Šou z Opichova

Scéna so svetelnými efektmi ako z 90. rokov, plastové osudie, ulízaná neistá moderátorka, ktorá sa v poslednom čase zjavne viac zaoberala izraelskou obdobou šarije než by vystupovala pred ľuďmi, bodrý moderátor v maturitnom saku, publikum s rúškami ako banda lupičov, podivne pejúce individuá a príbehy ľudí, ktorí buď zomreli na covid a nedočkali sa ani vakcíny, ani opichovej lotérie, alebo sa zabávali na horách namiesto zdržanlivého správania, naliezol na nich covid a takmer umreli, ale nakoniec nie, a preto radia všetkým, aby sa ovakcinovali.

Začala sa Matovičova šou, ktorá má potenciál definitívne pochovať záujem o očkovanie.

Inak, to je typická magora Matoviča mentálna výbava. Sekírovanie ľudí, aby v strese sedeli pri televízoroch. Lydka z dedinky na východe Slovenska, vyžrebovaná ako prvá z osudia zbúchaného zo zvyškov od firmy na výrobu plastových okien, mala šťastie. I trimala v ruke mobil, i bola pri telke, i bola schopná prečítať takzvané heslo za fandenia moderátorov, ako keby šlo výkon na majstrovstvách sveta v šachu. Vyhrala sto tisíc. Zostala ticho, na čo sa rozžiarená moderátorka spýtala, či má radosť. Lydka ľahostajne odpovedala, že áno, sto tisíc poteší. 

Úpadková lotéria pokračuje a je to naozaj trápenie.

Dajte ako hlavnú cenu možnosť týždeň fackovať Matoviča a uvidíte to oživenie záujmu o očkovanie, aj bujarú radosť výhercov.

Norman

Princíp lotérie je urobiť niekoľko ľudí šťastnými (do tej miery, ako to peniazmi ide).
Táto Matovičova urobila jednu osobu šťastnou, a štyri nadlho nešťastnými. A to len preto, že aj po vytiahnutí z tomboly mali odpovedať na otázku, ktorá ani nebola riadne položená. Ešte aj tu poslednú ženu moderátori namiesto toho, aby ju presne poučili a upozornili, ako má vykonať požadovanú úlohu, rozptyľovali kecami o tom, aká je kľudná a podobne.
Ešte aj tí dvaja, ku ktorým sa nedovolali, budú dohľadaní a bude im povedané: vyhrali ste 1000, ale prehrali 100 0000 (200 000). Tí budú mať radosť.
Také niečo môže vymyslieť iba psychopat.
To totiž ani nie je lotéria, ale je to odžub na úrovni tých nočných súťaží na treťotriednych kanáloch v minulosti, kde cieľom bolo nie rozdeliť výhry, ale ľuďom práve zabrániť výhre.
Ale nemyslím, že by to bolo naschvál - je to proste maximálna DEBILITA ministra financií ako aj ľudí v televízii - s tlstým bravom Rezníkom na čele.
Ta "lotéria" je hodná na žalobu zo strany vylosovaných.
Ale aj to losovanie, to úplne neefektívne miešanie - to je proste neuveriteľné.

Disclaimer: len pripomínam, že nie som (zatiaľ) očkovaný a samozrejme som sa teda tohoto hnusu nezúčastnil a ani by som sa nikdy do takého niečoho nezapojil (konieckoncov ani do iných "lotérií") - sledoval som to naozaj čiste zo štúdijných (antropologických) záujmov. Oplatilo sa.

buko

tiez som to nepozeral, jednak som nemal dovod a druhak uz dlhodobo travim svoj cas inak ako sledovanim upadkovej TV
ale dostalo sa to ku mne, kedze to vyrazne prekonalo uroven upadku a klauniady priemernej TV produkcie - tak som si highlight pozrel z archivu, a nestacil sa cudovat:
Ta uboha pani z Presova Solivaru, co aj sedela pri TV, aj vedela o co ide aj chcela povedat to debilne heslo, len o par sekund oneskorila lebo to sledovala z internetovaho streamu,
Ta uboha pani, co mohla vyhrat 400.000 bola tak ponizena a zneuzita ze by sa mohla stat symbolom Matovicovho vladnutia - plneho chaosu, vysmechu, arogancie a klauniady. Joker. Archetypalna postava.
Ta uboha pani po tom co zlozila telefon a pani Wister jej oznamila ze ziadna vyhra nebude, zrejme celu noc nespala a este ani par noci spat nebude, v myslienkach na to o co prisla, s vycitkami, mozno aj myslienkami na samovrazdu - zneuzita, pozuta a vypluta v blaznivej show ktoru zrodil chory mozog narcistickeho psychopata.
"ockovacia loteria" - okrem toho ze ta vakcina naozaj je loteria pri ktorej aplikacii sa treba modlit aby nas kratkodobe a strednodobe ucinky obisli, a dlhodobe sa ziadne nepreukazali - tak okrem toto este aj produkuje nestastnych a frustrovanych ludi.

