Posol smrti – Zuzana Baťová

Je už všeobecne jasné, že v polovičke februára sa rodil projekt nákupu vakcín Sputnik V z Ruska. A Remišová to hneď aktívne stopla vo vláde. Keď 1. marca doviezli 200 000 vakcín, nastala naozajstná vládna kríza aj za podpory Sulíka. O dopadoch sme už písali, padol minister Krajčí aj Matovič.

Ale zostal Sputnik a čakalo sa, čo s ním. A tu globalistická úderka hodila príkaz stopnúť to na úradníčku – Zuzanu Baťovú.

Viete, politik môže čokoľvek povedať. "Hybridná vojna" a podobné nezmysly – politik má na to licenciu. Ale úradník sa musí držať zákona a príkazov. A to aktivistka Baťová nerobila.

Rozhodla sa svojvoľne pošpiniť vakcínu Sputnik V, rozhodla sa nepustiť ju na Slovensko, kde sa smrtnosť stále a už dlhodobo pohybuje na najvyšších úrovniach na svete. To Baťová neberie do úvahy  a jedným škrtom pera zakazuje dovoz Sputnika. Najprv ho dáva pokusným myšiam, doslovne ako perly sviniam, a potom sa vyjadrí, že s vakcínou neprišlo "80% potrebnej dokumentácie" a dokonca obviní Rusko, že dodala inú várku, ako tú, čo deklarovala.

Je to jasné svojvoľné zneužitie svojho postavenie. Len pre jej politické presvedčenie – a takmre istú  korupciu z konkurenčných firiem – len aby Sputnik V nebol distribuovaný na Slovensku. Sputnik je už používaný v 60 krajinách sveta, má výbornú účinnosť a nie sú známe žiadne vážne problémy, hovorí sa, že bude používaný aj v Západnej Európe – ale tu na Slovensku,  tu manželka poradcu Radičovej a Kisku sa z poltiických dôvodov rozhodla, že radšej nechá tisíce ľudí sa udusiť.

 

baťová a smrť 

Treba sa spýtať Baťovej, kto  dal ŚLUKu Sputnik V na hranie sa s ním?

Kto im dal príkaz na testovanie a akú formu mal  ten príkaz?

Mali overiť dokumenty a písomnosti, ako sa skontrolujú doklady pri nástupe nového zamestnanca? Alebo mali zamestnanca vyskúšať od základu – či vie písať, počítať, vybrané slová ... cez maturitu ... až po diplomovku? To kto sa takto zbláznil?  Znova opakovať nejakú procedúru základného testovania na zvieratách? Kto dal ten podnet, aby sa robili priamo základné fyzické testy na zvieratách – ktoré sú aj pre laika jasnou urážkou voči výrobcovi daného medikamentu.

Kvôli nedostatku vakcíny, na ktorú by sa dala zaočkovať veľká časť obyvateľstva, sa priebeh očkovania a  tejto vlny pandémie predĺži najmenej o pol roka. To je rádovo 10 000 mŕtvych. Anjel smrti sa vznáša nad Slovenskom a Baťová mu otvorila dvere.

Hovorí sa, že také niečo tu nebolo od konca svetovej vojny. A asi nebolo – ak si niekto myslí, že toto prejde do stratena, tak sa určite mýli. Ak si myslí, že obyvateľstvo mávne len tak rukou nad príčinami úmrtia ich blízkych, ako aj nad predlžovaním tohto mnohomesačného umŕtvenia spoločnosti z dôvodu infekčnej pandémie, tak sa mýli. Tí ľudia budú hľadať zodpovedných. Hladať poslov arogantného zločinu.

Jedna z tých zodpovedných je jasná. Zatiaľ má funkciu riaditeľka ŠUKL v Bratislave.

 

 

 

 

 
0
Roland Edvardsen

Matelko mohol tú kravu obísť, lebo ministerstvo zdravotníctva nepotrebuje súhlas ŠUKL na očkovanie Sputnikom. Ale nechcel na seba (a na Krajčiho) prevziať zodpovednosť za prípadné zdravotné problémy očkovaných. Orbán v Maďarsku na seba takúto zodpovednosť zobral a normálne tam očkujú. Baťová je globalistický pešiak, ale to že prídeme o Sputnik je aj vina Matoviča, jeho zbabelosti, alibizmu a amatérizmu.

sandro

Suhlasim do bodky. Presne tak to malo byt. A to je typicky Matovic, nedokaze veci dotahovat, aj ked prave nejakou nahodou streli opacnym smerom. Je to totalny looser.

Roland Edvardsen

Naozaj, za toto nesie najväčšiu zodpovednosť Matovič. Stačí sa pozrieť na to, ako to robí taký Kurz, seriózne, neamatérsky, t.j. tak, že zahraničné médiá nemusia písať o tom, že rozvracia vzťahy medzi krajinami. Baťová môže byť neviem aká pro-atlantistická pizda, ale dodrbal to v prvom rade trnavský hochštapler, pretože, keď už tu za daných (pochybnejších a hlavne zbytočne teatrálnych a provokačných) podmienok doniesol Sputnik, tak ho mal aj okamžite schváliť, aby sa ľudia mohli čo najskôr očkovať. Ale nie, on opäť nemohol, ako chorobný alibista, na seba naviazať nejakú zodpovednosť, tak to hodil na ŠULK a takých ako Baťová, u ktorých sa dalo predpokladať ako sa k tomu postavia...Rusi sa určite tiež chytajú za hlavu, čo za neschopné hovädo im tu kazí reputáciu. Rusi skrátka nevedeli, dali sa oklamať trnavským šmejdom a mysleli si, že jednajú so serióznym premiérom a lídrom, ktorý vie čo robí a splní si základnú úlohu vo svojej krajine, nie s amatérskych alibistom, ktorý sleduje len vlastný, mesiášsky exhibicionizmus, aby zakryl predošlé fiasko s celoplošným.

sandro

V tom jeho detinskom mozgu podla mna skrsla zakladna vec : ja som doniesol Sputnik - budem za dobreho, teraz to hodim na nich - oni ho zrusia - budu zli. Ja dobry, oni zli.
Toto je v skratke jeho mentalny svet.

