládky. Tak po voľbách sa pokračuje. Aspoň nejako koalično kompromisne.

Ľubov

že visíme na šnúrke od Trumpových gatí.
Správnejšie,my nie,oni visia. Tak či tak sme v pasci.Slovensko mohlo nenápadne prežiť,je tak bezvýznamné...bez
základní.

ps. Aj so základňami ostane bezvýznamné.Budú stačiť dve rakety.Tak s takýmito pocitmi čakám dnes Nový rok .
ps 1. Niečo mi ale na tom Trumpovi nesedí.Možno len priveľa čítam.-). Napríklad Klimova,je volne dostupný na nete,recenziu k nemu písal aj Sergej Chelemendik. Česť jeho pamiatke.
A tam sa píše o takých zvláštnych veciach,o nejakých degenerátoch,ktorí sú všade.Že v organizovaní rôznych revolúcií a majdanov a riadených prevratoch(hej,aj s tými so sakrálnymi obeťami)sú aj tam aj tam.
ps 2. http://afinabul.blog.cz/1208/g-klimov-bozi-narod-1989

vrbovčan

"Nepožiadaš manželku blížneho svojho" sa mylne vysvetľuje ako zákaz nevery. Nie. To už Mojžiš vedel, že párenie sa v rodinnom vzťahu plodí degenerované deti. Bolo to dôležité v čase, keď osamotení putovali po púšti.

vrbovčan

Tomu štýlu sa povie láskavá kritika. Nemusí byť úplne objektívna, ale je vzácne vypočuť, prečítať si pohľad zvonka. O tom balkánskom kolorite nepočujem prvý krát. Niektorí Česi sa na Bratislavu pozerajú ako by v nej bol závan Balkánu. Ale my na nich ako na polonemcov. Veď autor to aj priznáva. Praha je už kozmopolitné mesto.

Roland Edvardsen

Trump to sám vytrhnúť nemohol - bolo naivné myslieť opačne. Ľubov, myslím, že aj tu, pri tom tvojom čítaní, bude platiť menej je viac. Ten textík je pekná zlátanina - očividne príliš ťažké sústo aj pre Klimova (ja viem, tá moja večná úprimnosť, ktorou tu zaiste mnohým musím už liezť na nervy :-)). Treba byť viac vyberavý aj pri čítaní. Skús napr. toto: https://realista.home.blog/2019/04/21/biologicky-leninizmus/ (ak už teda chceme riešiť vzťah "degeneráti" a politická moc). Ružové okuliare infantilných slniečok sú chyba, ale bezbrehé horekovania nad budúcnosťou, tak to sa nám tiež rozchádza s realizmom. Niečo sa v r. 2019 podarilo, niečo nie. V r. 2020 sa mnohé vyjasní - už len preto sa treba tešiť. Ja by som sa až tak nebál. :-)

Ľubov

Za želanie k 2020 aj za objektívnosť,ale najmä za tie dávky optimizmu,ktoré nám sem dávkuješ ako veľmi potrebnú esenciu. Lebo hej,nie sme všetci rovnakí a ani nečítame rovnaké knihy,navyše,ale to nie je podstatné,nefavorizujeme rovnaké koalície.
Podstatné je,ako si to napísal minule,že sme v l a s t e n c i !

https://www.youtube.com/watch?v=kw5pWMPXJU4 Živio! Idem na hrad,tak teraz radšej píšem.

vrbovčan

ja som rozhodnutý sa ísť postaviť na cestu k letisku v Kuchyni. Mám to tu za rohom. A tomu americkému yankee za volantom povedať, že ho tu nechcem.

Náhodný okoloidúci

Je na svete nejaký štát, ktorému sa podarilo vyliečiť z vojenských metastáz typu USA?
Teda viem, že sa to podarilo Vietnamu, ale za akú cenu...

Norman

veď ja to kvitujem v dobrom, že to vidíš optimisticky.

Treba počítať s tým, že po novom roku prídu zas nejaké kočneroviny a iné veci, treba rátať s tým, že globalistický bulo sa rozbehne ... atrba urobiť ústup a vopchať mu palicu do kolesa bicykla :-) Alebo pod nohy. Treba mu seknúť po achilovej šľache, až padne. :-)

Časy Fica naozaj prešli. Fico sa naozaj iba hral a chcel kompromisy. Čas kompromisov je minulosť.

A čo sa týka reálneho vývoja: vražda novinára nie je žiadna výnimka. Pozrite sa inde do krajín: po sakrálnych provokáciách dôjde aj u nás na skutočné vraždy členov alternatívnej opozície, násilie na členoch ľudových strán (ĽSNS a podobne) boli aj v minulosti na okraji zabitia, takže nič nové, len to nechutné ich Zomri začnú realizovať. Ale aj sa im to bude vracať.

mirage

ze zaver v skole zvladol chlapsky... gorbacov skryvajuci sa v nemecku vyzera popri nom ako hlodavec

Norman

Ľudia, keď už naozaj vidia, že sa ide do finále, väčšine ľudí akoby odľahlo. Na rozdiel od všeobecnej predstavy, že ľudia v takom okamihu kopú a bránia sa, iba málokedy je to tak. V takom okamžiku zažívajú akoby pocit oslobodenia od svetských starostí, oslobodenie od zodpovednosti, pocit úľavy. Život, ak chcete, tak tento pozemský život, nie je najvyššou prioritou ľudského vedomia. Toto je len prach a tieň.