Neviem este, ako hlbsie a flagrantnejsie moze tato vlada ponizit svojich obcanov, uz mi naozaj dochadza fantazia - mozno kedy si ludia lahli tvarou dolu na zem a Matovic a ostatna vlada by na nich z vysky mocili, ako nejaky stredoveky sogun na svojich poddanych.

buko

https://www.youtube.com/watch?v=36C15syFHyc
ZDRAVÉ SLOVENSKO
ZDRAVÉ SLOVENSKO
ZDRAVÉ SLOVENSKO
ZDRAVÉ SLOVENSKO
ZDRAVÉ SLOVENSKO

https://webmshare.com/play/dP6g7

Norman

Muselo to všeobecne vyvolať vôľu znechutenia, ani pozreť ten pár minútový záznam nestačí, lebo predtým boli tri podobné prípady, ako sa to stupňovalo (prvý sa neozval, druhý sa ozval, ale tí dvaja čurákopičusi mu neodpovedali, tak položil, a tretí zas proste nemal telvízor). Proste ukážka kokotizmu na druhú, stupňovaného ad absurdum.
dnes v rtvs správach: aby zakryli tento hrozný prúser, bol podvečer Matovič a Rezník osobne u tej ženy Zuzany ( v Prešove, či kde). Vraj "možno" sa pokúsia, aby to dostala .... O pár dní všetci na to zabudnú a tak odporúčam ženskej si hneď najať advokátov.

A najpodstatnejšia pravda je, čo si napísal - je to poníženie občanov. Neskutočná hnusoba. A tak je to so všetkým - s dôchodkami, so mzdami, s odškodňovaním a podobne.

buko

Lukáš nevyhral, lebo bol počas lotérie v práci: Stálo ma to 300-tisíc a psychiku. Ešte som poriadne nespal, neviem jesť.
https://www.startitup.sk/lukas-nevyhral-lebo-bol-pocas-loterie-v-praci-s...

Lukášovi z relácie RTVS volali ako štvrtému, po dvoch neúspešných pokusoch, hral preto o tristotisíc eur. Telefón zodvihol načas a moderátori sa ho začali radostne vypytovať, či sa naozaj dovolali tomu Lukášovi z Košíc, z Juhu, ktorému chceli. Neskôr sa predstavili a hneď žiadali, aby povedal heslo, ktoré bolo kľúčom k výhre.
Zatiaľ čo na tisíckach slovenských obrazoviek svietil nápis „Sloboda“, Lukáš ho nevidel. Bol v práci a nebol pri televízore, čo im hneď aj povedal. Nastalo ticho. Moderátori ho po pár sekundách nabádali, aby nejaké slová aspoň skúsil. Lukáš si typol heslo „Očkovanie“, ktoré nevyšlo a k peniazom sa preto nedostal.

Matovic chtiac-nechtiac vyraba dalsie a dalsie psychicke pripady - na svoj pokriveny obraz. On je taky - inak nevie..

sandro

heh, no ved som to tu myslim pred casom pisal, ze mi uz chyba len to, kedy Joker pozve v zaverecnej scene vsetkych na velku party a bude so sialenym rehotom rozhadzovat peniaze z balona! A to som netusil ako rychlo sa toto prirovnanie k filmu naplni. Akurat on nepouzije na znicenie ludi jed rozprasovany z trysiek umiestnenych na balonoch, ale ich vdaka financnej navnade dodepta psychicky tak, ze sa zrutia sami.

slaven1

Aby bolo k "vakcinačnej lotérii" povedané hlavné:

Lotéria slúži vrchnosti na výsmech a poníženie ich účastníkov. Hlavná myšlienka: pozrite sa akým debilom vládneme, sú ochotní gambliť, zahrávať sa s vlastným zdravím. Už len samotná účasť je prehra daného jednotlivca.

Norman

v tom článku - také niečo, strata už-už vyhraných či sľúbených peňazí, to môže človeka odrovnať. Môže nastať depresia, a to dlhodobá, až samovražda. To je o pocite "štastného či nešťastného osudu", a ten človek môže nadobudnúť dojem, že taká prehra je dôkaz, že je večný smoliar a že mu to osud takto dáva najavo. Že už si minul svoj prídel "šťastia" (a ďalšiu šancu či "výhru" už tak skoro nedostane).
Pokiaľ viem, podobné "hry" s televízorom a telefónom, odrbávajúce ľudí, tu boli v minulosti, ale hlavne o oveľa menšie sumy. Bol to špinavý biznis nejakých špinavých podnikavcov, v tom hrali iba idioti, to je zlá minulosť.
Ale tentoraz takú zločinnú nebezpečnú vec vytiahol štát, a zatiahol do toho ľudí, ktorí sa dali zaočkovať. A státisíce je už suma na slovenské pomery naozaj osudová.