Dusanbe

tak.
Rovnako ako Baťová netestuje ostatné vakcíny či Bamlanivimaby a spol.

Norman

v politike sú viaceré dlhodobé problémy, ako Matovič. Ten má svoje vrcholy zaťatosti (plošná hystéria) a aj svoju celkovú neefektívnosť.
Ale kvôli jeho "žiare" nebudeme prehliadať iné konkrétne zločiny. Baťová je len úradníčka, ktorá mala overiť nejaké papiere a formalizmy, ale ona rozhodla, že bude vakcínu demonštratívne skúšať na morčatách, čo vzbudilo výsmech ešte aj u nás, nie to vo svete teraz, keď sa to dozvedel. Ona rozhodla, že vakcínu stopne, napriek tomu, že na to nemala najmenšie reálne dôvody. A vieme, že je politicky motivovaná cez svojeho muža a iné siete. Ona zneužila svoje postavenie a to vo veci zdravia, v oficiálnej dobe núdze - to nie je žiadna sranda.

Samozrejme, aj ivermectin a iné veci sú podobná vec, ale tam akosi nie je tak jednoznačný vinník. Tu je jasný vinník. Nie je najmenší dôvod to týmto ľuďom zas a zas nejako prepáčiť. Tieto nižšie elementy nie sú najzákladnejší problém, ale sú najjaktuálnejší problém a na nich by sa mala ukázať exemplárna schopnosť spoločnosti sa brániť. Trestať treba tam, kde sa dá, aj pri drogách sa netrestajú hneď bosovia, ale podriadení.

Kedy chcú ľudia začať jednať, ak nie vtedy, ak im niekto svojvoľne berie právo na zdravie?
Ale ja viem, pozabudol som, že u nás je opozícia či alternatíva na ideologickej vlne, že to vláda aj tak s covidom preháňa. Čiže nemôžu povedať -
"Spravili ste zločin, pán veľkomožný"
ale musia tvrdiť
"Ten váš bič, pán veľkomožný, je len chrípôčka, vôbec nás to nebolí, len si udrite, nepotrebujeme žiadne očkovanie, žiadne lieky".

A potom sa hurá vrhnú na hejtovanie rúšok, vložiek a iných zdravotných blbostí - lebo tých sa neboja.

sandro

To, ze Batova mohla vedome spachat sabotaz v nudzovom stave, prave v tej najcitlivejsej oblasti, kvoli ktorej tu ten nudzovy stav mame je fakt. To nikto nespochybnuje. Ved to uz aj pristalo na stole GP. My sme len oznacili hlavneho vinnika, ktorym je bezpochyby Matovic, ktory keby to naozaj myslel vazne, tak sa uz davno ockuje Sputnikom. Batova/neBatova.

Norman

a súhlasím, čo napísal Roland. A presne s tým, čo si napísal ty vyššie k nemu - ako to magorič robí len ako exhibíciu. Ok.
Len pripomínam, že keď sa v krčme bijú, treba na to reagovať a využiť, čo sa poskytne.

V tomto prípade stúpili do bahna globalisti, jedovatí magori (viď tie nedávne Baťove statusy, ale my poniektorí ho poznáme vyše desať rokov, to nie je že len nejaká "krava Baťová", ako píše Roland, to je žena jedovatého aktívneho hajzla a Matovič by zabodoval, keby si to s nimi vybavil. Konieckoncov, je to jeho posledná šanca, aby sa nejak uchytil, pozitívne zapísal.

Samozrejme, my sa tu poznáme, tak že sa nemusíme presvedčovať o našom pozitívnom pohľade na vec. Ak to Matovič nedokáže, ak to nehodí na ŠUKL Baťovú aj so všetkými dôsledkami, ako to spravil napríklad s Kičurom, nebude môcť by vo vláde a zrúti sa celá koalícia - čo bude tiež výborný výsledok.

Ale na druhej strane je tu zrejme veľké pohoršenie ľudí, ktorým zobrali dôveryhodnú vakcínu len kvôli politike. To je iné svinstvo, ako embargo na syr či vajcia. A pritom, znova zopakovať - ide to kupovať Rakúsko, Nemecko .... Proste u nás sú politickí fanatici na entú. Už by raz mal s nimi niekto urobiť poriadok.

Roland Edvardsen

Nikto nespochybňuje tvoj text o Baťovej a jej vinu. Len treba dodať okrem A aj B, aby niektorí náhodou nenaskočili na Matovičovu falošnú hru, ako tu on velice bojoval a bojuje za očkovanie Sputnikom (nemyslím teraz ľudí čo sem chodia, tým je to jasné, ale všeobecne).

