EÚ komisia: Migrácia bude navždy súčasťou európskej reality

Predsedkyňa EÚ komisie mala prejav, v ktorom zhodnotila pandémiu a prešla na imigráciu.

Uršula Leyenová, azda presnejšie Uršula z Leyena, je vydarená žiačka Merkelovej. Svoj najnovší prejav, ktorý je uverejnený celý vo Welte, začína vetou:

"V pandémii Európa ukázala, že je spoločne silná. Túto dynamiku musíme využiť aj v otázke migrácie a diskusie okolo klímy. Teraz je správny moment".

Hneď toto je ohromná lož, pretože Európa práve počas pandémie totálne zlyhala. Brusel bol ticho alebo radil zle, bol proti zavretiu hraníc, proti noseniu rúšok a podobne. Prvú vlnu Covid-19 sa podarilo utlmiť napriek Bruselu a je to práve Brusel, ktorý sa snažil, aby boli hranice a zariadenia zas rýchlo otvorené - a preto je tu rozsiahlejšia druhá vlna.

Uršula sa ďalej oháňa peniazmi - 750 miliardami eur, ktoré nakreslili pre ňu bankári a ktoré teraz mieni rozdávať ako odpustky. Volá to NextGenerationEU. Týmto máva pred očami mrňavých pseudo politikov a chce za to jedno - podporu v projekte migrácie černochov do Európy.

Európska komisia bude v nasledujúce dni predkladať nový balík opatrení k migrácii. Tento má byť údajne "vyvážený" - v preklade: bude sa snažiť zatiahnuť rovnako východnú Európu do tohto nerealizovateľného nezmyslu. Ďalší termín padol "solidarita v rámci Európy" - čo je to isté - útok na východ.

Podľa Uršuly:

"Migrácia zostane navždy časť nášho života a európskej reality".

Ani Uršula nemala odvahu zaklamať, že migrácia bola súčasťou európskeho sveta. Ale tvrdí, že teraz je a už navždy bude, čo je lož - ak aj by sa Európa migrácii otvorila, znamenalo by to jej rýchly koniec, zničenie je identity a genocídu jej obyvateľov.

Ako odmenu slubuje Uršula lepší svet - vraj na to máme prostriedky, čím zrejme myslí ten bezcenný papier s nulami, za ktoré by budúce generácie splácali asi už naveky "bankám" otrocké úroky. Ale aj ak by tu "banky" neboli, aj tak nemáme zdroje - pretože svet je konečný a zdroje dochádzajú.

K tomu dodala zopár prázdnych sľubov o prestavbe miest, o zjednotenom EÚ zdravotníctve a dokonca pol vety o tom, že sa práca musí všetkým rovnako zaplatiť. Nie sme dnešní, Uršula, na to žial verili ľudia pred 30 rokmi a nedopadli dobre. Na takéto reči už nenaletia.

Uršula patrí k balíku zločincov na čele EÚ politiky a treba voči nej zaujať nielen rezervovaný postoj, ale týchto ľudí treba odstrániť z verejného života.

 
Náhodný okoloidúci

Uršula Lajnová má pravdu v tom, že ľudia vždy "migrovali". Ale už zabudla (?) povedať, že ľudia sú nielen migranti, ale aj teritoriálni a v záujme vlastného prežitia bránia svoje územie a jeho zdroje.

A teraz k tým rozdielom.
Slniečkári občas obhajujú vítačstvo tým, že aj ľudia od nás predsa odchádzali až utekali (emigrovali) do iných krajín. To je síce pravda, ale emigranti od nás si ako svoj cieľ vyberali krajiny etnicky, kultúrne, nábožensky, civilizačne podobné a blízke. A snažili sa tam uchytiť vlastnými silami, nájsť si prácu a živobytie. Neviem o tom, že by niekto od nás emigroval do Nigérie, do Somálska alebo do Pakistanu a pýtal peniaze na živobytie od miestnej vlády. Nanajvýš tak misionári alebo rádové sestričky v samovražednej misii.
Do Európy sa však tlačia votrelci z krajín výrazne odlišných - tak etnicky, ako aj nábožensky, civilizačne a kultúrne. A navyše neprišli pracovať, až na pár výnimiek, aj tie sa zapájajú len do obchodu alebo skôr kšeftovania, ani ich nenapadne zamestnať sa napríklad na farme, ale prišli vyžierať sociálny systém a predovšetkým obsadiť územie - BEZ BOJA. A páchať kriminalitu.