Celé to nesie jasné stopy primitívneho okresného propagandistu Matoviča.

Truhlík

Musíš byť silná povaha niečo také sledovať.
Ja už také vynechávam po "Aj múdry schybí".
Nezačal to Matovič. Pusti si nejaké rádio a je to na dennej báze. Všetci tí moderátori sú posraní trockisti. Matovič je len idiot, ktorého tam takto vychovaní brainee zvolili.

Norman

ale preto, aby som vedel, čo stvorili. Robili tomu stále reklamu, tak mi neunikol začiatok. A potom som už len čumel. Ale raz ma z toho asi jebne, to hej.
To rádia si nepúšťam, tak môže byť, že tam to ešte stále žije, tie rôzne kvízy a otázky na zavolanie, hej, to je taký rádiový formát. Ale hovorím - to je o pár mincí a azda to nie je taký odžub, ako tie televízne "lotérie" v minulosti.

sandro

Toto je naozaj ako keby vyberal ludi v loterii Sulik s cielom Matovica co najviac znemoznit. 2.v poradi bol zachranar na nocnej:)

Jakub (23) z Rakovnice prišiel o 200-tisíc eur

Hlavu v smútku má aj hasič a záchranár Jakub z obce Rakovnica. V čase telefonátu slúžil nočnú na záchranke. „Volali mi z takého čudného čísla, nebol som v teréne, ale priamo na stanici, mal som však iné povinnosti. Televízor som nemal zapnutý, lebo práca je dôležitejšia,“ uviedol Jakub s tým, že správy o tom, že mohol vyhrať 200-tisíc mu začali chodiť od známych ešte počas prenosu.

slaven1

Ako vyzerá očkovacia lotéria už vieme. Očkovacia ruleta vyzerá ako "koleso štastia" https://business.facebook.com/sloboda.v.ockovani/posts/1492472954439697

slaven1

V Bernolákove otrčil kopytá starosta Rišo Červienka. Bol nezodpovedný, podľahol propagande, nechal sa svojom tele sebe robiť pokusy pre farmakologické spoločnosti a tak to dopadlo.

https://t.me/casusbellichat/96188

Pod statusom v americkej sieti FB, kde sa pochválil "fčeličkou", sa ho Igor Trebanický pýta "Astrou"? Červienka odpovedal: "Tak... bral som čo dali. Ale áno, Astru".

Propaganda reagovala na úmrtie od "vakcinácie" rýchlo. Príbeh prikrýva vágne, citujeme "starosta v utorok ráno prehral boj s chorobou". Zase v článku zahraničného agenta "zomrel chromý kus, vám sa to nestane™".

https://www.cas.sk/clanok/2576773/bernolakovo-v-slzach-zomrel-starosta-r...

Cestovanie bez po-návratovej dvojtýždennej karantén.. domáceho väzenia (či ako to je teraz) si neužil. A ani ďalšie vymoženosti, ktoré na neho prichystali Kiskovci, Mativičovci, Kolárovci či Sulíkovci na jeseň tohto roka.

slaven1

Aha, očkovacia ruleta je už v podobe trička. Za 19€ aj s poštovným môžeš nosiť takéto pekné tričko:

http://www.resistance.sk/shop/sk/domov/206-1265-no-inot-white.html#/1-ve...

Takto ako nad tým rozmýšľam, chcelo by to tričko aj s portrétom starosta Bernonákova. Aj s citátom "Áno, s Astrou".

Možno by to chcelo tričko, s fotkami všetkých známych zabitých experimentálnymi vakcínami na ARO z roku 2019.

sandro

Cervienka mal rakovinu a nedostal ju z vakciny.

slaven1

Sandro, napíš ešte či si ho poznal osobne (Slovensko je malé, môže byť) alebo je to info z médií.

sandro

iba z medii. Predpokladam, ze ked napisu, ze prehral boj s rakovinou, tak to uz by snad bola prisilna kava, ak by takto klamali. Dufam, ze nie. Zatial to nerobili a ak nastala smrt po vakcine, ako npr. v pripade Miklanka a dalsich, tak len sucho napisali, ze zomrel. Toto by bol dalsi level.

slaven1

Možno s rakovinou aj vedome neklamali. Jednoducho napísali, čo bolo uvedené v úmrtnom liste. Žena tam nechala uviesť "rakovina" aby bol "pokoj".

V polovici júla 2021 zomrel vo Vranove Richard Zajac - 31-ročný muž, nefajčiar, nealkoholik - na krvácanie do mozgu (mŕtvicu). Keď mi to hovoril jeho priamy známy, dosť ma zaskočila smrť muža na vrchole sily. Mŕtvica sa stáva dedkom ako bol ten môj.

Automaticky nasledovala otázka, či bol "očkovaný". Hej, na jar sa nechal opichať. Takýmto úradníci ponúkali Astru. Viem lebo dvaja známi v jeho veku boli takto opichaný, u oboch vec mala klasický "astrovský priebeh" (nejaký vedľajší účinok).

