Celý zvukový záznam prípadu Gorila je na internete. 39 hodín dôkazu o rozkrádaní za Dzurindovej vlády

Zvukový záznam Gorily, ktorý pôvodne nebol k dispozícii a "teda sa nemohlo nič dokázať", sa zjavil na internete. Emaily s linkom na tento 39 hodinový záznam dostali viaceré redakcie. Link medzičasom nefunguje, ale čo je raz na webe, to sa už asi nestratí.

Jeden takýto zvukový záznam našla polícia už pred pár mesiacmi v Kočnerovom byte. Bol vraj na USB klúči priamo na stole - kto ho tam dal, je nejasné.

Rozpúta sa teraz znova vyšetrovanie Gorily, budú ľudia na nahrávke hovoriaci o korupcii teraz aj skutočne obvinení?

Skutočným škandálom ale je už to, čo bolo jasné pri prvom zjavení sa prepisov týchto rozhovorov v roku 2012 -  je šokujúce, že taketo záznamy môže mať bezpečnostná služba štátu (rok 2005, 2006) a napriek tomu sa nič nedeje. Kapitalistickí a proamerickí privatizéri urobili už vtedy zo Slovenska doslovne bezprávnu kolóniu.

A teraz sa chcú vrátiť a doraziť to, urobiť zo Slovenska doslovne ranu v tele V4, kde by zabetónovali svoju armádu, a kadial by nalievali do východnej Európy inváziu arabov a černochov.

O nahrávke Gorily sa Penta a iní v médiach už vyjadrili, že je nedôveryhodná. Zaujímavé, že sa tak skoro nik nevyjadril, keď Peter Toth doniesol textový prepis akejsi komunikácie zvanej Threema - po tom, ako ho mesiace mohol niekto spracovať. Tieto texty, vyselektované, takže ukazovali na ľudí aspoň v malom spojených s vládnou koalíciou, boli masmediálnym molochom okamžite považované za pravé a absolútne do detailu autentické.

O pravosti záznamu Gorila ale nemožno pochybovať. Urobila ho oficiálne SIS. A je plne v súľade s tým, čo sa tušilo neoficiálne - že politka SDKU bola jeden veľký zločin, vlastizrada a že jeho prední politici patria za mreže. Nadoživotie. 

Je jasné, že na Slovensku politické skupiny začínajú po sebe už strielať tým najhorším materiálom, aký na seba majú. Za týmto už zostáva jedine olovo ... ale vlastne aj to už schytal jeden prestitútsky poskok, takže tabu mílnik je už prekonaný a môže sa ľahko zopakovať.

Tento systém plutokratickej despocie dospel do štádia rozvratu. Ako sa kedysi hovorilo o bývalom režime: nefunguje.  Ani tento plutokracký humus nefunguje.

Nuž, pripravme sa na ďalšie kolo bojov kuriev s prostitútkami. A dúfajme, že sa ich čo najviac navzájom deratizuje.

 

Momentálne stiahnuteľné:

http://download2325.mediafire.com/ilm73sn935ng/upbwdyzpp8a6typ/Gorila.mp3

 

 

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/529414-na-internete-sa-objavil-zvukovy-zaznam-gorily-ma-39-hodin/

 

 

 

 
Roland Edvardsen

Nuž, tie novinárske hyeny opäť prerazili ďalšie dno. Bohužiaľ, ale budúce voľby naozaj ťažko nazvať férovými a demokratickými vzhľadom na agresiu tejto mediálno-korporátnej mafie.
Hej, všade pekne vycapiť Fica s kolou, aby tí, čo nemajú takú dobrú pamäť, mali asociáciu Fico=Gorila, nie Gorila=dzurindovci/miklošovci. Trápne a prevarené.
Ale dobre sa pozeralo aspoň na to, ako sa zamietlo s trnavským psychošom na smeráckej tlačovke :-): https://www.youtube.com/watch?v=5zfXvhQMr-c

Norman

Čistý nefalšovaný bezprízorný blázon.

Každý, kto bude voliť Olano, je kretén a zaslúži si len oplutie. Po tamtom Matovičovom fauxpas, ktoré je úplne šialené a nelogické, by ľudia mali na akýchkoľvek budúcich voličov Olano len pluť. Oni sú skutočný extrémizmus a radikalizmus, vrátane násilia a iracionality.