Nech si len pekne Afričania hľadajú azyl v Afrike a moslimovia v moslimských krajinách.

A pre úplnosť, emigranti zo Slovenska, ktorí získajú cudzie občianstvo a prisahajú vernosť inému štátu, sú pre mňa vlastizradcovia.

horyslav

zdieľam ten istý názor.
s tou našou emigráciou ale trošku na zamyslenie. nejdem rozoberať príčiny, ale aj tak si myslím, najmä u mladých, že mnohí majú podobný cieľ ako imigranti. ísť za "lepším životom", teda príjmom. aj za prvej ceskoslovenskej republiky mnoho ľudí išlo za prácou do zahraničia, ale neboli to vysovene emigranti, doma mali rodiny, posielali domov peniaze. málo ich zostalo natrvalo či dlhodobo v cudzine. dnešní nemajú problém zakotviť kdekoľvek, samozrejme dajú prednosť kultúrne podobným krajinám. neposielajú na slovensko žiadne peniaze, a ak sa uchytia, nemajú problém sa odpútať od vlasti. ale výhody si chú ponechať, ak je zle, aj náš rozbitý zdravotný systém je im dobrý, u niektorých aj sociálny. Ale to už je vecou svojprávnosti štátu a svojprávnosti národa ako takého.
pre mňa nedoriešené je najmä ten trh s pracovnou silou. štát investuje do vdelania a nevráti sa mu to. čím vyšie vzdelanie, tým väčšia strata. a kvôli volnému pohybu v rámci únie, nemôže zaviesť protiopatrenia, napr. viazane odrobiť na Slovensku istý počet rokov, poprípade žiadať zálohu, adekvátnu časť za vzdelanie, pred vycestovaním, ai... pritom na vzdelávanie peňazí niet. a ešte k tomu ten nezmysel s volebným právom u dlhodobo žijúcich slovákov v zahraničí. čert bol dlžeň takúto vykrádačskú úniu. a to je len časť črepiniek z rozbitého Slovenska...

Idril

Ja len nechápem prečo sú tí opoziční politici takí prispatí a žerú bez pripomienky tieto Uršuline kecy spájať niečo, čo sa absolútne vylučuje. Ako je možné bojovať proti klimatickej zmene, keď podporou migrácie porastie populácia v EU ? Nerád sa opakujem, ale je známe, že rodiny kde je o jedno dieťa menej, vyprodukujú za rok o 58,6 tony menej uhlíkových emisií. A pre porovnanie, osobné auto ktoré za rok priemerne vypustí 2,4 tony emisií. Keď chce riešiť klímu musí zastaviť rast populácie !
Jediné o čom Nemcom ide, je aby celá EU kupovala nemecké E-technológie:
-veterné elektrárne, elektroautá, atď. A v európskych továrňach (teda najmä nemeckých) pracovala lacná pracovná sila z Afriky a Ázie, keďže už aj východoeurópania majú ako také finančné požiadavky za vykonanú prácu.

Náhodný okoloidúci

Kvalita výrobku je priamo úmerná kvalite pracovníka jeho profesionalite (vzdelanie + zručnosť).
Pre koho budú určené výrobky, ktoré vyrobia Afričania s priemerným IQ 85? Teda aspoň tí, ktorí nebudú na dávkach a nebudú predávať drogy. Nakoniec budeme s nostalgiou spomínať na čínsky šmejd.

Aby sme chápali, o čo ide pri úvahách o raste populácie, tak keď povieš Afričanovi alebo Aziatovi, že má mať menej detí, máš na krku obvinenie z rasizmu. Aj keď logika jasne hovorí, že človek má mať len toľko detí, koľko je schopný sám v rámci rodiny uživiť. Je veľmi pohodlné nakotiť decká a potom hodiť zodpovednosť za ne na niekoho iného.

No a samozrejme, cieľom je kalergizácia Európy a európanov.

Norman

Prvá otázka je, že koho myslíš tým "opoziční politici". To myslím bez irónie, lebo proste takí nie sú, alebo je ich málo, a ešte aj tí sú pomýlení. Proste sú tu určité ohromné tabu a nik nemá silu sa do tých tabu pustiť.

Čo sa týka hnedoidov - tých neťahajú do Európy ako lacnú pracovnú silu, na také ich využitie už neveria ani korporácie. Hnedoidi sú proste len škodná, určená k zlikvidovanieu kontinentu a bielej rasy - presne tak doslovne. Podporujú to VSETCI neeurópania, a samozrejme ich poskoci-otroci v Európe.