Britská Astra je známa tým, že po nej vznikajú krvné zrazeniny. Krvné zrazeniny spôsobujú praskanie ciev a mŕtvice. Nechcem písať, že vpichnúť do seba experimentálny roztok bolo nemúdre alebo hlúpe, prosto sa nechal na jar "očkovať" a v lete zomrel. Za mňa bodka.

Zajac sa popri oficiálnej robote venoval "remeslu", keď vyrábal rôzne brašne, opasky, zápästky a mnoho iného z kože. Spoluorganizoval združenie venujúce sa našej histórii.

V rodine je teraz smútok. Dodajme, že to tam nie je najhoršie, ešte majú 2 deti v dospelom veku, takže rodostrom má šancu pokračovať. Apropo, rodina. Jeden z členov, trval na tom aby sa smrť v úmrtnom liste nespájala s "očkovaním". Asi chcú mať "pokoj".

Pre nás je dôležité, že to nepôjde do oficiálnej vládnej štatistiky, aj napriek (pre mňa) jasnej spojitosti s očkovaním. Takýchto zamaskovaných, skrytých, neohlásených smrtí po "opichaní" bude viac. Jedným z nich je aj Richard Červienka.

--
Poznámka 1: Nebolo to vo Vranove a aj meno je iné. 2 fakty zmenené aby mala rodina "pokoj".
Poznámka 2: Z textu je možné zistiť pravú identitu.

Norman

Ako hovoríš, Slaven. Pred pár dňami zomrel sedemročný chlapec v lesnom tábore, z dôvodu búrky. Mladý zdravý.
Kto robí ten nezmysel, že posiela zdravé deti do lesných táborov? Veď to je zločin. Toto je dôkaz, ako pobyt v lese škodí, môže spôsobiť smrť.
Navyše podľa overených správ sa v lese pohybujú medvede, ktoré tiež už jedného človeka tak poplácali, až zomrel v kroví. Na mieste našli rozbitý notebook s menom Bill Gates, ktorý chce takto znížiť populáciu sveta.
A to nehovorím o desiatkach zabitých plechovými monštrami, tzv. IBM (Identified Blech Monster (nemecká výroba)). Tieto zabíjajú. Počul som o tom.
Nechodte do lesov a už vôbec tam neposielajte deti. Najbližšie bude generálny štrajk Za život, ktorý také praktiky bude požadovať zakázať zákonom.
(mená som nezmenil, lebo ich nepoznám)

buko

Norman tie vakciny zabijaju a mrzacia. Nie v nejakom masovom meritku (zatial) a je mi jasne ze ak masovo dakoho opichas - tak aj cisla poskodeni a smrti budu vyssie.
Napriek tomu zabijaju vyrazne viac ako akekolvek ine vakciny v historii.
Niekde som cital ze sanca ze zomries po vakcine chripky a po vakcine covid je 60x vyssia - co sa mi zda sialene a v suvislosti s preukazanou slabou ucinnostou tej vakciny voci samotnemu virusu nechapem zmyslu a zurivosti presadzovania plosnej vakcinacie obyvatelstva.

slaven1

Podpatené písadlá z Pravda.sk pridali článok "Gréci reagujú na antivaxera Tsitsipasa: Zobuď sa, umierajú ľudia!":

https://sport.pravda.sk/tenis/clanok/598141-greci-reaguju-na-antivaxera-...

Pravda.sk dostala za pekné písanie o očkovaní z Ministerstva Financií (od Matelka) 54000 EUR - čo je dosť málo, podľa mňa, takže tam bude ešte nejaká iná forma transferu "hodnoty" smerom k oligarchovi vlastniacemu Pravdu. Zmluva je tu:

https://crz.gov.sk/zmluva/5877223/

Podplatené písadlá z korporátnych médií, zobudte sa, umierajú ľudia!

http://nadhlad.com/comment/41668#comment-41668
http://nadhlad.com/comment/41687#comment-41687

Výborná úvaha od Mesíka, ktorú zverejnili aj HS a HD, keď farmaceutické firmy zmenili biznis model a do predaja svojich produktov, teda vakcín, zapojili vlády jednotlivých štátov, čím si zabezpečili neustálu výnosnosť a zbavili sa konkurencie.

https://www.facebook.com/juraj.mesik.7/posts/10223149029808097
https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/12/mesik-stat-zaplatil-obrovske-sumy...
https://www.hlavnespravy.sk/novy-biznis-model-farmaceutickych-firiem-do-...

Zmluvy Ministra financií s ďalšími presstítútmi:

https://crz.gov.sk/2171273-sk/centralny-register-zmluv/?art_zs2=&art_pre...