Roland Edvardsen

Voliči Oľano naozaj sú nechutná, agresívna spodina. To sa pekne ukázalo napríklad pri protestoch pred Bonaparte. Normálnemu, zdravému človeku niečo také ako Matovič nemôže imponovať, ale bude pociťovať odpor. Také je to jednoduché.

afinabul

V cca v druhej min sa spomínajú provízie pre americko-izraelskú firmu, dnes sa ďalej nedostanem, treba to vyčistiť, skušam audacity

slaven1

2 roky stará technológia, dokázala spraviť takéto audio - https://soundcloud.com/user-535691776/dialog

Lyrebird: Ultra-realistic voice cloning and text to speech

Trnka: Je to kompilát, nie je to kompilát? Ja dodávam, čo z toho je kompilát a čo nie?

Ema

V korporátnych mediálnych splaškoch dnes bliaka na ľudí samá ficokola. V Shaviv Strategy & Campaigns LTD (v holokauzovom písme שביב אסטרטגיה וקמפיינים בע"מ‎) sa zjavne rozhodli žmýkať pred voľbami zo suchej handry v presvedčení, že stokrát zopakovaná ficokola vyhrá päťgramovému bielemu voľby a budú sem môcť natlačiť do zbrusu nových lágrov celé mega čiernych, presunutých z vybývaných lágrov v Grécku plus ďalších, ktorí na svoj slávnostný príchod do progresívne liberálnej Európy iba čakajú.

To - a nič iné - bude pointa blížiacich sa volieb v ešte stále pokojnej a pohodovej podkarpatskej tejtokrajine.

Norman

toho, čo tam robil Fico:

Osobitne som si vypočul časť nahrávky s Robertom Ficom. Je to 15 rokov staré, ale z hľadiska dejepisu je to milé. Takže, milí moji, toto je tá strašná špina na Fica, o ktorej tu roky blúznia pravičiari:

a) Fico je proti tomu, aby Flašík vyberal peniaze a keďže je tu toto podozrenie, zbavil sa ho - sorry, ale to je na Bielu vranu za boj proti korupčníkom;
b) Fico potvrdzuje, že na neho nikto nič nemá, lebo je čistý - toto hovorí v súkromnom rozhovore, čiže zjavne si nevymýšľa a je to tak, on je fakt čistý;
c) pýta sa, čo je zač Široký, o ktorom tu médiá spriadajú konšpirácie, že je prepojený so Smerom - a ajhľa, on ho nepozná a musí sa na neho pýtať, čím rúca ďalší mýtus médií o tom, ako oligarchovia ovládajú Smer;
d) hovorí o medzinárodnej akceptácii strany Smer, na ktorej mu záleží - no škandál, obeste ho!
e) hovorí, že chce mať s Američanmi také vzťahy, aby nám neubližovali, aj keď vie, že chcú Dzurindu, čiže je realista;
f) záleží mu na stabilite strany a ponúka vnútropolitické úvahy;
g) vyhraňuje sa proti KDH a SMK, lebo - ako hovorí - je národný politik a KDH sú falošní Talibanci, čo je dodnes úplná pravda;
h) uvažuje, či by nebolo lepšie ubrať z ľavicovej rétoriky Smeru, aby sa do parlamentu dostala KSS a znemožnila pravicovú koalíciu - mimoriadne sympatické gesto a konečne som pochopil, prečo Smer vtedy nešiel viac doľava;
i) zvažuje, akú koalíciu by mohlo mať Slovensko a ako najlepšie programovo presadiť sociálny štát, čo je veľmi cenné,
j) a ďalšie politologické úvahy.

Ja neviem, ale ak toto je tá nekonečná tragédia, o ktorej tu besnia médiá 8 rokov, tak sa asi museli s koňom zraziť. A áno, vypýtal si kolu - Ježiši, zavrite ho, piť túto odpornú sladkú vodu je zločin proti ľudskosti!
------------

Môj doplnok:
Nejde len o to, že autentická Gorila, aj s autentickými hlasmi, natrvalo zhadzuje druhú Dzurindovu vládu (a všetkých jej kolaborantov) ale aj celý historický proces tzv. privatizácie. Je to NAJVACSI zločin, aký sa na území Slovenska stal za posledných sto rokov.
Zmiji nemôžete zveriť smerovanie spoločnosti - vždy v nej prevládne jej naturel a otrávi všetko naokolo.