Matovič prišiel so Sputnikom v čase, keď sa jeho celoplošné ukázalo ako fiasko a počty mŕtvych tu dosahovali rekordy - musel svoj prúser zase niečím prekryť a Sputnik mu v pravej chvíli prišiel vhod. Celé to zorganizoval narýchlo a prehnane teatrálne, pochybne (kde je zmluva?), aby následne potom už reálne za Sputnik nebojoval. Robil okolo toho len marketing a teátro pro médiá. Samotní Rusi neočakávali, že im to magorovič až takto dodrbe, chceli si urobiť na Slovensku dobré PR, ako všade inde, ale to by sme tu museli mať ako tak normálneho premiéra, ktorý vie čo robí, niekoho ako je napr. Kurz alebo Orbán, nie až takéhoto exhibo pacienta, fakt len avanturistu bez zásad. Matovič znovu urobil len to, čo vie najlepšie - rozoštval spoločnosť, odklonil pozornosť od svojej zodpovednosti za 10 000 mŕtvych a teraz sa zase tvári ako spasiteľ, čo chcel len a len pomôcť a ktorý nemal v kompetencii dať Sputnik schváliť. Lenže pravda je taká, že mal - len opäť nechcel byť za nič zodpovedný, podobne ako pri celoplošnom a iných veciach. Jednoducho to by nebol Matovič, ak by sa zase netváril, že vinní sú len tí druhí, jemu všetci hádzali polená pod nohy a on nespravil fatálne chyby.

Norman

chápeme sa.

Truhlík

Ukrajina na Slovensku.
Takýto primitivizmus za komunistov nebol.
Bol.
Neviem čím Slováci urazili Boha, že ich takto tresce.

Norman

Z Magazín1:
Úradník ministerstva financií Radoslav Baťo, ktorému teraz šéfuje Igor Matovič sa opäť pustil do teraz , už svojho šéfa a bývalého premiéra. Pred pár týždňami zverejnil číslo na Igora Matoviča a dnes ho nazval nulou.

Úradník Baťo má manželku, ktorá šéfuje ŠÚKL-u, ktorý preveroval vakcínu Sputnik V a Rusi sa cítia mimoriadne poškodení tým, Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠUKL) zveril posúdenie vakcíny neregistrovanému laboratóriu, ktorého výsledky narušili reputáciu vakcíny po celom svete.

Baťo teraz zverejnil údajnú výhražnú správu od anonymného autora, kde sa vyhrážajú šéfke ŠUKLu, že ju zabijú aj s jej dieťaťom. Baťo sa nebojí ani svojho nového šéfa Matoviča a tvrdí, že nový minister financií ponižuje a šikanuje vlastnú krajinu pred celým svetom. Napokon dodal, že ak ho chce vyhodiť z práce, nech to len skúsi a že je NULA.

Nakoniec sme príspevok odvážneho úradníka Baťa na jeho profile po chvíli nenašli.
https://magazin1.sk/uradnik-nazval-matovica-nulou-a-smeje-sa-mu-nech-ho-...

Ema

...a je asi rovnako opiči (akurátže po ľudsky) ako oxfordský Trombopich, len "o Sputniku nič nevieme".
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/583991-sputnik-sa-podoba-astre-ne...

Takže tých pol milióna sputnikachtivých Slovákov dostane AstraZenecu s acylpyrinom a vybavené.

Náhodný okoloidúci

Zvedavec upozorňuje na zaujímavý článok na stránke Pravý prostor, v ktorom sa autor pozastavuje nad podivnosťami okolo očkovania. https://pravyprostor.cz/covid-leky-vakciny-a-nekolik-proc-cast-ii/

Ako píše Zvedavec, Nikdy v minulosti neprobíhalo očkování v případě, když se pandemie už rozeběhla! Očkování má smysl jako prevence. V průběhu pandemie způsobuje očkování nárůst onemocnění a je vysloveně škodlivé. Dříve tohle lékaři respektovali.

 

Samotný článok na "Pravém prostoru" upozorňuje na fakt, že vojna je vedená špeciálne proti vektorovým vakcínam, zatiaľ čo problémy a závažné vedľajšie účinky spôsobované mRNA-vakcínami sú médiami aj "odborníkmi" ignorované s ohlušujúcim mlčaním. A pritom ich je možno štatisticky rovnaké množstvo ako u Astry.

Proti Sputniku je vedená politická kampaň, proti Astre "zrazeninová" kampaň. Ale je možné, že mRNA-vakcíny majú nejakú špeciálnu vlastnosť, špeciálny účinok. Ako konšpiruje VK na Aeronete, mRNA vakcíny nenavodzujú ozajstnú imunitu, ale len stav tolerancie alebo rezistencie, kedy človek síce po nakazení ochorie, ale choroba má miernejší priebeh. A práve popri tom majú vznikať nové a nové mutácie, keďže vírus nenarazí na plnohodnotnú imunitu. A keďže nakazený nejde do karantény, veď načo, keď je očkovaný, mutácie sa môžu šíriť bez obmedzenia. A to je vítaná zámienka na stále nové a nové prísnejšie opatrenia a "lockdowny" a "veľký reset". Na druhej strane vektorové vakcíny vytvárajú kvalitnejšiu imunitu, ozajstnú imunitu, takže ich použitie umožní návrat do normálu. Do starého normálu, toho pred koroňou, a bez "veľkého resetu". A to je pre "elity" nežiadúce.