Čo sa týka porovnania s Ruskom - podarilo sa Rusom to, čo Rumunom? Ako skončil Jelcin? Nijako? Nuž ... A Gorbačov nebol vinný za to, čo v Rusku nastalo. Je sranda, že je podobne ako Jakeš či Lenart obdarený dlhovekosťou a tak môžu sledovať, čo sa deje, takmer ako nejaký večný Žid.

Ale nebudem kritizovať Rusov - pozrime sa domov - kedy Slováci potrestajú svojho Cauceska? Nevidíme, že tieto reči po webe, ako caucesko vlastne nebol zlý, sú zas len taká omáčka na prevedenie novej jemnej revolúcie. Aby sa zas sviniam neskrivil ani vlások na hlave. Nedajte sa zas oblbnúť, priatelia.
Ja sa teraz asi pohybujem na hrane zákona zakazujúceho výzvy na násilie, ale napriek tomu sa nebojím varovať: naplňajte zákony morálky a nebojte sa plniť povinnosť, akú vám tie večné zákony dávajú. Na čo iné, než na toto, sme tu? :-)

slaven1

Aj ja mám aktuálny obrážťok. Odpovedá na otázku Hlavných správ "Kto potrebuje pred voľbami ničiť židovské cintoríny?".

Kto potrebuje pred voľbami ničiť židovské cintoríny

No, kto asi.

Poničenie náhrobných kameňov trúby do sveta aj RT.com:

https://www.rt.com/news/476190-jewish-cemetery-vandalized-slovakia/
https://www.rt.com/news/476993-jewish-cemetery-vandalized-slovakia/

Opäť tu Slovensko stráca pretože nemáme svoje infodelo trúbiace do sveta na anglickom jazyku slovenskú verziu príbehu.

Norman

Nenašiel som odpoveď ani v tom článku z Hlavných správ.

A prečo to Rusi tiež podporujú, takéto hystérie? To je tiež otázka.

slaven1

A prečo to Rusi tiež podporujú, takéto hystérie? To je tiež otázka.

Jojo, tomuto, prečo to ľudom z RTčka stálo za zmienku, nerozumiem presne ani ja.

 

Náhodný okoloidúci

RT tiež preberá správy z iných tlačových agentúr + niečo má z vlastných reportáží. Ale prečo jej práve toto stálo za zmienku, to vie iba ten, kto vyberá správy.

slaven1

Polícia tvrdí, že "podozrivými sú piati maloletí chlapci vo veku od 9 do 12 rokov z okresu Žilina."

https://www.hlavnespravy.sk/liberali-tvrdili-ze-zidovsky-cintorin-znicil...

slaven1

Som si otvoril Smetiareň, neviem čo to do mňa vošlo, a na hlavnej strane vybehol na mňa článok Na tuneli Višňové zarábajú firmy blízke daňovým funkcionárom, od nejakého divného autora, že "Nadácia Nastavme Korupciu". Čakybaba si odpracúváva svoju výplatu.

Ľubov

Mimoriadne hlúpa a zbytočná provokácia s tými vyznamenaniami v čase,keď z Japonska uteká bývalý šéf nadnárodnej automobilovej korporácie Nissan. V krabici.
Alebo jednoducho pár tisíc sa vždy hodí - chceme poznať tú sumu. Koľko stojí sprznenie Pribinovho kríža?

Ach.To sa na Slovensku naozaj nenájde jeden normálny Žid,ktorý by im povedal,že toto už nie?

Norman

ale nejako už neviem rozoznať, koľko z nich je tentoraz židov . heh.
Akurát čo som sa dozvedel, že to nešťastie Mistríková je stredná dcéra toho herca Jana Mistríka. Podľa starších textov v Sme ju ani ten nemal moc rád. citujem "múdra ako kabela" :-)

Ja myslím, že všetky hlavné svine už povyznamenávali a zostali už iba druhoradé nepodstatnosti. Mikloško, Bán ... a ten zvyšok si to možno ako tak zaslúžil.
To všetko za zvukov debilizmu "slúbili sme si lásku" v podaní Katky Koščovej, tlstej jak skriňa. Tú tam dali asi len preto, aby pôsobila Čaputa o niečo stíhlejšie :-)

To je skôr na poľutovanie.

vrbovčan

bývalého katolíckeho disidenta je Andrej Bán ŠTB-ák. Vraj bol na neho nasadený. Je to vnuk autora stalinovej sochy, syn šéfredaktora komunistického časopisu Roháč. Prarodičia boli židovského pôvodu.

Norman

že je to bastard ako pôvodom, tak činnosťou.
Áno, to, že myslím aj jeho tatko bol nejaký komunista, to sa kedysi mediálne pretriasalo. Ale im je to jedno, prehodím kabát a zas sa drzo deriem do prvého radu. Je to mafia, ktorá sa navzájom drží a dáva si ceny a funkcie. MAFIA.

sandro

https://www.infovojna.sk/article/exsiskar-pavol-forisch-je-v-kome
Hascak ma preto taku obrovsku ochranu lebo je hradzou k skazenemu svetu slusnoludi. Tato hradza spadnut nesmie a ani nespadne, na to je SMER, ktory je v defenzive este aj ked jasne vyhra volby a vladne, prilis slaby. Kto v tomto state momentalne uvazuje o niecom inom ako LSNS je samovrah. Treba si len postavit hlavu a ist dopredu.