Roland Edvardsen

Hej, to je ten paradox: že Gorilu abrahamická mafia teraz využíva na zničenie Fica/Smeru, hoci Fico z tých záznamov vyznie naopak ešte pozitívnejšie než by človek predpokladal, hehe. :-) Nová infoška (ktorá nebola v prepisoch, ale je nahratá) je, že Paškovi Fico veril viac ako Kaliňákovi: https://www.youtube.com/watch?v=R1EM7uEv

Norman

že sa Gorilu (nielen teraz, od jej prevalenia 2012) pokúšajú hodiť na Fica, je typická pre tú ich židovinu. Je typická pre ľudí bez svedomia, ktorí sú schopní do očí tvrdiť, že čierna je biela.
Treba to poznať a rátať s tým, nenechať sa tým vyviesť z rovnováhy.

Ešte jeden aspekt k nahrávke treba dodať:
Je to ukážka toho, ako v korporátnej plutokracii všetci politici chodia za finančníkmi a rozoberajú s nimi dianie. TU vidno, že režim nie je demokracia, ale plutokracia, nedemokratický despotizmus. TO je Gorila - a sú naivné predstavy nielen teliat, ktorí si myslia, že na vine je Fico, ale prípadné postoje, že to bola náhoda. Nie, toto je systémový prvok a všade v "kapitalizme" takto chodia politici k hajzlom bankárom na koberček.
Na Slovensku je to len o to horšie, že tu bol celý národný majetok rozkradnutý (rovnako ako vo všetkých postkomunistických krajinách).
Za druhé je výnimka to, že to tu vďaka nezrelosti režimu vôbec mohlo byť natočené a dostalo sa to na verejnosť, aj keď po rokoch. Lebo inde, tak ako hovorí Kočner s Trnkom, by sa za toto vraždilo, mizli by ľudia. Veru, inde by k tomu proste nedošlo.

slaven1

- Treba sfunkčniť referendum (znížiť počet potrebných podpisov na vypísanie + platné tak či tak + ďalšie veci, prosto sfunkčniť) aby sa dala ľudu do ruky brzda proti zlým zákonom, ktoré prijímajú droidi oligarchov.

- Treba zaviesť "občiansku žalobu", či ako to Harabin nazval - keď nekoná prokurátor aby aj občania mohli

- Treba zaviesť zákon o zahraničných agentoch - mimovládky financované zo zahranicia aby rozlíšiteľné (kto platí kapelu, vyberá muziku)

- Treba zaviesť zákon zakazujúci vlastníctvo médií zahraničím - okamžite sa zníži protislovenská činnosť SME, rádia Express, Markizi, Joj, Aktualit.sk, Topkies.sk, Nového času, atď.

- Treba zrušiť súkromné zdravotné poisťovne - toto je zlo.

Ale body hore nebudú, lebo "ešte nie je zle".

Anthony Aurel

Ak bol Fico v celej veci tak nevinný ako tvrdíte, tak prečo sa celé tie roky snažil zamiesť túto vec pod koberec. Novinári sa ho už viac než desaťročie pýtajú či bol v byte na Vazovovej ulici a čo tam robil. Vždy sa vyhýbal odpovedi a hádzal to na Dzurindu. Nebudem sa Dzurindu zastávať, ale to že je vinný Dzurinda neznamená, že Fico je anjelik. Však sa tam bavili o obyčajnom sprostom lobingu pre Pentu. Fico ako akože ľavičiar a zástanca sociálnych vrstiev lobuje pre najväčšiu spoločnosť na Slovensku... Nehovoriac o tom, že celá tá nahrávka je neskôr napojená na kupovanie poslancov a dosádzanie "verných" ľudí na prokuratúru a nespočet ďalších káuz Smeráckej vlády. Veď je to celá jedna cháska prehnitá korupciou. SDKÚ už je v zabudnutí a ak boli vo veci vinní nech pykajú tiež. Ale Fico je stále predseda Smeru vládnej a najsilnejšej strany na Slovensku. Ľuďom asi fakt jebe ak sú ochotní toto mu odpustiť.

Roland Edvardsen

Obávam sa, že nás zle čítaš. Nikto si tu nemyslí, že Fico je anjel (a sme realisti, pokiaľ ide o veci politické. Fico sa za toľké roky v politike ťažko nemohol nezababrať a jeho ohromný politický úspech musel byť niečim vykúpený...nie sme naivisti). Ide o ten nepomer v tom, ako tu korpo-splašky nakladajú Smeru, zatiaľ čo ignorujú celý ten ukrutný shit miklošovských rabovačov - lebo o nich je Gorila primárne. A robia to takto zámerne s cieľom ovplyvniť volebný výsledok v prospech globalistických politických subjektov.