Truhlík

Pre tých čo majú rakovinu je vakcína smrteľná.

slaven1

Červienka picla "vakcína" len jeho žena dala napísať do úmrtného listu "rakovina" aby bol pokoj (toto je môj typ). V jeho prípade to bolo ľahko na čo zvaliť.

Druhý ťah: formálne sa experimenty nemôžu robiť na ľuďoch s komorbilitami, preto aj také vágne konštatovanie zahraničného agenta Nový čas, o Červienkovom skonaní na "chorobu". "Očkovaný" vôbec nemal byť.

Nuž ale ak na tom trval, prosím. Možno sa len chcel vyhnúť štátnej šikane pri vstupe do nemocnice či svojmu "lekárovi", keď sa potrebuješ preukázať výterom hlavy.

Alebo ďalší pokus o ťah: Čo je to, že 42-ročný (starosta) zomrie na rakovinu? Usililo jeho chorobu, to, že sa mu nedostávalo liečby počas minulého roka, keď boli nemocnice defakto zatvorené?

O tomto probléme viem, lebo máme v rodine človeka po "jedoterapii" (chemoterapia) a akurát ukončenie je "kúry" vyšlo na leto 2020 (tesne pred tým než začali zatvárať nemocnice) a vrámci možností je to u neho nateraz dobre, tfuj tfuj :-)

Alebo tento ťah. Ako sa môže u 42-ročné vyvinúť smrteľná rakovina. Čo za otraviny z Lidlu jedol? V akom karcinogénnom prostredí žil? Čo robí štátna kontrola potravín alebo životné prostredie? Nemajú tam nejakú nelegálnu skládku? https://youtu.be/KXHV7J5K4XU

Červienkova smrť je pre koloniálny systém, prehra z každého ťahu. Preto zahraničný agent konštatoval iba, že „starosta v utorok ráno prehral boj s chorobou.“

https://www.cas.sk/clanok/2576773/bernolakovo-v-slzach-zomrel-starosta-r...

buko

dalsi picnuty - telocvikar, sportovec
https://www.cas.sk/clanok/2576601/oblubeny-telocvikar-jan-53-neprezil-na...

Siel na bicykli dolu kopcom zrazu dostal infarkt a este aj velkou rychlostou nabural do odstaveneho auta pri ceste.
Pricina smrti: zastava srdca.
Najcastejsi vazny vedlajsi ucinok covid vakciny: zastava srdca.

sandro

Iba clovek uplne odtrhnuty od reality nevidi, ze zacali padat mladi ludia ako muchy - specialne pri sporte. Toto sa kedysi normalne dalo navnimat z okolia, z rozpravania, z toho co clovek vidi a pocuje. Dnes urcuju smer iba media, ludia stracaju prirodzenu ostrazitost a vnimavost.
https://trencin.zoznam.sk/mimoridnas-sprava-neskutocna-tragedia-pri-tren...

sandro

wou, tak keby to nevidim na vlastne oci tak neverim. Zastava srdca zmenena vsade na prejdenie kamionom. Kazdopadne nech odpociva v pokoji, nadejny mlady clovek ...

buko

na to ti zastancovia plosneho opichavania experimentalnym preparatom povedia ze to je anekdotalny dokaz ktory o nicom nevypoveda.

Mna dojal tento pribeh nevakcinovaneho mladeho herca, ktory bol v tazkom covid stave hospitalizovany na kysliku (pocas toho vsak este stihol natocit srdcervuce video ako sa treba dat ockovat), za tyzden uz behal vesely po ulici :) A vyliecil sa z toho takzeho covidu asi iba kyslikom, lebo ved liekty nemame a vakcinovany nebol :)

http://www.inenoviny.sk/internetom-sa-siri-sprava-ze-tibor-na-kysliku-je...

Samozrejme pribeh mladeho herca nie je ojedinely, v EU sa siria desiatky pripadov kde mladi herci boli v nemocniciach s covidov a apelovali ludi nech sa ockuju. Zrejme mlady herec ma vyssie riziko tazsieho priebehu COVID ako bezna vzorka rovnakej populacie.

mame tu niekolko LZI - ze vakciny su bezpecne, ze nas ochrania pred virusom a ze je potrebne aby sa vsetci dali ockovat.
Je nejaka moznost ze niekto kto nam permanentne KLAME to s nami naozaj mysli dobre a chce nas naozaj ochranit?

Ak uz tu niekto nevidi suvislost, tak mu niet ani rady, ani pomoci.

Norman

ak si myslíš, že všetci klamú a chcú vám zle - tak zájdi do krematória ať víš, do čeho jdeš.
Ja som tam bol dnes a poviem ti, veľmi pekné miesto a efektný obrad, netreba sa báť.
A cestou sme preberali, že rakovina je horší a hlavne dlhší bolestivejší spôsob odchodu, ako covid.