Norman

Veru, veď na Slovensku nik vakcínu nechce, takže tak aj bude, bude sa pichať zrážanlivá vakcína .
Možno je acyplyrín aj univerzálny liek, pomohol aj vo Víruse Andromedy, prekyselením žalúdka sa vírus zastavil :-))) Ale fungovalo to len u starého alkoholika.

No nevadí, Slovakov mnóga, zabavíme sa na streetfighte Matovič versus Globalisti.
Surrealistické, fight uprostred mŕtvol. Už všetkým dochádzajú nervy, len my chytáme vďaka práci s chrbticou nový dych :)

Náhodný okoloidúci

Krvné zrazeniny môžu vytvárať aj mRNA-vakcíny. Experimentálna mRNA-vakcína obsahuje genetický kód na vytvorenie spike-proteínu, toho hrotu vírusového obalu, na ktorý sa má imunita naučiť reagovať. A práve tento spike-proteín spôsobuje vznik krvných zrazenín.

https://akw.sk/covid-19/moze-protein-spike-vo-vakcinach-moderna-pfizer-s...

Čiže aj po očkovaní mRNA-vakcínou treba jesť acylpyrín.

Ľubov

Norman, tento Tvoj komentár ma inšpiroval k malej surrealistickej prosbe. Chcem Ťa poprosiť,urob nám tu zajtra "prazdničnyj deň",lebo presne zajtra to bude 60 rokov,ako prvý človek obletel Zem.

Veľa príležitostí na oslavy nemáme (najbližšia bude až 26.augusta ,bitka pri Vozokanoch ).

Norman

včera bol asi na rtvs2 film gagrin, ruský.
hej, 12. apríla, 60 rokov kozmického veku :-)
To si zaslúži spomienku.

Luko

Tak nejako som si Baťovú predstavoval, ale kto je tá ženská v okuliaroch?

Norman

Aby sa Posol smrti sám nebál toho, čo prináša, dnes ju osobne prišla povzbudiť prezidentka Čaputa.
Smiešne, keď sa Posol bojí.
A ozvali sa aj starí známi - podpisovači petícií. Je dobre, že si tí ľudia uvedomujú, že ani ICH SVET nemusí zostať nedotknutý.
A ani nezostane. Čaputka veru tomu nezabráni.