Norman

Nuž stretnutie so šéfom Penty určite bude o Pente. Lobbing je bežná záležitosť systému, čo sa sem dovalil z Ameriky. Fico prijal pozvanie a ja súhlasím s Blahom, ako som to sem dal, všetky tie body - naozaj tam nie je nič neetické, nieto protizákonné. Ak je, daj to sem, veľmi by mato zaujímalo, čo také hrozné urobila opozičná strana Smer v roku 2005. Lebo tí ľudia, čo stále opakujú tú mantru o Ficovi, proste nepoznajú realitu.

Je síce pekné, že strana SDKU sa v panike a pod tlakom nielen týchto afér rozpustila, ale Dzurinda, Mikloš a iní sú stále na slobode a robia politiku. Aký trest?

Čo majú ľudia Ficovi odpustiť?? Ľuďom jebe? Ale opačnej strane. Ty chceš diktovať Smeru, koho má mať za predsedu, alebo čo? Veď Fico už nie je ani vo vláde - nezabudni zajtra prísť blačať s ovcami, že Fico má odísť. Chodte vy všetci už do fiče niekam do kanady za Nicholsonom, utierať dedom zadky.

mailer

.

Náhodný okoloidúci

Nie je to ďalšia reinkarnácia Morozova? Aj keď zatiaľ sa neprejavuje grafomansky.

mailer

.

Norman

Aj ty to myslíš dobre a máš pravdu, že ľudia to myslia dobre, len, ako sa hovorí, "sa mýlia" :) Žiaľ, aj to "len mýlenie sa" stačí na tú tragédiu.

Popravde, mňa viac štve už tá - no, nazvem to zaobalene - tá neschopnosť sa brániť manipuláciam, ako nejaká amorálnosť populácie.
Lenže teraz sme všetci dospeli do štádia, že "tí druhí sú ovce" - takže nikto nikoho nepresvedčí.
No, pravda je o niečo lepšia - ľudí možno presvedčiť, ale treba sa k nim dostať, a to sa plošne nedá, nemyslím teraz (len) prostriedky, proste sa ku dostatočnej množine ľudí nedostane dobré slovo, lebo sú všetci nejako rozptýlení.

Čo sa týka Morozova konkrétne - ja si nemyslím, že by bol až taká sviňa :-), len bol strašne ukecaný. No, to je klasický problém dôchodcov a podobných ľudí :) Ale ty si to myslel asi tak, že Morozov si nerobil ilúzie o svete ani o sebe, s tým sa dá súhlasiť (Morozov žije na Rolandovom blogu - ale Rolandov blog už zahynul, tak neviem, tento virtuálny svet je taká smiešna a nepodarená groteska tej tragédie tam vonku, až je to nechutné)

Roland Edvardsen

Myslím, že slovo sviňa pasuje na úplne iných ľudí než je Morozov. Morozov je menej naivný než zvyšok ľudí pohybujúcich sa v tomto "sektrore". A musím si zaklopať - u mňa poslúcha viac ako poslúchal tu .:-)

Môj blog určite nezahynul - len sa nikam nenáhli a nie je od nikoho závislý, a preto si môže dovoliť aj dlhší oddych. :-)

Ľubov

naznač mi trochu,kto je Morozov.-).
Som svätá prostota,však vieš,ale už mi to zvedavosť nedá,dnes sa mu asi bude čkať,Morozov,Morozov.
Len aby to napokon nebol gróf Saint Germain.-)).

Z Protiprúdu si pamätám pár mien,niekto z nich? Inak,samozrejme,pokračuj po svojom.Dnes je komorná atmosféra všade,hádam okrem HS a Aero News. Všetci ste skvelí,bez irónie,úprimne. Vážim si ,čo robíte.

ps.Ešte ku Kotlebovi.On zamestnal svoju ženu na Cestných stavbách ako referentku,s platom do 700 eur,možno aj veľa som povedala. A ten slávny flek pre brata bol na vrátnici,keby urobil niečo trochu podobné,ako ten vecheť Lunter, bolo by to všade.
Radačovký urobil niečo podobné ako Lunter. Syna mohol zamestnať na Slovensku,zohnal by mu dobrý flek zaiste,ale zobrať ho do Bruselu je nešťastné a hlúpe.