K tej možnosti, že niekto ti klame a pritom to myslí dobre: to je plne bežné, začala to určite už tvoja mama. Alebo ty si k doktorovi ako malý nechodil?

kali

V podstate áno, lebo to načom systému a jeho predstavitelom najviac záleži, je aby sa všetko vrátilo do tzv „normálu“. Aby ekonomika zase fičala, aby hdp rástlo, aby ľuďia zase pekne napochodovali do práce a zarobené utrácali na zbytočnosti a svoje rozmary, aby sa zvýšila produkcia nech sa čo najviac predáva a nakupuje nech trh znova ožije, lebo iba tak sa začne využívať efektívne otroctvo a hromadiť bohatstvo do rúk úzkej skupiny velkokapitalistov. Vakcína je najlacnejší a najrýchlejší spôsob ako toto dosiahnuť aj napriek nejakým stratám spôsobenými vedlajšími účinkami, ktoré v konečnom zúčtovaní neprevyšujú ekonomické straty s dlhodobo chorými. Otrokár vždy chcel aby jeho otroci pracovali, nechce aby sedeli nečinne zavretý doma, nechce ich redukovať, nechce ich zabíjať, nechce aby boli chorý a ležali neschopný niekde v hospicoch.

Norman

To nemyslíš vážne.

Keď minulý rok zomierali denne vo väčšine krajín stovky ľudí na milion obyvateľstva (ak nie za deň, tak za týždeň), tak anticovidáci hovorili že nezomreli na covid, ale s covidom.
A teraz dávate za vinu vakcíe aj ľudí, ktorých prejde kamion.
To je čierny humor.

Astra Zeneca zabíjala zrážaním krvi a to, že ju pustili bol zločin, a že tá fiča Baťová mala tú drzosť a vyhlasovala menom štátneho ústavu testovania ŠUKL, že vakcína je OK, tak ona osobne by mala ísť ako prvá za mreže.
Ale podobnými správami o športovcov, čo ich čosi prejde, zaťahujete kritiku vakcín tam, kam nepatrí. Potom sa aj reálne zločiny stratia.

Po vakcínach sa očakáva určité zaťaženie organizmu, a je prinajhoršom je možné, že blbí športovci na to nebrali ohľad a padli pod auto. Vakcinácia je riziko, ak je čosi plošné, tak je štatisticky doslovne ISTE, že si to niekto odnesie. Nuž ale veď práve antirúškari a anti vakcinéri razili teóriu, že človek raz zomrieť musí a že sa netreba báť (vírusu). Tak sa nebojte ani injekcie a nebuďte posratí, vážení.

buko

ked som to prvykrat cital bolo tam cierne na bielom "zastava srdca"
teraz je tam uz nie je ani ten "kamion"
ale v tagoch stale svieti "zastava srdca" pre istotu som to screenshotol:
https://imgur.com/a/i9QSXTY

niekto ti permanentne klame a ty si sa rozhodol ignorovat a necitat medzi riadkami. OK. to je tvoja volba.
Ja sa na tejto obludnej lzi odmietam zucastnovat a odmietam ju podporovat.

Norman

medzi riadkami znamená u teba vymýšľať si veci, ktoré nie sú ?

Samozrejme niekto neustále klame - v tomto prípade to prestitústske hovado, ktoré tam dalo na začiatku to "na zástavu srdca".

sandro

Norman, ty vies ze k vakcinacii nemam ten hystericky pristup ako Slaven npr.(prepac Slaven) a v rozumnej miere dokaze podla mna ucinne ochranit niektore skupiny obyv., ale namatkovo:

https://sportky.zoznam.sk/c/266999/obrovska-tragedia-slovensky-futbalist...
https://www.cas.sk/clanok/2567129/obrovska-tragedia-slovensky-futbalista...
https://sportnet.sme.sk/spravy/zomrel-mlady-futbalista-fk-sitno-banska-s...
https://www1.pluska.sk/krimi/zahadna-nahla-smrt-extraligoveho-sportovca-...
https://sport.aktuality.sk/c/499545/necakana-smrt-rozhodcu-jozefa-pavlik...
https://www.hlavnespravy.sk/po-znamych-novinaroch-najnovsie-zomrel-znamy...
....+Sebanova, Miklanek, Virsik (vsetko Astra) ..Na Karlovej univerzite padli na infakrt 3ja profaci behom jedneho mesiaca(podobne ako rtvs) v mladom veku https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/14/tretie-umrtie-na-karlovej-univerz...
A to sa nespomina vela pripadov, ktore sa clovek dozvie len od znamych.
Toto jednoducho nie je norma, obcas na ihrisku umrie mlady clovek, stava sa, ale nie v takejto kadencii. Kazdy nech si urobi nazor sam. Ja som si spravil - ockovanie starych ludi - ANO, ockovanie mladych zdravych ludi(0-30r) - NA KRIMINAL. Najma ked sa uz naplno ukazalo, ze nejaka kolektivna imunita je v tomto pripade nezmysel a nie je mozne ju dosiahnut. Izrael to uz vzdava.