Norman

Nikto na Slovensku nepochybuje o tom, že Igor Matovič je nebezpečný diletant. Ale pri všetkej úcte, robiť práve zo Zuzany Baťovej stelesnenie slovenskej vedy - tak to teda bŕŕŕ.
1. Nebyť tejto pani, môj otec nemusel prísť o nohu... Rozpoviem vám jeden veľmi smutný príbeh a pochopíte, čo je to - číre zlo. Začnem aktuálnou kauzou Sputnik.
2. Hneď na úvod pripomínam, že riaditeľka ŠÚKL Zuzana Baťová je manželkou Rada Baťa, bývalého poradcu Andreja Kisku a jedného z najagresívnejších predstaviteľov tzv. liberálnej kaviarne.
3. Baťovej ŠÚKL nezmyselne stopol ruskú vakcínu Sputnik V, ktorá mohla zachraňovať životy na Slovensku. Dôvod je čisto geopolitický: nič ruské predsa nemôže pomáhať Slovákom, to by Američania nerozdýchali.
4. A tak sme sa dozvedeli, že všetko, čo je z Ruska, je "zbraň". Vlastne aj boršč je skrytá atómová bomba - len ho neposielajte do ŠÚKL-u, určite by ho zakázali!
5. Vakcíny smú dodávať len západné farmaceutické korporácie. Vtedy je jedno, že po AstraZenece hrozia krvné zrazeniny či smrť, tam ich veselo picháme do Slovákov a Zuzana Baťová tlieska nadšením.
6. Ale ruský Sputnik, ktorý po celom svete zachránil už milióny životov, držíme šesť týždňov pod zámkom a picháme ho do morčiat, lebo... Lebo Baťová.
7. Ale to nie je prvýkrát, kedy Zuzana Baťová zapríčinila, že zdravie ľudí na Slovensku je ohrozené. Pred niekoľkými rokmi jej ŠÚKL zastavil iný dôležitý liek a tiež len preto, že bol z nepohodlnej krajiny. Z Kuby.
8. Možno ste počuli o slávnom kubánskom lieku na tzv. diabetickú nohu. Volá sa Heberprot, používa sa v desiatkach štátov sveta, vrátane Ruska, Mexika, Turecka, Argentíny či Ukrajiny. A zachránil už stovky tisíc pacientov. Napokon - kubánski vedci a lekári patria k najlepším na svete.
9. Ak nemáte doma v rodine cukrovkára, asi nebudete vedieť, o čom hovorím. V stručnosti - rany na nohe sa vám nehoja a z obyčajného otlaku vám odumrie noha. Z tých zápalov môžete aj umrieť.
10. Môj nebohý otec mal diabetickú nohu a z osobnej skúsenosti vám poviem, aké je to zúfalstvo, keď neviete zohnať Heberprot, ktorý vám lekári odporúčajú ako jedinú šancu. Ale Heberprot je zakázaný a leží na sklade... A vášmu otcovi nakoniec musia odrezať nohu...
11. Celý rok bol potom doma, skoro nikam nechodil. Nikdy si na život bez nohy nezvykol... Keď som sa snažil pýtať, prečo sa na Slovensku nesmie používať Heberprot, tak mi bolo vysvetlené, vraj zomrel 72-ročný pacient na rakovinu prostaty a ŠÚKL nevie vylúčiť, že to nebolo z Heberprotu.
12. Tristotisíc pacientov po celom svete takýto problém nemalo, ale tu niekto účelovo potreboval nájsť zámienku a zarezať dobrý liek.
13. Mimochodom, takto môžete odpáliť ktorýkoľvek liek, lebo vždy sa nájde nejaký 72-ročný pacient, ktorý dostane rakovinu - keby sa takto postupovalo pri AstraZenece, už ju vyhadzujeme do Dunaja.
14. V kuloároch sa hovorilo, že išlo o obrovský tlak od západných faramfiriem, ktoré sa boja kubánskej konkurencie. Aj tej ruskej. Každej. A tak sa diabetické nohy neliečia, aj keby sa mohli. Ide o zisk západných farmafiriem, nie o zdravie. A tak je to aj pri Sputniku.
15. Dnes napísal do SME článok neoliberálny ex-poslanec Beblavý, ktorý sa vytešuje z toho, že pred troma rokmi sám volal šéfke ŠÚKL Baťovej a prispel k tomu, že používanie Heberprotu na Slovensku sa zastavilo. Skvelé, Mirko, od dojatia mi až srdiečko poskočilo!
16. Ja len, že môj otec kvôli tomu prišiel o nohu a od zápalov takmer zomrel. A tu sa nejaký Beblavý s Baťovou rehocú ľuďom do očí, že im ničia zdravie - prepáčte, ale toto je osobné. Kvôli biznisu tu umierajú ľudia. A ja Baťovej neverím ani slovo. Ani pri Heberprote, ani pri Sputniku.
17. A viete, čo je pikantné. Hneď po Beblavom vtedy najviac vrieskal Matovičov poslanec Marek Krajčí. Vraj Heberprot treba zrušiť, lebo nedostal povolenie od ŠÚKL. Vtedy sa mu to hodilo. A dnes ochutnal vlastnú medicínu.
18. Keď sme chceli zachraňovať diabetikov kubánskym liekom, tak Matovičovci proti nám zneužívali ŠÚKL, aby chránili záujmy západných farmafiriem. A dnes sa čudujú, že rovnakými zbraňami ich ubili v prípade Sputnika. Spomeňte si, pán Krajčí. A radšej čušte.
19. Na záver len jedno: je odpudivé, ak tu niekto rozohral geopolitické hry s ľudským životom. A myslím, že je najvyšší čas zistiť, či neexistujú prepojenia pani Baťovej na rôzne korporátne záujmy. NAKA už mala dávno konať. Ide o ľudské životy.
20. A samozrejme - Matovičove útoky na slovenských vedcov ako takých sú odporné. Sám som z vedeckého prostredia a viem veľmi dobre, akí kvalitní vedci u nás žijú. Zaslúžia si úctu.
21. Ale robiť z kritiky manželov Baťovcov útok na slovenskú vedu je čistá absurdita. Jej rozhodnutia vyzerajú, ako by ich písali nie v labákoch, ale na americkej ambasáde.
22. Nebyť takých ako je Baťová, Beblavý či Krajčí, môj otec nemusel prísť o nohu. Všetko mohlo byť ináč. A preto prepáčte, ale keď počujem, že tu niekto robí z Baťovej hrdinku, tak sa mi obracia žalúdok.
Vráťme Slovensku Sputnik, vráťme Slovensku Heberprot, dajme Slovákom ivermektín. A hlavne prestaňme s tou hlúpou nenávisťou voči Rusku či Kube.
Vráťme sa k skutočnej vede a k zdravému rozumu! Nič viac nechceme!

Dusanbe

momentálne spustili totálnu mediálnu štvanicu.
Už protestuje pomaly aj Zväz slovenských upratovačiek.
Niekto to musel zariadiť - médiá aktuálne obsadil Jednotný národný front proti Sputniku V a Matovičovi.
Ešte aj Teleki dala do pľacu niekoľko takýchto článkov...

Ľubov

https://www.info.sk/sprava/188167/dekan-farmaceutickej-fakulty-univerzit...

ako pekne všetkým padajú masky vďaka Sputniku. S hroziacou vojnou pár km od Bratislavy .

Dusanbe

ktoré nie je povolenie, na Sputnik ktorý vraj nie je Sputnik:
https://www.info.sk/sprava/188275/krajci-vydal-povolenie-k-vakcine-ktora...

Norman

Absurdné "zdôvodnenia".

Lengvarský sa ukazuje ako úplný dement a hajzel.

Zajtra má tlačovku Magorič, dá sa predpokladať, že obvini celý svet, že mu to pokazil - a zaradí sa medzi poslušných budovateľov globálneho kapitalizmu.

Dnes pribudlo 86 mrtvych,
Vakcinačný vek znížený na 40, zrejme bude hranica celkom vynechaná, ľudia sa už zrejme na vakcináciu nehlásia - mladší nechcú dostať trombózu z AstraZeneca a iné vakcíny prakticky nie sú. Ale Baťová a Lengvarský nepovolia Sputnik, čiže zachovajú tento stav, až kým sa nestaneme zas rekordmani v obetiach, možno kým nepríde juhoafrická či brazílská mutácia. Potom im bude aj Sputnik V na nič. Sme krajina, kde sa ľudia naozaj neboja zomierať.

Mimochodom, viete, koľko vyznamenaní a vedeckých ocenení mala doktorka Caucescová, keď ju popravili?
Veľa.
Ale nič jej to nepomohlo. Spoluúčastnila sa nepriamo na streľbách, ktoré spôsobili asi 300 mŕtvych. Možno menej, 100.
Bol súd a rozsudok bol vykonaný. Nik nemôže zabíjať ľudí po stovkách denne a čakať, že za to nepríde karmická reakcia.