Roland Edvardsen

Morozov tu vystriedal veľa prezývok (Vivo, Jahve Kadeš a neviem čo ešte). Nespomínaš si?

Ja neobhajujem čo spravil Radačovský, len nie celkom rozumiem, prečo je odrazu takým terčom? Ale inak podľa mňa sa ku kotlebovcom ani nehodí, asi sa dali očakávať spory...Ak už, mohol by ísť k Harabinovi.

Priatel1

pre reprivatizáciu strategických podnikov - veď bola spravená na základe trestnej činnosti. Že sa nedá? Keď sa dajú zrušiť amnestie, pripraviť zákona na mieru (Lex Harabin => Lex Penta), prípadne schváliť uznesenie o zločinoch privatizácie v Českej republike...

Mimochodom, výborné načasovanie, o chvíľu bude 30-te výročie "revolúcie", tak je to vhodný okamih zrekapitulovať si, čo nám vlastne priniesla.

Gorilka aktuálne dostupná tu: https://uloz.to/file/atp7DY7yvqWi/gorila-original-mp3-mp3

Norman

Historia nie je o ničom inom, ako o presúvaní majetku.
Dôvod máme. Ale podstatná nie je dôvod či zámienka, ale vôľa.
A vôle niet.

Ľubov

o tom,že Slušné Slovensko ,zvoláva tento víkend "pod tlakom toho,čo vyplávalo na povrch a ľudia už nemôžu mlčať",opakovane nejaké protesty,či demonštrácie a opäť nielen v Bratislave...

No,v prvom rade sa treba pozrieť,kto to celé zacvaká. A v druhom ,kto tam naozaj po nových informáciách príde jačať z hercov a pod. A do tretice,kto príde dolu pod ozvučené pódiá. Neviem si predstaviť až takú prostoduchosť a slepotu. Pretože tam ani nie je,až taký idiot nie je snáď nikto. Potom jedinou motiváciou tých,ktorí tam budú je besná nenávisť voči Slovensku,bodka.

Norman,pôjdeš sa tam mrknúť? Ak hej,mám takú špeciálnu prosbu.... však vieš,že ma zaújma psychológia davu.
Dav má vlastné vyžarovanie,Ty si na to macher, že čo tam budeš cítiť ... vopred dííííík.

Norman

veď som to robieval. Bol som už na mnohých, to je fakt, aj reportáži som napísal už dosť :-) Na vyžarovanie síce žiaden macher nie som. Ale môžem si niečo predstaviť, ... zelené hmlisté zlo, čo sa prelieva námestím.:-) Uvidím, nakoľko sú sfanatizovaní, ale ľuďom tam do reči moc nebýva. Alebo len predo mnou sa boja, to by som sa im nečudoval :-) Ja v nich vidím len stádo ovečiek a vždy je mi ich ľúto, keď tam som.:)

Pravda, mohli by tam ísť nejaké portály, ktorých by sa nebáli, ako minule ta Olivia od Kotlebovcov, alebo HS vraj idú vyrábať video reportáže, ale ešte som žiadne nevidel - teraz majú šancu. Len to bude asi ako s tou Colombovou ženou či Harabínovou stranou - zasa nič.

Ale vážne, čím viac sa bude situácia zostrovať, tým viac budú chodiť ľudia do ulíc. To nemá s logikou či prostoduchosťou moc spoločné - proste sa pôjdu odhejtovať, vyzúriť. Veď inde nemôžu. Bolo by treba tam ísť a vyzúriť ich ešte viac. Ale niet ľudí.

mailer

.

vrbovčan

a bolo to Nicholsonom vyslovené pre Hydepark ČT24.

"Verziu o zámernom vylákaní šéfa Smeru Roberta Fica do konšpiračného bytu z kauzy Gorila zverejnil novinár Tom Nicholson v relácii Hyde park na ČT 24.

Schôdzku Fica s Jaroslavom Haščákom mohla údajne finančná skupina Penta zinscenovať po tom, ako sa dozvedela, že byt je odpočúvaný.

Nicholson hovorí, že vychádza z informácií od premiérky Ivety Radičovej, s ktorou sa rozprával asi pred dvoma týždňami. Úrad vlády v stredu na otázky neodpovedal."

https://domov.sme.sk/c/6299924/fico-mal-byt-do-gorily-vlakany.html

Kolodej

aktualne to zije na jutube.
https://www.youtube.com/watch?v=IMI0_2VbXzg
a potom este casti II a III.

nové