PS: ja som siel do Sputniku, ako som tu uz pisal lebo mi ta vakcina pride najlepsia. Dnes uz nie som presvedceny o tom, ze by som siel zase.

Norman

Sandro, veď ja nehovorím, že je to bez rizika a SandraZeneca predsa oficiálne bola stiahnutá ako vadná. Sputnik má možno iné vlastnosti, možno používa iné bielkoviny, ktoré nespôsobujú zrážanlivosť, možno nie.

A čo teraz. Každý liek a každá aj drobná operácia môže skončiť zle. Ja nejak nepropagujem očkovanie, aj preto, že je možno menej efektívne, ako by bolo treba - ale odmietam podporovať tú primitívnu antivakcinačnú úroveň. Teraz bude každý ošúchaný športovec, čo si zničil behaním, tabletkami a slopaním zdravie, považovaný za obeť vakcíny? Športovci sú známi, že žerú moc rôznej chémie a preťažujú sa. Teraz nejaký čas títo vyslúžilci vypadli z formy a následne ich behanie v tropických horúčavách zabilo (ale možno aj AstraZeneca pomohla).

To kriminále tých, čo púšťajú deti do lesa, som už písal. Celý život je riziko, všetci sa dali očkovať naozaj doborovoľne, v tomto kriminál nevidím. Koľko detí či mladých bude mať následky prechodenia covidu, srdcové a podobné? Kto to vie? Ty? Ani ja to neviem, ale môže ich byť veľa.

mnkr

osobne si myslim, ze AZ nie je o nic vadnejsia ako ine ( menujem Pfizer a Modernu ), nevydrzala ale konkurencny boj o trh

slaven1

Správa od HS:

https://www.hlavnespravy.sk/neskutocna-tragedia-pocas-treningu-zomrel-18...

To "neskutočná" si mohli v nadpise odpustiť. Smrteľné nehody na ceste sa stávajú každý deň. Ďalej píšu, že na smrti 18-ročného cyklistu sa povozila aj tupá Nikolsonová. Poznámka: na mieste nehody som nebol, verím tvrdeniu rodiny.

Iné som chcel. Udalosti okolo prepisovania správy o úmrtí 18-ročné cyklistu korporátom - najskôr zástava srdca, potom kamión - mi pripomenulo záver recenzie D-FENS na český štvrťročník Radix:

Papírové vydání já osobně kvituji s povděkem. Vzhledem k tomu, že obsah internetu se mění zpětně, bude někdy za deset let velmi zatěžko najít nějaké relevantní artefakty o tom, jak lidstvo zešílelo z respirační infekce s úmrtností běžné chřipky. Doporučuji si schovat ty rouššššky ušité doma z trenclí a něco dobového tisku, abychom mohli někdy později ukázat dětem nebo komukoli potřebnému tento odkaz z dob budování zdravotně policejního státu.

https://dfens-cz.com/casopis-radix/

Norman

Na tej ceste som bol. Zjazd z kopca, kde ani osobák moc na brzdách nezastavíš, nieto kamion. Navyše sú tam kamiony predbiehané, takže nemôžu vyhnúť. Tadiaľ by som na bicykli nešiel ani bohovi, radšej desať očkovaní naraz, no joke.
Ale vidíš, ženú vlastné deti na smrť. Šialenstvo.
A prečo o tom píšu Hlavné Správy? Aby podsúvali ako príčinu smrti očkovanie. Hnus, naozaj hnus. A to sa Sopko hrdil, ako chce mať seriózne noviny. Nejde o to, že je to klamstvo, ale je to úbohé klamstvo. A do mainstreamu sa HS už dostali - ale len úrovňou klamstva a propagandy.

Ináč to, čo cituješ od Defensa:
"respirační infekce s úmrtností běžné chřipky"
- to už dnes môže napísať iba skutočný debil. Takým sa žial "alternatívny D-fense, podobne ako Aeronet a viacerí iní stal. Pre peniaze z čítanosti, alebo čo ich presne motivuje, napíšu čokoľvek. Ľudia, naozaj, nežerte to seno, neverte tomu. Z potencionálne politickej alternatívy sa stalo niečo ako yutuberi pre pubertiakov.

sandro

Slaven, ja mam niekedy pocit, ze ti musi zomriet 5 pribuznych aby si zacal chapat, ze to nie je chripka. Casto sa stretavam s ludmi, ktori doteraz riesia post-covid problem. Pred malou chvilou teta, co prisla odpisovat vodomer. Od prekonania covidu nevie poriadne dychat - trva to mesiace. Pluca na padtrt. Toto je normalne po chripke? Tak ako vnimam problem s plosnym ockovanim a tym, co tu bolo nedavno celkom dobre rozpitvane, tak vnimam aj vaznost COVIDu. Ja osobne to proste dostat nechcem. Aj nasa Lubov, ktoru tymto prosim aby sa ozvala, ten virus takmer nerozchodila.

slaven1

My nevieme koľko ľudí reálne zomrelo s kovidom a od kovidu. Oficiálne vládne číslo 12500 (či koľko) je falošné, neoveriteľné. NEDÁ SA OVERIŤ A JA TÝM TUPÝM, PREDAJNÝM KURVÁM NEVERÍM. Verí mu len hlupák (a tých že je :D)

Viacerí starostovia zverejnil info, že im číslo z NCZI, ktoré má za posledný rok už 4 šefa, nesedí s tým, čo majú oni hlásene vrámci obce / mesta. Ojeby.