Dusanbe

povedal na predchádzajúcej Matovičovej tlačovke jedinú vetu - a z obsahu aj prednesu bolo jasné o akú neschopnú bábku ide. Stačilo, viac je škoda strácať čas.
Všetci sa zriekajú slobodnej vôle a zodpovednosti za svoje "rozhodnutia", pred dávkou Pfizer či Astra Trombózy si nechajú podpísať papier, že za akékoľvek negatívne následky si môže pacient sám...

slaven1

Slovenský Mengele sa vola Pavelka. Chytro to Briti vymysleli. Poslali "nášho". Poslali ho v máji aby koordinoval a dohliadal nad experimentom. Objednávateľa sú spísaní v časti "kto to platil":

Funding

Martin Pavelka is employed by the Slovak Ministry of Health. Marek Krajčí is a medical doctor, member of the Slovak government and Slovak Minister of Health. Stefan Flasche is supported by a Sir Henry Dale Fellowship jointly funded by the Wellcome Trust and the Royal Society (Grant number 208812/Z/17/Z). Sebastian Funk, Sam Abbott and Katharine Sherratt are supported by the Wellcome Trust (210758/Z/18/Z). Kevin van Zandvoort is supported by Elrha’s Research for Health in Humanitarian Crises (R2HC) Programme, which aims to improve health outcomes by strengthening the evidence base for public health interventions in humanitarian crises. The R2HC programme is funded by the UK Government (DFID), the Wellcome Trust, and the UK National Institute for Health Research (NIHR). The following funding sources are acknowledged as providing funding for the working group authors. BBSRC LIDP (BB/M009513/1: DS). This research was partly funded by the Bill & Melinda Gates Foundation (INV-001754: MQ; INV-003174: KP, MJ, YL; NTD Modelling Consortium OPP1184344: CABP, GFM; OPP1180644: SRP; OPP1183986: ESN). BMGF (OPP1157270: KA). DFID/Wellcome Trust (Epidemic Preparedness Coronavirus research programme 221303/Z/20/Z: CABP). EDCTP2 (RIA2020EF-2983-CSIGN: HPG). ERC Starting Grant (#757699: MQ). This project has received funding from the European Union's Horizon 2020 research and innovation programme - project EpiPose (101003688: KP, MJ, PK, RCB, WJE, YL). This research was partly funded by the Global Challenges Research Fund (GCRF) project 'RECAP' managed through RCUK and ESRC (ES/P010873/1: AG, CIJ, TJ). HDR UK (MR/S003975/1: RME). MRC (MR/N013638/1: NRW). Nakajima Foundation (AE). This research was partly funded by the National Institute for Health Research (NIHR) using UK aid from the UK Government to support global health research. The views expressed in this publication are those of the author(s) and not necessarily those of the NIHR or the UK Department of Health and Social Care (16/136/46: BJQ; 16/137/109: BJQ, FYS, MJ, YL; Health Protection Research Unit for Immunisation NIHR200929: NGD; Health Protection Research Unit for Modelling Methodology HPRU-2012-10096: TJ; NIHR200908: RME; NIHR200929: FGS, MJ; PR-OD-1017-20002: AR, WJE). Royal Society (Dorothy Hodgkin Fellowship: RL; RP\EA\180004: PK). UK DHSC/UK Aid/NIHR (PR-OD-1017-20001: HPG). UK MRC (MC_PC_19065 - Covid 19: Understanding the dynamics and drivers of the COVID-19 epidemic using real-time outbreak analytics: AG, NGD, RME, SC, TJ, WJE, YL; MR/P014658/1: GMK). Authors of this research receive funding from UK Public Health Rapid Support Team funded by the United Kingdom Department of Health and Social Care (TJ). Wellcome Trust (206250/Z/17/Z: AJK, TWR; 206471/Z/17/Z: OJB; 208812/Z/17/Z: SC; 210758/Z/18/Z: JDM, JH, NIB, SA, SRM). No funding (AMF, AS, CJVA, DCT, JW, KEA, YWDC).

Toľko k článku Stali sme sa svedkami „zločinu proti ľudskosti a vojnového zločinu smerujúcemu voči vlastnému obyvateľstvu“?! Slovenskí advokáti, vedci či lekári podali na súd v Haagu podnet v súvislosti s testovaním, ktoré možno takto bude kvalifikované, prepisujúceho správu od TASR.

No čo, normálne na nás, na národe, robili Briti pokus a "naša" vláda (elita) nás od toho neochránila. Hlavným koordinátorom pre zber dát bol človek - občan SR odkojený britským mliekom - Pavelka - umiestnený na žilu, ktorou tečú zdravotnícke dáta:

Epidemiológ Martin Pavelka sa po 16 rokoch vrátil na Slovensko. Pred mesiacom a pol napísal spolu s Alexandrou Bražinovou text, v ktorom varovali pred prichádzajúcou druhou vlnou koronavírusu, ktorú už potvrdil aj minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO).

Pre hlavné mesto pripravil semafor – systém, ktorý na základe matematického modelu má mesto upozorniť, kedy by malo uvoľniť alebo sprísniť opatrenia. Od tohto mesiaca nastúpil na analytický Inštitút zdravotníckych analýz na ministerstve zdravotníctva. Pripravuje aj celoštátne semafory.

Mengele bol aktívnou súčasťou čistého pokusu na národe a on ešte krochká blahom "ako pomohol". Takto to dopadne, keď necháme zahraničie vychovávať naše talenty, že nakoniec pracujú proti nám (i sebe). Poturčenec horší od Turka.

Treba ho odsúdiť za pokusy na ľuďoch. Posadiť do basy, kde môže "hate-ovať", že "zaostalí sedliaci nedocenili". Treba ho tam poslať spolu s ďalšími čo pokus na národe umožnili:

- Ktože boli tí traja riaditeľia NCZI za posledný rok?
- Ktože bol Predseda vlády SR (a jeho ďalší "poradcovia")?
- Ktože bol Minister zdravotníctva?
- Ktože bol Hlavný hygienik?

Na druhej strane netreba sa čudovať, keď Slovensko, ktoré sa rozhodlo zaexperimentovať s (ďalšími) novými tvárami (vymeniť vládu) dostalo vyučenie v podobe, že sa s ním experimentovalo (garantujem, že vláda vedená Mr. Ficom by nebola tak slabá a do "svetového unikátu", do výteru hláv by nešla).

Nemyslite si, že to skončilo. Na vyzbieraných vzorkách DNA (na meno, adresu, rodné číslo presne) sa ešte bude zahraničím uskutočňovať rôzny "výskum". Takéto cenné materiály nekončia v spaľovni ako sa nám uspávači hadov typu TV Narkóza snažia (úspešne) nahovoriť.

Tu dodávam, že treba sfunkčniť referendum (meniť treba systém, nie tváre). Apropo pod referendum o predčasných voľbách ste sa už podpísali?

Norman

obrátiť sa na medzinárodný súd je číry alibizmus - dobre vedia, ako to dopadne. Ale nemusia si špiniť ruky doma, takto im to zbabelcom vyhovuje.

Pavelka: očividne ďalší bradatý čuro v teniskách. Ale odvracať pozornosť od ŠUKL, Baťovej a iných na nejakého nepodstatného blbečka Pavelku je cielený podvod. Za plošné testovanie je zodpovedný Matovič a Naď a a podobne, za ešte horší zločin brzdenia funkčnej vakcíny Sputnik sú zodpovední Baťová, Remišová, Šulík a podobne.
Na tých sa treba sústrediť a z moci našej národnej autority ich odsúdiť a potrestať.
Na to nepotrebujeme cudzí súd.

Takisto venovanie sa príliš zahraničným centrám je zahováranie a odvádzanie - samozrejme, že moloch má centrá tam, ale na tie nedočiahneme, treba udrieť kladivom na jeho prstíky tu. Tým sa zasiahnu aj centrá, aj tie to zabolí výrazne, keď im šlahneme po prstíkoch či iných vystrčených údoch. Akékoľvek odbočovanie od tohto činu je buď ťažký omyl, alebo zámerný podvod.

slaven1

Pavelka: očividne ďalší bradatý čuro v teniskách. Ale odvracať pozornosť od ŠUKL, Baťovej a iných na nejakého nepodstatného blbečka Pavelku je cielený podvod.

Nie, nie. Žiadne odvracanie pozornosti, ale zasvietenie aj na toto miesto. Pekne odrodilec Pavelka, mamonárka Baťová, všetci sú tam.

Za plošné testovanie je zodpovedný Matovič a Naď a a podobne

Zodpovední sú aj oni, ale to nebol ich nápad, na to sú príliš zaostalí, nemajú na to rozsah úvažovania. Plošné testovanie im navrhli ich poradcovia. To zatiaľ neviem kto bol. No a tento  Pavelka má v súkolesí úlohu zbierať dáta a vyhodnocovať výsledky. Mengele.

za ešte horší zločin brzdenia funkčnej vakcíny Sputnik sú zodpovední Baťová, Remišová, Šulík a podobne.

Áno, áno. Tu napr. status "ruského" RDIF postaveného na dátach Maďarskej vlády, že Sputnik V je najúčinnejšia experimentálna šmakuláda proti Covid-19.

Na tých sa treba sústrediť a z moci našej národnej autority ich odsúdiť a potrestať. Na to nepotrebujeme cudzí súd.

Súhlasím s tebou. Je to také lokajstvo v duchu "poďte nás potrestať". No čo, na svete je aj prvé doplnenie podania, "ktoré charakterizuje operáciu Spoločná zodpovednosť ako vojenskú operáciu."

Takisto venovanie sa príliš zahraničným centrám je zahováranie a odvádzanie - samozrejme, že moloch má centrá tam, ale na tie nedočiahneme, treba udrieť kladivom na jeho prstíky tu. Tým sa zasiahnu aj centrá, aj tie to zabolí výrazne, keď im šlahneme po prstíkoch či iných vystrčených údoch. Akékoľvek odbočovanie od tohto činu je buď ťažký omyl, alebo zámerný podvod.

Amen. Keby toto podanie na Európsky súdny dvor nebolo, tak by v očiach Slovákov vyzerala ESD ako "banda elitárov pretláčajúca homosexualizáciu európskych národov" (viď ich iné rozhodnutia). Je to defakto vynútené podanie. Museli to spraviť.

A možno je to aj organické. Uvidíme. Uvidíme ako elitári (vo svoj prospech) za 7 rokov až to celé vychladne rozhodnú. Či to bude aj v prospech našej krajiny.