Ja sám som ARO vyležal za 2 dni. Ďalší rodinný príslušník za 10 dní. Z blízkej rodiny neumrel nikto. Zo širšej počas minulého roka umreli 3-ja, ani jeden oficiálne na covid (asi tak ako Richrad Červienka :-). Jeden mal za 77 rokov a druhý bol "zázrak vedy", že ešte vôbec žil.

Odpojení obyvatelia väčších slovenských "miest", nechápu ako to vyzerá s "optimalizovanou" zdravotnou starostlivosťou v takých dierach ako je povedzme Tisovec alebo Hodruša-hámre, Vernár. Aj na bežnú chrípku by kapali ľudia, keby boli zatvorené nemocnice, tak ako to bolo defakto minulý rok. Inak, kde sa stratila chrípka? Atď atď.

Ani nie mesiac dozadu umrel známy, 31-ročný. Na "vakcínu". Zabila ho dôverčivosť v to, že úradníci systému slúžia občanom, národu a to, že v oligarchických médiach nie je diskusia s kritikmi produktov farmaceutických spoločností (A RTVS čo?). Prostoduchým ako môj 31-ročný známi sa za každého režimu ťažko žije. No konkrétne tomuto sa už "nežije".

A úradnícky predajcovia chcú pichať experimentálne látky našim deťom. Čo z toho, že debilko, autor "Čo všetko viem o kráse vlasov" bude obesený za čerpačke Shell, keď daná rodina sa bude celý život starať o dieťa, ktoré si nechali skrypliť, aby mohlo chodiť do školy?

https://www.theguardian.com/science/2017/feb/09/ministers-lose-fight-to-...

Koho to bude vina: rodičov že pokusný preparát nechali do dieťaťa vpichnúť alebo bábky, ktorá vpichnutie pokusného preparátu vyžadovala ako podmienku získavania vzdelania?

Norman

za 19 eur????
To tričko je dúhové ako buzerantská riť.

slaven1

Motív na tričku sa podobá na "Koleso šťastia". Moderovaním tejto licencovanej gembliarne kedysi začínal Jozef Pročko alebo Peter Marcin.

https://www.youtube.com/watch?v=Sf39AanpZC4
https://www.youtube.com/watch?v=Xws_JDZ-9XQ

Dodajme, že "zábavná relácia" mala úroveň, výšiny ktorej "vakcinačná ruleta" pod vedením moderátorky Zvery Vystrerovej nikdy nedosiahne.

Buzidúha je 6 farieb, keď je ich 50 je to v poho :) Ďalej, dúha je príliš pekný symbol aby sme ju nechali homosexualistom, rovnako ako kolovrat je starý národný symbol, ktorý netreba oddať tretej ríši.

Norman

je jasné, že je to koleso lotérie.
Ale keď dnes dáš do radu rôzne farby, symbolizuje to buzerantov.
A keď ich skrútiš do kruhu, symbolizuje to ich otvor.

To už tí antivaxeri nemajú trocha zmyslu pre estetiku?
Nehovoriac tá premrštená cena. Väčšina "alternatívy" je len sprostá snaha zarobiť.

slaven1

No aha, tuto došiel ďalší človek nezávisle odo mňa k rovnakému záveru:

V naší praxi se pravidelně setkáváme s postižením lidí po vakcinaci. U chronicky nemocných se to vždy svede na nějakou jejich nemoc, přestože žádné podobné obtíže pacient nikdy předtím neměl. Setkávám se i s „vakcinačním“ postižením lidí mladých a zcela zdravých, z nichž mnozí i otevřeně přiznávají, že udělali chybu. Vnímají, že jejich obtíže jasně korelují s provedenou vakcinací.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Toto-je-za-cenzurou-o-co...

Roland Edvardsen

Z psychohygienických dôvodov som samozrejme nepozeral, ale už len z počutého je očividné, že to mohol vymyslieť len chorý mozog. A Matovič si ešte robí zo zúčastnených srandu na FB. On naozaj je v prvom rade a predovšetkým sadista. On to naozaj robí asi schválne, lebo toto sa jednoducho pochopiť nedá. Hovorím, fenomén Matovič bude musieť byť raz sfilmovaný - a bude to kombinácia Kurvahoši a Joker, proste ťažká tragikomédia. :-)