V každom prípade toto podanie do určitej miery brzí ďalšiu činnosti dnešnej vlády zahraničných agentov.

Dusanbe

dáva KO Johnson&Johnson a AstraZenece:

https://www.rt.com/russia/521047-sputnik-blood-clots-astrazeneca/

“Unlike other vaccines,” the Russian jab goes through a four-stage purification process, consisting of two stages of chromatography and two stages of tangential flow filtration, which assures its “quality and safety,” the statement read.

The Gamaleya Institute concluded by saying that it was “ready to share its purification technology with other vaccine producers in order to help them minimize the risk of adverse effects during vaccination.”

Ak budú slušnì, tak im Rusi z Gamailejovho inštitútu ukážu, ako sa má robiť poriadna vakcína !
Výborné - a do toho ide do Moskvy rokovať Hamáček s Dankom.

Šéfka Dánskej liekovej agentúry na tlačovej konferencii pri vyhlásení úplného zastavenia
očkovania AstraZenecou - skolabovala.
https://www.rt.com/news/521031-denmark-vaccine-official-faints/

Baťová sa môže začať chystať.

iris

.

slaven1

Experiment. Základné pravidlo biologickej vojny: Nezhromažďovať obyvateľstvo.

Dusanbe

aj AstraZeneca.
Tvrdí to pani prezidentka aj nejaká Kolíková:

"O potrebe zverejnenia zmluvy hovorí prezidentka SR Zuzana Čaputová, ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) aj opozícia. Šéfka rezortu justície upozornila, že zverejnenie povinne zverejňovanej zmluvy je podmienkou nadobudnutia jej účinnosti."

Inak by zmluvy boli neúčinné, povedala jasne šéfka.
Tešme sa, čítanie zmluvy s farma-gigantom nie je bežná vec, ale keď máme takéto dve schopné ženy vo vedení krajiny - zažijeme aj takéto niečo !

Náhodný okoloidúci

Ak sa podarí zverejniť zmluvy z Pfizerom aj s Astrou a inými výrobcami vakcín a bez začiernených podstatných údajov, bude to asi prvá rozumná vec, ktorú tie dve strigy v živote urobili.
A ak sa to nepodarí, každý zaočkovaný bude musieť vakcínu vrátiť...

Norman

Nie je mi jasné, čo by zverejnenie tých zmlúv mohlo priniesť našej strane, ľuďom. predpokladám, že je to právnický guláš, ktorý nikomu nič nedá. Ináč by ani to zverejnenie nepripustili.

Ono aj to volanie po zverejnení zmlúv so Sputnikom bol ich falošný krik, snažiaci sa odviesť pozornosť na niečo nepodstatné. Začali kričať, že sa majú tie zmluvy s Ruskom zverejniť, a aj keď v tých zmluvách určite tiež nie je nič zaujímavé či podstatné, - ale týmto vreskom zamestnali média na pomaly celý mesiac. Potom Rusi povedali, že nech si zverejňujú čo chcú - a tak s tým v podstate okamžite prestali.

No nič, kedže som ontologický optimista, nevylučujem boží zázrak a chorobnosť či aj pozitívnosť bude klesať a vírus sa stratí. Naozaj je to možné, in god we trust, Sandro by mal naozaj pozrieť do tej svoje vešteckej gule :)

Ale pravdepodobnejšie je, že po tomto uvoľnení do dvoch týždňov to začne zas stúpať, najprv pozitívnosť, potom chorobnosť, potom úmrtnosť. Lebo populácia nie je preočkovaná - lebo nie sú vakcíny, a nie sú ani ochotní ľudia, že.

Takže na Sputnik znova príde a asi pošleme niekoho zas nakupovať aj Sputnik. Či nám Rusi nejaký predajú, je otázne. Po tom, čo sa deje v poslednom čase, je možné, že budú smerovať k tomu vypestovať si okolo seba kordon sanitárnych - úplne zdevastovaných a biednych, teda bezpečných - štátov.

Či pomôže očkovanie nie je tiež isté - tak ale to je posledná nádej. Teda okrem nejakých skrytých mechanizmov prírodnej obrany, lebo ako vidno z Indie aj z Brazílie, ani prírodné pomery nie sú zárukou vyhnutiu sa pandemickým vlnám.

Ľubov

Ako paródiu na Forresta Gumpa,nikdy nevieš,aký bonbón si vytiahneš z bonboniéry. Môže to byť tretia vlna, alebo celkom nový vírus,môže to byť lokálna vojna mezi Ruskom a Ukrajinou,môže to byť aj globálna vojna,môže to byť odtajnenie papierov o kolonizácii Mesiaca šedými,a nakoniec,môže to byť aj mráz v auguste.
Bojujem s týmto príspevkom,zmazať ho,nezmazať ,či nevyznieva príliš pesimisticky. Ale tento spôsob leta bude určite zvláštny .

slaven1

Čo ukázal taneček "slovenských" odborníkov* okolo Sputnik-V je, že tzv. "vakcíny" sú forma výberu dane v kolónii metropolou (západnej oligarchie, ktorá cez rôzne schémy vlastní pfarmacorporácie #blackrock).

Nejde o zdravie, veď Sputnik-V je overený na kadekom (Argentína medzi inými overila), ide o to neuberať trhový podiel "mojim americkým pánom".

Pravda takto zaznamenaná v zapadnutom článku na konci komentárov.

--
* Baťová a spol. odborníci vskutku sú. Odborníci parazitovania na štáte. Odborníci na "predaj občanov".